Jump to content

Umi Zero

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ ακόμα δεν έχ(ξεκινήσει να του Φορτώνω πράγματα γιατί όταν βγει σε λίγες μέρες η 3.05ρομ και χριαζετε factory reset θα διαγράφουν όλα και μετά ξανά από την αρχή. Ρε παιδια με το θέμα του Bluetooth και τις μεταφοράς αρχιων που έγραψα πιο πάνω έχει κανείς ιδέα, ή έστω αν κάποιος έχει δοκιμάσει?

Εγώ πάντως σε galaxy s4 έστειλα κανονικά φοτο , και στο παλιό μου xperia neo v δεν είχα κανένα πρόβλημα

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τώρα που θα σου ρθει θα τα δεις τα και συ ένα ένα. Στάνταρ υπάρχουν κι άλλα. Εγώ τα γράφω μπας και σώσω κανέναν. Ξεκάθαρα δεν είναι ακόμα για αγορά το τηλέφωνο. Απλά όταν το παίρνεις λόγω ομορφιάς παραβλέπεις τα πάντα. Ε και στις 3 μέρες χρήσης όλοι γράφουν θετικά reviews... Εχτές που μίλαγα κάμποση ώρα άναβε συνέχεια η οθόνη και αν δεν το καταλάβεις κάνει κλήσεις ή κλείνεις κατά λάθος τη γραμμή. Περιμένω πως και πως update. Τα κουμπιά μου ευτυχώς δεν παίζουν όπως σε άλλα.

έχεις πέσει στην περίπτωση, πάρ' το απόφαση.... 10 μέρες λιώσιμο και δεν έχει βγάλει το παραμικρό, ούτε σκρηνσοτς, ούτε επανεκκινήσεις, ούτε υπερθερμάνσεις, ούτε γρατσούνισμα στις σιμ, o proximity sensor λειτουργεί κανονικά, η σιμ σλοτ διαβαζει και τις 2 σιμ και την κάρτα μνήμης , το wi fi είναι καλύτερο από το παλιό μου THL, σήμα καμπάνα και ταχύτατο, το gps χθες σε χρήση με ναβιγκον με πήγε εντός πόλης σε 3 διευθύνσεις χωρίς να χάσει σήμα πουθενά... μήπως να το κάνεις κανένα ρησετ και να του ξαναπεράσεις την 3.03? ούτε μούντζα να είχες φάει ρε αδερφέ...

Αλλο πράγμα η Alfa...

http://umidigi.com/forums/topic/3-05-update-installation-manual/

Μόλις βγήκε το 3.0.5 θα περιμένω μέχρι το βράδυ πριν το περάσω μπας και είναι ποιο μάπα από το 3.0.3 :p

Παίδες το OTG πως το ενεργοποιούμε?

Ή δεν παίζει?

Συνδέω usb stick (και με καλώδιο και όπως είναι) αλλά κάνει την "πάπια"!:lol:

update:

Έψαξα στο XDA Και λέει ότι δεν υποστηρίζει OTG..

Edited by paan71
me paan71

Εγώ προσπάθησα 5-6 φορές να συνδεθώ για να το κατεβάσω αλλά γίνεται χαμός. Οποίος το κατεβάσει ας κάνει κάτι και για τους υπόλοιπους εδώ. Ευχαριστω

έχεις πέσει στην περίπτωση, πάρ' το απόφαση.... 10 μέρες λιώσιμο και δεν έχει βγάλει το παραμικρό, ούτε σκρηνσοτς, ούτε επανεκκινήσεις, ούτε υπερθερμάνσεις, ούτε γρατσούνισμα στις σιμ, o proximity sensor λειτουργεί κανονικά, η σιμ σλοτ διαβαζει και τις 2 σιμ και την κάρτα μνήμης , το wi fi είναι καλύτερο από το παλιό μου THL, σήμα καμπάνα και ταχύτατο, το gps χθες σε χρήση με ναβιγκον με πήγε εντός πόλης σε 3 διευθύνσεις χωρίς να χάσει σήμα πουθενά... μήπως να το κάνεις κανένα ρησετ και να του ξαναπεράσεις την 3.03? ούτε μούντζα να είχες φάει ρε αδερφέ...

Πολύ καλό για να ναι αληθινό.

απο που το έχεις πάρει¨?

στο δικό μου όλα δουλεύουν εντάξει στην 3.0.3 και το gps και το wifi είναι πολύ δυνατό και δεν κάνει καμία επανεκίνηση, εκτός από την slot2 που παίζει να τη χάλασα εγώ με τον αντάπτορα που είχα στη σιμ μου (από iphone 6 που είχα παλιά). τα κουμπιά δεν κουνιούνται είναι τελείως ακίνητα. τώρα απλά ψάχνω να βρω καλό site να το παραγγείλω ξανά, να μου ερθει γρήγορα χωρίς τελωνείο. δεν βρήκα δυστυχώς european warehouse.... κίνα αναγκαστικά....:(

το ξαναλέω δεν υπάρχει καλύτερο κινέζικο σε σχέση χαρακτηριστικών/τιμής/ποιότητας υλικών αρκεί βέβαια να πέσεις σε καλό τηλέφωνο. αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου να το δεις απο κοντά και να αντιληφθείς την ταχύτητα browsing που έχει, και το lag free menu (μόνο με nova launcher γιατί αυτό που έχει μέσα λαγκάρει) δεν καταλαβαίνεις.

φυσικά όχι φόρτιση με το γρήγορο φορτιστή του! γιατί αν φουσκώσει η μπαταρία μέσα τελείωσε! το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα δυστυχώς για αλλαγή μπαταρίας.

technoholic maniac reviewer

απο coolicool θα το πάρω τους έκανα και ερώτηση πότε θα έχει european warehouse stock. προς το παρών μονο κινα υπάρχει διαθέσιμο. το κινητό φεύγει αστραπιαία....και το λευκο αν βγάλουν θα ειναι αρκετά όμορφο...

στη χειρότερη από κίνα coolicool. έχω ακούσει κάνει περίπου 20 μέρες να έρθει, και οι περισσότεροι είναι ευχαριστημενοι από το site και από το support του. μήπως χρειάζεται να γράψω και τα κλασσικά που γράφουν περί να σου έρθει root, με ελληνικά, να γίνει έλεγχος κινητού,να αφαιρεθούν τα κινέζικα apps κ.λ.π κ.λ.π?

Πολύ καλό για να ναι αληθινό.

http://forum.xda-developers.com/android/general/umi-zero-flagship-2ghz-mtk6592t-5-ogs-t2897177/page72

Για ρίξε μία ματιά στο post #719 μπας και σε βοηθήσει.

Μιλάει για 2 απανωτά factory reset...

me paan71

ΚΑλησπερα.

Παρελαβα σημερα απο efox. Το τηλεφωνο ειναι πανεμορφο αλλα... δεν αναβει. Δοκιμαζω με πατημα κρατημα του Power τιποτα, με λιγο πατημα παλι τιποτα, με τοφορτιστη πανω τα ιδια. Τα εχω παρει λιγο...

Eχει τυχει σε καποιον αλλο?

Τωρα το εχω βαλει για φορτιση, μηπως οι κινεζοι το εστειλαν με τελειωμενη απο τις δοκιμες μπαταρια, λεμε τωρα, ειδομεν...

Edited by mihelone

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Παιδια το τηλεφωνο ειναι σχεδον μια ωρα στη φορτιση με το δικο του φορτιστη και συνεχιζει να μην αναβει, την πατησα...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Παιδια το τηλεφωνο ειναι σχεδον μια ωρα στη φορτιση με το δικο του φορτιστη και συνεχιζει να μην αναβει, την πατησα...

Τώρα που είναι στον φορτιστή, σου δείχνει τίποτα η οθόνη?

πχ την μπαταρία που φορτίζει?

me paan71

Τώρα που είναι στον φορτιστή, σου δείχνει τίποτα η οθόνη?

πχ την μπαταρία που φορτίζει?

Τιποτα....δοκιμασα και το φορτιστη της umi στο JIAYU G3s που εχω και δουλευει μια χαρα. Τωρα το εχω βαλει στον αλλο φορτιστη αλλα τα βλεπω δυσκολα...

Edited by mihelone

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Τιποτα....δοκιμασα και το φορτιστη της umi στο JIAYU G3s που εχω και δουλευει μια χαρα. Τωρα το εχω βαλει στον αλλο φορτιστη αλλα τα βλεπω δυσκολα...

κανονικά όταν φορτίζει σου βγάζει ένδειξη και κλειστο να ειναι μια μπαταρια στην οθονη.

γιαυτό συνήθως στα κινέζικα site τους ζητάς να το ανοίξουν και να το ελέγξουν πριν το στείλουν. έχουν βγει υπερβολικά πολλά ελλατωματικά (όχι μονο umi).

αυτό ειναι το θέμα με τα κινέζικα. αλλιώς τα σκας χοντρά για επώνυμο

Ειχα ζητησει να ελεγχθει πριν το στειλουν....Εστειλα mail στο service του efox και περιμενω απαντηση..... τους εγραψα και για refund, θα δουμε...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

κατεβάζω την 3.05 αλλά δεν έχω σκοπό να την περάσω ακόμα, καθότι δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα ακόμη...αν κάνουν κανένα απντέιτ με πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά βλέπουμε...

Αγορά από e-bay, αποστολή από κουλικουλ :p (βγάλε άκρη μόνος σου) :P

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απο που το έχεις πάρει¨?

στο δικό μου όλα δουλεύουν εντάξει στην 3.0.3 και το gps και το wifi είναι πολύ δυνατό και δεν κάνει καμία επανεκίνηση, εκτός από την slot2 που παίζει να τη χάλασα εγώ με τον αντάπτορα που είχα στη σιμ μου (από iphone 6 που είχα παλιά). τα κουμπιά δεν κουνιούνται είναι τελείως ακίνητα. τώρα απλά ψάχνω να βρω καλό site να το παραγγείλω ξανά, να μου ερθει γρήγορα χωρίς τελωνείο. δεν βρήκα δυστυχώς european warehouse.... κίνα αναγκαστικά....:(

το ξαναλέω δεν υπάρχει καλύτερο κινέζικο σε σχέση χαρακτηριστικών/τιμής/ποιότητας υλικών αρκεί βέβαια να πέσεις σε καλό τηλέφωνο. αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου να το δεις απο κοντά και να αντιληφθείς την ταχύτητα browsing που έχει, και το lag free menu (μόνο με nova launcher γιατί αυτό που έχει μέσα λαγκάρει) δεν καταλαβαίνεις.

φυσικά όχι φόρτιση με το γρήγορο φορτιστή του! γιατί αν φουσκώσει η μπαταρία μέσα τελείωσε! το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα δυστυχώς για αλλαγή μπαταρίας.

Αγορά από e-bay, αποστολή από κουλικουλ :p (βγάλε άκρη μόνος σου) :p

Αλλο πράγμα η Alfa...

Πιστευω οτι εβγαλες την ΜΟΝΩΤΙΚΉ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ετσι ?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αγορά από e-bay, αποστολή από κουλικουλ :p (βγάλε άκρη μόνος σου) :p

Dropshipping

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Πιστευω οτι εβγαλες την ΜΟΝΩΤΙΚΉ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ετσι ?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Dropshipping

Το τηλεφωνο δεν ανοιγει για να βγει η μπαταρια, εκτος κι αν εχω χασει κατι...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Το τηλεφωνο δεν ανοιγει για να βγει η μπαταρια, εκτος κι αν εχω χασει κατι...

Δεν το ηξερα οτι δεν ανοιγει ευκολα

Αλλα οι κινεζοι μπορει να εκαναν μ@λ@κια λογω restriction για τις μπαταριες στις πτησεις

Απο πιο μαγαζι το πηρες ? μπορει να

ο φορτιστης ζεστενετε καθολου ?

Edited by villasg

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Το εχω δει το βιντεο.

Ο φορτιστης δε ζεσταινεται, ουτε και το τηλεφωνο. Καταλαβαινω οτι δε φορτιζει αλλα δεν μπορω να το ανοιξω γιατι απ οτι λενε πρεπει να χαλασεις το πισω καπακι που ειναι κολλημενο και υπαρχει σαν ανταλλακτικο μονο απο την UMI προς το παρον...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Παει και η δικια μου καρτα sim με μονο 4 φορες μεσα-εξω στη θεση 1!

Tελικα τα 12 προβληματικα κινητα, οπως παραδεχθηκε η ιδια η εταιρια, σε τι ακριβως παρουσιασαν προβλημα?

Edited by xristos75

Καλησπέρα σε όλους.Ξέρει κάποιος πώς δουλέυει το Knock on. Ευχαριστώ.

καταρχάς δεν έχει knock on το τηλέφωνο από που το διάβασες αυτό?

xristos75 τελικά δεν ειμαι ο μονος που άλλαξε σιμ απο το ξύσιμο των σιμ.(2 φορες) ειναι εντελως απαραδεχτο. και δεν έχω βεβαιωθεί ακόμα οτι και στους άλλους κατόχους του κινητού δεν έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα, μπορει να μην βάζουν βγάζουν την κάρτα συχνά. ας βγει κάποιος να βάλει βγάλει την σιμ καμια 10αρια φορές (στην θέση 1) και ας μου πει οτι δεν ειδε σημάδια πάνω στην σιμ να πειστώ. διαβάζω συνέχεια για κατασκευαστικά προβληματα, το κυριοτερο οι γρατσουνιες των σιμ, και επισης το ξεκόλλημα της οθονης ελαφρά επάνω αριστερά. θέλει δουλειά ακόμα η UMI καλή η εμφάνιση του κινητού αλλα περισσοτερο προσοχη στο κατασκευαστικό μέρος..... το ποσοστό αποτυχημένων UMI zero ειναι πραγματικα τεραστιο παρακολουθω και το facebook. σε έναν μάλιστα η μπαταρία φούσκωσε τόσο πολύ που ξεκόλλησε και το πάνω γυαλί και το κάτω! τραγικό! μην τυχόν και το φορτίζεται με τον ταχυφορτιστή του! μπορεί και να εκραγεί!!!!!:lol:

θέλω να το παραγγείλω αλλά από την άλλη δεν αξίζει τέτοιο ρίσκο....η θα μάθω να ζω με μια σιμ και το τηλέφωνο μου, (χωρίς μνήμη και σιμ2) η θα ρισκάρω πάλι θα δούμε....

Edited by hackfree