Jump to content

Umi Zero

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες εγώ που έχω παραλάβει tracking number από τις 5 Δεκέμβρη από το tinydeal.com και μου έχουν πει το έστειλαν τότε και ακόμα δε μου εμφανίζεται το tracking, τι μου προτείνετε να κάνω? Εκείνοι λένε ότι έχουν στείλει αίτημα στο ταχυδρομείο κλπ.... και να περιμένω 25 εργάσιμες από όταν το έστειλαν και αν δε φτάσει, τότε το συζητάμε... Παίζει να έχουν δώσει μούφα tracking και να το στέλνουν με απλό ταχυδρομείο και όχι registered? Είναι πολλές οι μέρες και ανησυχώ.. σήμερα μπήκε στην 13η μέρα χωρίς tracking....

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες εγώ που έχω παραλάβει tracking number από τις 5 Δεκέμβρη από το tinydeal.com και μου έχουν πει το έστειλαν τότε και ακόμα δε μου εμφανίζεται το tracking, τι μου προτείνετε να κάνω? Εκείνοι λένε ότι έχουν στείλει αίτημα στο ταχυδρομείο κλπ.... και να περιμένω 25 εργάσιμες από όταν το έστειλαν και αν δε φτάσει, τότε το συζητάμε... Παίζει να έχουν δώσει μούφα tracking και να το στέλνουν με απλό ταχυδρομείο και όχι registered? Είναι πολλές οι μέρες και ανησυχώ.. σήμερα μπήκε στην 13η μέρα χωρίς tracking....

Φίλε δεν θέλω να σε ξενερώσω αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν το έχουν στείλει ακόμα, απλά έχουν κάνει ηλεκτρονική καταγραφή της αποστολής έχουν πάρει το τρακινγκ ναμπερ και σε έχουν στο περίμενε, στείλε τους ένα μήνυμα και πες τους έχετε άλλες 5εργάσιμες να εμφανιστεί η αποστολή μετά θα ζητήσω ριφαουντ από το παυπαλ... Συνήθως όταν είναι σωστοί κάνει μέγιστο 5 ημέρες να εμφανιστεί εκτός κι αν το έχουν στείλει με απλό ταχυδρομείο που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΟΧΙ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ...

Και κατα πιθανότητα αν σου πουν όνομα παραλήπτη δεν θα είναι το δικό σου....
Αν αυτο το t/n οντως υπαρχει αλλα ειναι αλλουνου, ονομα δεν θα πουνε, απλα θα πουνε οτι παραδοθηκε (στην Πατρα, στην προκειμενη περιπτωση). Ετσι μου ετυχε με μια καρτουλα, ο απατεωνας ο Κινεζος εδωσε t/n αλλουνου που φυσικα ο αληθινος ιδιοκτητης το ειχε παραλαβει απο εκει που εφτασε το δεμα..

ΧΑΜΟΣ..

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Καλημέρα. Γράφω σε λάθος σελίδα αλλά για αυτούς που περιμένουν από mionbuy.

Σ' εμένα ήρθε το δέμα αλλά αντί για τηλέφωνο έστειλαν 2 screen protector.

Συνεχίζουν με διάφορες τακτικές.

Ok, 那么跟上年一样。。。。。

Στο Paypal φωτογραφιες του πακετου με το περιεχομενο και ζητα τα λεφτα σου.

Αρχισαν να ξυπνανε και οι κινεζοι.

Sin nada mas que decir...dispute !

"Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα"

(Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.)

便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.)

Καλημερα παιδια εγω το δικο μου το εβαλα για πουλημα.Μιλαμε για πολυ το γλυστριμα...φοβαμαι μην μου πεσει.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

==============================

στείλε τους ένα μήνυμα και πες τους έχετε άλλες 5εργάσιμες να εμφανιστεί η αποστολή μετά θα ζητήσω ριφαουντ από το παυπαλ...

Αν ειχα περιμενει 25 μερες, θα ζητουσα ήδη τα λεφτα απο το Paypal.

Μην τους δινεις αλλο χρονο, αν σε εχουν "δαγκωσει" ήδη.

Περιμενε να τελειωσει ο Ιανουαριος (γιορτες ευρωπαιων και spring festival κινεζων) και κανε αλλη αγορα απο την Κινα αν θες.

Αλλιως απο μαγαζι στην Ελλαδα, αφου δεις το κινητο με τα ματια σου και το πιασεις στα χερια σου, αγορασε το.

============================

Να σας πω μονο οτι την περιοδο μετα τις γιορτες των Χριστουγενων της Ευρωπης,

μετακινουνται περιπου 2 ΔΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ανθρωποι με τα μεσα μεταφορας λογω της δικης τους πρωτοχρονιας,

και 4,5 ΔΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ πακετα με το ταχυδρομιο με δεματα για τις γιορτες (οχι εμποριο).

Τρομακτικα νουμερα !

Αυτοι ειναι ικανοι αν τους το πεις, να πουνε οτι εκαναν λαθος..:lol::lol::lol:

Δεν ειναι απιθανο να ειναι και οι ιδιοι, hotin-buy, mion-buy..

Οσοι πηρατε απο αυτους, ορματε για dispute χωρις καθυστερηση. Προφανως στο paypal θα ειναι ηδη ενημεροι..

Edited by guideman

δεν εγινε κατι φιλε μου αν θες να ρωτησεις κατι ελευθερα.

Βρε μεγαλε όλοι πιστεύω οτι περιμένουμε μια πια λεπτομερη ενημερωση για το πως τα παει το κινητο μια που εισαι ο πρωτος που τα εχει στα χερια του

Λοιπών, εγω έκανα τελικά παραγγελεια από geekbuying πριν 3 μέρες και καθώς δεν είχα διαβάσεις το νημα, τους είπα να το στείλουν με dhl για πιο γρήγορα. Διαβάζοντας όμως μετά εδώ τι παίζει με το τελωνειο τους έστειλα σημερα mail να μου το στείλουν με registered Airmail. Και ρωτάω εγώ έχει ψωνίσεις κανείς από την συγκεκριμένη εταιρία με τον παραπάνω τρόπο αποστολης, έτσι για να ξέρω αν είναι αξιοποιστη εταιρία αλλά και πόσο χρόνο θα πάρει για να ερθει το δέμα.

Λοιπών, εγω έκανα τελικά παραγγελεια από geekbuying πριν 3 μέρες και καθώς δεν είχα διαβάσεις το νημα, τους είπα να το στείλουν με dhl για πιο γρήγορα. Διαβάζοντας όμως μετά εδώ τι παίζει με το τελωνειο τους έστειλα σημερα mail να μου το στείλουν με registered Airmail. Και ρωτάω εγώ έχει ψωνίσεις κανείς από την συγκεκριμένη εταιρία με τον παραπάνω τρόπο αποστολης, έτσι για να ξέρω αν είναι αξιοποιστη εταιρία αλλά και πόσο χρόνο θα πάρει για να ερθει το δέμα.

αξιοπιστη η dhl η το geekbuying ? κ οι δυο ειναι

θα πληρωσεις αλλα τοσα κ παραπανω

sorry αλλαξες τροπο αποστολης?δεν γραφεις την εταιρεια

Καλημερα.

Το τηλεφωνο ειναι πολυ ομορφο με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,μετα απο μερικες μερες χρησης λοιπον εχω να πω wifi παρα πολυ δυνατο,gps κλειδωνει και δεν χανει σημα (το εχω δοκιμασει στον δρομο).Φωτογραφικη κατα την γνωμη μου αρκετα καλη.Η μπροστινη καμερα πολυ καλη για χρηση skype ή selfie.Aκουστικο μικροφωνο και ηχειο ολα καλα.Απλα οπως εχω ξαναπει η ρομ του δεν μου πολυαρεσει πιστευω σε καποιο update να δουλευει καλυτερα.Αυτην την στιγμη χρησιμοποιω nova launcher.Α και το κακο που εχει ειναι οτι γλιστραει πολυ ευκολα....Οτι αλλο θελεται ρωτηστε.Επισης αν καποιος ειναι απο Αργολιδα μπορει ελευθερα να κανονισουμε να το δει.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Εγώ με airmail και ελπίζω να παραλάβω!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Venividivici το μοναδικό πρόβλημα ειναι η Ρομ που δεν σου αρέσει και το γλιστριμα;

Ποσο το δίνεις δεν ειπες στον κοσμο;

Edit.

Είπα χαζομαρα :p

Edited by frapes

Είπα ότι τους έστειλα mail για να αλλάξουν τον τρόπο αποστολης, από dhl σε registered airmail.απλος ρωτάω αν έχει ψωνίσει κάποιος από το συγκεκριμένη εταιρια με αυτό τον τρόπο αποστολης.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ με airmail και ελπίζω να παραλάβω!

Από την ίδια εταιρεία? Όταν λες ελπίζεις να παραλαβεις τι εννοείς? Ποτέ έκανες παραγγελία?

Τι ενοεις τι προβλημα εχεις με το gps?

Παιδιά το μάτι του Κινέζου παρακολουθεί. Έχω την εντύπωση πως αν το συγκεκριμένο νήμα δεν φτάσεις τις 200 σελίδες, κινητά δεν παραλαμβάνουμε οπότε σηκωθείτε.

Αν κλεισανε απο τωρα για αλλο λογο πλην της συντηρισης ή της αναβαθμισης, χανουν πολλλλλλαααααα λεφτα.

Πρεπει να κανουν λιγο υπομονη ως τις 30 Ιανουαριου 2015 για να πιασουν και το spring festival των κινεζων.

Αν κλεισανε απο τωρα για αλλο λογο πλην της συντηρισης ή της αναβαθμισης, χανουν πολλλλλλαααααα λεφτα.

Πρεπει να κανουν λιγο υπομονη ως τις 30 Ιανουαριου 2015 για να πιασουν και το spring festival των κινεζων.

ποια συντηρηση και ποια αναβαθμιση αν μιλας για το mionbuy εκλεισε λογο βροχης(απο dispute)

ποια συντηρηση και ποια αναβαθμιση αν μιλας για το mionbuy εκλεισε λογο βροχης(απο dispute)

Βρε συμφωνω μαζι σου, απλα λεω:

αν περιμενουν 10 μερες θα "δαγκωσουν" πολλους Ευρωπαιους που θα πληρωθουν και θα μπουν στο Xmas spirit.

αν περιμενουν και τον Ιανουαριο θα πιασουν και μυριαδες κινεζους που θα γορταζουν την δικη τους πρωτοχρονια (spirng festival).

Είπα ότι τους έστειλα mail για να αλλάξουν τον τρόπο αποστολης, από dhl σε registered airmail.απλος ρωτάω αν έχει ψωνίσει κάποιος από το συγκεκριμένη εταιρια με αυτό τον τρόπο αποστολης.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από την ίδια εταιρεία? Όταν λες ελπίζεις να παραλαβεις τι εννοείς? Ποτέ έκανες παραγγελία?

Ναι, από Geekbuying. Με όλα αυτά που διαβαζω ανησυχώ μήπως πάει Πάτρα και μετά πίσω ή να έχουν βάλει μπίλιες στο κουτί!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ναι, απο χτες...

Υπαρχει thread για το mionbuy, θα βρεις ολους τους "απατημενους" εκει..

Edited by guideman