Netuser Δημοσιεύτηκε October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2004 Kalispera paidia. Tha ithela na theso ena erotima pou isos exei apasxolisei i apasxolei arketous apo edo mesa. Anaferetai stin poreia meta to panepistimio. To erotima einai safes: ti aksizei na kaneis meta to ptyxio, metaptyxiako h douleia? Kai gia na eimai pio sygkekrimenos, ego teliono tou xronou Logistiki stin Asoee. Etsi tha ithela na ksero, an se ena biografiko metraei perissotero na ksodepseis arketo kopo kai xrono gia ena Master h einai kalytero na asxolitheis stin praksi me tin logistiki kai genikotera na deis apo mesa tin agora ergasias? Bebaia an exete empeiria apo ton eyrytero oikonomiko i allous kladous mi distasete na tin anaferete. Ayta gia arxi kai eyxaristo ek ton proteron. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Egw molis teleiwsa to Bachelos sthn amerikh, alla ka8e xeimwna ekana praktikh, to opoio 8ewrw boh8ise polu sto biografiko ws twra, alla kai sto na mpw ekei pou h8ela gia Master. Polla atoma mazi mou twra sto master einai arketa pio megaloi me proipiresia prin pane gia to master, giati h8elan na einai sigouroi oti to master pou 8a kanoun einai sto pedio pou 8eloun pragmatika. Pisteuw pws to master einai para polu polutimo, kai sou dinei pleonektima sthn euresh ergasias alla kai sto upsos tou mis8ou panw apo allous xwris master. Alla, h proipiresia einai MUST sthn euresh ergasias, kai boh8aei kai sto master giati sou anoigei orizontes sth skepsh kai katalabaineis kalhtera pou kolane sth praktikh auta pou sou lene sta ma8hmata. An mporeis kane ligh praktikh to kalokairi, to xeimwna, h opote mporeis, h to polu polu kane ena xrono douleia, kai meta master. Apo thn allh egw an ekana ena xrono douleia de 3erw poso eukola 8a mporousa na 3anapaw sxoleio otan 8a eixa kaloma8ei sto megalo mis8o. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Netuser (16 Οκτ. 2004 , 21:04) Kalispera paidia. Tha ithela na theso ena erotima pou isos exei apasxolisei i apasxolei arketous apo edo mesa. Anaferetai stin poreia meta to panepistimio. To erotima einai safes: ti aksizei na kaneis meta to ptyxio, metaptyxiako h douleia? Kai gia na eimai pio sygkekrimenos, ego teliono tou xronou Logistiki stin Asoee. Etsi tha ithela na ksero, an se ena biografiko metraei perissotero na ksodepseis arketo kopo kai xrono gia ena Master h einai kalytero na asxolitheis stin praksi me tin logistiki kai genikotera na deis apo mesa tin agora ergasias? Bebaia an exete empeiria apo ton eyrytero oikonomiko i allous kladous mi distasete na tin anaferete. Ayta gia arxi kai eyxaristo ek ton proteron. Σου συνιστώ να κάνεις και ένα MBA αν αντέχεις οικονομικά. Ετσι όπως έχουν ξεφτυλιστεί τα πτυχία στις μέρες μας σε λίγο οι μεγάλες εταιρίες θα ζητούν PhD για να σε προσλάβουν. Σημέιωση. Δουλέυω σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία και το ελάχιστο για να προσληφθεί κάποιος είναι να έχει τουλάχιστον πτυχίο ΑΕΙ Ελληνικό ή ξένο... Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Netuser (16 Οκτ. 2004 , 21:04) Kalispera paidia. Tha ithela na theso ena erotima pou isos exei apasxolisei i apasxolei arketous apo edo mesa. Anaferetai stin poreia meta to panepistimio. To erotima einai safes: ti aksizei na kaneis meta to ptyxio, metaptyxiako h douleia? Kai gia na eimai pio sygkekrimenos, ego teliono tou xronou Logistiki stin Asoee. Etsi tha ithela na ksero, an se ena biografiko metraei perissotero na ksodepseis arketo kopo kai xrono gia ena Master h einai kalytero na asxolitheis stin praksi me tin logistiki kai genikotera na deis apo mesa tin agora ergasias? Bebaia an exete empeiria apo ton eyrytero oikonomiko i allous kladous mi distasete na tin anaferete. Ayta gia arxi kai eyxaristo ek ton proteron. Εμένα φίλε η έπαγγελματική μου εμπειρία είναι πολύ μικρή γιατί σαν κι΄εσένα είμαι τελειόφοιτος (συνάδελφος ΣΔΟ) Διοίκησης Επιχειρήσεων (κάνω πρακτική εξάσκηση). Η απορία σου είναι και δική μου . Πιστύω όμως ότι στη δική σου περίπτωση το μεταπτυχιακό δεν είναι απαραίτητο. Αυτό το λέω γιατί έχω διαβάσει σε πάρα πολλές έρευνες ότι το επάγγελμα του Λογιστή είναι μέσα στα 20 επαγγέλματα που θα παρούσιάσουν αυξανώμενη ζήτηση στα επόμενα 10-15 χρόνια, αλλά και άλλοι μεγαλύτεροι συνάδελφοι που έχουν βγεί κάποια χρόνια στον στίβο της επαγγελματικής αποκατάστασης, μου λένε το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (16 Οκτ. 2004 , 23:33) Apo thn allh egw an ekana ena xrono douleia de 3erw poso eukola 8a mporousa na 3anapaw sxoleio otan 8a eixa kaloma8ei sto megalo mis8o. Sumfwnw! pisteuw pws an vreis mia douleia pou sou aresei kai se kaluptei kai oikonomika, duskola tha tin afiseis gia na kaneis metaptuxiako kai na ksanampeis stin diadikasia diavasmatos!! An imoun stin thesi sou, tha ekana sto kapaki metaptuxiako! Auto skopeuw na kanw allwste otan teleiwsw tin sxoli!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (17 Οκτ. 2004 , 13:48) Sumfwnw! pisteuw pws an vreis mia douleia pou sou aresei kai se kaluptei kai oikonomika, duskola tha tin afiseis gia na kaneis metaptuxiako kai na ksanampeis stin diadikasia diavasmatos!! An imoun stin thesi sou, tha ekana sto kapaki metaptuxiako! Auto skopeuw na kanw allwste otan teleiwsw tin sxoli!! :) εχει δικιο ο miumiu. Δεν ειμαι στον δικος σου τομεα αλλα εχω απποψη για την αρορα εργασιας. Αυτο που θα πω ειναι οτι εχει σημασια να μην κανεις ασκοπα πραγματα και κυριως να μη χανεις τον χρονο σου. Και τα 2 master-didaktoriko-xartia & [προυπυρεσια ειναι σημαντικα.Θελουν και τα δυο. Σωστα οτι ισως δυσκολα αν αρχισεις δουλεις να επιστρεψεις στο διαβασμα αλλα με την δουλεια θα μαθεις και θα ξερεις εσυ τι μπορεις να προσφερεις. το χαρτι χρειαζεται ομως. Για μενα κοιτα τον ΧΡΟΝΟ σου. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 ΜΒΑ (που ανέφερε ο vampyre νωρίτερα) rulezzz by far, αλλά δυστυχώς είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Φίλε Netuser, είμαι στην ίδια θέση με σένα... Σχεδόν συνάδελφος (ΟΔΕ στην ΑΣΟΕΕ), υποτίθεται ότι το Μάιο του 2005 τελειώνω, αλλά μετά τι??? Σαφώς το μεταπτυχιακό (πολύ περισσότερο το καλό μεταπτυχιακό μετράει), αλλά όταν για να μπεις σε ΜΠΣ στην ΑΣΟΕΕ πρέπει να έχεις χοντρότατο βύσμα, τότε αναγκαστικά μπαίνουν οι οικονομικοί περιορισμοι στη μέση (εξωτερικό, διαμονή κλπ.) και δυσκολεύει το πράγμα... Έχω ψιλοαγχωθεί με το θέμα... :( Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Netuser (16 Οκτ. 2004 , 19:04) Kalispera paidia. Tha ithela na theso ena erotima pou isos exei apasxolisei i apasxolei arketous apo edo mesa. Anaferetai stin poreia meta to panepistimio. To erotima einai safes: ti aksizei na kaneis meta to ptyxio, metaptyxiako h douleia? Kai gia na eimai pio sygkekrimenos, ego teliono tou xronou Logistiki stin Asoee. Etsi tha ithela na ksero, an se ena biografiko metraei perissotero na ksodepseis arketo kopo kai xrono gia ena Master h einai kalytero na asxolitheis stin praksi me tin logistiki kai genikotera na deis apo mesa tin agora ergasias? Bebaia an exete empeiria apo ton eyrytero oikonomiko i allous kladous mi distasete na tin anaferete. Ayta gia arxi kai eyxaristo ek ton proteron. Αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς καθαρά με λογιστική το μεταπτυχιακό θα σου είναι ελαφρώς περιττό. Αν σε ενδιαφέρει ο ευρύτερος τομέας της Διοίκησης Επιχειρήσεων τότε ένα μαστερ θα είναι χρήσιμο, αλλά όχι απαραίτητο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρότεινα εξωτερικό για να αλλάξεις παραστάσεις και να μάθεις καινούρια πράγματα/αποκτήσεις εμπειρίες. Η ΑΣΟΕΕ λίγα καινούρια πράγματα θα σου προσφέρει, μιας και ήδη είσαι εκεί φοιτητής. Είμαι απόφοιτος Λογιστικής Χρηματοοικονομικής από Πα.Μακ, αλλά δεν έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με λογιστική, παρά μόνο μια πρακτική άσκηση. MBA είναι καλό αλλά όχι για αποφοίτους ΟΔΕ και Λ&Χ. Αυτά που διδάσκουν τα έχετε ήδη μάθει στο πτυχίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 re padia ti ptyxia ti master kai ti PhD??? edw sto Elladistan kai 3 apo ta ka8ena na exeis 8a pareis vasiko mis8o 680 eyrw!!!! kai proyphresia na exeis 5-6 xronia isws pareis 700!!! prepei na eisai POLY tyxeros gia na pareis ta lefta pou a3izeis kai ta lefta pou 8a se voh8hsoun na aposveseis osa edwses gia ta pryxia sou!! kai sthn telikh gia na ginw pio kaystikos OPOIOS sth Ellada pairnei panw apo 800 eyrw to mhna sto idiwtiko tomea ka8ara ta parapanw ta doyleyei se WRES kai XAMENA savvatokyriaka sto grafeio!!! exei 3exasei argies, savvato kai oktawro 9-9 ka8e mera 12 wres kai polles fores argies kai weekends den yparxoun!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 eksartatai sth sxolh...dld ego pou to ptyxio mou 8a to exo sta xeria moy etoimo mazi me master ti 8a ginei?8a me protimhsoun apo kapoion pou exei apla teliosei th sxolh?(gia odontiatrikh milao)..kserete kanenan as8enh pou na rotaei pou telioses,me poso,master exeis? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αν μπορείς συνδύασε και την εμπειρία και το μεταπτυχιακό. Ο οποιοσδίποτε τίτλος είναι ένα τυπικό προσόν που θα σε ξεχωρίσει από τους πολλούς όταν κάποιος διαβάζει βιογραφικά. Αλλά από εκεί και πέρα η εμπειρία μετράει συνήθως. Δεν υπάρχει μεταπτυχιακό που θα σε κάνει καλύτερο στη δουλειά σου από μόνο του. Προσωπικά τα συνδύασα και τα δύο. Ξεκίνησα να δουλεύω και σταδιακά έκανα τα μεταπτυχιακά μου, σε part-time. Έτσι και χρόνια δουλειάς έχω στην πλάτη μου, αλλά και τα χαρτιά για να "πουλήσω μούρη" όπου χρειαστεί. Γιατί δυστυχώς, η υπόθεση μεταπτυχιακό είναι κατά κανόνα βιομηχανία που σου δίνει ένα χαρτί για να λόγους "μούρης". Τουλάχιστον στον τομέα μου (πληροφορική), καθημερινά βλέπω "πέτσινα" μεταπτυχιακά ανθρώπων που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το "ρίκι από το φυρίκι". Και ο λόγος που μπήκα και ο ίδιος στη διαδικασία να κάνω μεταπτυχιακό είναι ότι κάποια στιγμή βαρέθηκα να έχω από πάνω άσχετους με τυπικά προσόντα. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seventh_heaven (17 Οκτ. 2004 , 22:11) ΜΒΑ (που ανέφερε ο vampyre νωρίτερα) rulezzz by far, αλλά δυστυχώς είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Φίλε Netuser, είμαι στην ίδια θέση με σένα... Σχεδόν συνάδελφος (ΟΔΕ στην ΑΣΟΕΕ), υποτίθεται ότι το Μάιο του 2005 τελειώνω, αλλά μετά τι??? Σαφώς το μεταπτυχιακό (πολύ περισσότερο το καλό μεταπτυχιακό μετράει), αλλά όταν για να μπεις σε ΜΠΣ στην ΑΣΟΕΕ πρέπει να έχεις χοντρότατο βύσμα, τότε αναγκαστικά μπαίνουν οι οικονομικοί περιορισμοι στη μέση (εξωτερικό, διαμονή κλπ.) και δυσκολεύει το πράγμα... Έχω ψιλοαγχωθεί με το θέμα... :( Εγώ είμαι από την πληροφορική της ΑΣΟΕΕ και θα συμφωνήσω μαζί σου. Είμαστε 230 προπτυχιακοί φοιτητές σε κάθε έτος και για μεταπτυχιακό παίρνουν μόνο 30 άτομα, από τα οποία οι περισσότεροι είναι από άλλα πανεπιστήμια όπου εκεί βάζουν βαθμούς με το τσουβάλι.. :mad: (εμείς για να βγάλουμε το 6 φτύνουμε αίμα) :cry: Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Matrix, egw eutixws ston tomea mou (Naupigikh, Nautiliaka) de 8a parw katw apo 2000 prwto mis8o. Yparxei megalh ellhpsh, kai einai polu eukolo na breis douleia, kai plirwnoun polla. Auth th stigmh kanw Master to opoio 8a mou anoi3ei oles tis portes pou 8elw, kuriolektika. Edw mou edinan 1000+ ka8e xrono pou ekana 1 mina praktikh! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netuser Δημ. October 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Paidia sas eyxaristo gia to endiaferon pou deiksate. Ola ayta pou anaferate ta brisko arketa sosta kai pano-kato ki ego paromoies idees eixa sto myalo mou. Gia na synopsiso 2-3 pramatakia sa zoumi: Kathe klados exei tis idiaiterotites tou. H logistiki pistewo pos de fonazei gia metaptyxiako. Ayto pou symbainei stin Ellada, einai na doulepseis 3 xronia sa tritis taksis logistis, meta dineis kapoia mathimata kai anabathmizesai kai paei legontas. Mi sas kourazo omos me ta dika mou, i logistiki exei ti diki tis logiki. Genikotera pistewo pos ola ayta isos problimatisoun kapoious kai o kathenas edo mesa mporei na skeftei ti einai kalytero gia ton eayto tou. Prosopika eimai arketa kalymmenos pano sto thema kai an prokypsei kati allo, edo tha eimaste na anaferei o kathenas tis empeiries kai tis gnomes tou. Thanks again mates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Εγώ πάντως θα προτιμούσα προϋπηρεσία. Ο χώρος που κινούμαι είναι η πληροφορική και οι τηλεπικοινωνίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Λοιπόν να πω και εγώ την άποψή μου σε αυτό το θέμα. Καταρχήν το θέμα είναι πολύ ποιο πολύπλοκο απο το να πούμε ναι κάνε master ή καλύτερα να πάρεις προϋπερεσία. Εξαρτάται απο τον τομέα. Αλλά θα πω οτι έχω δει με τα μάτια μου πολλά άτομα που έχουν πάρει κορυφαία πτυχία (MIT, Standord, Berkley κτλ) και τα πήραν μόνο επειδή ήταν σπασίκλες και οι γονείς τους είχαν πολλά φράγκα, και όταν βγήκαν στον έξω κόσμο οχι μόνο τα σκ@τωσαν αλλά δεν ήξεραν τι τους γινόνταν επειδή δεν τους έκοβε γενικότερα. Δυστυχώς τα χαρτιά πολλές φορές είναι μόνο για μόστρα όπως αναφέρθηκε και παραπάνω. Επίσης ξέρω πολλά άτομα που δεν κατάφεραν να κάνουν κάποιο μεταπτυχιακό, αλλά έχουν τέτοιες γνώσεις που ούτε PHDαδες δεν τις έχουν. Μην ξεχνάμε οτι σε πολλούς τομείς κάποιος μπορεί να εξελιχθεί και μόνος του. Στο βασικό πτυχίο πέρνεις κάποιο εφόδια, από εκεί και πέρα αν είσαι μάγκας μπορείς να εξελίσεσαι μόνος σου είτε με προσωπική μελέτη, με σεμηνάρια, εμπειρία κτλ. Με λίγα λόγια είναι όλα σχετικά. Αλλά ένα πράγμα είναι μεγάλο λάθος. Κάποιος να κάνει μεταπτυχιακό για να αυξήσει τον μισθό του. Στην Ελλάδα αυτή είναι η χειρότερη επένδυση γιατι η διαφορά του μισθού είναι αμελητέα. Για εμένα το μεταπτυχιακό το κάνει κάποιος για τον ευτό του για την πάρτυ του όπου ίσως του ανοιξει το μυαλό να κάνει κάτι δικό τους στο μέλλον. Αλλά για να γίνεις υπαλληλάκος, άστο δεν αξίζει. Και για το αρχικό ερώτημα, εγώ υποστηρίζω την άποψη οτι καλό ειναι πριν από το μεταπτυχιακό να υπάρξει μια προϋπερεσία εργασίας για 1-2 χρόνια γιατι έτσι βλέπεις τον κόσμο διαφορετικά και ξέρεις πραγματικά τι ζητάς από το μεταπτυχιακό γιατι συνδιάζεις μόρφωση με εμπειρία. Αλλιώς όσοι πήγαν κατευθείαν απο το ένα πτυχίο στο άλλο, έμειναν φοιτητητές για όλο το διάστημα και ξαφνικά πήγαν στην αγορά εργασίας ξεβράκωτοι στα αγκούρια. Καλό είναι να τα έχεις και τα δύο. Αλλά όπως είπα και παραπάνω εξαρτάται την περίπτωση και κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Εξάλου ο καλός ο εργοδότης αν είναι μάγκας θα καταλάβει αν κάποιος masteraς αξίζει ή αν κάποιος άλλος χωρίς αυτό ειναι ποιο μαγκίτης.... Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Netuser (16 Οκτ. 2004 , 21:04) Kalispera paidia. Tha ithela na theso ena erotima pou isos exei apasxolisei i apasxolei arketous apo edo mesa. Anaferetai stin poreia meta to panepistimio. To erotima einai safes: ti aksizei na kaneis meta to ptyxio, metaptyxiako h douleia? Kai gia na eimai pio sygkekrimenos, ego teliono tou xronou Logistiki stin Asoee. Etsi tha ithela na ksero, an se ena biografiko metraei perissotero na ksodepseis arketo kopo kai xrono gia ena Master h einai kalytero na asxolitheis stin praksi me tin logistiki kai genikotera na deis apo mesa tin agora ergasias? Bebaia an exete empeiria apo ton eyrytero oikonomiko i allous kladous mi distasete na tin anaferete. Ayta gia arxi kai eyxaristo ek ton proteron. Για τον τομέα σου, η εμπειρία είναι το Α και το Ω! Με τα χρόνια προϋπηρεσίας μπορείς να υπογράφεις και για διαφορετική κατηγορία βιβλίων... επίσης αν εγώ που είμαι εργοδότης ήθελα να βρω ένα νέο λογιστή, θα με ενδιέφερε πρώτα απ' όλα να έχει μια εμπειρία στην δουλειά και επίσης να δώσω όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα (άρα όχι master ή master απλήρωτο) Γνώμη μου... φτιάξε ένα καλό πρακτικό υπόβαθρο (hardware) και στην συνέχεια κάνεις και το master (software) ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EchiDNA (20 Οκτ. 2004 , 14:51) Γνώμη μου... φτιάξε ένα καλό πρακτικό υπόβαθρο (hardware) και στην συνέχεια κάνεις και το master (software) ;) Είναι λιγάκι δύσκολο πάντως να κάνεις το master αργότερα και όχι αμέσως μετά το πρώτο πτυχίο. Ή θα το εγκρίνει η επιχείρηση στην οποία δουλεύεις (χλωμό - για να το πληρώσει κιόλας δεν το συζητάω) ή θα πρέπει να το κάνεις σε μεσοδιάστημα ανεργίας (επίσης χλώμο αφού πρώτο μέλημά σου θα είναι η εύρεση της επόμενης δουλειάς). Εμένα πάντως (όχι όμως στο τομέα σου αλλά στον τομέα των θετικών επιστημών) με βοήθησε να μπώ άνετα με τον ΑΣΕΠ στο Δημόσιο (λόγω μοριοδότησης) αλλά απόσβεση του κόστους (το έκανα στο εξωτερικό) θα κάνω σε περίπου 200 μήνες με το επίδομα μεταπτυχιακού που παίρνω! :o Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joannita Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 αν εχεις κότσια, πήγαινε δούλεψε 1-2 χρόνια και κάνε master μετά Θα καταλάβεις περισσότερα, θα επιλέξεις με καλύτερα κριτήρια το μάστερ σου και με μεγαλύτερη γνώση της αγοράς και θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις για υποτροφίες κλπ αν ειναι σημαντικό και το οικονομικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Yparxoun polles etairies pou sou plirwnoun kai ta e3oda tou Master!...afou to na kaneis master 8a ofeleisei kai tous idious. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts