chris_2005 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Σημερα... τι περιεργο! Ηλιος! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Σημερα... τι περιεργο! Ηλιος! :p Ναι πράγματι όχι μόνο ήλιος αλλά και ζέστη ενώ το πρωί που πήγαινα Θεσσαλονίκη είχε μόλις 4 βαθμούς στη διαδρομή.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 ζεστη..... φαντασου το κρυο ποσο θα ειναι για σενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Ε, συγκριτικά είχε ζέστη... Άσχετα που εγώ κυκλοφορούσα με σκούφο -και για άλλο λόγο βέβαια αλλά αν το θίξω θα βγω off-topic! :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!! ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΡΙΝΙ... ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 εδω μια χαρα ηταν ο καιρος μονο που παλι φυσουσε δυστυχως,20 βαθμοι θερμοκρασια,μαλλον θα βγαλω τα καλοκαιρινα γιατι ετσι οπως παει.... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 εδω μια χαρα ηταν ο καιρος μονο που παλι φυσουσε δυστυχως,20 βαθμοι θερμοκρασια,μαλλον θα βγαλω τα καλοκαιρινα γιατι ετσι οπως παει.... Ισως αύριο κάτι να γίνει, θα πέσει κάπως η θερμοκρασία, αλλά μάλλον δεν θα κρατήσει πολλές μέρες αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 θεσσαλονικη πρωι σημερα ηταν να βγεις με το t-shirt .. απογευμα?εε ριξε και κανα πουλοβερακι.. το βραδυ επρεπε να ντυθεις σαν να πηγαινεις στο βουνο για να αντεξεις τον κρυο αερα..τι στο καλο??Τα χει παιξει ο καιρος..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Ααααααααααααααααααααα................ χιονιζει :D:D:D:D:D:D:D:D:D Εχει 5 ποντους χιονι εξω και συνεχιζει :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Σημερα βγηκα με μπουφαν και εσκασα! Ελεος πια...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Ααααααααααααααααααααα................ χιονιζει :D:D:D:D:D:D:D:D:D Εχει 5 ποντους χιονι εξω και συνεχιζει :D θελω και εγω ρε γαμωτο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Σημερα βγηκα με μπουφαν και εσκασα! Ελεος πια...:( Κι εγώ το ίδιο...Και φόραγα και ζιβάγκο :X Κι έλεγα να φορέσω κάτι πιο ελαφρύ αλλά μετά άκουσα ότι θα έπεφτε και καλά η θερμοκρασία απ' το Σάββατο το βράδυ. Αλλά που...:( Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Κι εγώ το ίδιο...Και φόραγα και ζιβάγκο :X Κι έλεγα να φορέσω κάτι πιο ελαφρύ αλλά μετά άκουσα ότι θα έπεφτε και καλά η θερμοκρασία απ' το Σάββατο το βράδυ. Αλλά που...:( Εγω θα συνεχισω να ντυνομαι χειμερινα μεχρι να το παρει αποφαση ο καιρος και να χαλασει! Δεν θα του περασει...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Εγω θα συνεχισω να ντυνομαι χειμερινα μεχρι να το παρει αποφαση ο καιρος και να χαλασει! Δεν θα του περασει...:p :lol: Μου θυμίζεις μερικούς που βλέπω στο δρόμο με κασκόλ, σκουφιά, τα χοντρά τα μπουφάν και κάνα δυο μπλούζες! Ειδικά την περασμένη Κυριακή μεσημεράκι που είχε 20+ βαθμούς τους κοιτούσα κάπως έτσι :wacko: ! Μήπως είσαι κι εσύ ένας απ' αυτούς; :p Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 :lol: Μου θυμίζεις μερικούς που βλέπω στο δρόμο με κασκόλ, σκουφιά, τα χοντρά τα μπουφάν και κάνα δυο μπλούζες! Ειδικά την περασμένη Κυριακή μεσημεράκι που είχε 20+ βαθμούς τους κοιτούσα κάπως έτσι :wacko: ! Μήπως είσαι κι εσύ ένας απ' αυτούς; :p Οχι κι ετσι, αλλα κλασσικα μακρυμανικο και μπουφανακι ή παλτουδακι...Παντα αναποδη εγω...Οταν πιασουν τα κρυα τοτε θα θυμηθω τιποτα σορτσακια...:X :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Σημερα βγηκα με μπουφαν και εσκασα! Ελεος πια...:( γιατι εγω τι εκανα,εδω ημουν με μια φουτερ μπλουζα και παλι ζεσταινομουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Τέρμα τα ψέματα, μάλλον ήρθε ο χειμώνας... Φυσάει παγωμένος αέρας εδώ στα βόρεια! Άντε, ας κάνει λίγο κρύο για μερικές ημέρες και μετά... έρχεται καλοκαίρι :cool: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Τέρμα τα ψέματα, μάλλον ήρθε ο χειμώνας... Φυσάει παγωμένος αέρας εδώ στα βόρεια! Άντε, ας κάνει λίγο κρύο για μερικές ημέρες και μετά... έρχεται καλοκαίρι :cool: 3 βαθμούς αυτή τη στιγμή! Ωραίο θέμα! Κάνετε και μετεωρολογικές προβλέψεις; :lol: Θα χιονίσει, πως το κοβετε; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 ε οχι και να χιονισει.μεσα στην πολη τουλαχιστον αποκλειεται... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Εγω σε αλλη Ελλαδα ζω; ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΗΛΙΟ... Κρυο βεβαια αλλα... ηλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 ε δεν ειπαμε να κρυγτει και ο ηλιος καλε! την αλλαγη στη θερμοκρασια σχολιαζουμε εδω εχει ηλιο με δοντακια...και αερα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Ε κι εδω... Απλα το λεω γιατι λενε και για χιονια... Παντως ο σημερινος καιρος ειδικα μου θυμιζει το συναισθημα που νιωθω καθε Σεπτεμβρη. Τον ιδιο ακριβως καιρο... Τον λατρευω! Αλλα και λιγη βροχη... δεν θα λεγα οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Τελικά η κακοκαιρία που περίμεναν όλοι, θα περιοριστεί σε χαμηλές θερμοκρασίες μόνο, και όχι σε καιρικά φαινόμενα (χιόνια κλπ). Βέβαια στη βόρεια Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο χειμωνιάτικα... Σήμερα εδώ έχει έναν άπίστευτο ήλιο, ότι καλύτερο για βόλτα στη θάλασσα, καφεδάκι, εφημερίδες, ουζάκι .......... μέχρι να έρθει το απόγευμα να δούμε λίγο μπαλίτσα.. Ωραία που είναι η Κυριακή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Εχει κρυο, εχει και αερα...αντε να εξαφανιστει κι αυτος ο ηλιος να ησυχασουμε...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 πειραια εχουμε κρυο και αερα αλλα γενικα ειχε μια χαρα ηλιο σημερα. για να δουμε αυριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts