Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] LG G3 (D855)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

άλλο ένα vs με το SGS5 το πιο κατατοπιστικο απο όσα έχω δει

http://www.youtube.com/watch?v=JwP4ER471HA...

Στο 3:01 η φωτογραφία στο LG με την QHD οθόνη δείχνει τον έναστρο ουρανό με περισσότερη λεπτομέρεια, σα να έχει πιο πολλά αστέρια η φωτογραφία.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

• Απαντήσεις 475
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλω να δω το καπέλο που θα μπει στην έκδοση τον 32 ...

Το expansys που έβαλε τιμές έχει το 16 αρι κοντά στα 600 ευρώ.

Όταν πρώτα ο Θεός έρθει το 32 αρι θα το πάρω.Με το 16 αρι δεν ασχολούμαι.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ρε παιδια για να καταλαβω....Υπερθερμαινεται πολυ οταν εχουμε τη φωτεινοτητα στο φουλ?

Lineage os 15.1

Νίκος...

Αν την έχεις στο φουλ με κάποια λίγο βαριά εφαρμογή θα ζεσταθεί, δε μου φαίνεται παράλογο προσωπικά

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Κοιτα ουτε εγω ανησυχω διοτι αυτο θα ειναι εκατομυρια φορες καλυτερο απο αυτο που εχω τωρα(huawei u8800 pro) στα παντα. Ακομα και αυτο που εχω τωρα τον επεξεργαστη τον εχω στα 1.4 ghz και αμα βαλω κιολας και φωτεινοτητα στο φουλ σε λιγα λεπτα το κινητο παει στους 40 φαθμους.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Δεν εχω πιασει κινητο με τον 600 η τον 800 που στο 100% να μην αναβει με λιγη χρηση... Απλα αλλες εταιρειες κοβουν τον επεξεργαστη και αλλες την φωτεινοτητα :)

Και ειναι μια επιλογη που κλεινει πολυ πολυ ευκολα :)

Η χαμηλή φωτεινότητα για μένα είναι θέμα γιατί μένω Μέση Ανατολή με περισσότερες μέρες ηλιοφάνειας κι από την Ελλάδα και πολύ πολύ ήλιο. Το Πάσχα ήμουν για μπάνιο στην θάλασσα και το G2 δεν με άφηνε να έχω φωτεινότητα πάνω από το 80%, με χρήση πάντα data οπότε και ζεσταίνοταν η συσκευή. Επίσης για μένα είναι θέμα και η χαμηλότερη φωτεινότητα για ευνόητους λόγους.. Θα ήθελα να μην ξεφύγει και στο μέγεθος αλλά δυστυχώς μεγάλωσε κι άλλο σε σχέση με το G2 πάντα που έχω πλέον τόσους μήνες και είμαι ευχαριστημενος.. Να δούμε φέτος τι θα πάρουμε, τίποτα δεν με τρελαίνει :p

Γιατι δεν κλεινεις τον κοφτη;

Η χαμηλή φωτεινότητα για μένα είναι θέμα γιατί μένω Μέση Ανατολή με περισσότερες μέρες ηλιοφάνειας κι από την Ελλάδα και πολύ πολύ ήλιο. Το Πάσχα ήμουν για μπάνιο στην θάλασσα και το G2 δεν με άφηνε να έχω φωτεινότητα πάνω από το 80%, με χρήση πάντα data οπότε και ζεσταίνοταν η συσκευή. Επίσης για μένα είναι θέμα και η χαμηλότερη φωτεινότητα για ευνόητους λόγους.. Θα ήθελα να μην ξεφύγει και στο μέγεθος αλλά δυστυχώς μεγάλωσε κι άλλο σε σχέση με το G2 πάντα που έχω πλέον τόσους μήνες και είμαι ευχαριστημενος.. Να δούμε φέτος τι θα πάρουμε, τίποτα δεν με τρελαίνει :p

Για σένα η συσκευή που απορώ πως και δεν την πήρες ακόμα είναι το m8.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Γιατι δεν κλεινεις τον κοφτη;

Δεν ήξερα ότι γίνεται.. Τώρα δεν πάω για μπάνιο έχει ζέστη :p

Για σένα η συσκευή που απορώ πως και δεν την πήρες ακόμα είναι το m8.

Φίλε με μωρό πλέον σπίτι θέλω φωτογραφίες με μεγαλύτερη ανάλυση.. Καλή η DSLR αλλά μέχρι να την βγάλω πάει η στιγμή. Επίσης χωρίς θήκη θα πονέσει το καημένο το M8

Edited by efthimis31

Είναι αίσθηση μου η στα τελευταία reviews ( μετά δηλαδή από ένα εύλογο διάστημα χρήσης ) όλοι αναφέρουν εντυπωσιακή αυτονομία;

Θελω να δω ξανα μετρησεις παντως ;)

Δεν ήξερα ότι γίνεται.. Τώρα δεν πάω για μπάνιο έχει ζέστη :p

Φίλε με μωρό πλέον σπίτι θέλω φωτογραφίες με μεγαλύτερη ανάλυση.. Καλή η DSLR αλλά μέχρι να την βγάλω πάει η στιγμή. Επίσης χωρίς θήκη θα πονέσει το καημένο το M8

Οταν φωτογραφιζεις προσωπα, δεν θα δεις σπουδαίες διαφορές σε κοντινές αποστάσεις και κλειστούς χώρους με το Μ8 έναντι των άλλων. Πιθανώς να πάρεις λίγο καλύτερο αποτέλεσμα. Τα Κορεάτικα στην προσπάθεια να εξαλειψουν τον θόρυβο με processing κανουν τα πρόσωπα να χανουν σε λεπτομέρεια.

Σε εμφάνιση πάντως το G3 είναι πολύ καλύτερο του S5. Έχουν ξεφύγει όμως σε μέγεθος και τα 2. Έβλεπα το G3 δίπλα στο Note3 και η διαφορά ηταν ελάχιστη που στην πράξη δεν νομίζω οτι εχει σημασία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Οταν φωτογραφιζεις προσωπα, δεν θα δεις σπουδαίες διαφορές σε κοντινές αποστάσεις και κλειστούς χώρους με το Μ8 έναντι των άλλων. Πιθανώς να πάρεις λίγο καλύτερο αποτέλεσμα. Τα Κορεάτικα στην προσπάθεια να εξαλειψουν τον θόρυβο με processing κανουν τα πρόσωπα να χανουν σε λεπτομέρεια.

Σε εμφάνιση πάντως το G3 είναι πολύ καλύτερο του S5. Έχουν ξεφύγει όμως σε μέγεθος και τα 2. Έβλεπα το G3 δίπλα στο Note3 και η διαφορά ηταν ελάχιστη που στην πράξη δεν νομίζω οτι εχει σημασία.

οντως ειναι ανωτερο του s5 σε στυλ αλλα επιβεβαιωνω ειναι πολυ μεγαλο σε σχεση με τις ιδανικες διαστασεις που ειναι Nexus5-G2-iPhone6-M7-OneMini2

οσον αφορα την καμερα να ξερεις σε καθε update αλλαζουν τα δεδομενα γιατι ειναι ενα κινητο που δεν εχει τελειοποιηθει ακομα.

Οχι τυχαια δεν εχει κυκλοφορησει μαζικα ακομα.

για φωτογραφιες η Νοκια ειναι ανωτερη ολων με μετα την Samy+apple.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μου αρέσει που είναι ιδανικό το iphone 6 που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.
Φιλικά Γιώργος

Διαστάσεις Γιώργο... Ακόμα και στο περίπου

meτα απο ενα tweet καποιου κυριου που δεν καταλαβαινει το twitter... :shifty: ειπα να γραψω μια μικρη αποψη για το G3 το οποιο εδωσα πριν 2 μερες και με αυτο εκλεισα τον κυκλο που θελει να εχω δοκιμασει ΟΛΑ τα top του 2014 εκτος των sony.

οταν μου ηρθε στα χερια το G3 απο την Κορεα ημουν ενθουσιασμενος...ομοιως οταν ανοιξα το κουτακι με την βαση και τις δυο μπαταριες...

το κινητο το ειχα μαζι με το One M8 και το s5 (αν και το δευτερο μονο για 2 μερες.)

Το G3 ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο.Οχι δεν τελειωσε εδω το ποστ.

~ειναι λιγο φαρδυ αλλα καθεται ομορφα στο χερι,δεν μπορεσα να το χρησιμοποιησω με το ενα χερι πχ.

~Τα υλικα του ειναι ομορφα και δεν τριζουν,αν και καταλαβαινεις πως ειναι πλαστικο στο πισω.Ομορφο φινιρισμα στην οθονη.

~οθονη καταπληκτικη,ομορφη σε ολα δεν εχω να πω κατι,ισως η καλυτερη αυτην την στιγμη

~UI που οσοι εχετε G2 βαλτε cloudyG3 αμεσως...ειναι πανεμορφο ειναι πληρες εχει πολλα καλουδια και δεν κουραζει.

αυτες ειναι οι καλες γενικες εντυπωσεις...

για να παμε ομως πιο μεσα...

η καμερα του G3 ειναι πολυ καλη...αλλα δεν ειναι η καλητερη.Ενας Κορεατης ασχημομουρης σχετικα βγαζει πολυ ανωτερες ενω δεν θελει πολυ για να περασεις τον ομορφο μεταλλικο iron man των android .....αρα εδω ειμαστε καπου στην μεση...

ομοιως απο μπαταρια,πολλοι λενε οτι ειναι απιστευτο το ποσο κραταει,θα με συγχωρεσουν αλλα του Κορεατη ειναι ακομα ανωτερη!το G3 ειναι στα ιδια επιπεδα με το M8 και καθολου παραπανω με σκληρη πραγματικη χρηση και οχι να ανοιγω την οθονη για να συμπληρωνω ωρες... ;)

Σε σχεση με τα αλλα δυο ειναι καλη η οθονη του αλλα σε σχεση με το Μ8 δεν ειδα μεγαλες διαφορες ως προς την αποδοση χρωματων.

και ερχομαστε σε αυτα που ενδιαφερουν οσους το τηλεφωνο το εχουμε για δουλεια και οχι για μοστρα.

Σημα και lag.

Σημα:εδω το G3 ειναι ενα κλικ κατω.Δεν μιλαω απο το S5 που ειναι για μενα το απολυτο αλλα και για το Μ8.

Lag: βαρεθηκα ενα κινητο με 3gb ραμ να εχει περισσοτερα και πολλα lags σε σχεση με το κινητο της υπογραφης μου.Ειναι αστειο αυτο και δειχνει ελλειψη σοβαροτητας.

Ακουστικα και αλλα ειναι υποκειμενικα πιστευω οποτε δεν τα σχολιαζω.

γενικα ειναι ενα κινητο που κανει καλα πολλα πραγματα αλλα δεν εχει αυτο το κατι παραπανω για να σε κρατησει.Ισως ειναι η οθονη αλλα δεν θεωρω ενα τετειο display απαραιτητο...Δεν ειναι τυχαιο που στοιχιζει ηδη 499Ε online και πιστευω θα πεσει και αλλο σε ενα μηνα.ειναι μια χρυση τομη αναμεσα απο τα τερατα s5/M8 και αυτο ειναι καλο,αλλα δεν εχει κατι το απιστευτο.Πχ το S5 εχει ,για την χρηση μου,ανωτερη μπαταρια,σημα,καμερα ΑΠΟ ΟΛΑ!

Το Μ8 εχει τελειο σχεδιασμο απιστευτο UI και ομαλοτητα,ποιοτητα και πολυτελεια και αν δεν ειχε την καμερα αυτη θα ηταν το ΑΠΟΛΥΤΟ τοπ.

αρα ερχομαστε στην χρυση τομη G3. εχει τον μεσο ορο σε ολα.UI καλο,καλυτερο απο touchwiz,καλη καμερα και μπαταρια.

σιγουρα μου αρεσε σαν κινητο και θα το κανουν ακομα πιο γρηγορο στο μελλον με τις αναβαθμισεις αλλα δεν ειχε αυτο το κατι.

δεν με επεισε για να το κρατησω,δεν ηταν αρκετο.Το Νexus 5 το καταπινει σε smoothness

Εννοειται αυτος που το αγορασε απο μενα φωναζει οτι ειναι το καλυτερο κινητο απο τα 3 ,και δεν του δινω αδικο,ο καθενας οπως αντιλαμβανεται κατι το εκφραζει.

αυτα τα λιγα θα χαρω να απαντησω σε ερωτησεις πιο εξειδικευμενες.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ωραίο ποστ και πιστεύω αντικειμενικό. Ίσως θα άξιζε να τους δώσεις ακόμα περισσότερο χρόνο στη συμβίωση μαζί τους, αλλά ακόμα και έτσι, πιστεύω οτι σχηματίζεται μια άποψη.

ΥΓ. Ελπίζω να μην πέσουν να σε φάνε οι υπέρμαχοι της συσκεύης (κ όπως σε κάθε εξειδικευμένο θέμα μιας συσκευής στο myphone, όπου μόλις κάποιος γράψει κάτι που ίσως δεν αρέσει στους εκάστοτε κατόχους, είναι λες και τους έβρισε τη μάνα.

Shit Happens!!!

Πολυ καλη αναλυση. Το θεμα lag και σημα οντως ειναι κατι σοβαρο. Θελω να δω οταν βγει ευρωπη αν με αναβαθμισεις εψουν λυση καποιο απο τα θεματα αυτα.
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Πάντως, για τη μπαταρία διάβασα σε διάφορα reviews ότι μετά από μερικές φορτίσεις γίνεται πολύ καλύτερη. Άντε να έρθει σιγά σιγά να το πιάσουμε στα χέρια μας και να δούμε και τα ελληνικά reviews ώστε να αποφασίσουμε.

Για μένα οι ναυαρχίδες του 2014 δεν έχουν μόνο την ίδια CPU GPU, αλλά γενικά είναι πανομοιότυπες.

Η μία διαθέτει κατι που δεν έχει η άλλη και ταυτόχρονα της λείπει κατι άλλο που το έχουν οι ανταγωνιστές.

Συνεπώς η επιλογή καθενός γίνεται σύμφωνα με το τι είναι πιο σημαντικό για εκείνον.

Δεν υπάρχει το απόλυτα καλύτερο smartphone.

Έτσι αν κάποιος θέλει την απόλυτη ομαλότητα τυπου iphone και ταυτόχρονα κορυφαία ποιότητα υλικών και σχεδιασμού, πάει στο M8.

Όποιος θέλει ελευθερία, καλή εκμετάλλευση χώρου, ωραίο design, καλη κάμερα πάει στο LG G3.

Όποιος θέλει το κινητό που θα φοριέται περισσότερο, την καλύτερη καμερα, αδιάβροχο, υπέροχη οθόνη ακομα και κατω απο τον ήλιο, πολλά έξτρα, πάει στο S5.

Και τέλος αν κάποιον τον ενδιαφέρει η ποιότητα υλικών, η πλήρης αδιαβροχοποιηση και το brand name πάει στο Z2.

Έτσι εχουν τα πράγματα για μένα. Κανείς δεν μπορεί να με πείσει οτι κάποια απο τις παραπάνω συσκευές υπερτερεί των άλλων.

Ακόμα και το Μ8 με την μετρια κάμερα, στο 70% των περιπτώσεων που θα την χρησιμοποιείσετε, θα είναι μια χαρά.

Απλά οι κάτοχοι του, θα χρειαστούν μια compact ψηφιακή στις εκδρομές και στις διακοπές τους.

Οχι βεβαια οτι οι άλλοι θα κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά σε μια εκδρομή όπου φωτογραφιζεις τοπία και απαιτείται οπωσδήποτε τουλάχιστον 5Χ optical zoom για να πλησιάζει η φώτο σ αυτό που βλέπει το μάτι μας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Να σαι καλα που εκατσες κ τα γραψες ολα αυτα για να μας ανοιξεις τα ματια μεχρι να ρθει κ Ελλαδα κ να μαθουμε περισσοτερα. Ωστε ετσι, δεν ειναι το ΤΟΥΜΠΑΝΟ το τελειο σε ολα που ονειρευομαστε!

Που ακριβως λαγκαρει? ;)

Δεν ειναι καπου συγκεκριμενα ,πχ ακομα και στις ρυθμισεις στα δικτυα εκει για να το ανοιξει εκανε 3δευτερα.

Μου ειχε κρασαρει και το ινστα πολλες φορες

Κωστα οπως τα λες ανωτερο δεν υπαρχει σε ολα αλλα ανωτερο σε συγκεκριμενους τομεις υπαρχει!!!!!

Το καλυτερο κινητο θα ηταν ενα Μ8 με την καμερα και την μπαταρια του s5 , αλλα δεν υπαρχει.

Οσον αφορα αυτο που λες με το Μ8 δυστυχως ανοι

Οςον αφορα το Μ8 που λες ανηκω στο υπολοιπο 30%

Την καλημερα μου και καλη δουλεια καλη δυναμη ;)

Το ιδανικο ειναι ενα μεταλλικο κινητο με κορυφαια καμερα που να μην λαγκαρει πουθενα και να εχει ομορφο ui....

Λιγοι μηνες εμειναν....

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to [Προς Κυκλοφορία] LG G3 (D855)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...