alex_gate_7 Δημοσιεύτηκε October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 7, 2014 (edited) Football Manager 2015: Out November 7th http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/10670051_710533652365966_4950286256525363125_n_zpsbaa5ce38.png Football Manager 2015 New Features: Πολλές αλλαγές ειδικά σε UI, προπόνηση, τακτικές αλλά και οι περισσότερες αλλαγές που έγιναν ποτέ στην Mach Engine... Παρακολουθήστε το βίντεο στο youTube... :!: Αν μπορεί κάποιος μοντ ας κάνει το λινκ να φαίνεται σαν παράθυρο του Youtube και όχι σαν λινκ :) :!: Εδώ μπορείτε να δείτε και το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε σήμερα στις αίθουσες: Football Manager Documentary Edited October 7, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Άμα δεν έχεις καεί στο Manager με τις ώρες για μεταγραφές - συστήματα - τακτικές κλπ, δε μπορεί να λες ότι καίγεσαι με κάποιο παιχνίδι :p Άντε να το δούμε και αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Κάποια στιγμή τη μεταγραφική περίοδο την έκανα πιο αργά από τον πραγματικό χρόνο :p Συχνά συμπτώματα καψίματος να βλέπεις ότι έκλεισε ο παιχταράς στον ύπνο σου, ή να ονειρεύεσαι την τέλεια τακτική για το ντέρμπι κορυφής την επόμενη Κυριακή... Προς το παρόν, πατατάκια και ξεκινάω το Football Manager Documentary :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Κάποια στιγμή τη μεταγραφική περίοδο την έκανα πιο αργά από τον πραγματικό χρόνο :p Συχνά συμπτώματα καψίματος να βλέπεις ότι έκλεισε ο παιχταράς στον ύπνο σου, ή να ονειρεύεσαι την τέλεια τακτική για το ντέρμπι κορυφής την επόμενη Κυριακή... Προς το παρόν, πατατάκια και ξεκινάω το Football Manager Documentary :D Άσε, άσε. Ή η αγωνία του να έχεις ξεκινήσει από τη τελευταία κατηγορία Αγγλίας πχ και να προσπαθείς να ανέβεις και κάθε φορά που ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα να είσαι σε φάση "Άραγε φέτος θα πάει καλά; Θα πιάσουν οι μεταγραφές; Θα βγει το σύστημα;" κλπ κλπ :p Θέλω να το δω κι εγώ αλλά αυτές τις μέρες δεν έχω καθόλου χρόνο δυστυχώς :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Football Manager 2015 Screenshots All FM 2015 screenshots in one place - 109 pictures as of 8 October 2014. First seen on fmscout.com! Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Πάλι για έξοδα είμαστε αρχές Νοέμβρη! :up: :up: Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ποιο Νοέμβρη.. Προπαραγγελία τις επόμενες μέρες γιατί σε δύο εβδομάδες βγαίνει η BETA :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το απόλυτο κάψιμο :P Συνήθως δε μ'αρέσουν οι αλλαγές στο interface και μου παίρνει κάποιο χρόνο να προσαρμοστώ αλλά αυτό φαίνεται ωραίο. Επίσης, ωραία τα νέα γραφικά. ΕΓώ βέβαια παίζω απ'την εποχή του Championship Manager με το 2D classic , άραγε είμαι ο μόνος? :P Mεταξύ μας, δεν περιμένω τρομερές αλλαγές στο θέμα της προπόνησης και το άλλο θέμα..αυτό των προπονητών είνα..ι ψιλοάχρηστο ~στη μορφή που ήταν στο προηγούμενο Manager. Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Από χθες είναι διαθέσιμη η BETA... Τα καλύτερα ακούω για τα νέα features... Δυστυχώς έχω κάψει την κάρτα γραφικών στο λάπτοπ και φοβάμαι μην κάψω και το τσιπάκι της Intel με το manager... Δεν ξέρω πόσο θα κρατηθώ :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Δεν ξερω,για μενα το fm τα τελευταια 2-3 χρονια εχει χασει την πρωτοτυπια του,Μου μοιαζει σαν το ιδιο παιχνιδι με απλα ανανεωμενη την database και 2-3 tweaks στο UI.:( Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Δεν ξερω,για μενα το fm τα τελευταια 2-3 χρονια εχει χασει την πρωτοτυπια του,Μου μοιαζει σαν το ιδιο παιχνιδι με απλα ανανεωμενη την database και 2-3 tweaks στο UI.:( Υπερβολές. Έχουν γίνει αλλαγές στο παιχνίδι και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πάντα και συνεχώς προστίθενται καινούργιες επιλογές. Έχοντας παίξει τα πάντα μετά το 01-02, οι αλλαγές πλέον από έκδοση σε έκδοση είναι μεγαλύτερες σε σύγκριση με παλαιότερα. Ένα θέμα με την match engine υπάρχει μέχρι να στρώσει κάπως με patches. Μόνο στο 13 δεν έφτιαξε ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 @ Androides Συμφωνώ 100%... Φέτος περιμένουμε πολλά από την ΜΕ καθώς είναι η πρώτη χρονιά που οι κινήσεις σχεδιάστηκαν με προσομοιωτή χρησιμοποιώντας επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και όχι με το χέρι στον υπολογιστή... Βέβαια νομίζω ότι παραδίνουμε σημασία στην ΜΕ... Δεν είναι αυτή η ουσία του παιχνιδιού... Δεν σε αδικεί σχεδόν ποτέ βέβαια καθώς Ένα γκολ που είναι να το φας επειδή "λάγκαρε" ο αμυντικός θα βάλεις και εσύ τέτοιο... Και κάτι άλλο, μην περιμένετε ποτέ επίπεδα FIFA ή PRO... Δεν νομίζω ότι δεν μπορούν να το κάνουν αλλά θα πρέπει να ανέβουν πάρα πολύ οι απαιτήσεις συστήματος που ήδη ζορίζονται.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 @ Androides Συμφωνώ 100%... Φέτος περιμένουμε πολλά από την ΜΕ καθώς είναι η πρώτη χρονιά που οι κινήσεις σχεδιάστηκαν με προσομοιωτή χρησιμοποιώντας επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και όχι με το χέρι στον υπολογιστή... Βέβαια νομίζω ότι παραδίνουμε σημασία στην ΜΕ... Δεν είναι αυτή η ουσία του παιχνιδιού... Δεν σε αδικεί σχεδόν ποτέ βέβαια καθώς Ένα γκολ που είναι να το φας επειδή "λάγκαρε" ο αμυντικός θα βάλεις και εσύ τέτοιο... Και κάτι άλλο, μην περιμένετε ποτέ επίπεδα FIFA ή PRO... Δεν νομίζω ότι δεν μπορούν να το κάνουν αλλά θα πρέπει να ανέβουν πάρα πολύ οι απαιτήσεις συστήματος που ήδη ζορίζονται.... δεν νομιζω οτι περιμενει κανεις τετοια επιπεδα. απλα το τρεξιμο τουλαχιστον να μην μοιαζει με πατιναζ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 δεν νομιζω οτι περιμενει κανεις τετοια επιπεδα. απλα το τρεξιμο τουλαχιστον να μην μοιαζει με πατιναζ. Βρε ας παίζουν όπως θέλω και ας τρέχουν και σαν παίκτες του χόκεϊ. Δεν έχω τέτοια θέματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ξερει κανεις αν στο φετινο θα μπορεις να παιξεις με custom databases στο Classic mode? Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Βρε ας παίζουν όπως θέλω και ας τρέχουν και σαν παίκτες του χόκεϊ. Δεν έχω τέτοια θέματα! καλα, εγω ετσι και αλλιως χρησιμοποιω το classic view, οποτε ουτε γω εχω τετοια θεματα :p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 :!: :!:Football Manager 2016:!: :!: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Φαινεται εξαιρετικο :) Μακαρι να σταματησει επιτελους αυτη η βλακεια με τα 40 σουτ ανα ματς/2 γκολ. Επισης εχω την αισθηση οτι στο 15 οι τραυματισμοι ειναι λιγο πολλοι. Δυστυχως φετος λογω εξετασεων δυσκολα θα το καψω... :( ισως το δω κατα τον αυγουστο για να ξεσκονισω τις γνωσεις μου ενοψει 17. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts