antonis_wrx Δημοσιεύτηκε October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2004 να ρωτήσω... αυτός ο τιμοκατάλος σε τι ταχύτητα αναφέρεται? σκέφτομαι για 1gb ή 2gb για αρχή τουλάχιστον..[/url] Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Από τις τιμές συμπεραίνω ότι πρόκειται για 384/128. Είναι πάμφθηνα για 512 και πανάκριβα για 256, οπότε το 384 μας μένει. Πάντως δε μπορώ να μην επαναλάβω κάτι: βάλε flat-rate πρόγραμμα κι ας είναι και 256/128. Θα με θυμηθείς όταν μπεις στον κόσμο του ADSL. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 δεν ξέρω ρε... δεν είναι και λίγα τα λεφτά για flat-rate... έστω και 256... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Να σε δω όμως όταν θα έχεις ADSL με όριο τα 2GB. Θα το σκυλομετανιώσεις εγγυημένα. Από τα 14 ευρώ που είνει το πάγιο για τα 2 GB με άλλα 3 ευρώ βάζεις Vivodi 256. (έναν καφέ λιγότερο) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Flat rate! Μην το σκεφτείς καν για ογκοχρέωση μετά το όριο. Δεν αξίζει. Αλλιώς μη βάλεις dsl. Mε 20 ευρώ το μήνα έχεις vivodi 256. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Πρεπει ομως να προσεξετε κατι.Για ολες τις συνδεσεις Forthnet απαιτηται πιστωτικη καρτα.Επειδη ηθελα κι εγω να κανω μια 384 Flat Rate μολις εκανα αιτηση,μου ζητησαν στοιχεια πιστωτικης γιατι δεν γινοταν αλλιως.Εαν ομως δεν εχετε προβλημα τοτε...go ahead! :p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Εαν την αγοράσεις από ένα κατάστημα, γιατί απαιτείται πιστωτική κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Οκτ. 2004 , 17:48) Να σε δω όμως όταν θα έχεις ADSL με όριο τα 2GB. Θα το σκυλομετανιώσεις εγγυημένα. Από τα 14 ευρώ που είνει το πάγιο για τα 2 GB με άλλα 3 ευρώ βάζεις Vivodi 256. (έναν καφέ λιγότερο) vivodi ήθελα αλλά έχω βαρεθεί να περιμένω να καλύψει Χολαργό Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (17 Οκτ. 2004 , 15:59) vivodi ήθελα αλλά έχω βαρεθεί να περιμένω να καλύψει Χολαργό άλλο η κάλυψη του dsl access και άλλο η συνδρομή dsl της vivodi η οποία δουλεύει και πάνω σε dsl γραμμή του OTE! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Ακριβώς. Οπότε ξανασκέψου το ενδεχόμενο να βάλεις Vivodi 256/128 με 17 ευρώ το μήνα (+ΦΠΑ). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr (17 Οκτ. 2004 , 12:28) Εαν την αγοράσεις από ένα κατάστημα, γιατί απαιτείται πιστωτική κάρτα; Μιλαω για συνδρομες αοριστου χρονου ετσι?Παντως οπως και να εχει απο την Forthnet μου ειπαν οτι απαιτειται πιστωτικη.Το γιατι παραμενει αγνωστο.Δηλαδη οποιος δεν εχει πιστωτικη δεν μπορει να κανει συνδρομη; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (17 Οκτ. 2004 , 19:14) Μιλαω για συνδρομες αοριστου χρονου ετσι?Παντως οπως και να εχει απο την Forthnet μου ειπαν οτι απαιτειται πιστωτικη.Το γιατι παραμενει αγνωστο.Δηλαδη οποιος δεν εχει πιστωτικη δεν μπορει να κανει συνδρομη; :mad: Aoρίστου δεν μπορεί να κάνει. Μόνο 3μηνη 6μηνη κλπ κλπ :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (18 Οκτ. 2004 , 09:01) Aoρίστου δεν μπορεί να κάνει. Μόνο 3μηνη 6μηνη κλπ κλπ :wacko: Εξ ορισμού το forthnet ADSL Volume είναι αορίστου χρόνου. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Μα αν δεν ζητουσαν πιστωτικη ποιος θα εκανε 3μηνη συνδεση?Αφου οι τιμες ειναι ιδιες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts