takaros31 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 στην V20H παιδια δεν μπορουμε να εχουμε το παλιο στυλ των κουμπιων? Αν είσαι στοκ όχι Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 πωωω ρε φιλε, ειμαι ο μονος που τα βρισκει γελοια τα κουμπια αυτα και κακασχημα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 πωωω ρε φιλε, ειμαι ο μονος που τα βρισκει γελοια τα κουμπια αυτα και κακασχημα Νομίζω στην αρχή σε όλους κακοφανηκε μετά γίνεται συνήθεια Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Αν θελεις τοσο πολυ το ΑΠΟΛΥΤΟ smoothness. Βαλε 1080p resolution να χασεις ελαχιστο απο την οθοναρα και να εχεις και σουπερσμουθ Μπορείς με την ρομ του κρας να το αλλάξω; δε θυμάμαι να το είχε στην αρχική εγκατάσταση. Και αν υπάρχει πρέπει να σβήσω πάλι τα δεδομένα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μπορείς με την ρομ του κρας να το αλλάξω; δε θυμάμαι να το είχε στην αρχική εγκατάσταση. Και αν υπάρχει πρέπει να σβήσω πάλι τα δεδομένα μου; We changed the LG G3's display resolution to 1080p ... - Phone Arena http://www.google.com.cy/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.phonearena.com%2Fnews%2FWe-changed-the-LG-G3s-display-resolution-to-1080p---we-got-superb-performance-and-negligible-battery-life-increases_id65982&ei=E-HwVN2yL43eON2mgNgK&usg=AFQjCNE7ZXUMl8aEARAPPmvMB1X3Z8i6cw Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Αν θελεις τοσο πολυ το ΑΠΟΛΥΤΟ smoothness. Βαλε 1080p resolution να χασεις ελαχιστο απο την οθοναρα και να εχεις και σουπερσμουθ Μπορούμε να αλλάξουμε σε 1080p και στη stock? Πέρα από το root αξίζει να βάλουμε μια custom rom? Αν υπήρχε root για την stock lolipop δεν θα σκεφτόμουνα καν τις custom. τι να τις κάνει ένα κινητό με τέτοια χαρακτηριστικά? Edited February 27, 2015 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 πωωω ρε φιλε, ειμαι ο μονος που τα βρισκει γελοια τα κουμπια αυτα και κακασχημα Εμένα κάθε άλλο. Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στην lollipop ήταν τα softkeys. Τα άλλα ήταν μία βλακεία. Αυτά σε minimal design είναι πανέμορφα. Αλλά γούστα είναι αυτά. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Εμένα κάθε άλλο. Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στην lollipop ήταν τα softkeys. Τα άλλα ήταν μία βλακεία. Αυτά σε minimal design είναι πανέμορφα. Αλλά γούστα είναι αυτά. Και εμένα μου αρέσουν απλά στην αρχή μου φάνηκαν κάπως λόγω συνήθειας αλλά δεν μου πήρε παραπάνω από κάποιες ώρες για να τα συνηθίσω Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) περασα προ ολιγου την τσουπατσουπς.για να δουμε απο μπαταρια γιατι απο σμουθ δε λεει και πολυ. εντωμεταξυ δε βλεπω καπου καποιο μενου της ρομ..δεν υπαρχει? Edited February 27, 2015 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Αν περάσω την stock lollipop με flastool χάνω το custom recovery ή δεν το επηρεάζει καθόλου? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 περασα προ ολιγου την τσουπατσουπς.για να δουμε απο μπαταρια γιατι απο σμουθ δε λεει και πολυ. εντωμεταξυ δε βλεπω καπου καποιο μενου της ρομ..δεν υπαρχει? άστην μερικές μέρες, δεν μπορείς να καταλάβεις με την μια. @GUZGUN ναι θα το χάσεις το twrp Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 περασα προ ολιγου την τσουπατσουπς.για να δουμε απο μπαταρια γιατι απο σμουθ δε λεει και πολυ. εντωμεταξυ δε βλεπω καπου καποιο μενου της ρομ..δεν υπαρχει? Τι εννοείς μενού? Να ρυθμίζεις παραμέτρους? Αφού δεν έχει κάποια settings να αλλάξεις τι να το κάνεις. Ότι αλλαγές είναι σε ρωτάει στον Aroma. Από εκεί και πέρα πρέπει να αφήσεις την ρομ να στρώσει όπως σου λέει και ο Γιάννης. Ειδικά για μπαταρία μετά από 3-4 κανονικούς κύκλους φόρτισης θα δεις. Ιδανικά τουλάχιστον εβδομάδα και μετά βγάζεις συμπέρασμα. Από εκεί και πέρα που λες από smooth δεν λέει πολλά... Τι εννοείς? Σε σχέση με ποια? Με aosp ας πούμε? Ε τότε ναι θα είναι σαν μπρίκι, προφανώς. Αλλά όλες οι stock based rom θα είναι έτσι σε σχέση με τις καλές aosp/cm. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Τι εννοείς μενού? Να ρυθμίζεις παραμέτρους? Αφού δεν έχει κάποια settings να αλλάξεις τι να το κάνεις. Ότι αλλαγές είναι σε ρωτάει στον Aroma. Από εκεί και πέρα πρέπει να αφήσεις την ρομ να στρώσει όπως σου λέει και ο Γιάννης. Ειδικά για μπαταρία μετά από 3-4 κανονικούς κύκλους φόρτισης θα δεις. Ιδανικά τουλάχιστον εβδομάδα και μετά βγάζεις συμπέρασμα. Από εκεί και πέρα που λες από smooth δεν λέει πολλά... Τι εννοείς? Σε σχέση με ποια? Με aosp ας πούμε? Ε τότε ναι θα είναι σαν μπρίκι, προφανώς. Αλλά όλες οι stock based rom θα είναι έτσι σε σχέση με τις καλές aosp/cm. οχι.ειναι σα τη στοκ.περιμενα κατι καλυτερο απο αποψη παραμετροποιησεων και smoothness.δυστυχως το G3 οτι και να γινει παντα θα χωλαινει σε αυτο το σημειο. θα το αφησω μερικες μερες και θα δουμε πως θα παει... σε αοσπ παντα επελεγα σλιμ..αλλα η lp ειναι τραγικα λιγη.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΕΣ.. Οταν βγει το g4 και γινει και table release η cm12 θα γινει παρτυ development με καλο πραμα.... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) οχι.ειναι σα τη στοκ.περιμενα κατι καλυτερο απο αποψη παραμετροποιησεων και smoothness.δυστυχως το G3 οτι και να γινει παντα θα χωλαινει σε αυτο το σημειο. θα το αφησω μερικες μερες και θα δουμε πως θα παει... σε αοσπ παντα επελεγα σλιμ..αλλα η lp ειναι τραγικα λιγη.. Δεν ξέρω τι παραμετροποιήσεις περίμενες... Εμένα προσωπικά δεν έχει κάτι που να μην έχει ή να θέλω αλλαγή. 3minit έχει. Τα πάντα. Από smoothness τι να σου πω. Εμένα δεν λαγκάρει πουθενά. Εναλλαγή εφαρμογών άμεση. Όλα τέλεια. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με aosp αλλά αυτό έλειπε να συγκρίνεται. Αν γινόταν αυτό τότε θα μιλούσαμε για το απίστευτο. Εγώ σε aosp είμαι fan των Liquidsmooth αλλά εδώ έχει σταματήσει πολύ καιρό η υποστήριξη. Edited February 28, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 άστην μερικές μέρες, δεν μπορείς να καταλάβεις με την μια. @GUZGUN ναι θα το χάσεις το twrp Και πως γίνεται να το κρατήσω το custom recovery και στην lolipop? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Και πως γίνεται να το κρατήσω το custom recovery και στην lolipop? Να βάλεις custom lollipop και όχι εργοστασιακή. Υπάρχουν και pre-rooted που νομίζω δεν φλασάρουν τον recovery. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Να βάλεις custom lollipop και όχι εργοστασιακή. Υπάρχουν και pre-rooted που νομίζω δεν φλασάρουν τον recovery. τρώγομαι πολύ με το να βάλω custom απλώς για την ώρα θα προτιμούσα να υπήρχε ένα root και ένα custom recovery χωρίς να είσαι custom. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 τρώγομαι πολύ με το να βάλω custom απλώς για την ώρα θα προτιμούσα να υπήρχε ένα root και ένα custom recovery χωρίς να είσαι custom. Βάλε μία pre-rooted που δεν φλασάρει recovery και έχεις αυτό που θες. XDA it. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Βάλε μία pre-rooted που δεν φλασάρει recovery και έχεις αυτό που θες. XDA it. Οπότε η διαδικασία έχει ως εξής : Περνάω με flashtool την 10L για παράδειγμα. Τη κάνω root με purpledrake για παράδειγμα Περνάω το twrp Περνάω μέσω custom recovery μια custom rom όπως την crash, chupa, cloudy ... και είμαι έτοιμος και έχω τουλάχιστον όσα έχει και η stock lolipop? Και μια τελευταία ερώτηση σε όλους εσάς που έχετε περάσει custom. Πέρα από το root με ότι συνεπάγεται αυτό έχετε κερδίσει κάτι άλλο? Και τι άλλο να κερδίσεις σε μια συσκευή με 3gb ram και 2,5 cpu? Oι custom rom είναι οι ίδιες για τα 16aρια και τα 32αρια? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Δεν ξέρω τι παραμετροποιήσεις περίμενες... Εμένα προσωπικά δεν έχει κάτι που να μην έχει ή να θέλω αλλαγή. 3minit έχει. Τα πάντα. Από smoothness τι να σου πω. Εμένα δεν λαγκάρει πουθενά. Εναλλαγή εφαρμογών άμεση. Όλα τέλεια. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με aosp αλλά αυτό έλειπε να συγκρίνεται. Αν γινόταν αυτό τότε θα μιλούσαμε για το απίστευτο. Εγώ σε aosp είμαι fan των Liquidsmooth αλλά εδώ έχει σταματήσει πολύ καιρό η υποστήριξη. δυστυχως ειναι πολυ αργο το κινητο για τα γουστα μου.το αργοτερο των τελευταιων 2 χρονων που εχω δοκιμασει..λεω να του ριξω μια αοσπ να δουμε πως τα παει.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Παίδες ποια είναι η καλύτερη κάμερα για αοσπ? Η μαμά είναι χάλια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Παίδες ποια είναι η καλύτερη κάμερα για αοσπ? Η μαμά είναι χάλια Η Next Camera που είχες και στο OnePlus One δεν σου άρεσε; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Η Next Camera που είχες και στο OnePlus One δεν σου άρεσε; ειχα εγω τη νεξτ καμερα?την google ειχα παντα. η ρομ παει αρκετα καλα και η μπαταρια ειναι εμφανως καλυτερη.το τηλεφωνο επιτελους δειχνει καπως τα δοντια του. ερωτηση.με τη στοκ ρομ εστελνα απευθειας εικονα στην τηλεοραση ασυρματα.εδω δε βρισκω πως γινεται και το cast screen δε κανει κατι. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 για κάμερα δες σναπ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts