Jump to content

Doogee DG900 Turbo

chalk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε βλεπω καποια διαφορα μεχρι στιγμης..

Root πως κανουμε το κινητο; Με το rootgenius;

Τροπος για να σβησουμε τα περιττα gapps;

• Απαντήσεις 250
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα εχω παραγγειλει το συγκεκριμενο κινητο απο vickmall μου εχει ερθει στις 26/12/14 το tracking number.

Στης 27/12 ειναι το posting date και στις 29/12 λεει Despatched to overseas (Country code: GR).

Απο τοτε καμια ενημερωση τη γινετε σε αυτη την περιπτωση?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΑΓΟΥΝ. ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ:Απλά υπάρχουν προιόντα (απο κάθε εταιρεία) τα οποία δεν πληρούν τις προυποθέσεις για διανομή στην Ε.Ε. λόγω ότι υπάρχει αυστηρή νομοθεσία... Το DG900 είναι ένα θαυμάσιο τηλέφωνο -απο τα καλύτερα- αλλά δεν σχεδιάστηκε για την Ευρωπαική αγορά... Αρα δεν μπορεί να εισαχθεί ''επίσημα'' στην Ε.Ε. Εμείς σαν εταιρεία ακολουθούμε την νομοθεσία...
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Έκανα την αναβάθμιση μέσω του Wi-Fi και το κινητό τώρα απλά πετάει ούτε πρόβλημα μου βγάζει με την κάμερα που πριν μου έβγαζε.

Καλησπέρα στην παρέα.

Παρέλαβε ένα φιλαράκι σήμερα και το σκαλίζαμε μαζί.

Μου φάνηκε στιβαρή και αξιόλογη συσκευή, για να δούμε...

Τσέκαρά μερικά βίντεο 1080p στο youtube για να δω Full High Definition αλλά έφτανε μέχρι 720p (Αυτό φαίνεται καθώς παίζει το βίντεο από τα settings του youtube)

To ίδιο βίντεο στο δικό μου S4 έπαιζε κανονικά στα 1080p.

Tι να γίνεται?

Ειναι full high definition ή έτσι απλά το αναφέρει στα specs?

Καλημέρα Καλή Χρονιά.

Παιδιά το έχω αναφέρει και παραπάνω προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο κινητό για τα χρηματά του.

Ναι Ζεστένεται ανεβάζει θερμοκρασία σε παιχνίδια (σε κανονική λειτουργία είναι μια χαρά) μετά από 2 περίπου ώρες έως και 80 οC εχω δει.

Ομως λειτουργεί άψογα-γρήγορα εδώ και 2 μήνες και με καθημερινή χρηση ως παιχνιδομηχανη.

Εφαγε ενα πεσιμο χθες, 3 μετρα μηκος! Το ειχα στο μαξιλαρι και παω να το σηκωσω το μαξιλαρι και πεταγεται στη αλλη γωνια του δωματιου! Ευτυχως δουλευει, απλα σε μια γωνια σαν να εχει ξεκολλησει καποιο μικρο κομματι, αφου φαινεται λιγο φως.

το Πηρε ενας φίλος μου και του κανει τυχαίες επανεκινήσεις. Το εχει παθει κανείς αυτο??? Επισης του αλλαζε την ημερομηνία στο 1/1 2014 συνεχώς οταν το ειχε στο αυτοματο....Τωρα εχει βγαλει το αυτοματο και θα το δοκιμάσει. Αλλα οι επαναφορές ειναι σπαστικες...καμια λυση σκέφτεστε?Δεν εχει κανει ακομα update στην επόμενη εκδοση να την κανει??? Τι λετε? Μετα υπαρχει τροπος να γυρίσεις πισω? στην παλια?

Δεν εχει κανει ακομα update στην επόμενη εκδοση να την κανει??? Τι λετε? Μετα υπαρχει τροπος να γυρίσεις πισω? στην παλια?
Τι λες;; :confused:

Καλήσπέρα στο forum.. Έχω το κινητό εδώ και περίπου 1 μήνα(για την ακρίβεια 2 συσκευές: μία δικιά μου και μία της γυναίκας μου)..Της γυναίκας μου βγήκε οκ με μόνο πρόβλημα την υψηλή θερμοκρασία όταν τρέχει καποιά εφαρμογή/παιχνίδι.. Η δικιά μου παρουσιάζει το πρόβλημα της θερμοκρασίας και επιπλέον τα εξής ακόμα 2:

1) Όταν έχω κάρτα sim και κάρτα μνήμης κάθε τόσο τις ''πετάει'' και ζητάει κωδικό για τη sim..Της γυναίκας μου και με sim και με κάρτα μνήμης ειναι οκ..Το παραπάνω πρόβλημα λύθηκε έχοντας μόνο τη sim.

2) και σοβαρότερο..Μπαταρία.. Τον πρώτο καιρό κρατούσε περίπου 4 μέρες με όχι και πολύ χρήση (εξαιρετικά καλά).. Δεν υπήρχε όμως σωστή αντιστοίχηση της ένδειξης εναπομείνουσας μπαταρίας δηλαδή έφτανε η ένδειξη στο 40%(άλλες στο 35% ή 30%) σε 4 μέρες και ξαφνικά άρχισε να πέφτει το ποσοστό ραγδαία με αποτέλεσμα σε 20 λεπτά να κλείνει από μπαταρία.. Τελευταίες μέρες κάνει και ξαφνικό θάνατο.. Για παράδειγμα σήμερα (έχοντας κάνει όχι και πολύ χρήση εδώ και 2 μέρες) έφυγα από το σπίτι με 60 % μπαταρία και μετά από μία ώρα έβγαλα το κινητό και ήταν κλειστό χωρίς να ανοίγει. Το έβαλα για φόρτιση έδειξε ότι είχε 0%..Μέχρι πριν 10 μέρες είχα το battery doctor.. Το αφαίρεσα μήπως αυτό δημιουργούσε κάποια επιπλοκή αλλά τίποτα. Άλλο πρόγραμμα που έχω και ίσως προκαλέι επιπλοκή είναι το clean master..

Κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα ή με κάποια σχετική ιδέα?

Καλήσπέρα στο forum.. Έχω το κινητό εδώ και περίπου 1 μήνα(για την ακρίβεια 2 συσκευές: μία δικιά μου και μία της γυναίκας μου)..Της γυναίκας μου βγήκε οκ με μόνο πρόβλημα την υψηλή θερμοκρασία όταν τρέχει καποιά εφαρμογή/παιχνίδι.. Η δικιά μου παρουσιάζει το πρόβλημα της θερμοκρασίας και επιπλέον τα εξής ακόμα 2:

1) Όταν έχω κάρτα sim και κάρτα μνήμης κάθε τόσο τις ''πετάει'' και ζητάει κωδικό για τη sim..Της γυναίκας μου και με sim και με κάρτα μνήμης ειναι οκ..Το παραπάνω πρόβλημα λύθηκε έχοντας μόνο τη sim.

2) και σοβαρότερο..Μπαταρία.. Τον πρώτο καιρό κρατούσε περίπου 4 μέρες με όχι και πολύ χρήση (εξαιρετικά καλά).. Δεν υπήρχε όμως σωστή αντιστοίχηση της ένδειξης εναπομείνουσας μπαταρίας δηλαδή έφτανε η ένδειξη στο 40%(άλλες στο 35% ή 30%) σε 4 μέρες και ξαφνικά άρχισε να πέφτει το ποσοστό ραγδαία με αποτέλεσμα σε 20 λεπτά να κλείνει από μπαταρία.. Τελευταίες μέρες κάνει και ξαφνικό θάνατο.. Για παράδειγμα σήμερα (έχοντας κάνει όχι και πολύ χρήση εδώ και 2 μέρες) έφυγα από το σπίτι με 60 % μπαταρία και μετά από μία ώρα έβγαλα το κινητό και ήταν κλειστό χωρίς να ανοίγει. Το έβαλα για φόρτιση έδειξε ότι είχε 0%..Μέχρι πριν 10 μέρες είχα το battery doctor.. Το αφαίρεσα μήπως αυτό δημιουργούσε κάποια επιπλοκή αλλά τίποτα. Άλλο πρόγραμμα που έχω και ίσως προκαλέι επιπλοκή είναι το clean master..

Κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα ή με κάποια σχετική ιδέα?

Δοκίμασε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις...

Τι λες;; :confused:

τι τι λέω?:wacko: ειμαι σαφής νομίζω. Ρωταω αν υπάρχει τροπος να γυρίσει καποιος σε παλιότερη έκδοση. Αν ξέρει κανείς???

Παιδες ςιμαι ασχετος και δεν ξερω ποσο κραταει η μπαταρια.

Η 1850 ειναι μαλλον λιγη ε?

Παιδια οταν παιζω ενα παιχνιδι ζεστενεται πολυ μπορω να πω το κανει και σε εσας αυτο?

τι τι λέω?:wacko: ειμαι σαφής νομίζω. Ρωταω αν υπάρχει τροπος να γυρίσει καποιος σε παλιότερη έκδοση. Αν ξέρει κανείς???

Αν κρατήσεις backup δε γίνεται ?

No root->No problem

• 2 weeks later...

καλημέρα το παρέλαβα εδώ και μια εβδομάδα!

Δεν μου δουλεύει το rear touch back camera button.έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

κατά τα άλλα,όλα δουλεύουν άριστα και το gps με here που το δοκίμασα και οι δυο sim μια χαρά.

γενικά για τα χρήματα που έδωσα 170€ είναι μια τίμια πρόταση.

η μπαταρία του κρατάει μια μέρα με την χρήση που κάνω εγώ(κλήσεις,whats up,viber,internet,wifi,twitter)

• 2 weeks later...

Τελικα σε σχεση με το πισω camera button δεν υπαρχει στις ρυθμισεις η ρυθμιση για touchkey οπου το ενεργοποιεις.θα τους στειλω mail να δω τι θα μου απαντησουν.καπου διαβασα οτι με τo wirelless update απενεργοποιησαν το feature.

http://www.doogee.cc/servicexiazai_detail/newsId=131.html

Τελικα οντως μετα το update απενεργοποιησαν το rear touch button.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Ποιος ο λόγος; Είχε πρόβλημα γενικά;

δεν μου απαντησαν απλα το ειδα στο Link που εβαλα ποιο πανω οτι το εβγαλαν.και οντως στις ρυθμισεις δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.

Τελικα σε σχεση με το πισω camera button δεν υπαρχει στις ρυθμισεις η ρυθμιση για touchkey οπου το ενεργοποιεις.θα τους στειλω mail να δω τι θα μου απαντησουν.καπου διαβασα οτι με τo wirelless update απενεργοποιησαν το feature.

http://www.doogee.cc/servicexiazai_detail/newsId=131.html

Τελικα οντως μετα το update απενεργοποιησαν το rear touch button.

μου απαντησαν σημερα με email οτι λογω αρκετων προβληματων που δημιουργησε η επιλογη αυτη αποφασισαν να την καταργησουν

"Dear customer

After the DG900's back touch pannel created a lot of issues for many customers, we have finally come to choose to suppress to ensure the phone's good working.We are sorry for any issue this may have caused you.

Doogee after-sale team."

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Ποιο κουμπι ειναι αυτο για την πισω καμερα; Εμενα δεν εχει κατι.

αν έχεις το build number DOOGEE-TURBO2-DG900-Android4.4-2014/12/30 τότε το έχουν απενεργοποιησει επειδή όπως είπαν δημιούργησε προβλήματα σε κάποιους χρηστες