ggazas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Τελικά μπορεί να πει κάποιος αν όντως έχει εμφανιστεί σε κάποιο promotion στην Ελλάδα; Είπε ο φίλος ότι το είδε. Μόλις το έπιασα στα χέρια μου σε άσπρο και γκρι στο golden hall . (το γκρι πιο σωστό).. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το Galaxy F δεν είναι σίγουρο πως θα έχει τον Snapdragon 805 και κυρίως αν κυκλοφορήσει προς το τέλος του καλοκαιριού με Σεπτέμβριο. Ο Snapdragon 805 θα ενσωματωθεί σε smartphones που θα κυκλοφορήσουν προς το τέλος του έτους με αρχές του επόμενου. Οπότε μην περιμένετε να βγει (αν βγει κιόλας) η ανανεωμένη έκδοση του G3 μέσα σε 2-3 μήνες από τώρα. Δε νομίζω να κάνει τέτοια κίνηση η LG. Εγώ πάντως σταμάτησα να πιστεύω τις διάφορες φήμες από την παρουσίαση του Galaxy S5 και μετά που άλλα διαβάζαμε/ακούγαμε και άλλα είδαμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το Galaxy F δεν είναι σίγουρο πως θα έχει τον Snapdragon 805 και κυρίως αν κυκλοφορήσει προς το τέλος του καλοκαιριού με Σεπτέμβριο. Ο Snapdragon 805 θα ενσωματωθεί σε smartphones που θα κυκλοφορήσουν προς το τέλος του έτους με αρχές του επόμενου. Οπότε μην περιμένετε να βγει (αν βγει κιόλας) η ανανεωμένη έκδοση του G3 μέσα σε 2-3 μήνες από τώρα. Δε νομίζω να κάνει τέτοια κίνηση η LG. Εγώ πάντως σταμάτησα να πιστεύω τις διάφορες φήμες από την παρουσίαση του Galaxy S5 και μετά που άλλα διαβάζαμε/ακούγαμε και άλλα είδαμε. Να είσαι σίγουρος ότι όχι μόνο το Samsung F αλλά και το Note 4 θα φοράει τον 805. Αλλιώς δεν θα είχε νόημα η κυκλοφορία της νέας σειράς F. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ρε παιδια πραγματικα πιστευετε οτι θα βγαλει εκδοση με τον 805 τον ιουλιο;Δεν θα εχει κυκλοφορησει καλα καλα ακομα.Ειπαμε να βγαινουνε φημες αλλα εδω το ξεχειλωσανε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ρε παιδια πραγματικα πιστευετε οτι θα βγαλει εκδοση με τον 805 τον ιουλιο;Δεν θα εχει κυκλοφορησει καλα καλα ακομα.Ειπαμε να βγαινουνε φημες αλλα εδω το ξεχειλωσανε! Εγώ προσωπικά δε νομίζω να βγάλει και άλλη έκδοση. Αν ήταν να βγει τόσο σύντομα θα περίμενε 2 μήνες και θα παρουσίαζε το LG G3 τον Ιούλιο και όχι τον Μάιο. Δε νομίζω να κάνει τέτοια κίνηση. Το G3 φαίνεται απλά τέλειο και σίγουρα θα το προτιμήσουν πολλοί. Οπότε αποκλείεται να κάνει μία τέτοια κίνηση. Δεν έχω διαβάσει άλλωστε κάτι αρνητικό για αυτό το κινητό (όπως πχ αυτά που διαβάζαμε όταν βγήκε το S5). Άντε να έρθει σιγά σιγά να το δούμε και από κοντά. Αν μάθει κάποιος κάτι σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας ας ενημερώσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ρε παιδια πραγματικα πιστευετε οτι θα βγαλει εκδοση με τον 805 τον ιουλιο;Δεν θα εχει κυκλοφορησει καλα καλα ακομα.Ειπαμε να βγαινουνε φημες αλλα εδω το ξεχειλωσανε! Αυτό που κυκλοφορεί είναι ότι κάποια στιγμή θα βγάλει. Όχι όμως τον Ιούλιο. Αυτό δεν το είπε κανένας. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αυτό που κυκλοφορεί είναι ότι κάποια στιγμή θα βγάλει. Όχι όμως τον Ιούλιο. Αυτό δεν το είπε κανένας. Και ομως αυτο λενε.. http://techblog.gr/mobile/lg-g3-in-july-with-snapdragon-805-to-compete-galalaxy-f-9876/ Καποια στιγμη σεπτεμβρη-οκτωβρη δεν το αποκλειω αλλα ιουλιο;Θα μιλαμε για το καζο της χρονιας!Αποκλειεται να κανει τετοια πατατα η lg. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Και ομως αυτο λενε.. http://techblog.gr/mobile/lg-g3-in-july-with-snapdragon-805-to-compete-galalaxy-f-9876/ Καποια στιγμη σεπτεμβρη-οκτωβρη δεν το αποκλειω αλλα ιουλιο;Θα μιλαμε για το καζο της χρονιας!Αποκλειεται να κανει τετοια πατατα η lg. Τότε εννοείται ότι θα περιμένουμε τον 805. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ξέρουμε αν θα έχει fm radio; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Review international έκδοσης έχουμε δει μέχρι τώρα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Με το ιδιο νομισμα. Οτι εκανε η Samsung τοσο καιρο που αφηνε απο τον Ιανουαριο φημες για premium S5 και να κοβει απο ολους πωλησεις και να μας εχει στο περιμενε ετσι τωρα μια απο τα ιδια απο την LG που βγαινει το Galaxy F. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Review international έκδοσης έχουμε δει μέχρι τώρα?? Όχι. Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει. Λογικά προς το τέλος του μήνα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Με το ιδιο νομισμα. Οτι εκανε η Samsung τοσο καιρο που αφηνε απο τον Ιανουαριο φημες για premium S5 και να κοβει απο ολους πωλησεις και να μας εχει στο περιμενε ετσι τωρα μια απο τα ιδια απο την LG που βγαινει το Galaxy F. Νομίζω ότι περισσότερο κακό κάνει στον εαυτό της η LG, αφούθα φρενάρουν οι πωλήσεις του G3. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ρε παιδια πραγματικα πιστευετε οτι θα βγαλει εκδοση με τον 805 τον ιουλιο;Δεν θα εχει κυκλοφορησει καλα καλα ακομα.Ειπαμε να βγαινουνε φημες αλλα εδω το ξεχειλωσανε! εμμμ πως αλλιως θα μειωθουν οι πωλησεις του G3 ... και λενε και ιουλιο μαλιστα , που καλα καλα δεν θα εχει κυκλοφορησει το κανονικο !!!! το θεμα δεν ειναι να βγαζουν φημες οι αλλες εταιρειες για να κανουν ζημια αλλα καποιο καλυτερο κινητο απο αυτα που εβγαλαν φετος και τα κοστολογουν και 700+ ευρω LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μόλις παρέλαβα την συσκευή, πρώτη πρώτη εντύπωση πως το UI είναι ότι κοντινότερο υπάρχει σε stock και αυτό είναι κάτι που με έκανε να κραυγάζω μανιωδώς από την χαρά μου (καθότι το daily driver μου είναι το moto x)! Αναμείνατε όσοι πιστοί..:lol: Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) εμμμ πως αλλιως θα μειωθουν οι πωλησεις του G3 ... και λενε και ιουλιο μαλιστα , που καλα καλα δεν θα εχει κυκλοφορησει το κανονικο !!!! το θεμα δεν ειναι να βγαζουν φημες οι αλλες εταιρειες για να κανουν ζημια αλλα καποιο καλυτερο κινητο απο αυτα που εβγαλαν φετος και τα κοστολογουν και 700+ ευρω Συμφωνω σε ολα! @shuffle περιμενουμε εντυπωσεις! Πολυ ωραια διαφημιση που εστιαζει κυριως στις φωτογραφικες ικανοτητες του κινητου αλλα δειχνει παραλληλη και αρκετα απο τα αλλα χαρακτηριστικα του LG G3 : Active Volcano Project: http://youtu.be/9CR2pQhdNa4 Edited June 13, 2014 by Gblog_21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μόλις παρέλαβα την συσκευή, πρώτη πρώτη εντύπωση πως το UI είναι ότι κοντινότερο υπάρχει σε stock και αυτό είναι κάτι που με έκανε να κραυγάζω μανιωδώς από την χαρά μου (καθότι το daily driver μου είναι το moto x)! Αναμείνατε όσοι πιστοί..:lol: Με γεια να το χαρείς.:) Ζηλεύουμε και περιμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 MKBHD Tweet: "LG G3 ending today with 63% battery. Seems like it gets better with time. Impressive! Review is in the works " Μάλλον όπως και με το G2 η μπαταρία βελτιώνεται με κάθε κύκλο φόρτισης.. αντε να δούμε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Συμφωνω σε ολα! @shuffle περιμενουμε εντυπωσεις! Πολυ ωραια διαφημιση που εστιαζει κυριως στις φωτογραφικες ικανοτητες του κινητου αλλα δειχνει παραλληλη και αρκετα απο τα αλλα χαρακτηριστικα του LG G3 : Active Volcano Project: http://youtu.be/9CR2pQhdNa4 Ωραιες φωτογραφιες σε ληψη και σε εμφανιση στην οθονη του κινητου. Ελπιζω να μην ειναι μονο καποιο τρικ οπως της Nokia οταν ειχε βγαλει τα Lumia οπου το βιντεο ηταν τραβηγμενο με επαγγελματικη καμερα. Γενικα δεν ειναι να πιστευεις τιποτε αν δεν το πιασεις στα χερια σου. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Μόλις παρέλαβα την συσκευή, πρώτη πρώτη εντύπωση πως το UI είναι ότι κοντινότερο υπάρχει σε stock και αυτό είναι κάτι που με έκανε να κραυγάζω μανιωδώς από την χαρά μου (καθότι το daily driver μου είναι το moto x)! Αναμείνατε όσοι πιστοί..:lol: Σε κάποια βίντεο φαίνεται να βγαίνει κεραία, και να έχει μια εφαρμογή TV. Έχει ενσωματωμένη τηλεόραση που λειτουργεί με τα ψηφιακά κανάλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Σε κάποια βίντεο φαίνεται να βγαίνει κεραία, και να έχει μια εφαρμογή TV. Έχει ενσωματωμένη τηλεόραση που λειτουργεί με τα ψηφιακά κανάλια; Έχει μόνο το κορεάτικο μοντέλο και η τηλεόραση δεν λειτουργεί στην Ευρώπη. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 LG G3 Benchmarks - 3 GB vs 2 GB model [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CTxehFharrI]LG G3 Benchmarks - 3 GB vs 2 GB model - YouTube[/ame] Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Και όπως τα είχα πει... Προπαραγγελια από Ευρώπη μόνο το μοντέλο με τα 2 gb ram.. Μπράβο στην LG. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Και όπως τα είχα πει... Προπαραγγελια από Ευρώπη μόνο το μοντέλο με τα 2 gb ram.. Μπράβο στην LG. Υπομονή παιδιά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πάντως δεν υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στις 2 εκδόσεις. Το θέμα είναι να κυκλοφορήσει ώστε να μπορούμε τελικά να αποφασίσουμε αν θα το πάρουμε ή όχι και να ξεκινήσουν οι παραγγελίες για την έκδοση με τα 3GB (για όσους την θέλουν). Εγώ πάντως και με τα 2GB δε θα έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts