vampyre Δημ. October 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Νομίζω πως λόγο ΟΑΚΑ και Μαραθωνίου , πρέπει να γίνει στο Ρέντη. (Με βόλευε 1000 φορές το Μαρούσι να ξέρετε). Hunter , άρχισε επικοινωνίες με Ρέντη. (Οχι υποχρεωτικά Flocafe, οποιαδήποτε καφετέρια μας φιλοξενεί εκεί γύρω, ακόμα και στο Superbowl (το μεγάλο bowling , ισόγειο πίσω από το Αλλού)). Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 ok Vampyre.....αυριο θα παω εκει ( εχω πελατη κοντα ) και θα κανω της πρωτες επαφες. Ολες της εξεληξεις θα της μαθετε απο εδω.......θα πω αρχικα οτι θα ειμαστε γυρω στα 30 ατομα και οτι θα τους πω την τελικη συμμετοχη ( πανω κατω παντα ) την ερχομενη Παρασκευη Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Ωχ, ελπίζω να μην καταλήξουμε στο Megusta. Θα πάρω ένα ρεπό μετά απο 36 μέρες συνεχόμενης δουλειάς, και θα πάω πάλι εκεί; Δεν θα το αντέξω!!!! Μακάρι να τα βρείς με το flo cafe. :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 μπας και θελετε το Cleopatra? εκει κοντα ειναι εαν θυμαμαι καλα :p ( Πλακα κανω ) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 είστε τρελοί!!!! :D :D :D ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αχμμμμ ....ουτε εγω!!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Πωωωωω ρε σεις! με κοβω να τρωω απουσια! καλα τη μερα του Ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακος Το βαλαμε? ας ελπισουμε να γινει Μαρουσι να παω ΟΑΚΑ μετα , Η το ματς να γινει Βραδυ , ωστε να τα προλαβω ολα. Τεσπα μην αρχιζετε να κανονιζετε απο τωρα , 48-48 ειναι :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Σιγα ρε! Δεν μπορεις να θυσιασεις ενα match για ενα meeting που γινεται μια φορα στα 1000 χρονια; :alien: Ελα! Εγω παντως θα παω αν και δεν ξερω πως. Η καποιος φιλος απο εδω θα με παρει με το αμαξι του η θα αρχισω απο τις 15:00 για να ειμαι στις 17:00 εκει... :o http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (28 Οκτ. 2004 , 15:03) μπας και θελετε το Cleopatra? εκει κοντα ειναι εαν θυμαμαι καλα :p ( Πλακα κανω ) Αν είναι για Cleopatra πείτε μου να κανωνίσω που έχω τα μέσα. :p Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Ρέντη θα γίνει;;;; Ακόμα πιο ωραία! :up: :D Πάμε και για καμιά ταινία μετα :!: :rolleyes: :)Αλλά άντε να βρεις θέση Κυριακάτικα... :rolleyes: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (29 Οκτ. 2004 , 17:40) Ρέντη θα γίνει;;;; Ακόμα πιο ωραία! :up: :D Πάμε και για καμιά ταινία μετα :!: :rolleyes: :)Αλλά άντε να βρεις θέση Κυριακάτικα... :rolleyes: Πως Καρφωθηκε σε ολους σας οτι θα γινει Ρεντη και κανεται και σχεδια δεν καταλαβαινω! Το θεμα ειναι up n running , αφηστε που προηγετα το Μαρουσι :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (29 Οκτ. 2004 , 17:45) Πως Καρφωθηκε σε ολους σας οτι θα γινει Ρεντη και κανεται και σχεδια δεν καταλαβαινω! Το θεμα ειναι up n running , αφηστε που προηγετα το Μαρουσι :cool: Καλά ρε φιλαράκο... Συγνώμη κιόλας ε... Δεν μπορώ να ελπίζω δηλαδή; :rolleyes: Θα μου αφαιρέσεις ΕΣΥ το ΔΙΚΟ ΜΟΥ δικαίωμα; :whistle: Εγώ ΟΠΟΥ και να γίνει το meeting θα έρθω γιατί τα κανόνισα έτσι με τη δουλειά μου έτσι ώστε να μπορώ! ;) Οι άλλοι άγνωστοι που ψηφίζουν εδώ κι εκεί και κρίνουν το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν θα έρθουν... :whistle: Και τουλάχιστον εγώ δήλωσα και που θέλω να πάω και ότι θα έρθω... Βλέπεις εσύ τίποτα κακό; :rolleyes: :lol: Φιλικά πάντα ;) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (29 Οκτ. 2004 , 17:58) Καλά ρε φιλαράκο... Συγνώμη κιόλας ε... Δεν μπορώ να ελπίζω δηλαδή; :rolleyes: Θα μου αφαιρέσεις ΕΣΥ το ΔΙΚΟ ΜΟΥ δικαίωμα; :whistle: Εγώ ΟΠΟΥ και να γίνει το meeting θα έρθω γιατί τα κανόνισα έτσι με τη δουλειά μου έτσι ώστε να μπορώ! ;) Οι άλλοι άγνωστοι που ψηφίζουν εδώ κι εκεί και κρίνουν το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν θα έρθουν... :whistle: Και τουλάχιστον εγώ δήλωσα και που θέλω να πάω και ότι θα έρθω... Βλέπεις εσύ τίποτα κακό; :rolleyes: :lol: Φιλικά πάντα ;) Δεν ειπα κατι τετοιο Agent .. με ειδες να λεω οτι δε εχεις το δικαιωμα? :blink: Απλα ετσι οπως το λετε μπορει καποιος να μπερδευτει (οπως εκανα κ εγω αλλωστε) νομιζοντας οτι το μιτιν εχει κλεισει για Ρεντη... Τουλασιχτον εγω ετσι το πηρα... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Τax_opari91, αν στο Μαρούσι υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέρει ο Vampyre αναγκαστικά απορρίπτεται ως λύση. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (28 Οκτ. 2004 , 14:23) ok Vampyre.....αυριο θα παω εκει ( εχω πελατη κοντα ) και θα κανω της πρωτες επαφες. Ολες της εξεληξεις θα της μαθετε απο εδω.......θα πω αρχικα οτι θα ειμαστε γυρω στα 30 ατομα και οτι θα τους πω την τελικη συμμετοχη ( πανω κατω παντα ) την ερχομενη Παρασκευη O Hunter ή αλλιώς υπέυθυνος οργάνωσης του meeting, ήδη ξεκίνησε τις διαδικασίες για Ρέντη. Οπότε τι συζητάτε για Μαρούσι; :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Φίλε Tax_opari91 διαβάζοντας αυτό το μήνυμα... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (28 Οκτ. 2004 , 13:59) Νομίζω πως λόγο ΟΑΚΑ και Μαραθωνίου , πρέπει να γίνει στο Ρέντη. (Με βόλευε 1000 φορές το Μαρούσι να ξέρετε). Hunter , άρχισε επικοινωνίες με Ρέντη. (Οχι υποχρεωτικά Flocafe, οποιαδήποτε καφετέρια μας φιλοξενεί εκεί γύρω, ακόμα και στο Superbowl (το μεγάλο bowling , ισόγειο πίσω από το Αλλού)). ...είπα ότι είπα ;) Δεν κάνω σχέδια από μόνος μου ;) Ο καθένας θέλει και ελπίζει να γίνει το meeting εκεί που είναι πιο κοντά και τον συμφέρει. Έτσι δεν είναι; Τεσπα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γίνει στο Μαρούσι. Εδώ τρέχω Μεταμόρφωση για δουλειά :lol: Στο Μαρούσι θα κολλήσω; :p Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Οκ , οκ... Πιθανον να μην μπορεσω να παρεβρεθω τοτε λογω του Ματς... αναλογα τι ρα θα ειναι... γιατι ομως δε σβηνει καποιος μοντ τη δημοσκοπηση¨? Ειναι απραπλανητικο ΕΝΤΙΤ: :lol: παραπλανητικο εννοω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 τελικα ρε παιδια θα γινει ρεντη; :eek: τοτε για ποιο λογο υπαρχει η δημοσκοπηση; :eek: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Ενταξει Ρεντη! Προσφερεται κανενας να με παρει μαζι του; :o http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Εγω, αλλα μενεις μακρυα παναθεμα σε :p :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 εγω να δουμε πως θα ρθω τωρα..... :cry: Woca τελικα θα παμε μαζι η οχι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Λογικά το meeting θα γίνει στο Ρέντη (από ότι φαίνεται)λόγω κάποιον προβλημάτων, σταματήστε να μαλώνεται. ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Την Παρασκευη δεν βρηκα κανεναν υπευθυνο στα μαγαζια εκει στο Ρεντη για να μιλησω , και θα παω την Δευτερα. Με την σειρα μου να συνιστησω ψηχραιμια και ηρεμια , ολα θα πανε καλα :D Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Μαρούσι for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Δε βρήκες υπέυθυνο; :D Όλοι το ίδιο πρόβλημα με μας (MEGUSTA) έχουν; Οι υπεύθυνοί τους είναι ανεύθυνοι; :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts