tsagod123 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Τι ειναι zip του smartcover? Τι κανει; Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Γεια σας! κατευθείαν στο ψητό! έκανα ρουτ το κινητό σε lollipop 5..ακολούθησα τη διαδικασία πιστά..δηλαδή..ρουταρα, εγκατέστησα το autorec από playstore,κατέβασα το ζιπ για exposed και το ζιπ για το smartcover και τον καιρό και τα εγκατέστησα και μετά εγκατέστησα την εφαρμογή του xposed... Λοιπόν..το πρόβλημα είναι το εξής:μέχρι να εγκαταστήσω το zip του exposed όσες φορές έκανα reboot ήταν όλα φυσιολογικά..από το xposed και μετά σε κάθε reboot στο σημείο που ξεκινάει να ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος του reboot σταματάει να ακούγεται και μου βγάζει μήνυμα το οποίο λέει: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ANDROID και εκκίνηση των εφαρμογών. μετά μπαίνει κανονικά σε λειτουργία το τηλέφωνο χωρίς να έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο εκτός από το rebbot μέχρι τώρα. Ξέρει κάποιος πως μπορεί να διορθωθεί αυτό το που συμβαίνει με το reboot και αν υπάρχει πρόβλημα και δεν το έχω καταλάβει ακόμα? ευχαριστώ!! Σε όλους μας το κάνει, μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Σε όλους μας το κάνει, μην ανησυχείς. Ok ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 καλησπερα ξαναπροσπαθω σημερα με την 5 εκδοση να δω πως θα παει η μπαταρια και η θερμοτητα στο κινητο οταν κανει επανεκκινηση το κινητο μου βγαζει στην αρχη το εξης μηνυμα "warning current version is not avaiable for user.cant find matched cust for NT-code mcc/mnc [ffffff] subset [11] " εχει κανεις ιδεα τι ειναι αυτο ? τελος για καποιο λογο δεν μου γινεται ροοτ με τους τροπους που υπαρχουν σταματαει παντα σε καποιο σημειο και στο κινητο παντα μενει στο firmware update στο 0% οποιος ξερει τιποτα ας δωσει τα φωτα του :) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 καλησπερα ξαναπροσπαθω σημερα με την 5 εκδοση να δω πως θα παει η μπαταρια και η θερμοτητα στο κινητο οταν κανει επανεκκινηση το κινητο μου βγαζει στην αρχη το εξης μηνυμα "warning current version is not avaiable for user.cant find matched cust for NT-code mcc/mnc [ffffff] subset [11] " εχει κανεις ιδεα τι ειναι αυτο ? τελος για καποιο λογο δεν μου γινεται ροοτ με τους τροπους που υπαρχουν σταματαει παντα σε καποιο σημειο και στο κινητο παντα μενει στο firmware update στο 0% οποιος ξερει τιποτα ας δωσει τα φωτα του :) ευχαριστω Φλασσαρε το zip απο εδω και θα εισαι οκ. https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001611296 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 αυτο τι ειναι ?και που ειναι το κουμπι του download?γιατι μονο διαφημισεις εχει edit:το βρηκα το κατεβασμα αλλα τι ειναι αυτο?και πως να το περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 αυτο τι ειναι ?και που ειναι το κουμπι του download?γιατι μονο διαφημισεις εχει edit:το βρηκα το κατεβασμα αλλα τι ειναι αυτο?και πως να το περασω? Θα το φλασσαρεις απο το recovery χωρις wipe. Έχει να κανει με την προέλευση. Θα εισαι κομπλέ μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 αφου δεν μπορω να κανω ροοτ για το recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 αφου δεν μπορω να κανω ροοτ για το recovery Δεν προσρκα για το ροοτ. Δοκιμασες ολους τους τροπους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 ναι και το one click και το απλο script αλλα και το συγκεκριμενο που λεει πως ειναι μονο για το d855 που ειναι το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 ναι και το one click και το απλο script αλλα και το συγκεκριμενο που λεει πως ειναι μονο για το d855 που ειναι το δικο μου Βαλε με kdz μια κιτκατ και κάνε με τον παλιο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 απο κιτ κατ ερχομαι και εβαλα την καινουργια 5 αλλα δεν εκανε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) απο κιτ κατ ερχομαι και εβαλα την καινουργια 5 αλλα δεν εκανε κατι Λοιπον κοίτα. Γυρνα με kdz tool σε στοκ κιτκατ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Μετα κανε ροοτ με το puple drake http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2821000 και φλασσαρε recovery με το flashify. Το Flashify το κατεβαζεις απο το playstore και μεσα θα δεις ρυθμιση να φλασσαρεις recovery ;) Απο κει και περα κάνεις. οτι γουσταρεις Edited April 26, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 kdz tool εχει πουθενα να δω τη διαδικασια?η ειναι η ιδια που μου ειχαν πει ποιο παλια τα παιδια εδω?εννοω υπαρχουν διαφοροι τροποι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 kdz tool εχει πουθενα να δω τη διαδικασια?η ειναι η ιδια που μου ειχαν πει ποιο παλια τα παιδια εδω?εννοω υπαρχουν διαφοροι τροποι? Σου εγραψα πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ωραία το δοκιμαζω και σε ενημερώνω Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Φλασσαρε το zip απο εδω και θα εισαι οκ. https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001611296 Έτοιμο το ροοτ στην 5 Τώρα με το αρχείο αυτό τι κάνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Έτοιμο το ροοτ στην 5 Τώρα με το αρχείο αυτό τι κάνω ; Recovery εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ναι έχω βάλει το tw το κατέβασα από το flashify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) Ωραια οποτε τωρα εισαι κ.κ. Το μηνυμα εκεινο στπ βγαζει τωρα? Edited April 26, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ναι μόλις έκανα επανεκκίνηση και βγάζει πάλι το μήνυμα Το πκ τι σημαίνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ωραια μπες σε recovery και φλασσαρε το αρχειο χωρις wipe. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραια οποτε τωρα εισαι κ.κ. Το μηνυμα εκεινο στπ βγαζει τωρα? Κιτκατ εννοουσα. Ελανα λαθος. Ναι μόλις έκανα επανεκκίνηση και βγάζει πάλι το μήνυμα Το πκ τι σημαίνει ; Τωρα με μπερδεψες λιγο. Εισαι σε κιτκατ η λολιποπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Όχι σε λολλιποπ Είμαι Τώρα κανονικά και με ροοτ Έκανα βέβαια ένα λάθος και έσβησα το recovery κατά λάθος και επειδή το είχα φτιάξει τρεις φορές Τώρα δε με αφήνει άλλη φορά Και ψάχνω να βρω κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Όχι σε λολλιποπ Είμαι Τώρα κανονικά και με ροοτ Έκανα βέβαια ένα λάθος και έσβησα το recovery κατά λάθος και επειδή το είχα φτιάξει τρεις φορές Τώρα δε με αφήνει άλλη φορά Και ψάχνω να βρω κάτι άλλο Ωραια δοκίμασε να βάλεις recovery με το d855 autorec. Κατέβασε το απο το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Έτοιμο πέρασα και το αρχείο και δεν μου εμφάνισε το μήνυμα Τι έκανα με αυτό το αρχείο δηλαδή Τώρα για να καταλάβω ; :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts