Jump to content

Umi Zero

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστεύω ότι το MiOnBuy θα αποδειχθεί αληθινό και θα «ξεβρακώσει» τους άλλους Κινέζους, δείχνοντας ότι μας πουλάνε πολύ ακριβότερα απ'ότι είναι η κανονική τιμή των συσκευών στην Κίνα.

Το πιστεύω επειδή έχουν κάνει μεγάλο site=αρκετά χρήματα, δεν είναι 10 σελίδες απλώς για να ξεγελάει.

Επίσης, επειδή έχουν βγει σε ανοιχτό πόλεμο με κατασκευαστή.

Και ίιισως συμμετάσχουν και στο myPhone (δεν ξέρω τι όρους θέτει το φόρουμ), αφού είναι ενήμεροι πια.

Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εγω αρχιζω να πιστευω οτι το mionbuy δεν ειναι απατεωνες απλα μπαινουν επιθετικα στην αγορα και απο επαγγελματισμο οπως οι περισσοτεροι κινεζοι τωρα μαθαινουν

ανοιγουν σελιδες στο fb ,ετοιμαζουν αποθηκη η αντιπροσωπο στην ισπανια και τελος εβαλαν επισημα στην σελιδα τους αυτο

30 days Money Back Warranty

Dear All customers,

All the orders on our site,from the day you place the order on us,we garrantee that the package will arrive in 30 days,if the package did not arrive in 30 days,we will return the full money to you with no hesitate。

Normally the singapore post will be arrived in customers hand in 15 days arround,but comes with the Christmas Day,maybe have some delay,but should be not more than 25 days,that is why we garrantee the 30 days money back.

Normally we send the package in 1 or 2 working days after the order be placed by singapore post registered airmail,we did not sell the presell products,all the products on our site is in stock,that is why we send package fast! and the tracking information will be shown on the official site in 3 days after your order be placed,we send the package very fast,we want the package to be arrived in our customers hand very fast.

Also we worked with paypal to garrantee the customers will get their package in 30 days,if not,full money will be back to your account,with no venture.

And we hope all customers can write some reviews for us on some related forums,we want to be a great online selller,and we want to build good relationship with our customers.

Hope you can enjoy the shopping on our site!

With the Best Kind Regards!

Mionbuy Team!

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Κοιτάξτε ένα δέμα πριν από λίγο στο τοπικ αποστολές από Κίνα.έφτασε Ελλάδα και μάλλον γυρνάει πάλι πίσω Σύμφωνα με την πορεία στο site των ελτα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημερα παιδια πριν λιγο μου ηρθε το τηλεφωνο !!!!πολυ καλο!!!
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Δεν μπορεί!!Πως γίνεται αυτό??Γιατί να γυρίσει πίσω??

Κοιτάξτε ένα δέμα πριν από λίγο στο τοπικ αποστολές από Κίνα.έφτασε Ελλάδα και μάλλον γυρνάει πάλι πίσω Σύμφωνα με την πορεία στο site των ελτα

Δεν μπορεί!!Πως γίνεται αυτό??Γιατί να γυρίσει πίσω??

ετσι ειχε γινει με ενα απατεωνομαγαζο και περσυ,

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Καλημερα παιδια, ας γραψουμε στα σωστα θεματα, ειτε για το καταστημα ειτε για τα ελτα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ρωτησες την umi αν ειναι original με βαση τα IMEI του?

απο mionbuy?

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Από coolicool αν θυμάμαι καλά το είχε παραγγείλει!!

ρωτησες την umi αν ειναι original με βαση τα IMEI του?

απο mionbuy?

ετσι ειχε γινει με ενα απατεωνομαγαζο και περσυ,

Ακριβώς, έτσι είχε γίνει, σε μικρότερη έκταση βέβαια και με λιγότερους ένθερμους υποστηρικτές του εν λόγω μαγαζιού.Τουλάχιστον τότε το διασκεδάσαμε κιόλας

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι ρε παιδιά εντάξει.Αλλά με τι δικαιολογία γυρίζει πίσω????

Ακριβώς, έτσι είχε γίνει, σε μικρότερη έκταση βέβαια και με λιγότερους ένθερμους υποστηρικτές του εν λόγω μαγαζιού.Τουλάχιστον τότε το διασκεδάσαμε κιόλας

Άγνωστη διεύθυνση ή παραλήπτης

Ναι ρε παιδιά εντάξει.Αλλά με τι δικαιολογία γυρίζει πίσω????

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375069&page=9

αν εχετε ορεξη για διαβασμα δεστε ομοιοτητες κ διαφορες κ συγκρινετε

Απο την σελιδα της Umi στο facebook:

Want a UMi Zero? Sure you do! Well starting tomorrow 16th December (19 hours from now) there will be a limited number of 1000 UMi Zero phones for sale at just $199.99 on Aliexpress.

You can check out the page now, but you will not be able start buying until tomorrow when the countdown gets to 'Zero'

International: bit.ly/zerointer http://activities.aliexpress.com/umi-zero.php

Russian: bit.ly/zerorussia

https://www.facebook.com/umicommunity?ref=ts&fref=ts

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Πιο πισω που λεγαμε για τους εαυτους μας "beta testers" αυτο το διαβασατε ?

http://i.imgur.com/q6pPB84.jpg

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Καλησπερα απο οτι ειδα υπαρχει και επισημο forum πολυ καινουριο ομως... http://umidigi.com/forums/

Kαλησπέρα παιδιά, παράγγειλα το δικό μου από έναν Γερμανό σήμερα, το πλήρωσα και το έστειλε ήδη με dhl, ελπίζω σε 3-4 μέρες να το έχω στα χεράκια μου!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΑ(ΕΝΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΚΑΤΕΛΑΚΙ!!!)!!! Δυστυχώς ο γερμαναράς είχε μονο μια συσκευή!!!

Αντε κάνε μας κανένα ριβιού...χριστουγεννιάτικο :p :lol:

Αλλο πράγμα η Alfa...

Κάτι ενδιαφέρον πού είδα σέ κάτι ερωταπαντήσεις στό Banggood

"The SAR of this phone is about 0.8—1.6W/Kg,within the standard range, please rest assured"

Εγω ψαχνοντας για το SAR , που ειναι σημαντικο για μενα , βρηκα στο παρακατω λινκ οτι ειναι 0,5 που μου φανηκε και αρκετα καλο.Το 0,8 ξεφευγει λιγο ειν' η αληθεια!Στο manual γραφει κατι venividivici ... με γεια και καλοδουλευτο btw.;)

http://www.etotalk.com/umi-zero_p7108.html

Εγω ψαχνοντας για το SAR , που ειναι σημαντικο για μενα , βρηκα στο παρακατω λινκ οτι ειναι 0,5 που μου φανηκε και αρκετα καλο.Το 0,8 ξεφευγει λιγο ειν' η αληθεια!Στο manual γραφει κατι venividivici ... με γεια και καλοδουλευτο btw.;)

http://www.etotalk.com/umi-zero_p7108.html

στο manual δεν γραφει κατι για το sar.

Το παρέλαβα σήμερα το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό τέλειο δεν κολλάει πουθενά και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής 20 μερες απο το coolicool.

Το παρέλαβα σήμερα το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό τέλειο δεν κολλάει πουθενά και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής 20 μερες απο το coolicool.

Καλορίζικο φίλε!!!