nikolio83 Δημοσιεύτηκε September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 24, 2014 Παίδες καλησπέρα, έχω διαβάσει αρκετά θέματα κ πραγματικά έχω μπερδευτεί. Σκοπεύω να αγοράσω καινούργιο κινητό αλλά δεν ξέρω ποιό γιαυτό χρειάζομαι τα φώτα - συμβουλές σας. Έχω ξεχωρίσει τα παρακάτω μοντέλα Iphone 5s Huawei ascend p7 Samsung galaxy s5 ή s4 Ποιό μου προτείνετε? Ποιό είναι το best value for money για εσάς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Oppo Find 7a ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Εξαρτάται τι ζητάς. Από αυτά που προτείνεις πάντως, το samsung S5 είναι η πιο ποιοτική επιλογή από άποψη χαρακτηριστικών. Εάν σε ενδιαφέρει η τιμή, μπορείς να κοιτάξεις το thread με τα Άλλα κινητά και να επιλέξεις κάτι από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. September 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να μην κολλαει.το θελω γρηγορο. Δινω πολυ βαση στην εμφανιση κ στο υλικο που ειναι φτιαγμενο. Χτες επιασα τα προαναφερθεντα κινητα στο χερι μου κ απο στιβαροτητα κ ομορφια μου αρεσαν το μηλο κ το huawei.Αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικο κριτηριο! Οτι αφορα το μηλο,λογικα θα πεσει η τιμη του οταν κυκλοφορησει επισημα το 6 ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καλημερα φιλε, απο την λιστα που παραθετεις ειχα το s4 με αρκετα θεματακια παντως,:( θα εβαζα στην θεση του ανετα το lg G2 το οποιο θεωρω ανωτερο και με εξαιρετικη τιμη, καλες αγορες:) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. September 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ευχαριστω αρχοντα.στο s4 εννοω το i9506 που ειναι πιο αναβαθμισμενο απο το πρωτο που ειχε βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 δεν κοιτάς και κανα nexus 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 από αυτά που αναφέρεις p7 και oppo find 7/7a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παίδες καλησπέρα, έχω διαβάσει αρκετά θέματα κ πραγματικά έχω μπερδευτεί. Σκοπεύω να αγοράσω καινούργιο κινητό αλλά δεν ξέρω ποιό γιαυτό χρειάζομαι τα φώτα - συμβουλές σας. Έχω ξεχωρίσει τα παρακάτω μοντέλα Iphone 5s Huawei ascend p7 Samsung galaxy s5 ή s4 Ποιό μου προτείνετε? Ποιό είναι το best value for money για εσάς??? Ειπες δεν θες κολληματα! Μηλαρακι και εχεις το κεφαλι σου ησυχο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να μην κολλαει.το θελω γρηγορο. Δινω πολυ βαση στην εμφανιση κ στο υλικο που ειναι φτιαγμενο. Βάση αυτών των παραμέτρων, εγώ θα έπερνα το Huawei ascend p7. Και θα μου περίσευαν και λεφτά για ένα ταξιδάκι :lol: Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να μην κολλαει.το θελω γρηγορο. Δινω πολυ βαση στην εμφανιση κ στο υλικο που ειναι φτιαγμενο. Χτες επιασα τα προαναφερθεντα κινητα στο χερι μου κ απο στιβαροτητα κ ομορφια μου αρεσαν το μηλο κ το huawei.Αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικο κριτηριο! Οτι αφορα το μηλο,λογικα θα πεσει η τιμη του οταν κυκλοφορησει επισημα το 6 ετσι δεν ειναι; Δυστυχώς ή ευτυχώς το μηλο ειναι κόσμημα αλλα μικρο σε σχεση με τον ανταγωνισμό πια. Η τιμη του θα πεσει (μην φανταστεις τρελα) και αν δεν εχεις θεμα χρημάτων και διαστάσεων παρτο. Αν δεν, οι αποψεις τον παιδιων για τα υπολοιπα ειναι σωστές. Edited October 2, 2014 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Με τα κριτήρια που θέτεις, να μην κολλάει και να εχει καλη ποιότητα κατασκευής, εγω θα σου πρότεινα και το nokia lumia 930. Είναι μια εξαιρετική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Βάση αυτών των παραμέτρων, εγώ θα έπερνα το Huawei ascend p7. Και θα μου περίσευαν και λεφτά για ένα ταξιδάκι :lol: έτσι ... +1 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. October 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Thx guys !!! Θα τα λάβω όλα υπ'οψιν μου ;) Μολις προστεθηκε στη λιστα το Samsung galaxy Note 3 Neo Edited October 3, 2014 by nikolio83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts