xristos75 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μόλις παρέλαβε η γυναίκα το κινητό! Συνολικά απο την ημέρα αποστολής με NL έκανε 16 ημέρες για να φθάσει. Πόση πιστεύετε ότι ειναι η διάρκεια αρχικής φόρτισης για την μπαταρία; Να το αφήσω 7 ώρες η μέχρι να φθάσει το 100%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει αν στην 3.0.3 δουλεύει η sim slot 2(εκεινη με την microsd) γιατί απο τοτε που εκανα update δεν διαβαζει την κάρτα σιμ δουλεύει δηλαδη μονο η sim slot 1. Δεν νομιζω να ειναι πρόβλημα slot αφου βλεπει την microsd μου.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Βλέπει την sd , αλλά δεν παύει να είναι διαφορετική επαφή , που μοιράζεται την ίδια θέση με την επαφή της sim2.Δεν είσαι ο μόνος απ ότι διαβάζω.Downgrade δεν μπορείς να κάνεις για δοκιμή ? Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Βλέπει την sd , αλλά δεν παύει να είναι διαφορετική επαφή , που μοιράζεται την ίδια θέση με την επαφή της sim2.Δεν είσαι ο μόνος απ ότι διαβάζω.Downgrade δεν μπορείς να κάνεις για δοκιμή ? Δεν ξερω αν γίνεται downgrade γιατι ειναι δύσκολο να βρεις και πιο παλιο firmware. Δεν καίγομαι ακομα για το dual sim απλα αν κάποιος εχει την 3.0.3 ας ενημερώσει.... Μακαρι να ειναι πρόβλημα firmware.... Παρεμπιπτόντως εκανα dispute στο paypal και συνιστώ σε ολους οσους αγορασαν να κάνουν το ιδιο. Ούτε επικοινωνία με το tinydeal ούτε τίποτα. Τα λαθη πληρώνονται. Ούτε καν περιθώριο συζήτησης και εναλλακτικές προτάσεις για να κρατησουν τα λεφτά μας. Δάνειο θελανε και να γινει διαφήμιση. Δεν πιστεύω να ελπιζετε οτι θα σας ερθει τηλεφωνο? Υστερα απο το υποτιθεμενο τυπογραφικο λαθος? Edited January 21, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gekws Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ξέρει κανείς να μου πει πως στο καλό ενεργοποιούμε το gps ? στην έκδοση 3.0.3 πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν ξερω αν γίνεται downgrade γιατι ειναι δύσκολο να βρεις και πιο παλιο firmware. Δεν καίγομαι ακομα για το dual sim απλα αν κάποιος εχει την 3.0.3 ας ενημερώσει.... Μακαρι να ειναι πρόβλημα firmware.... διαβαζοντας το φορουμ ειδα οτι καπου 35 προβληματικα κομματια δοθηκαν προς πωληση (12 στην ελλαδα νομιζω) και το παραδεχτηκε η umi μηπως το δικο σου ειναι ενα απο αυτα; γιατι δεν το στελνεις πισω να σου κανουν αντικατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonb Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ξέρει κανείς να μου πει πως στο καλό ενεργοποιούμε το gps ? στην έκδοση 3.0.3 πάντα Wifi διπλα bluetooth διπλα τοποθεσια απενεργοποιημενη , αυτο ενεργοποιεις και εχεις gps το οποιο ειναι πολυ καλο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί κάποιος να μου πει αν στην 3.0.3 δουλεύει η sim slot 2(εκεινη με την microsd) γιατί απο τοτε που εκανα update δεν διαβαζει την κάρτα σιμ δουλεύει δηλαδη μονο η sim slot 1. Δεν νομιζω να ειναι πρόβλημα slot αφου βλεπει την microsd μου.... Δεν ειναι θεμα update σου εχει γρατζουνισει ( καταστρεψει) την sim 2. Το επαθα και εγω και πλεον δεν ξανανοιγω το πορτακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) μόλις καταστράφηκε και η σιμ που αγόρασα μόλις εχτές! γρατσουνίστηκε από το βάλε βγάλε!!!!!! τραγικό!!!! παιδιά αν βάλεις σιμ μέσα στο τηλέφωνο καλύτερα να μην την βγάλεις ποτέ. είναι σχεδόν σίγουρο θα γρατσουνιστεί.:X μάλλον θα το πουλήσω το τηλέφωνο. jonb αυτό που λες ότι έχει καταστρέψει την sim 2 εννοείς ότι κατέστρεψε τα πινς μέσα στο κινητό? η την σιμ? γιατί καταστράφηκε η σιμ μου πάλι (δεν δουλεύει σε άλλο τηλέφωνο) μου την γρατσούνισε. είχα ξαναπάθει το ίδιο και πήρα μια καινούργια κάρτα εχτες δούλεβε καλά (η σιμ 1) μέχρι που την έγδαρε πάλι σήμερα από το βάλε βγάλε Edited January 21, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ανέβασε μια φωτογραφία και στη σελίδα τους στο FB Στείλε το πίσω για refund , όπως αναφέρουν και στην εγγύηση του Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 μου απάντησαν στο xda η ίδια η umi ότι η κάρτα σιμ είναι αρκετά παχουλή γιαυτο και γρατσουνίζεται. μου είπαν να το τριμάρω λίγο. πήρα την παλιά κάρτα σιμ και την τρίμαρα λίγο από πίσω και μείωσα ελαφρά το πάχος. τώρα όντως έμπαινε άνετα μέσα. παίζει απλά να είναι λίγο σφιχτό το sim slot. :wacko: κλασσικη κινεζιά. βλέπουν τα άλλα πράγματα οθόνες κ.λ.π και δεν δίνουν βάση στα αυτονόητα.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δλδ τι κάνουμε? Δοκιμές αρχικά με τηλεκάρτα σε κομματάκια? Είναι λίγο απαράδεκτο πρόβλημα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Να ετσι τις εκανε τις καρτες μου. Εβγαλα τη φωτο απο το umi δεν παίζει να το στείλω πίσω κίνα δεν συμφέρει κιόλας. http://i58.tinypic.com/bdmv6s.jpg Edited January 21, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παιδιά διαβάζω με ενδιαφέρον το θέμα με το "γρατσούνισμα" των sim μιας και το περιμένω και με ενδιαφέρει να έχω δύο sim.Τελικά λογικά δεν είναι θέμα software και είναι κατασκευαστικό το ζήτημα.Επίσης επιβεβαιώνεται ότι με τρίψιμο-πως?-της sim-μόνο της δεύτερης?-λύνεται το θέμα?Δεν σκοπεύω να τις βγάζω-βάζω συνέχεια αλλά καλό θα είναι να ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι που το περιμένουμε...Και τελικά...Θα το καταλάβουμε επειδή δεν θα μπαίνει εύκολα? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Παιδιά διαβάζω με ενδιαφέρον το θέμα με το "γρατσούνισμα" των sim μιας και το περιμένω και με ενδιαφέρει να έχω δύο sim.Τελικά λογικά δεν είναι θέμα software και είναι κατασκευαστικό το ζήτημα.Επίσης επιβεβαιώνεται ότι με τρίψιμο-πως?-της sim-μόνο της δεύτερης?-λύνεται το θέμα?Δεν σκοπεύω να τις βγάζω-βάζω συνέχεια αλλά καλό θα είναι να ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι που το περιμένουμε...Και τελικά...Θα το καταλάβουμε επειδή δεν θα μπαίνει εύκολα? Ευχαριστώ πολύ! θα το καταλάβεις γιατί όταν θα τη βγάζεις θα έχει γρατσουνιές η σιμ στο χρυσό. εύκολα μπαίνει απλά τα κλιψάκια τουλάχιστον στο δικό μου κόβουν σαν μαχαίρια επίσης έχει αναφερθεί, ότι το γυαλί επάνω αριστερά ανασυκώνεται μάλλον λόγω θερμότητας. δηλαδή ψιλοξεκολλάει. ευτυχώς το δικό μου δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. συμβουλή: ποτέ μην παίξετε παιχνίδια σε αυτό το μοντέλο. οταν ζεσταίνεται τσουρουφλάει! στη δική μου περίπτωση ενώ στην 3.0.1 δούλευε και η δεύτερη σλοτ, στην 3.0.3 σταμάτησε. δεν ξέρω αν το χάλασα εγώ, η είναι θέμα λειτουργικού. όπως και να έχει ευτυχώς δουλεύει η κάρτα μνήμης, και δουλεύει και η σλοτ 1. δυστυχώς πρέπει να βάλω μέσα μια κάρτα για πάντα!!!!:lol: για να μην γρατσουνιστεί. αν δούλευα μόνο αυτό το τηλέφωνο δεν θα είχα πρόβλημα αλλά όταν βάλε βγάλε χαλάει η κάρτα τι να πω..... αυτά έχει η ζωή.... Οριστε και αλλες 2 (συνολο 3 χαμενες καρτες). http://i62.tinypic.com/28tvqmo.jpg Edited January 21, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το θέμα είναι να το καταλάβεις πριν δεις τις γρατσουνιές!Για να το προλάβεις... To sim tray δεν έχει "οδηγούς" ώστε να καταλάβουμε αν οι sim είναι πιο χοντρές από ότι δέχεται? θα το καταλάβεις γιατί όταν θα τη βγάζεις θα έχει γρατσουνιές η σιμ στο χρυσό. εύκολα μπαίνει απλά τα κλιψάκια τουλάχιστον στο δικό μου κόβουν σαν μαχαίρια επίσης έχει αναφερθεί, ότι το γυαλί επάνω αριστερά ανασυκώνεται μάλλον λόγω θερμότητας. δηλαδή ψιλοξεκολλάει. ευτυχώς το δικό μου δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. συμβουλή: ποτέ μην παίξετε παιχνίδια σε αυτό το μοντέλο. οταν ζεσταίνεται τσουρουφλάει! στη δική μου περίπτωση ενώ στην 3.0.1 δούλευε και η δεύτερη σλοτ, στην 3.0.3 σταμάτησε. δεν ξέρω αν το χάλασα εγώ, η είναι θέμα λειτουργικού. όπως και να έχει ευτυχώς δουλεύει η κάρτα μνήμης, και δουλεύει και η σλοτ 1. δυστυχώς πρέπει να βάλω μέσα μια κάρτα για πάντα!!!!:lol: για να μην γρατσουνιστεί. αν δούλευα μόνο αυτό το τηλέφωνο δεν θα είχα πρόβλημα αλλά όταν βάλε βγάλε χαλάει η κάρτα τι να πω..... αυτά έχει η ζωή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 στην αρχή οι γρατσουνιές είναι μικρές. από το βάλε βγάλε όμως (εγώ έβγαλα έβαλα καμιά 10 φορές)βαθαίνουν. δοκίμασα όμως να μικρυνω την κάρτα σε πάχος και πάλι τα ίδια. δεν γλιτώνω το scratching. νομίζω οι επαφές εσωτερικά είναι κάπως τραχές προσωπικά για κάποιον που βάζει βγάζει κάρτες σιμ δεν είναι αυτό το τηλέφωνο. μακάρι να κάνω λάθος και το δικό μου να έχει αυτό το θέμα. τι να πω δεν ξέρω. αν κάποιος άλλος βάζει βγάζει τις σιμ ας βγάλει φωτό να δούμε αν όντως έχει κάποιες χαρακιές τουλάχιστον δεν κάνει restarts και δεν κολλάει πουθενά....φορτώνει τις σελίδες πιο γρήγορα και απο iphone! κανένα πρόβλημα. προσωπικα να αποφύγετε τον ταχυφορτιστή που έχει μέσα. (άποψή μου) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ευχαριστώ πολύ!Με κάλυψες, έχω καλύτερη εικόνα τώρα. Δεν σκοπεύω να τις βγάζω-βάζω συχνά μιας και θα είναι το κυρίως τηλέφωνο μου.Βέβαια είναι και το θέμα των updates που αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να περνάμε το zip στην εξωτερική sd,καλά δεν κατάλαβα? Επίσης στο θέμα της ταχείας φόρτισης, είναι νέα τεχνολογία και εξαπλώνεται σιγά-σιγά σε όλους τους κατασκευαστές. Είδωμεν. στην αρχή οι γρατσουνιές είναι μικρές. από το βάλε βγάλε όμως (εγώ έβγαλα έβαλα καμιά 10 φορές)βαθαίνουν. δοκίμασα όμως να μικρυνω την κάρτα σε πάχος και πάλι τα ίδια. δεν γλιτώνω το scratching. νομίζω οι επαφές εσωτερικά είναι κάπως τραχές προσωπικά για κάποιον που βάζει βγάζει κάρτες σιμ δεν είναι αυτό το τηλέφωνο. μακάρι να κάνω λάθος και το δικό μου να έχει αυτό το θέμα. τι να πω δεν ξέρω. αν κάποιος άλλος βάζει βγάζει τις σιμ ας βγάλει φωτό να δούμε αν όντως έχει κάποιες χαρακιές τουλάχιστον δεν κάνει restarts και δεν κολλάει πουθενά....φορτώνει τις σελίδες πιο γρήγορα και απο iphone! κανένα πρόβλημα. προσωπικα να αποφύγετε τον ταχυφορτιστή που έχει μέσα. (άποψή μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paan71 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μια χαρά λειτουργούν, έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά. Μπορείς να πεις με τι ακουστικά δοκιμασες και ποιες λειτουργίες "παίζουν" σωστά? Και κατι ακόμα, σήμερα (day 2) ενώ μιλάω με το τηλέφωνο στο αυτί, κάποιες στιγμές η οθονη "ανοίγει" σαν να μην λειτουργεί σωστά ο sensor. Το εχει προσέξει κανείς αυτό? Είμαι ακόμα στην 3.0.1 (και βαράει 7 screenshots την μέρα). Ακόμα, υπαρχει δυνατότητα με κάποιον launcher να έχω πχ στις κλήσεις-επαφές-μυνήματα , το view των galaxy? Δεν με βολεύει το υπάρχων nova launcher.. Παράθεση me paan71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 @hackfree μπορεις σε παρακαλω να μας πεις πιας εταιριας ειναι οι sim που σου καταστρέφονται ? Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 @hackfree μπορεις σε παρακαλω να μας πεις πιας εταιριας ειναι οι sim που σου καταστρέφονται ? Κοσμοτε. Τη wind δεν τη μετραω γιατι την εβαλα με ανταπτορα αλλα 2 φορες η κοσμοτε καταστραφηκε. Δεν νομιζω να διαφέρει ομως σε πάχος απο wind ολες ιδιες δεν ειναι? Επισης ειχα και εγω το θεμα με τα screenshots και το μικρόφωνο αλλα διορθώθηκε στην 3.0.3.ομως χαθηκε η sim 2 δυνατότητα αλλα παιζει να χαλασε η δεύτερη sim slots απο το βαλε βγαλε. Η απλα ειναι θεμα software. Παντος το κινητο πεταει το ιντερνετ ειναι απολαυση. Απλα θελει λιγο δουλεια ακομα απο την umi. Το θεμα ειναι να σου βγει καλο το τηλέφωνο να πέσεις σε καλη παρτιδα. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gekws Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Λιπών μετά από μια ημέρα full χρήσεις … το κινητό σε σχεδόν όλους τους τομής είναι αστέρι ! η οθόνη θα έχετε ακούσει και από άλλους είναι φανταστική ! το gps μου κλείδωσε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα με 11 δορυφόρους ! η μπαταρία του μετά από 26 ώρες δύσκολες ώρες .. είναι στο 40% και παρεμπιπτόντως από κλειστό σε 100% σε 1:28 λεπτά ! Τώρα μερικά πράγματα που παρατήρησα με ανοιχτό wi-fi υπάρχει αρκετά μεγάλη κατανάλωση ενέργειας ,επείσεις δεν μπορώ να ορίσω ήχο στα εισερχόμενα μηνύματα , Από θέμα θερμοκρασίας δυο φορές μου ανέβασε αισθητά 1) μετά από αρκετή ώρα χρήσεις κάμερας και βίντεο 2) ενώ το φόρτιζα και σέρφαρα ταυτόχρονα Σαν τελευταίο θα αναφερθώ στην camera .., είναι καλή αλλά μην περιμένετε να κάνει παπάδες ( βλεπε π.χ vibe z2 pro) επείσεις μετά από μερικές νυχτερινές φωτώ δεν ξέρω κατά πόσο το διάφραγμα φακού είναι στο 1.8 όπως λέει , για να βγει κάπως καλή πρέπει να Βάλης η νυχτερινή λειτουργιά η HDR αλλιώς δεν… Ρεζουμέ : το ξανάλεω για τα λεφτά του τέλειο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonb Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ετσι ειναι με τις sim οπως αναφερθηκε πιο πανω , ειδικα την sim 2 την σκοτωνει πολυ ευκολοτερα απο την sim1 , την sd δεν την χαλαει , ισως επειδη ειναι πιο λεπτη και μπαινει οριζοντια. Ο ταχυφορτιστης μου καηκε και το φορτιζω με τον παλιο φορτιστη του sumsung , μια χαρα φορτιζει. Φόρτιση και internet μαζι , καιει ο τοπος , μολις κλεισεις το τηλ. και ενω φορτιζει δεν ζεστενεται. Τα υπολοιπα wifi, gps , οθονη κλπ ειναι τελεια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 H αληθεια ειναι οτι αν κοιταξω απο πολυ κοντα την πανω επαφη του γυαλιου με τον σκελετο, απο την μπροστα πλευρα, φαινεται πως πεταει λιγο προς τα εξω και βλεπω ακομα την κολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Και οι δυο σιμ δεν ειναι microsd? Γιατι εδω λεει μια standard μια μικρο.... http://www.minideal.net/umi-zero-mt6592t-2-0ghz-octa-core-smartphone-5-inch-fhd-ips-ogs-corning-gorilla-glass-screen-android-4-4-3g.html Λεω μηπως εχει κατι περίεργο το δικο μου Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 σ' εμενα εγδερνε την σιμ 1 οχι την 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts