giorgos_g Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Κατά 90% είμαι κι εγώ μέσα. Μαντέψτε τι θα φέρω μαζί μου!!!!! Θα σκάσετε από το κακό σας!!!!!! Το Ε-125 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι καλά διαβάσατε, το Ε-125 !!!!!!!!! Ζήλια σας! Ζήλια σας! Ζήλια σας! Ζήλια σας! Ζήλια σας! Ζήλια σας! Ζήλια σας!!! :p :p :p Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgos_g (17 Νοέ. 2004 , 21:01) .... Μαντέψτε τι θα φέρω μαζί μου!!!!! Θα σκάσετε από το κακό σας!!!!!! Το Ε-125 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι καλά διαβάσατε, το Ε-125 !!!!!!!!! .... ....δεν έχω πει την τελευταία μου κουβέντα ακόμα.... :whistle: 125 is too newbie! Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgos_g (17 Νοέ. 2004 , 21:01) Κατά 90% είμαι κι εγώ μέσα. Μαντέψτε τι θα φέρω μαζί μου!!!!! Θα σκάσετε από το κακό σας!!!!!! Το Ε-125 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι καλά διαβάσατε, το Ε-125 !!!!!!!!! Ζήλια σας! Ζήλια σας! Ζήλια σας! Ζήλια σας! Ζήλια σας! Ζήλια σας! Ζήλια σας!!! :p :p :p Ποιο ειναι αυτο καλε ? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 CASIO pocket pc Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpak (19 Νοέ. 2004 , 11:50) CASIO pocket pc λινκ ??? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 αυτο ειναι πολυ παλιο ppc(~5 χρονων),καντε ενα googling ετσι για την ιστορια. Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpak (20 Νοέ. 2004 , 22:38) αυτο ειναι πολυ παλιο ppc(~5 χρονων),καντε ενα googling ετσι για την ιστορια. Της εποχής του iPaq 3630, 3650 κλπ! Παλιές καλές εποχές που βολευόμασταν με 16ΜΒ και πολλοί προτιμούσαν palm (α ρε VX αθάνατο!!) Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. November 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Ποιό ipaq... Πολύ πιο πίσω... Και φυσικά τότε λογικό ήταν σε σχέση με τα ipaq να πάρει κανείς Palm. Δεν τον κακολογώ. ;) Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Όσον αφορά την συνάντηση καλό δεν θα ήταν να αρχίσει να συζητιέται και η ώρα; Α... ενδιαφέρομαι κι εγώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. November 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Έχουμε πει για περίπου 4:00... Δηλαδή 16:00 GMT+2 ;) Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Ok, πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 ...εγώ θα έρθω με τανκ... σήμερα τράκαρα έξω από κει για έναν μ*λάκα... :mad: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (21 Νοέ. 2004 , 16:48) Ποιό ipaq... Πολύ πιο πίσω... Και φυσικά τότε λογικό ήταν σε σχέση με τα ipaq να πάρει κανείς Palm. Δεν τον κακολογώ. ;) Είχε ο Frontier τέτοιο και με είχε φάει να πάρω και εγώ.. τότε έλεγα να μην ασχοληθώ και με τέτοια PDAs (μόνο υπολογιστές) γιατί την έβλεπα τη δουλειά (όλο χώσε!!!) αλλά ένας καλός φίλος (δυστυχώς δεν ζει πια :( ) μου χάρισε ένα απλό palm III, που του είχαν κάνει δώρο και μπήκα στο λούκι! @Alexcass: Μπορώ να βοηθήσω? Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iceman (22 Νοέ. 2004 , 00:17) @Alexcass: Μπορώ να βοηθήσω? δυστυχώς όχι γιατί ούτε στοιχεία του έχω αλλά ούτε θα παραδεχτεί ότι πέρασε ενώ είχα προτερεότητα και εγώ αναγκάστηκα με abs λιωμένο να ανεβώ στο κράσπεδο. τέσπα. αύριο το πρωί θα πάω για κοστολόγηση και βλέπουμε. έχει ο θεός. :worry: ευχαριστώ πάντως Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. November 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Λοιπόν να αρχίσουμε να μετράμε πόσοι θα έρθουν σίγουρα; Μάλλον θα έχουμε και συμμετοχή από άτομα εταιρειών με προϊόντα που όλοι θα θέλατε να δείτε... ;) Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 εγω οπως αναφερα και ποιο πανω , δεν νομιζω να ερθω . Τωρα ο λογος ειναι οτι αναγκαστικα να "θυσιασω" το meeting για κατι αλλο. αν και ηθελα να ερθω παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Κάνετε ένα recap ρε παίδες; Χώρος χρόνος κλπ; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 To Σάββατο στις 4 το απόγευμα το Olympiko. H αρχοντομουτσούνα μου μέσα :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Muck Smith (24 Νοέ. 2004 , 02:03) To Σάββατο στις 4 το απόγευμα το Olympiko. H αρχοντομουτσούνα μου μέσα :) και εγω ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (23 Νοέ. 2004 , 19:20) Λοιπόν να αρχίσουμε να μετράμε πόσοι θα έρθουν σίγουρα; Μάλλον θα έχουμε και συμμετοχή από άτομα εταιρειών με προϊόντα που όλοι θα θέλατε να δείτε... ;) και εγώ μέσα ως αντιπρόσωπος της Νόκια. :p :whistle: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 μεσα Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Μέσα και εγώ, πρώτη φορά σε PDA Meeting! :p Αρκεί να καταφέρω να σας βρώ. Λογικά μαζί μου θα είναι ο Aivadream και ένα ή το πολύ δύο ακόμη άτομα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 What is Olympiko? Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. November 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Το τηλέφωνο που έχεις βάλει το είχα. Καταπληκτικό μηχάνημα! Το πρώτο έγχρωμο κλπ... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (24 Νοέ. 2004 , 15:09) και εγώ μέσα ως αντιπρόσωπος της Νόκια. :p :whistle: Alex ειδα στην υπογραφη σου οτι σου εκλεψαν το κινητο?Μακαρι να βρεις ακρη, απλα η πλακα ειναι οτι πριν κανα μηνα + μου εκλεψαν το 6600 μου και τωρα εχω και εγω ενα 5210 :).Μεχρι να ερθει τα jamακι βεβαια.! Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts