immortal207 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Αν είναι ΜΟΝΟ για ελάχιστη χρήση,που προσωπικά δεν δίνω σε 12χρονο,τι να το κάνει το smartphone?Πάρε ένα με 20-30 ευρώ.Ή αν έχεις εσύ κανα παλιό. Άλλωστε θα πάει κάπου μόνος του χωρίς ενήλικο συνοδό?Χλωμό,άρα άχρηστη και η συσκευή,αλλά τέλος πάντων..... Άσε που καλή συσκευή στο χέρι του είναι πάρα πολύ εύκολο να του το κλέψει κάποιος.Μια σφαλιάρα υπόθεση είναι (το γνωρίζω από τον ανηψιό μου και τον "έξυπνο" νονό του που τ'αγόρασε). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Αν είναι ΜΟΝΟ για ελάχιστη χρήση,που προσωπικά δεν δίνω σε 12χρονο,τι να το κάνει το smartphone?Πάρε ένα με 20-30 ευρώ.Ή αν έχεις εσύ κανα παλιό. Άλλωστε θα πάει κάπου μόνος του χωρίς ενήλικο συνοδό?Χλωμό,άρα άχρηστη και η συσκευή,αλλά τέλος πάντων..... Άσε που καλή συσκευή στο χέρι του είναι πάρα πολύ εύκολο να του το κλέψει κάποιος.Μια σφαλιάρα υπόθεση είναι (το γνωρίζω από τον ανηψιό μου και τον "έξυπνο" νονό του που τ'αγόρασε). Πρεπει να τηρηθουν και καποιες ισσοροπιες σε σχεση με τον περιγυρο. Γνωριζεις φανταζομαι πως η γλωσσα των παιδιων μπορει να τσακισει. Ναι μικρο βολτες πηγαινει η ακομη και εκδρομες με το σχολειο. Για μενα απο ενα σημειο και περα θα ειναι και ενα τεστ υπευθυνοτητας. Οσον αφορα στην εγκληματικοτητα εχεις απολυτο δικιο αλλα εδω που ζουμε δεν εχουμε φτασει σε αυτα τα επιπεδα. Ελπιζω να μην κανω περισσοτερο κακο παρα καλο με την επιλογη μου. Η συνεχεια θα δειξει. Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 εγω θα σου προτεινα αν αγορασεις απο Ελλαδα τελικα, αυτο για το πιτσιρικι https://www.skroutz.gr/s/1703803/Samsung-Galaxy-Ace-2.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Σου βρήκα ένα πολύ απλό, στα 41€ τελική της Lenovo, που δεν είναι καμία άγνωστη εταιρεία, το LENOVO A316 MTK6572 1.3GHz Dual Core 4.0 Inch 480*800 Screen Android 2.3. SAR US 0.74 W/kg (head) 0.99 W/kg (body) πηγή: http://www.gsmarena.com/lenovo_a316i-6296.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις προτασεις σας. Για την ωρα παραγγελθηκε το dg 310. Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 12 ετων και θελει smartphone, εγω δεν θα του επερνα τιποτα απολυτως. Σε τετοια τρυφερη ηλικια απο τωρα στην ακτινοβολια ολη μερα εγω λεω οχι. Τετοια μου εκανε και ο ανηψιος μου που ειναι 13 και του ειπα να παει να παιξει καμμια μπαλα και οταν μεγαλωσει θα του παρω οτι θελει. Τους βλεπω παντως και ακουω οτι ολα ειναι απο το κινητο στο pc και τουμπαλιν. No no All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 12 ετων και θελει smartphone, εγω δεν θα του επερνα τιποτα απολυτως. Σε τετοια τρυφερη ηλικια απο τωρα στην ακτινοβολια ολη μερα εγω λεω οχι. Τετοια μου εκανε και ο ανηψιος μου που ειναι 13 και του ειπα να παει να παιξει καμμια μπαλα και οταν μεγαλωσει θα του παρω οτι θελει. Τους βλεπω παντως και ακουω οτι ολα ειναι απο το κινητο στο pc και τουμπαλιν. No no Οταν θα κανεις παιδι τα ξαναλεμε. Αλλο ανηψιος και αλλο γιος. Ο ανηψιος σου συνεχιζει και δεν εχει κινητο. Αν ναι μπραβο ειναι απο τα πολυ λιγα. Το θεμα βεβαια ειναι να απαντησουμε στους συμφορουμιστες γιατι αυτο το θεμα ειναι μεγαλο και δεν ειναι για εδω O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 12 ετων και θελει smartphone, εγω δεν θα του επερνα τιποτα απολυτως. Σε τετοια τρυφερη ηλικια απο τωρα στην ακτινοβολια ολη μερα εγω λεω οχι. Τετοια μου εκανε και ο ανηψιος μου που ειναι 13 και του ειπα να παει να παιξει καμμια μπαλα και οταν μεγαλωσει θα του παρω οτι θελει. Τους βλεπω παντως και ακουω οτι ολα ειναι απο το κινητο στο pc και τουμπαλιν. No no δεν θελει smartphone ντε και καλα. εγω το παιρνω προσπαθώντας αν όχι να είμαι να είμαι ένα βημα μπροστα τουλάχιστον να συμβαδίσω με την πραγματικοτητα. Ξαναλεω ότι η συσκευη θα διδεται υπο συνθηκες. Αλλα όταν οι παντες γυρω από το παιδι σου εχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα κινητο (και δεν ανοιγω αυτή την στιγμη ΚΑΙ το θεμα μαρκων και μοντελων), δεν μπορεις επ άπειρον να ισχυρίζεσαι ότι ολοι οι αλλοι κανουν τα πραγματα λαθος. Προσπαθήσαμε να το καθυστερήσουμε οσο γινεται. Εφτασε όμως η ωρα για καποιες υποχωρήσεις/παραχωρησεις. Οσον αφορα στο pc και ταμπλετ που αναφερεσαι δυστυχως είναι το ευκολο ξεφόρτωμα. Ξερεις ποσο ποιο ηρεμα και ομορφα περναει η ωρα όταν τους δωσεις το ηλεκτρονικο στο χερι με τις ωρες ; Ουτε φαγητο δεν ζητανε. Αντε και εκει παλι να τους εξηγήσεις ότι εσυ εισαι ο καλος γονιος που διαλεγει τον δυσκολο δρομο και οι αλλοι τον ευκολο. Απλα σε αυτές τις ηλικες δεν μπορει να τα καταλαβει ένα παιδι αυτά τα πραγματα και ακομη και αν τα καταλαβαινει δεν τον ενδιαφερει μπροστα στην απολαυση που χανει. Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. October 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 δεν θελει smartphone ντε και καλα. εγω το παιρνω προσπαθώντας αν όχι να είμαι να είμαι ένα βημα μπροστα τουλάχιστον να συμβαδίσω με την πραγματικοτητα. Ξαναλεω ότι η συσκευη θα διδεται υπο συνθηκες. Αλλα όταν οι παντες γυρω από το παιδι σου εχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα κινητο (και δεν ανοιγω αυτή την στιγμη ΚΑΙ το θεμα μαρκων και μοντελων), δεν μπορεις επ άπειρον να ισχυρίζεσαι ότι ολοι οι αλλοι κανουν τα πραγματα λαθος. Προσπαθήσαμε να το καθυστερήσουμε οσο γινεται. Εφτασε όμως η ωρα για καποιες υποχωρήσεις/παραχωρησεις. Οσον αφορα στο pc και ταμπλετ που αναφερεσαι δυστυχως είναι το ευκολο ξεφόρτωμα. Ξερεις ποσο ποιο ηρεμα και ομορφα περναει η ωρα όταν τους δωσεις το ηλεκτρονικο στο χερι με τις ωρες ; Ουτε φαγητο δεν ζητανε. Αντε και εκει παλι να τους εξηγήσεις ότι εσυ εισαι ο καλος γονιος που διαλεγει τον δυσκολο δρομο και οι αλλοι τον ευκολο. Απλα σε αυτές τις ηλικες δεν μπορει να τα καταλαβει ένα παιδι αυτά τα πραγματα και ακομη και αν τα καταλαβαινει δεν τον ενδιαφερει μπροστα στην απολαυση που χανει. Συμφωνω απολυτα ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσε να τα "καταλάβει", αν είχε μεγαλώσει μέσα σε μια κοινωνία με διαφορετική φιλοσοφία, με διαφορετική εκπαίδευση και διαφορετικά πρότυπα. Συμβαίνει μόνο με τα παιδιά, λέτε; Οι μεγάλοι συνήθως διαλέγουν τον κοπιαστικό, δύσκολο δρόμο της αυτοπραγμάτοσης, έναντι αυτού μιας μεγάλης, προσωρινής, δελεαστικής απόλαυσης; Και αν οι μεγάλοι δε μπορούν ή δε θέλουν να μάθουν να έχουν βάθος, κρίση, υπομονή, αυτοέλεγχο και αγάπη προς τον εαυτό τους, πώς είναι δυνατόν να το μάθουν αυτό τα παιδιά; Μέσα σε όλη αυτήν την ανωριμότητα, όποιος διαφέρει θεωρήται ανώριμος και πρέπει να προσποιηθεί πως οι άλλοι είναι ώριμοι, γιατί αλλιώς...;;; Αλλιώς τί θα συμβεί και πόσο αντιμετωπίσιμο θα είναι; Είναι αδύνατο να υπάρξει εναλλακτική; Γνώμη μου, αν και καταλαβαίνω πόσο δύσκολο έως ακατόρθωτο μπορεί να είναι, τα παιδιά θα πρέπει να μάθουν με κάποιον τρόπο, πρώτα πρώτα, ότι η διαφορετικότητα είναι κάτι θετικό και πως είναι σπουδαίο να μπορείς να στέκεσαι και να υποστηρίζεις τη γνώμη σου, όταν όλοι οι άλλοι σε χλευάζουν. Στο σχολείο σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν κινητά γιατί πρέπει ( ;; ) να προσποιηθούν πως δεν είναι είναι ανώριμα. Τί θα γινόταν, αν όλα αυτά τα παιδιά, αντί να προσποιούνται, έκαναν παρέα παίζοντας άλλα παιχνίδια; Εικόνα Edited October 13, 2014 by Black_Drag0n Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 δεν θελει smartphone ντε και καλα. εγω το παιρνω προσπαθώντας αν όχι να είμαι να είμαι ένα βημα μπροστα τουλάχιστον να συμβαδίσω με την πραγματικοτητα. Ξαναλεω ότι η συσκευη θα διδεται υπο συνθηκες. Αλλα όταν οι παντες γυρω από το παιδι σου εχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα κινητο (και δεν ανοιγω αυτή την στιγμη ΚΑΙ το θεμα μαρκων και μοντελων), δεν μπορεις επ άπειρον να ισχυρίζεσαι ότι ολοι οι αλλοι κανουν τα πραγματα λαθος. Προσπαθήσαμε να το καθυστερήσουμε οσο γινεται. Εφτασε όμως η ωρα για καποιες υποχωρήσεις/παραχωρησεις. Οσον αφορα στο pc και ταμπλετ που αναφερεσαι δυστυχως είναι το ευκολο ξεφόρτωμα. Ξερεις ποσο ποιο ηρεμα και ομορφα περναει η ωρα όταν τους δωσεις το ηλεκτρονικο στο χερι με τις ωρες ; Ουτε φαγητο δεν ζητανε. Αντε και εκει παλι να τους εξηγήσεις ότι εσυ εισαι ο καλος γονιος που διαλεγει τον δυσκολο δρομο και οι αλλοι τον ευκολο. Απλα σε αυτές τις ηλικες δεν μπορει να τα καταλαβει ένα παιδι αυτά τα πραγματα και ακομη και αν τα καταλαβαινει δεν τον ενδιαφερει μπροστα στην απολαυση που χανει. Φιλε μου εγω σε καταλαβαινω και ξερω πως ειναι να μεγαλωνεις παιδια, αλλα θα πρεπει καποτε να κατααβουμε οτι αν μας κανουν τα παιδια οτι θελουν τοτε δεν μας βλεπω ουτε εμας καλα αλλα ουτε και αυτα πρωτιστως. Τι παει να πει εχουν ολα τα αλλα, ας εχουν μαγκια τους μεγεια τους και χαρα τους. Στην οικογενεια μας εμεις δουλευουμε αλλιως, ναι ειμαστε γκατζετακηδες αλλα δεν ειμαστε και ανευθυνοι να χαριζω ενα smartphone και να ασχολειται ολη μερα με αυτο. Απεναντιας στο ΗΥ τον αφηνω και μαλιστα τον ενθαρρυνω να το φτιαξουμε μαζι, φορματ κλπ γιατι αυτο στο μελλον θα του αφησει και 2-3 χρησιμες πληροφοριες, το κινητο δεν θα του αφησει τπτ απολυτως. Και εχετε δικιο, αλλο γιος και αλλο ανηψιος. Αλλα και οταν ευτηχησω να κανω παιδι, τα ιδια θα κανω . Κινητο ας παιζει με το δικο μου, δικο του με νουμερο θα παρει μετα τα 18. Για να καταλαβουν οτι στη ζωη υπαρχουν κανονες και ορια καθως επισης οτι θα πρεπει να ζουν την ηλικια τους οπως τους αρμοζει και πρεπει. Με εκνευριζουν ομως αφανταστα που τα βλεπω ολη μερα με selfie, εκφυλιζονται ασυστολα ολη μερα στα φατσοβιβλια κλπ. Δεν φταινε αυτα ομως φταιμε εμεις που δεν τους εχουμε βαλει χερι. Θα μου πεις και ποτε να τους βαουμε χερι οταν ολη μερα λειπουμε απο το σπιτι.....τεσπα Ολα αυτα που γραφω δεν απευθυνονται προσωπικα σε κανενα, αρπαξα την ευκαιρια για να εκφρασω τη γνωμη μου, All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Είμαι 17 χρονών και έχω κινητό απο όταν τελείωσα το δημοτικό. Ακόμα και τότε ήταν αργά. Αν το παιδί φτάσει 18 για να πάρει κινητό, θα αποκτήσει (όσο αστείο και αν ακούγεται) σοβαρά προβλήματα στις κοινωνικές του συναναστροφές. Και φυσικά ενδέχεται να το πάρει κρυφά και πολύ καλά θα κάνει. (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μείνετε στο θέμα παρακαλώ και αφήστε τα κοινωνικά σχόλια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Είμαι 17 χρονών και έχω κινητό απο όταν τελείωσα το δημοτικό. Ακόμα και τότε ήταν αργά. Αν το παιδί φτάσει 18 για να πάρει κινητό, θα αποκτήσει (όσο αστείο και αν ακούγεται) σοβαρά προβλήματα στις κοινωνικές του συναναστροφές. Και φυσικά ενδέχεται να το πάρει κρυφά και πολύ καλά θα κάνει. Αν είναι ο κοινωνικά απροβλημάτισμος είναι αυτός που τρώεει αδιαμαρτύρητα οτιδήποτε του σερβίρει η κοινωνία, εγώ προτιμώ να έχω πρόβλημα. Συγνώμη, navi55, δεν ήθελα να σε αγνοήσω, αλλά δε μπορούσα να μην το πω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Η τεχνολογια προχωρα και οποιος δεν μαθαινει να τη χρησιμοποιει καταντα "αναλφαβητος".. Τα παιδια δε θα επρεπε να τα αποκλεισουμε απο την τεχνολογια, ερχονται σ'επαφη καθημερινα και χωρις τη βοηθεια μας :ninja:, αλλα να τα εκπαιδευσουμε στη σωστη χρηση.. δε θα απαγορευα τη χρηση smartphone σ'ενα παιδι, αλλα θα εβρισκα ισως μια στιγμη να το δουλεψουμε μαζι και υπο επιτηρηση.. Και για να μεινω στο θεμα, θεωρω καλη συσκευη γυρω στα 100 euro απο ελληνικα καταστηματα το Motorola Moto E, μοιαζει τιμια επιλογη ! Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. October 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας. Τελικά πήρα το ΤΗL T6S από το to2c.com και περιμένω να μου το στείλουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Συνέχεια στο θέμα της συσκευής όταν με το καλό το παραλάβεις. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts