xerolas Δημοσιεύτηκε September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2003 Σκέφτομαι να πάρω ένα νέο dvd-rom για το PC μου.Ποια μάρκα να προτιμήσω και ποιο μοντέλο??Ενδιαφέρομαι για τελευταίο μοντέλο που να παίζει άψογα τις ταινίες dvd(φαντάζομαι βέβαια πως όλες οι συσκευές πλέον θα είναι υψηλών standart).Ωστόσο κάποιες θα ξεχωρίζουν.Οι τιμές που κυμαίνονται??Ακούω προτάσεις.Τhank you εκ τωκ προτέρων :cool: Παράθεση " Similis simili gaudet" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Plextor 16X anepifylakta...De tha to vreis eykola..den yparhei stis megales alysides..i' toulahiston den ypirhe. An de vreis ayto ,tha paixeis se Asus 16x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Εγώ πάντως με ένα Hitachi δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεν ξέρω τι διαφορές μπορεί να παρατηρούνται ανάμεσα στις διάφορες μάρκες (εκτός της ταχύτητας βέβαια). Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Σίγουρη αγορά είναι τα Pioneer. Όταν αγόρασα το δικό μου το Pioneer ήταν βασιλιάς. To μοναδικό σε ATA 66 με ψηφιακή έξοδο, άριστο Αudio Extraction κτλ. Για ταινίες βέβαια, με καλό μηχάνημα, δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα drive. θα σου έλεγα πάντως μακριά από Hitachi. Της κοπελιάς μου, παλιότερο μοντέλο, βγήκε μάπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Pioneer χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι πάρα πολύ καλά, μπορούν άνετα να αντικαταστήσουν το cdrom και o σχεδιασμός slot είναι πολύ πιο βολικός από το συρτάρι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Aν έχεις όρεξη για διαβασμα (και γνωρίζεις λίγα Αγγλικά ) παρακάτω υπάρχουν link με διάφορες γνώμες, διαφορές και review για πολλά πρόσφατα μοντέλα...... http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtopic.php?t=9796 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 χωρις καμια αμφιβολια Pioneer κανεις ποτε δεν ειχε παραπονο Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 PIONEER KORYFH STA DVD ROM!Ayto einai sigouro!Meta pane ola ta alla! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Wirelessly posted (T610 live!: SonyEricssonT610/R101 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Pare to asus.koryfh me mia leksh.exei gyro sta 53 euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 asus me kleista matia... :cool: Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Pioneer έχω εδώ και μισό χρόνο. Δοκίμασα Toshiba, πολύ γρήγορα αλλά αργά στο ripping (βγήκε firmware που να το διορθώνει αυτό). Εγώ θα σου έλεγα Pioneer ή Toshiba και τα δύο απροβλημάτιστα μου βγήκαν και τους αλλάζω τα φώτα στο ripping :alien: Παράθεση Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISMOS Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 PIONEER ΠΑΝΤΑ, ME SLOT OXI ΣΥΡΤΑΡΑΚΙ (ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ) Παράθεση c u at the bitter end Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Κι εγώ το Παϊονήρ το σλοτ-ιν θα προτείνω αλλά επειδή το παιδί ρώτησε και για τιμές, κοστίζει 41€ τελική τιμή. Για περισσότερα μοντέλα/τιμές: http://www.infoshop.gr/show.asp?id=1&subid=10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Pioneer the best Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Anaferate mexri stigmis ti defterh kalyterh etairia pou einai fysika i Pioneer!Prwth fysika erxete h TEAC....poiothta se oti ftiaxnei kai panta ikanopoihmenos me oti TEAC eixa pote! :D TEAC DV-516E to synistw anepifylakta,xwris plaka,me to Pioneer 120S einai ta kalytera tis agoras me timh akrivws idia! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 e οχι και η pioneer δευτερη σε σχεση με την nec, μην τρελαθουμε Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis e οχι και η pioneer δευτερη σε σχεση με την nec, μην τρελαθουμε TEAC eipa...oxi NEC...kamoia sxesh to ena me to allo!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Quasimodo TEAC eipa...oxi NEC...kamoia sxesh to ena me to allo!! Ισχυει ακριβως το ιδιο. Τουλαχιστον στους μηχανισμους dvd η teac δεν λεει πολλα, αντιθετως η pioneer ειναι κορυφη Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Κουασιμόδε μη μας πουλάς τρέλα με τα Τέακ ρε συ... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Th gnwmi mou eipa...ok? ;) mh me kanete na psaxnw reviews... :whistle: kai gia to prwto,deftero..kalambouri ekana...pioneer,teac,ta kalytera...telos! gousta k protimiseis einai afta! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Ελα βρε no problem Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xerolas Δημ. September 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SISMOS PIONEER ΠΑΝΤΑ, ME SLOT OXI ΣΥΡΤΑΡΑΚΙ (ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ) ...Δεκτόν για τα PIONEER είχε ένας φίλος μου με slotaκι ομως το σλοτ είναι υπερευαίσθητο -δυστυχώς- όπως αποδείχθηκε στο μοντέλο του φίλου μου τουλάχιστον.Μια μέρα στη βιασύνη του έβαλε ελάχιστα μεγαλύτερη κλήση στο dvd diskaki κατά συνέπεια αντί να το "ρουφήξει" η συσκευή μάγκωσε το μισό για λίγο μέσα και έκτοτε το dvd rom κάνει νερά.Κάτι ήξερε ίσως και η PIONEER που ξαναβγάζει τα νέα μοντέλα και με συρταράκι.Άρα σε PIONEER με συρταράκι μάλλον προσανατολίζομαι.Thanx πάντως!! :cool: Παράθεση " Similis simili gaudet" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Εγω παντως που εχω με slot δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Το σλοτ ιν γρατσουνάει περισσότερο τα cds. Και μονώνει χειρότερα τον θόρυβο σε σχέση με το συρταράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Δεν συμφωνώ! Ούτε τα δισκάκια γρατζουνάει ούτε χαλάει ο μηχανισμός. Πως να τα γρατζουνίσει με το μαλακό υλικό που έχει στη σχισμή; Είναι αδύνατον! Επίσης το να λες ότι έβαλες στραβά ένα δισκάκι και χάλασε ο μηχανισμός παραείναι τραβηγμένο. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται και λίγη προσοχή. Με την ίδια λογική και ένα cd/dvd με συρτάρι μπορει να πάθει ζημιά. Εγώ και τόσοι άλλοι που ξέρω και το έχουν και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα, απλά το χρησιμοποιούμε με την ίδια προσοχή που θα χρησιμοποιούσαμε οποιοδήποτε άλλο cd/dvd με συρτάρι. Επίσης έναν χρόνο τώρα που το έχω, το έχω βρει πολύ πιο βολικό από μια συσκευή με συρτάρι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts