Jump to content

Asus Zenfone 5 vs Lenovo s860/850

antontotis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα κ καλό Σαββ/κο σε όλους

Ψάχνω για τη γυναίκα καινούριο κινητό γιατί είναι απ'τους λίγους που κράτησε το GALAXY S 9000 πάνω από 4χρόνια!!

Θέλει:

κάμερα >= 8mp

οθόνη 4.7 ίντσες κ πάνω

λειτουργικό no problem

μέχρι 200ε

όχι Samsung γιατί θέλει ν αλλάξει

Ποιο θα μου προτείνατε από τα 3, ή κάποια άλλη πρόταση???

η Μπαταρία του ASUS έχει κανένας εμπειρία πόσο κρατάει>>????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Edited by antontotis

δεν αναφέρεις πουθενά για μία ή δύο κάρτες οπότε κοίτα Xiaomi Redmi Note (3g ή 4g) , lenovo A806 (μονόκαρτο)
LeEco Le max 2 [x820]

Βλέποντας την τιμή του Asus στο Coolicool, κοιτάς για κινητό μέχρι 150€, σωστά!?

Από τα Lenovo, εκτός το 860, μπορείς να δεις και αυτό -> LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 MT6592+6590 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G, που στο Coolicool έχει 140€ τελική.

Ψάχνω για τη γυναίκα καινούριο κινητό γιατί είναι απ'τους λίγους που κράτησε το GALAXY S 9000 πάνω από 4χρόνια!!

Θέλει:

κάμερα >= 8mp

οθόνη 4.7 ίντσες κ πάνω

λειτουργικό no problem

μέχρι 200ε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Το asus ειναι καλο κινητο αλλα δεν κρατα η μπαταρια. Μια μερα θα σου βγαζει.

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Θέλει:

κάμερα >= 8mp

οθόνη 4.7 ίντσες κ πάνω

λειτουργικό no problem

μέχρι 200ε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Για μένα οι προτάσεις μου είναι οι παρακάτω, το βγάζεις από το κουτί και λειτουργούν όλα..

http://www.coolicool.com/coolpad-dashen-f1-mtk6592-17ghz-octa-core-50-inch-1280-720-ips-screen-android-42-3g-smartphone-g-33717 (άπαιχτο)

http://www.coolicool.com/thl-ultraphone-4400-mtk6582-13ghz-quad-core-50-inch-hd-screen-android-42-3g-smartphone-g-33550 (αυτονομία)

http://www.coolicool.com/lenovo-s920-mtk6589-12ghz-quad-core-android42-53-inch-hd-ips-smartphone-with-dual-sim-dual-stand-g-28547 (παλιό αλλά πολύ καλό!)

http://www.coolicool.com/lenovo-a916-mt6592m-14ghz-octa-core-55-inch-ips-hd-screen-android-44-lte-4g-smartphone-g-34557

http://www.coolicool.com/lenovo-p780-mtk6589-12ghz-quad-core-5-inch-ips-hd-screen-android-42-3g-smartphone-g-34521 ( best of all!)

Ειδικά το τελευταίο, είναι best seller

Φίλε εγώ έχω το hongmi 1s. Ορισμένοι έχουν θεματάκια με το κινητό όπως fcs εφαρμογών και υπερθέρμανση αλλά δεν φοράνε τις επίσημες ρομ. Και εγώ έχω ελάχιστα fcs αλλά το πήρα πριν φύγω για καλοκαίρι και μετά εώς και τώρα έχω εξεταστική και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με ρομ. Γενικά είναι καλό κινητό με πολύ καλή κάμερα αλλά έχει περιορισμένη αυτονομία λόγω των 2000mAh μπαταρία.Βγαίνουν όμως περίπου 3,5 ώρες οθόνης που με καλύπτουν το 99% των ημερών.

Για το asus έχουν κάνει τα παιδιά από το φόρουμ ένα review και όταν το διάβασα αναρωτιόμουν γιατί δεν έδοσα λίγα παραπάνω να το πάρω αντί για το hongmi γιατί μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Το coolpad που σου προτείνουν προσωπικά μου φαίνεται άσχημο και από όσο ξέρω έχει πολύ κακή ποιότητα στις φωτογραφίες.

Το lenovo a806 που επίσης προτείνουν φαίνεται καλό.

Γνώμη μου είναι να διαλέξει μόνη της όποιο προτιμάει γιατί όλα είναι ανάλογες συσκευές. Και να σκεφτεί εάν θέλει να φύγει πάνω απο 5'' γιατί είναι τέρατα...

Επίσης καλό θα ήταν να προτιμήσει συσκευή με 2 giga ram και όχι με 1, αλλά αν δεν το φορτώσει ίσως να μην έχει και κανένα πρόβλημα.

Edited by Slester

Φίλε εγώ έχω το hongmi 1s. Ορισμένοι έχουν θεματάκια με το κινητό όπως fcs εφαρμογών και υπερθέρμανση αλλά δεν φοράνε τις επίσημες ρομ. Και εγώ έχω ελάχιστα fcs αλλά το πήρα πριν φύγω για καλοκαίρι και μετά εώς και τώρα έχω εξεταστική και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με ρομ. Γενικά είναι καλό κινητό με πολύ καλή κάμερα αλλά έχει περιορισμένη αυτονομία λόγω των 2000mAh μπαταρία.Βγαίνουν όμως περίπου 3,5 ώρες οθόνης που με καλύπτουν το 99% των ημερών.

Για το asus έχουν κάνει τα παιδιά από το φόρουμ ένα review και όταν το διάβασα αναρωτιόμουν γιατί δεν έδοσα λίγα παραπάνω να το πάρω αντί για το hongmi γιατί μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Το coolpad που σου προτείνουν προσωπικά μου φαίνεται άσχημο και από όσο ξέρω έχει πολύ κακή ποιότητα στις φωτογραφίες.

Το lenovo a806 που επίσης προτείνουν φαίνεται καλό.

Γνώμη μου είναι να διαλέξει μόνη της όποιο προτιμάει γιατί όλα είναι ανάλογες συσκευές. Και να σκεφτεί εάν θέλει να φύγει πάνω απο 5'' γιατί είναι τέρατα...

Επίσης καλό θα ήταν να προτιμήσει συσκευή με 2 giga ram και όχι με 1, αλλά αν δεν το φορτώσει ίσως να μην έχει και κανένα πρόβλημα.

Αποκλείεται να το φορτώσει μιας κ το μόνο που κάνει είναι κλήσεις, sms, fotos και τσεκάρει εμαιλ. Σίγουρα πάνω από 5ίντσες θα την δυσκολέψουν. Έχω μεγάλη αδυναμία στο lenovo να σου πώ την αλήθεια, αλλά τα 2000-2500mAh λίγο με τρομάζουν με τέτοιες οθόνες. Κλίνω προς το p780 αν κ με ψιλοχαλανε τα 8mp. όντως το coolpad 13mp δεν έχει καλές φώτο???

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Focusino σε ευχαριστώ για το ποστ, εξαιρετικό!!

Το πρώτο αρεσε πιο πολύ απ ολά αλλά με "φρέναραν" με την ποιότητα κάμερας. Το τελευταίο καλό!

Συγκρινόμενο με το α708 όμως δεν υπολείπεται???

Αποκλείεται να το φορτώσει μιας κ το μόνο που κάνει είναι κλήσεις, sms, fotos και τσεκάρει εμαιλ. Σίγουρα πάνω από 5ίντσες θα την δυσκολέψουν. Έχω μεγάλη αδυναμία στο lenovo να σου πώ την αλήθεια, αλλά τα 2000-2500mAh λίγο με τρομάζουν με τέτοιες οθόνες. Κλίνω προς το p780 αν κ με ψιλοχαλανε τα 8mp. όντως το coolpad 13mp δεν έχει καλές φώτο???

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Focusino σε ευχαριστώ για το ποστ, εξαιρετικό!!

Το πρώτο αρεσε πιο πολύ απ ολά αλλά με "φρέναραν" με την ποιότητα κάμερας. Το τελευταίο καλό!

Συγκρινόμενο με το α708 όμως δεν υπολείπεται???

To coolpad έχει εξαιρετική κάμερα..ο φίλος από πάνω μάλλον δεν διάβασε καλά το θέμα της coolpad f1. Χάλια φωτογραφία βγάζουν οι custom ρομ και όχι η μαμά ρομ. Επίσης το θέμα ωραίου κινητού ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό.

Όσο για το P780 θα σου πω ότι εφόσον η γυναίκα σου δεν θα του πίνει το αίμα, θα βγάζει με την μπαταρία του τουλάχιστον 3 μέρες χωρίς φόρτιση. Επίσης το s920 έχει εξαιρετική κάμερα. Και ότι είναι lenovo έχει και καλή αυτονομία.

Edited by focusinos

εσυ το εβαλες το 850 στις επιλογες

επισης

Αποκλείεται να το φορτώσει μιας κ το μόνο που κάνει είναι κλήσεις, sms, fotos και τσεκάρει εμαιλ.

τι προβληματα να εχεις με τετοια χρηση;

το 860 παντως πρεπει να εχει καλυτερη μπαταρια. δεν εχει ομως τοσο ''γυναικειο'' σχεδιασμο

Το χα βάλει αλλά δεν είχα προσέξει τα mAh του.

Το θέμα είναι ότι το gsmarena δεν έχει επίσημο review me battery endurance για κανένα από τα 2 lenovo οπότε δεν

έχω σημείο αναφοράς..

s850 και απο εμενα. Πολυ ομορφο κινητο. Πηγαινε να το δεις πριν το παρεις σε κανενα public

καλα χαρακτηριστικα και καλη μπαταρια για ρα χαρακτηριστικα του.

Το asus πολυ καλο κινητο με μικρη μπαταρια για τα χαρακτηριστικα του και διαστασεις 5'5 ιντσου χωρις λογο.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...