kostakiss Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 δεν είπα παγωνιά αλλα ένα κρύο το χει.. :p ίσως είναι από την υγρασία.. το καταλαβαίνω το πρωί όταν φεύγω για το σχολειό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Πρωι στις 8 παρα λογικο ειναι να εχει κρυο. Κυριως ειναι απο την υγρασια ομως.;) Σχολειο.... Τι μου θυμισες.... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 ΟΕΟ... που είναι ο χειμώνας φέτος...ΟΕΟ???? Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 ειχε ενα ντοκυμαντερ προσφατα το οποιο εδειχνε τις επιπτωσεις του φαινομενου του θερμοκηπιου στον πλανητη μας(θα μου πεις τα ντοκυματερ περιμεναμε?δε τα βλεπουμε?) οπως και να εχει,σε 70 χρονια απο τωρα,θα ειμαστε ερημος και το λονδινο θα εχει βυθιστει΄... αληθεια η ψεμματα δε ξερω αλλα πλεον τπτ δε μου φαινεται παραλογο ή απιθανο Αυτο καλο μου ακουγεται!:lol: :p :happy: Αν κανουμε Πασχα με παγωνια και χιονια θα ξενερωσω.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 ΟΕΟ... που είναι ο χειμώνας φέτος...ΟΕΟ???? δεν εχει χειμωνα φετος!!! ξαναελα του χρονου παλι... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 εγω φοβαμαι πως το πασχα θα παιζουμε χιονοπολεμο... και αυτο σημαινει οτι το καλοκαιρι θα ειναι ιουλιο-αυγουστο οπως και περσυ. το καλοκαιρι μας θυμιζε χειμωνα και ο χειμωνας ανοιξη. χρονια σου πολλα φιλε μου.:) το ιδιο φοβαμαι κι εγω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 καλημερα... κρυο σημερα...ο χειμωνας το ξανασκεφτεται και λεει να ερθει μια βολτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 καλημερα... κρυο σημερα...ο χειμωνας το ξανασκεφτεται και λεει να ερθει μια βολτα... ΝΑΙ με 22 βαθμους προβλεψη για Σαβ/κο !!:lol: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 καλημερα... κρυο σημερα...ο χειμωνας το ξανασκεφτεται και λεει να ερθει μια βολτα... με την ιδεα μου φαινεται θα μεινει. πειραια και σημερα εχουμε παρα πολυ καλο καιρο... μονο το βραδυ πιανει λιγο αερακι και μπορεις να πεις οτι εχει λιγο κρυο αλλα και παλι αυτο το πραγμα μονο χειμωνα δε το λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Αυτο καλο μου ακουγεται!:lol: :p :happy: Αν κανουμε Πασχα με παγωνια και χιονια θα ξενερωσω.:( το οτι θα εισαι με τους βεδουινους σε ερημο δε σε χαλαει? αλλα καλα κανεις!να βλεπεις τα πραγματα απο την θετικη τους πλευρα!:) :lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 εμενα ομως που σκεφτομαι το μελλον δεν μου αρεσει και πολυ.....:rolleyes: Τι σχέση έχουν οι σφήκες με το μέλλον;;;;:confused: :confused: :confused: Και μένα με προβληματίζουν όλες αυτές οι επερχόμενες καταστροφές, αλλά προς το παρών χαίρομαι την καλοκαιρία......:cool: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 παντως τα καταστηματα εχουν αρχισει κανονικοτατα και πουλουν ανοιξιατικα ρουχα... μεσα γεναρη ετσι... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 ΝΑΙ με 22 βαθμους προβλεψη για Σαβ/κο !!:lol: απο τριτη ομως -2 σε μερικες περιοχες....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Τι σχέση έχουν οι σφήκες με το μέλλον;;;;:confused: :confused: :confused: Και μένα με προβληματίζουν όλες αυτές οι επερχόμενες καταστροφές, αλλά προς το παρών χαίρομαι την καλοκαιρία......:cool: :cool: :cool: αν ηταν ολοι σαν εσενα πιστεψε με ολοι πεθαμενοι θα ειμασταν δηαλδη δνε σε ενοχλει που ιανουαριο ειδα σφηκα ε?.......ε ρε γλεντια και με λεμε για του μεγαλους εδω ουτε εμεις δεν κανουμε κατι για να αλλαξουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 αν ηταν ολοι σαν εσενα πιστεψε με ολοι πεθαμενοι θα ειμασταν δηαλδη δνε σε ενοχλει που ιανουαριο ειδα σφηκα ε?.......ε ρε γλεντια και με λεμε για του μεγαλους εδω ουτε εμεις δεν κανουμε κατι για να αλλαξουμε Αν ήταν όλοι σαν εμένα θα ήμασταν όλοι πεθαμένοι;;;:confused: Επειδή μου αρέσει ο ήλιος;:confused: Επειδή δεν με νοχλεί μια σφήκα το χειμώνα;:confused: Ναι δεν λέω είναι πρωτόγνωρο αλλά εγώ προσωπικά τι φταίω;:confused: Και σαν τι θα μπορούσα να κάνω δηλαδή εγώ για να το αλλάξω;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 το να λες ομως δεν σε νοιαζει τι ειναι?..... δηλαδη τι θα χαλασει μια ηλιολουστη μερα για σενα?.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 και στις ειδησεις μας λενε για τον κυρριλο.. :wacko: παιδια..αρχιζω και αγχωνομαι πολυ..:cold: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 το να λες ομως δεν σε νοιαζει τι ειναι?..... δηλαδη τι θα χαλασει μια ηλιολουστη μερα για σενα?.... Μα δεν είπα πουθενά οτι δεν με νοιάζει, Το αντίθετο μάλιστα, αν δεις λίγο παραπάνω... Αλλά μέχρι να φτάσουμε σε αυτές τις καταστροφές, που ελπίζω να μη γίνουν ποτέ και πουθενά, μπορώ να ευχαριστιέμαι τον ήλιο που μου αρέσει πάρα πολύ....:cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 κοιτα αν ολα πανε ετσι οπως τα λενε δεν μας μενει και πολυ 20 χρονια και παπαλα η ελλαδα η ερημος η θα βλεπεις καμια τροπικη καταιγιδα οπως στην γερμανια ολλανδια βρετανια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Εγω παλι θελω χιονι... Δεν αντεχω αλλο αυτον τον καιρο... 2ο καλοκαιρι περναμε :p Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 κοιτα αν ολα πανε ετσι οπως τα λενε δεν μας μενει και πολυ 20 χρονια και παπαλα η ελλαδα η ερημος η θα βλεπεις καμια τροπικη καταιγιδα οπως στην γερμανια ολλανδια βρετανια... καπου το εχω ακουσει και εγω αυτο που θα γινει ερημος η Ελλαδα σε μερικα χρονια. Αλλα δεν θυμαμαι που... Τα επαιξα οταν το διαβασα... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Εχω ακουσει πως αυτες ειναι αλκυονιδες μερες που κανει καλο καιρο. Tελικα βρηκα πληροφοριες. Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Ως αλκυονίδες μέρες είναι γνωστά τα διαστήματα 14 αίθριων ημέρων που συμβαίνει από 15 Δεκέμβριου έως 15 Φεβρουάριου στην Ελλάδα στην καρδιά του χειμώνα. Τα χαρακτηριστικά αυτών των 14 ημερών είναι οι υψηλές πιέσεις και οι λιακάδες που επικρατούν, καθώς και η απουσία των δυνατών ανέμων. Οι μύθοι σχετικά είναι πολλοί αλλά σε όλες τις εκδοχές τους μιλούν για το θεό Ποσειδώνα που προσφέρει τις μέρες αυτές στην Αλκυόνη κόρη του θεού των ανέμων Aιόλου την οποία μεταμόρφωσε ο Δίας σε πουλί αλκυόνη ώστε να μπορεί να γεννά τα αυγά της στα βράχια των αλκυονίδων νήσων, χειμώνα κι όχι άνοιξη. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Εχω ακουσει πως αυτες ειναι αλκιωνιδες μερες που κανει καλο καιρο. Ξερετε τιποτα για αυτες τις μερες?:worry: Είναι κάποιες μέρες μέσα στο χειμώνα που κάνει καλό καιρό.:) Συνήθως είναι προς το τέλος Ιανουαρίου, αν δεν κάνω λάθος.:O Το όνομα προέρχεται από ένα αρχαιοελληνικό μύθο, τον οποίο δεν θυμάμαι και πολύ καλα.:ninja: Anyway, οι Αλκυονίδες είναι είδος πουλιών που αναπαράγονται μέσα στο χειμώνα.Τα πουλάκια αυτά τα λυπήθηκε ο Δίας (αλλά δεν θυμάμαι γιατί, λίγη βοήθεια please!!!) και τους υποσχέθηκε ότι κάθε χειμώνα θα έχει και μερικές μέρες με καλό καιρό για να μπορούν να γεννήσουν τα αυγά τους με την ησυχία τους... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 αυτές οι μέρες τις έχει θεσπίσει η φύση για να βοηθήσει τα πουλιά στην αναπαραγωγή τους. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 18 Βαθμους εχει εξω... θα βγαλω τα κοντομανικα σε λιγο... Θελω κρυοοοοοοοοοο! :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts