rzr86 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ξαναπερνα την rom απο την αρχή! Και τον bootloader να ξεκλειδώσεις, το κινητό δεν θα ανοίξει αν κάτι έχει καταστραφεί απο την διαδικασία του root. ξαναπερασα ρομ επισημη και απο υπολογιστη και απο το κινητο μεσω stock recovery αλλα απο ενα σημειο και μετα μου λεει οτι το κινητο ειναι root και σταματα τη διαδικασια εγκαταστασης(δεν θυμαμαι ποσο %) μηπως υπαρχει καποιο fastboot command για να δω το product id της συσκευης? Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 ξαναπερασα ρομ επισημη και απο υπολογιστη και απο το κινητο μεσω stock recovery αλλα απο ενα σημειο και μετα μου λεει οτι το κινητο ειναι root και σταματα τη διαδικασια εγκαταστασης(δεν θυμαμαι ποσο %) μηπως υπαρχει καποιο fastboot command για να δω το product id της συσκευης? Κι εγώ πέρασα άλλη rom και ας ήμουν root και όλα οκ! Δεν νομίζω να φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Κι εγώ πέρασα άλλη rom και ας ήμουν root και όλα οκ! Δεν νομίζω να φταίει αυτό. Μήπως έχεις κάποιο λίνκ για αυτή τη ρομ? Η συσκευη είναι το g630u20 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Μήπως έχεις κάποιο λίνκ για αυτή τη ρομ? Η συσκευη είναι το g630u20 Εδώ είναι όλες οι rom! Ολες τους έχουν ελληνικά και play store! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2780667&page=16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Εδώ είναι όλες οι rom! Ολες τους έχουν ελληνικά και play store! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2780667&page=16 το εχω βρει αυτο το site αλλα πλεον τα λινκ ειναι νεκρα:( Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 το εχω βρει αυτο το site αλλα πλεον τα λινκ ειναι νεκρα:( Αν εψαχνες καλύτερα θα σε έβγαζε εδώ: http://huaweidevices.ru/category/huawei-ascend-g630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Αν εψαχνες καλύτερα θα σε έβγαζε εδώ: http://huaweidevices.ru/category/huawei-ascend-g630 εκει με εβγαλε αλλα αυτα ειναι .exe προσπαθησα να κατεβασω ενα και μου κατεβασε ενα trojan σε δευτερολεπτα την πρωτη φορα που κανω κλικ μου βγαζει το μνμ 404 not found τεσπα τη βρηκα απο αλλου Edited May 6, 2016 by rzr86 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 και με αυτη τη ρομ που δοκιμασα τα ιδια οριστε και μια εικονα http://d-h.st/jNyB Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 και με αυτη τη ρομ που δοκιμασα τα ιδια οριστε και μια εικονα http://d-h.st/jNyB 1) Για πες μου πως κάνεις την διαδικασία (πες μου ακριβώς), διότι κάτι κάνεις λάθος αν κρίνω απο την εικόνα! 2) Ποια rom έχει το κινητο τώρα ? Π.χ Β127? Και ποία κατέβασες να του περάσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 1) Για πες μου πως κάνεις την διαδικασία, διότι κάτι κάνεις λαθος! 2) Ποια rom έχεις? Π.χ Β127? Και ποία κατέβασες? απο υπολογιστη : βαζω το update.app στο φακελο με τα fastboot και τα σχετικα ανοιγω ενα command window και γραφω adb sideload UPDATE.APP τη συσκευη εκεινη τη στιγμη την εχω συνδεδεμενη στο pc σε stock recovery εχοντας επιλεξει apply update from adb(κατι τετοιο) ξεκιναει τη διαδικασια και καπου στο 71% σταματαει βγαζοντας αυτο το μνμ που ειναι στη φωτο απο τη συσκευη : περναω στη καρτα μνημης το φακελο dload με το update.app μεσα μετα απο το recovery επιλεγω apply update from external storage επιλεγω το dload μετα επιλεγω το update.app μονο που εδω μου βγαζει κατευθειαν το μνμ για root αυτη χρησιμοποιησα Huawei Ascend G630-U20 V100R001C00B127 CUSTC432D001 European ναι τη B127 τωρα ποια ρομ εχει επανω δεν εχω ιδεα ουτε ο κατοχος της συσκευης ξερει Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 απο υπολογιστη : βαζω το update.app στο φακελο με τα fastboot και τα σχετικα ανοιγω ενα command window και γραφω adb sideload UPDATE.APP τη συσκευη εκεινη τη στιγμη την εχω συνδεδεμενη στο pc σε stock recovery εχοντας επιλεξει apply update from adb(κατι τετοιο) ξεκιναει τη διαδικασια και καπου στο 71% σταματαει βγαζοντας αυτο το μνμ που ειναι στη φωτο απο τη συσκευη : περναω στη καρτα μνημης το φακελο dload με το update.app μεσα μετα απο το recovery επιλεγω apply update from external storage επιλεγω το dload μετα επιλεγω το update.app μονο που εδω μου βγαζει κατευθειαν το μνμ για root αυτη χρησιμοποιησα Huawei Ascend G630-U20 V100R001C00B127 CUSTC432D001 European ναι τη B127 τωρα ποια ρομ εχει επανω δεν εχω ιδεα ουτε ο κατοχος της συσκευης ξερει 1) Κατεβάζεις την rom την Β156 Serbia απο εκεί που σου ειπα πιο πάνω! Eιναι σε rar και μόλις την αποσυμπιέσεις θα την δεις με το φάκελο έτοιμο! Αν δεν έχει φτιάξε έναν με όνομα dload και μέσα την rom! Πέρνα τν φάκελο dload (με την rom) μέσα στην κάρτα μνήμης χύμα! Μετά βάλε την κάρτα μνήμης στο κινητό! Με κλειστό το κινητό πατα και κράτα πατημένα και τα 3 κουμπιά (δηλαδή volume + - και το power) έως ότου δεις το ρομποτακι και ξεκινήσει η διαδικασία! Αν όλα πάνε καλά θα ανοίξει αυτόματα και είσαι οκ! Θα αργήσει λίγο την 1η φορά οπότε υπομονή! Περιμένω νεα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 1) Κατεβάζεις την rom την Β156 Serbia απο εκεί που σου ειπα πιο πάνω! Eιναι σε rar και μόλις την αποσυμπιέσεις θα την δεις με το φάκελο έτοιμο! Αν δεν έχει φτιάξε έναν με όνομα dload και μέσα την rom! Πέρνα τν φάκελο dload (με την rom) μέσα στην κάρτα μνήμης χύμα! Μετά βάλε την κάρτα μνήμης στο κινητό! Με κλειστό το κινητό πατα και κράτα πατημένα και τα 3 κουμπιά (δηλαδή volume + - και το power) έως ότου δεις το ρομποτακι και ξεκινήσει η διαδικασία! Αν όλα πάνε καλά θα ανοίξει αυτόματα και είσαι οκ! Θα αργήσει λίγο την 1η φορά οπότε υπομονή! Περιμένω νεα σου! Κάτι άσχετο πως μπορώ να απενεργοποιησω τη συσκευή γιατί προσπαθεί να μπουταρει τώρα στη ρομ και δεν ξέρω να τη κλείσω από εκει:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) ναι σαι καλα ρε φιιιιιιιιιιιλλλλλλλλλλλλλλεεεεεε το ειχα ξεχασει αυτο να το κανω δεν το πιστευω να σαι καλα φιλτατε καπου ειχα διαβσσει για αυτη τη διαδικασια αλλα το ειχα ξεχασει τελειως:lol: Edited May 6, 2016 by rzr86 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 ναι σαι καλα ρε φιιιιιιιιιιιλλλλλλλλλλλλλλεεεεεε το ειχα ξεχασει αυτο να το κανω δεν το πιστευω να σαι καλα φιλτατε καπου ειχα διαβσσει για αυτη τη διαδικασια αλλα το ειχα ξεχασει τελειως:lol: Να εισαι κι εσύ παντα καλά φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Να εισαι κι εσύ παντα καλά φίλε μου! μονο που δεν εβρισκα τη B156 που μου ειπες και δοκιμασα ξανα με την B127:) μονο πες μου πως το εκανες root αν μου ζητησει κατι τετοιο και αν χρειαζεται να ξεκλειδωσω τον bootloader Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 μονο που δεν εβρισκα τη B156 που μου ειπες και δοκιμασα ξανα με την B127:) μονο πες μου πως το εκανες root αν μου ζητησει κατι τετοιο και αν χρειαζεται να ξεκλειδωσω τον bootloader Δηλαδή πέρασες την 127? Αν ναι τότε ευκολα τα πράγματα! Με το kingo root.apk θα rootαριστη πανεύκολα! Τον bootloader δεν χρειάζεται να τον ξεκλειδώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Δηλαδή πέρασες την 127? Αν ναι τότε ευκολα τα πράγματα! Με το kingo root.apk θα rootαριστη πανεύκολα! Τον bootloader δεν χρειάζεται να τον ξεκλειδώσεις! δηλαδη εγκατασταση την εφαρμογη στο κινητο την ανοιγω κανει τη δουλεια του και αυτο ηταν? ναι την 127 περασα Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 δηλαδη εγκατασταση την εφαρμογη στο κινητο την ανοιγω κανει τη δουλεια του και αυτο ηταν? ναι την 127 περασα Ακριβώς έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ακριβώς έτσι! ευχαριστω πολυ φιλτατε Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 εχω ακoμη εγκατεστημενο το kingo android root για pc:) ειχα ρουταρει παλιοτερα ενα samsung ενος φιλου λογικα θα κανει και αυτο δουλεια εφοσον ειναι απο την kingo Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 εχω ακoμη εγκατεστημενο το kingo android root για pc:) ειχα ρουταρει παλιοτερα ενα samsung ενος φιλου λογικα θα κανει και αυτο δουλεια εφοσον ειναι απο την kingoΝαι κανονικά! Αλλά το άλλο είναι ευκολότερο! Και στο έχω έτοιμο: https://mega.nz/#!8o1hxQoY!AhZLbD5L1IdtH-2Hnk6CsoOnHwUAU0Tlwy0fpWN7B4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ναι κανονικά! Αλλά το άλλο είναι ευκολότερο! Και στο έχω έτοιμο: https://mega.nz/#!8o1hxQoY!AhZLbD5L1IdtH-2Hnk6CsoOnHwUAU0Tlwy0fpWN7B4g Υπάρχει και στην επίσημη σελίδα σε ευχαριστώ για το λινκ Εισαι σωτηρας Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Υπάρχει και στην επίσημη σελίδα σε ευχαριστώ για το λινκ Εισαι σωτηρας Οτι μα οτι θες και μπορώ θα σε βοηθήσω, αλλά υπομονή μέχρι αύριο στης 6 το πρωί που θα σχολασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Οτι μα οτι θες και μπορώ θα σε βοηθήσω, αλλά υπομονή μέχρι αύριο στης 6 το πρωί που θα σχολασω! αμα θελησει ο φιλος για root και κολησω πουθενα θα ερθω εδω εν τω μεταξυ το apk στην επισημη σελιδα ειναι 1.4mb και το apk που μου εδωσες ειναι 5.5mb :worry: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharmataki Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Έχω πρόβλημα και χρειάζομαι τη βοήθεια σας έχω το huawei g630. Κολλάει στο logo της εταιρίας και μετά από λίγα δευτερόλεπτα δείχνει με γκρι γράμματα τη λέξη android, δεν κάνει τίποτα άλλο. Μπήκα σε recovery πάτησα reboot now τίποτα, πάτησα wipe data/cache τίποτα, πάτησα το factory setting τίποτα. Τη διαδικασία την ακολουθεί αλλά επιμένει στο πρόβλημα του logo κλπ. Υποψιάζομαι soft brick αν και μπορεί να κάνω λάθος πήγα να περάσω το update.app στο φάκελο dload στην sd card αλλά όταν το επιλέγω βγάζει update package's ext name error installation aborted, η εγγύηση έχει λήξει και για service δεν...... :cry: μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω για να επανέλθει; Το pc δεν αναγνώριζε τη συσκευή έτσι κι αλλιώς πόσο μάλλον τώρα στη κατάσταση που είναι. Γράψτε μου έναν οδηγό αν μπορείτε με το τι πρέπει να κάνω για να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του κατάσταση (βήμα-βήμα). Ευχαριστώ όσους απαντήσουν!:O :worry: :cry: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υ.Γ η συσκευή δεν είναι root ούτε υπήρξε τροποποίηση με custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts