Inevar Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Με reset είναι σχεδόν σαν να κάνεις clean install και δεν χάνεις τα αρχεία σου (είναι η επαναφορά στις "εργοστασιακές" ρυθμίσεις). Αν πας να κάνεις εγκατάσταση από την αρχή τότε χρειάζεται απλώς προσοχή στην επιλογή του σωστού partition γιατί από την στιγμή που θα ανιχνεύσει 2 partitions θα σε ρωτήσει σε ποιο θέλεις να περάσεις τα windows. Βέβαια, καλό θα είναι, εάν κάνεις clean install να διαγράψεις τελείως το partition C: κατά την εγκατάσταση για να δημιουργήσει μόνη της η εγκατάσταση όλα τα απαιτούμενα partitions από την αρχή (ένα μικρό των 500MB περίπου και το C που θα μπουν τα windows). Αν δεν διαγράψεις το partition τότε θα σώσει τα παλιά windows σε έναν φάκελο windows.old. ναι για να το κανω αυτο ομως θα πρεπει να το τρεξω παλι εκεινο το αρχειακι που ελεγε get windows 10? Επισης αν διαγραψω το c partition ... δεν ελλοχευει ο κινδυνος να περαστουν στο d partition και μετα παπαλα τα αρχεια;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) Για να κάνεις clean install θα πρέπει να έχεις στην διάθεσή σου δισκάκι ή usb pen drive με τα windows 10 καθώς και το serial number από τα 8.1 για να γίνει η ενεργοποίηση. Όσον αφορά το partition αν σβήσεις το C τότε θα σου εμφανίσει ένα τμήμα του δίσκου ως unallocated και το partition D. Απλά επιλέγεις το unallocated ως το τμήμα που θα γίνει εγκατάσταση το λειτουργικό και από εκεί και μετά τα κάνει όλα μόνο του χωρίς να πειράξει το D. Αν δεν κλικάρεις πάνω στο D σε καμία φάση της διαδικασίας τότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Αν θέλεις σημείωσε σε ένα χαρτάκι την χωρητικότητα του D ώστε να μπορείς να ελέγξεις ότι το C που κλικάρεις είναι πράγματι το partition στο οποίο είναι περασμένα τώρα τα windows αν και το εργαλείο δεν αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις. Για να είμαι ακριβής όταν φτάσει σε αυτό το στάδιο η εγκατάσταση θα σου εμφανίσει 3 partitions. Ένα που θα το λέει system χωρίς να έχει οριστεί κάποιο γράμμα και το οποίο θα είναι μικρής χωρητικότητας (κάτω από 1 GB), το C και το D, οπότε σβήνεις το μικρό και το C και μετά επιλέγεις τον αδιάθετο αυτόν χώρο ως το τμήμα που θα μπουν τα windows. Εάν πρόκειται περί laptop τότε στην λίστα θα υπάρχει κι ένα recovery partition το οποίο θα είναι μάλλον πρώτο στην λίστα και το οποίο μπορείς να το διαγράψεις ή να το κρατήσεις. Βέβαια, από την στιγμή που κάνεις μετάβαση στα 10 δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης το συγκεκριμένο partition. Edited January 14, 2016 by cna Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Για να κάνεις clean install θα πρέπει να έχεις στην διάθεσή σου δισκάκι ή usb pen drive με τα windows 10 καθώς και το serial number από τα 8.1 για να γίνει η ενεργοποίηση. Όσον αφορά το partition αν σβήσεις το C τότε θα σου εμφανίσει ένα τμήμα του δίσκου ως unallocated και το partition D. Απλά επιλέγεις το unallocated ως το τμήμα που θα γίνει εγκατάσταση το λειτουργικό και από εκεί και μετά τα κάνει όλα μόνο του χωρίς να πειράξει το D. Αν δεν κλικάρεις πάνω στο D σε καμία φάση της διαδικασίας τότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Αν θέλεις σημείωσε σε ένα χαρτάκι την χωρητικότητα του D ώστε να μπορείς να ελέγξεις ότι το C που κλικάρεις είναι πράγματι το partition στο οποίο είναι περασμένα τώρα τα windows αν και το εργαλείο δεν αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις. Για να είμαι ακριβής όταν φτάσει σε αυτό το στάδιο η εγκατάσταση θα σου εμφανίσει 3 partitions. Ένα που θα το λέει system χωρίς να έχει οριστεί κάποιο γράμμα και το οποίο θα είναι μικρής χωρητικότητας (κάτω από 1 GB), το C και το D, οπότε σβήνεις το μικρό και το C και μετά επιλέγεις τον αδιάθετο αυτόν χώρο ως το τμήμα που θα μπουν τα windows. Εάν πρόκειται περί laptop τότε στην λίστα θα υπάρχει κι ένα recovery partition το οποίο θα είναι μάλλον πρώτο στην λίστα και το οποίο μπορείς να το διαγράψεις ή να το κρατήσεις. Βέβαια, από την στιγμή που κάνεις μετάβαση στα 10 δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης το συγκεκριμένο partition. Ναι παντα θυμαμαι τις διαμερισεις των σκληρων δισκων, ε λογικα θα κανω ενα USB bootable με τα 10αρια μεσα οπως μας αφηνει η μικρομαλακη επισημως. Αλλα εγω προερχομαι απο σπασμενα 8αρια παρακαλω με k...ico ενεργοποιημενα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Από τη στιγμή που τα Windows 10 ενεργοποιήθηκαν κανονικά, μπορείς και μέσα από τα Windows να το κάνεις. Το πώς, δες το εδώ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ναι παντα θυμαμαι τις διαμερισεις των σκληρων δισκων, ε λογικα θα κανω ενα USB bootable με τα 10αρια μεσα οπως μας αφηνει η μικρομαλακη επισημως. Αλλα εγω προερχομαι απο σπασμενα 8αρια παρακαλω με k...ico ενεργοποιημενα. Αν και δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φόρουμ θεωρητικά (και σιωπηρά για την MS) μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση χωρίς να έχεις θέμα. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) Αν και δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φόρουμ θεωρητικά (και σιωπηρά για την MS) μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση χωρίς να έχεις θέμα. Σας ευχαριστω cna και ParafronGR, με το clean install δηλαδη τα περναω στον c partition και ολα καλα..ευχαριστω! --------------------- Να πω ομως την Θεια περιπλανησις...μια χαρα ρολαρουν και τωρα. Αυτο το θεματακι με το store δεν μπορει να λυθει αλλιως; Ναι ειμαι και γω υπερμαχος της clean install σχολης αλλα εδω ειπα να κανω μια εξαιρεση. Edited January 14, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Σας ευχαριστω cna και ParafronGR, με το clean install δηλαδη τα περναω στον c partition και ολα καλα..ευχαριστω! --------------------- Να πω ομως την Θεια περιπλανησις...μια χαρα ρολαρουν και τωρα. Αυτο το θεματακι με το store δεν μπορει να λυθει αλλιως; Ναι ειμαι και γω υπερμαχος της clean install σχολης αλλα εδω ειπα να κανω μια εξαιρεση. να υποθεσω οτι εχεις ενεργοποιησει τον λογ/μο outlook και μπαινεις με αυτον? γιατι αν εχεις μονο τοπικο λογ/μο, ισως αυτο να σου δημιουργει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 να υποθεσω οτι εχεις ενεργοποιησει τον λογ/μο outlook και μπαινεις με αυτον? γιατι αν εχεις μονο τοπικο λογ/μο, ισως αυτο να σου δημιουργει το προβλημα. Ναι, αλλα ακομα και οταν παω να συνδεθω με Microsoft account μεσα απο το store, παλι τα ιδια θεματακια αντιμετωπιζω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 αν θελεις δοκιμασε να το ορισεις να συνδεεσαι με τον microsoft λογ/μο σου και δες αν το κανει παλι, μετΑ το αλλαζεις παλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) αν θελεις δοκιμασε να το ορισεις να συνδεεσαι με τον microsoft λογ/μο σου και δες αν το κανει παλι, μετΑ το αλλαζεις παλι.... μπα τιποτα, μπηκα στο σαητ της microsoft κανω sign in , πα μετα να συνδεθω με microsoft account απο το store αλλα τίποτα.. ------------------------------------------ Όλα καλά! Πήγα settings και με το που έκανα add microsoft account κατω κατω αυτομάτως περάστηκε και τώρα μπορώ και κατεβάζω ό,τι θέλω από το store! Edited January 14, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Όλα καλά! Πήγα settings και με το που έκανα add microsoft account κατω κατω αυτομάτως περάστηκε και τώρα μπορώ και κατεβάζω ό,τι θέλω από το store! αυτο εννοουσα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 αυτο εννοουσα ;) thnx φιλε! Να σου πω τώρα... για να μην χρειαζεται να μπαινω libraries για να ανοιγω και να παιξω το game που θελω καθε φορα... πως μπορω να το κανω με το που παταω το store ως συντομευση να μου πεταει τα tiles se σμικρυνση..; Οπως είναι σε ενα αλλο λενοβο με τα 10αρια που εχω.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Δεν καταλαβα τι θελεις.... οταν πατας σταρτ δεν σου βγαζει τα tiles που εχεις βαλει? απο εκει μπορεις να ανοιγεις οποιο παιχνιδι ή εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Δεν καταλαβα τι θελεις.... οταν πατας σταρτ δεν σου βγαζει τα tiles που εχεις βαλει? απο εκει μπορεις να ανοιγεις οποιο παιχνιδι ή εφαρμογη. Ναι αυτο ηθελα να πω.. στο αλλο το λενοβο με τα 10αρια γινεται αυτο που λες. Εδω περα το σταρτ μπατον δεν ανοιγει παρα μονο αν πατησω δεξι κλικ πανω και μετα δεν μου εχει επιλογες για games σε αντιθεση με του αλλου του λαπτοπ τα 10αρια ας πουμε. Δε με αφηνει ουτε το wifi να πειραξω, ακομα να φανταστεις! και πηγα στα settings-->start--> bla bla και εκει οταν επιλεγω κατι απο off σε on ας πουμε .. και βγαινω και ξαναμπαινω εκει απλα δεν αποθηκευεται αυτη η ρυθμιση..! Edited January 15, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 τελικα το restore μαλλον δεν το γλυτωνεις, αλλα για το σταρτ που δεν ανοιγει, αν πατησεις το πληκτρο windows (το τριτο απο κατω αριστερα με το λογοτυπο) δεν ανοιγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ναι αυτο ηθελα να πω.. στο αλλο το λενοβο με τα 10αρια γινεται αυτο που λες. Εδω περα το σταρτ μπατον δεν ανοιγει παρα μονο αν πατησω δεξι κλικ πανω και μετα δεν μου εχει επιλογες για games σε αντιθεση με του αλλου του λαπτοπ τα 10αρια ας πουμε. Δε με αφηνει ουτε το wifi να πειραξω, ακομα να φανταστεις! και πηγα στα settings-->start--> bla bla και εκει οταν επιλεγω κατι απο off σε on ας πουμε .. και βγαινω και ξαναμπαινω εκει απλα δεν αποθηκευεται αυτη η ρυθμιση..! Ερώτηση. Στα 8.1 που είχες μήπως είχες βάλει κανένα mod, για να κάνεις tweek οτιδήποτε και δεν έχει σβηστεί? ή δεν το απενεργοποίησες? Μήπως αυτό μπερδεύει όλο το σύστημα.Όχι για το account με το store, αλλά για τα άλλα θέματα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 τελικα το restore μαλλον δεν το γλυτωνεις, αλλα για το σταρτ που δεν ανοιγει, αν πατησεις το πληκτρο windows (το τριτο απο κατω αριστερα με το λογοτυπο) δεν ανοιγει? Όχι ούτε με εκείνο Αγγελε όχι δεν θυμάμαι να είχα κάνει κάτι, 8αρια είχα πριν.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Μόλις τώρα έκανα clean install ! Κράτησε μια ώρα ακριβώς. http://i66.tinypic.com/9lc0mw.png Εγώ επέλεξα την πρώτη επιλογή... καλά δεν έκανα;; Μου έχει και την λίστα των εφαρμογών που σβήστηκαν και ποιων όχι..καλά δεν έσβησε όλες τις εφαρμογές όμως.. ότι να 'ναι όποιες ήθελε. Κατά τα άλλα άψογα λειτούργει και το τασκ μπαρ και το εικονιδιο των windows κτλπ.. Αν επέλεγα το δευτερο στη φωτο.. εκει δεν θα μου ζητουσε μετα σε ποιον δισκο να περάσω τα windows? Edited January 16, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Μόλις τώρα έκανα clean install ! Κράτησε μια ώρα ακριβώς. Εγώ επέλεξα την πρώτη επιλογή... καλά δεν έκανα;; Μου έχει και την λίστα των εφαρμογών που σβήστηκαν και ποιων όχι..καλά δεν έσβησε όλες τις εφαρμογές όμως.. ότι να 'ναι όποιες ήθελε. Κατά τα άλλα άψογα λειτούργει και το τασκ μπαρ και το εικονιδιο των windows κτλπ.. Αν επέλεγα το δευτερο στη φωτο.. εκει δεν θα μου ζητουσε μετα σε ποιον δισκο να περάσω τα windows? Τι εννοείς όταν γράφεις "δεν έσβησε όλες τις εφαρμογές"; 3 φορές το έχω κάνει σε διάφορα μηχανήματα με διάφορα προγράμματα και παιχνίδια, και τις έσβησε όλες. Μήπως κράτησε τίποτα του μηχανήματος branded; Όχι. Και οι δύο διαδικασίες, γίνονται μέσα από τα Windows και όπου τα εγκατέστησες, εκεί θα έκαναν επανεγκατάσταση χωρίς DVD, USB etc. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Τι εννοείς όταν γράφεις "δεν έσβησε όλες τις εφαρμογές"; 3 φορές το έχω κάνει σε διάφορα μηχανήματα με διάφορα προγράμματα και παιχνίδια, και τις έσβησε όλες. Μήπως κράτησε τίποτα του μηχανήματος branded; Όχι. Και οι δύο διαδικασίες, γίνονται μέσα από τα Windows και όπου τα εγκατέστησες, εκεί θα έκαναν επανεγκατάσταση χωρίς DVD, USB etc. Αρα ισως ηταν καλυτερα να επελεγα την δευτερη επιλογη αφου δεν θα εχανα τα του d δισκου..να γινοταν ακομα πιο καθαρη εγκαταστασις. Ναι αλλες ειναι και αλλες οχι..αλλα σιγα δεν εγινε και τιποτα, αφου δουλευει το εργαλειο. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Μόλις τώρα έκανα clean install ! Κράτησε μια ώρα ακριβώς. http://i66.tinypic.com/9lc0mw.png Εγώ επέλεξα την πρώτη επιλογή... καλά δεν έκανα;; Μου έχει και την λίστα των εφαρμογών που σβήστηκαν και ποιων όχι..καλά δεν έσβησε όλες τις εφαρμογές όμως.. ότι να 'ναι όποιες ήθελε. Κατά τα άλλα άψογα λειτούργει και το τασκ μπαρ και το εικονιδιο των windows κτλπ.. Αν επέλεγα το δευτερο στη φωτο.. εκει δεν θα μου ζητουσε μετα σε ποιον δισκο να περάσω τα windows? Αμα θελεις ολικη επαναφορα, διαγραφη ολων των αρχειων, επανεγκατασταση των windows 10 απ'την αρχη ειναι η 2η επιλογη. Δεν ζηταει καποιο δισκο οπως ειπε κι ο συμφορουμιτης απο πανω. Μετα παλι σου εχει 2 επιλογες: 1) απλο και γρηγορο φορματ του δισκου [οπου η επανακτηση των διεγραμμενων αρχειων ειναι δυνατη με καποια ειδικα προγραμματα] 2) Φορματ και εκκαθαριση του δισκου [οπου σε αυτη την περιπτωση η επανακτηση των διεγραμμενων αρχειων ειναι αδυνατη, αυτο ειναι καλο αμα προκειται να πουλησεις το pc] Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Αμα θελεις ολικη επαναφορα, διαγραφη ολων των αρχειων, επανεγκατασταση των windows 10 απ'την αρχη ειναι η 2η επιλογη. Δεν ζηταει καποιο δισκο οπως ειπε κι ο συμφορουμιτης απο πανω. Μετα παλι σου εχει 2 επιλογες: 1) απλο και γρηγορο φορματ του δισκου [οπου η επανακτηση των διεγραμμενων αρχειων ειναι δυνατη με καποια ειδικα προγραμματα] 2) Φορματ και εκκαθαριση του δισκου [οπου σε αυτη την περιπτωση η επανακτηση των διεγραμμενων αρχειων ειναι αδυνατη, αυτο ειναι καλο αμα προκειται να πουλησεις το pc] Και στην δεύτερη επιλογή πάλι καθαρίζει ο επιλεγμενος δίσκος που είχαν εγκατασταθεί τα 10αρια ε; Θενκς Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Τον φάκελο windows.old να τον διαγραψω; παρατηρησα οτι κράτησε το στιγμα των παλιων εφαρμογων / παιχνιδιών εκεί μέσα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Τον φάκελο windows.old να τον διαγραψω; παρατηρησα οτι κράτησε το στιγμα των παλιων εφαρμογων / παιχνιδιών εκεί μέσα. Διαγράφεται από μόνος του ύστερα από 1 μήνα, αλλιώς αν θες να το κάνεις χειροκίνητα πας στον σκληρό, δεξί κλικ, properties, disk clean up και μόλις τελειώσει το αρχικό, πατάς clean up system files και επιλέγεις το "διαγραφή προγενέστερων εκδόσεων" Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Διαγράφεται από μόνος του ύστερα από 1 μήνα, αλλιώς αν θες να το κάνεις χειροκίνητα πας στον σκληρό, δεξί κλικ, properties, disk clean up και μόλις τελειώσει το αρχικό, πατάς clean up system files και επιλέγεις το "διαγραφή προγενέστερων εκδόσεων" Σε ευχαριστώ, οσον αφορα το ξεμπουκωμα περαιτερω ραμ, τι προτεινεις;; Απο msconfig εχω κανει κατι πραγματακια αλλα δεν αρκουν. Δεν θελω να καταναλωνει 30% ραμ απο τα 4Gb χωρις να κανω τίποτα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts