aimilios Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Έχουν χάσει τελείως (μα τελείως μιλάμε) την μπάλα μετά από το χτύπημα (όχι ότι πριν την είχανε, λέμε τώρα)... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Εγώ πάντως δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα με το Πλαίισιο. Αγοράζω συνέχεια από εκεί. Θυμάμαι ότι σε κάποιο μήνυμα έλεγε κάποιος ότι σε όλα τα καταστήματα τυχαίνει να πετύχεις αστέρια πωλητές. Στο Πλαίσιο της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας είναι ένα παιδί που είναι ίσως ο καλύτερος πωλητής που έχω πετύχει για κινητή τηλεφωνία ( όχι στο Πλαίσιο, γενικά ). Ξέρει ότι τον ρωτήσεις. Και όταν μας έλεγαν από την Vodafone κάτι κουλά την μέρα που ο πατέρας μου ήθελε να κάνει σύνδεση με την Vodafone για να πάρει το 7610, μας εξυπηρέτησε άψογα το παιδί. Εκείνη την μέρα βέβαια έτυχε να είναι εκεί και ο κ. Γεράρδος ( το "big boss" του Πλαισίου ) και μας εξυπηρέτησε ακόμα καλύτερα. Όποιος πηγαίνει στο Πλαίσιο στην Γλυφάδα και ρωτάει για κινητά θα καταλάβει σίγουρα για ποιον μιλάω. Πριν από κάποιο καιρό ήταν στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας μια κοπέλα που και αυτή ήξερε πάρα πολλά. Πάντως για να σας προλάβω δεν είμαι εγώ γιατί δεν δουλεύω καθόλου :p EDIT Ακόμα και όσοι πωλητές δεν είναι "αστέρια" είναι τουλάχιστον πολύ ευγενικοί. Η ευγένια μετράει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για εμένα. Αν κάποιος δεν είναι ευγενικός όταν μου μιλάει ( ακόμα και κάποιος από την οικογένειά μου) την έκατσε... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Συγκεκριμένα στο Πλαίσιο συνέβαινε το εξής κουλό για κάποια περίοδο. - Γειά σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το τάδε hardware. Και χωρίς να προλάβω να πω αν θέλω απλά να το αγοράσω ή να μάθω τεχνικά χαρακτηριστικά: - Εεε... ναι, καθήστε σε αυτό το PC εκεί και μπείτε στο site μας για να μάθετε ότι θέλετε. Και δηλαδή κάποιος που δεν ξέρει τι είναι "site" ή δεν έχει κάτσει ποτέ μπροστά σε υπολογιστή τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει; Πάντως νομίζω ότι τώρα πια δεν το κάνουν αυτό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsman (22 Οκτ. 2004 , 11:49) Συγκεκριμένα στο Πλαίσιο συνέβαινε το εξής κουλό για κάποια περίοδο. - Γειά σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το τάδε hardware. Και χωρίς να προλάβω να πω αν θέλω απλά να το αγοράσω ή να μάθω τεχνικά χαρακτηριστικά: - Εεε... ναι, καθήστε σε αυτό το PC εκεί και μπείτε στο site μας για να μάθετε ότι θέλετε. Και δηλαδή κάποιος που δεν ξέρει τι είναι "site" ή δεν έχει κάτσει ποτέ μπροστά σε υπολογιστή τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει; Πάντως νομίζω ότι τώρα πια δεν το κάνουν αυτό... Αυτό δεν μου έχει τύχει ποτέ σε κανένα κατάστημα ( δεν μιλάω μόνο για το Πλαίσιο ) !!!!!! Σε ποιο υποκατάστημα γινόταν αυτό και πότε; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Η ποιότητα της εξυπηρέτησης στο Πλαίσιο δε νομίζω ότι έχει σχέση με την πρόσφατη επίθεση στο site της εταιρείας... :confused: Stay on topic. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 ayto to programma pou ypot8etai oti egine to haxoring poio einai telika?? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Ακόμα δεν μονιμοποιήθηκες και έγινες λαμόγιο; :p Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν εχω αντιμετωπίσει πότε προβλημα με το plaisio! Όλοι είναι πολύ ευγενικοί και με αρκετές γνώσεις(τουλάχιστον αυτούος που πετυχαίνω) πριν κανα δυο βρομάδες πηγα με ενα φίλο για να παρει PC και ο τύπος μέχρι και τσιγάρο άναψε οταν συζητουσαμε τι να βάλει!! καλα απο θέματα με προβληματικούς σκληρούς,καρτες γραφικών... το τσεκάρουν επιτόπου και παίρνεις άλλο με την μια!! βέβαια μια φορα ήταν και ένας ξανθος χοντρούλης που το μόνο που ήξερε ήταν να σου σπάει τα νεύρα :mad: p.s.αυτα στο κατάστημα στο κέντρο!και στην καλαμαρια μια χαρα μου φάνηκαν αλλα εχω δεν έχω πάει αρκετες φορές για να κρίνω Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts