zampas Δημοσιεύτηκε September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 20, 2014 (edited) Ποιο κινητο των 20 ευρω εχει τον καλυτερο/δυνατοτερο/καθαροτερο ηχο? Δεν με ενδιαφερουν τα υπολοιπα καμερα/bluetooth/email κτλ.......... Τα μονα που με ενδιαφερουν ειναι.............. -δυνατος ηχος κλησης -καθαρη και δυνατη ομιλια -δονηση -ανοιχτη ακροαση Εχω στα υπ οψην τα................ -samsung e1182 -samsung 1200 -nokia 106 -nokia 108 -turbo x G1 Ποιο απο αυτα η γιατι οχι καποιο αλλο, εχετε να προτεινετε??? Ευχαριστω! Edited September 20, 2014 by zampas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Αυτό.......http://img.pathfinder.gr/clubs/images/1/164301/47.jpg Τώρα χωρίς πλάκα,εκτός από το Turbo,όλα τα άλλα σκυλιά είναι.Όποιο θες πάρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ποιο κινητο των 20 ευρω εχει τον καλυτερο/δυνατοτερο/καθαροτερο ηχο? Δεν με ενδιαφερουν τα υπολοιπα καμερα/bluetooth/email κτλ.......... Τα μονα που με ενδιαφερουν ειναι.............. -δυνατος ηχος κλησης -καθαρη και δυνατη ομιλια -δονηση -ανοιχτη ακροαση Εχω στα υπ οψην τα................ -samsung e1182 -samsung 1200 -nokia 106 -nokia 108 -turbo x G1 Ποιο απο αυτα η γιατι οχι καποιο αλλο, εχετε να προτεινετε??? Ευχαριστω! εχω δοκιμάσει τα δυο nokia (106/108) ηχο στην συνομιλία έχουν κάτω απο μέτριο turbo x και δυο samsung δεν δοκίμασα εχω ακούσει καλα λάγια για το συγκεκριμένο turbo χ (δεν ξέρω δεν δοκίμασα και δεν θα το πιστέψω μεχρι να δοκιμάσω) εγω εχω το καλύτερο κινητό πάντως για αυτή την δουλειά (σαν δεύτερη συσκευή) :D:D:D:D:D http://s30.postimg.org/iiril89zl/01e7c54981f9a349cacc41ff0b30ca539a6f2a84d34fa80b.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. September 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 θα συμφωνησω απολυτα για το νοκια το παλιο....το ειχα πριν 10+ χρονια και ηταν κορυφη! Ευχαριστω παντως για την ενημερωση σχετικα με 106 και 108 τα οποια απορρυπτωνται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 θα συμφωνησω απολυτα για το νοκια το παλιο....το ειχα πριν 10+ χρονια και ηταν κορυφη! Ευχαριστω παντως για την ενημερωση σχετικα με 106 και 108 τα οποια απορρυπτωνται! ανακατασκευασμένο (σαν καινούργιο) http://www.ebay.co.uk/itm/190984745203?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. September 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Θα αναπαλαιωσω το δικο μου που το χω ξεχασμενο σε καποιο συρταρι! :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Θα αναπαλαιωσω το δικο μου που το χω ξεχασμενο σε καποιο συρταρι! :wink: αν το έχεις για δεύτερη συσκευή ειναι suepr λύση......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 θα συμφωνησω απολυτα για το νοκια το παλιο....το ειχα πριν 10+ χρονια και ηταν κορυφη! Ευχαριστω παντως για την ενημερωση σχετικα με 106 και 108 τα οποια απορρυπτωνται! Θα συμφωνήσω και εγώ για τα Νοκια. Ήχος κάτω του μετρίου. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 εχω δοκιμάσει τα δυο nokia (106/108) ηχο στην συνομιλία έχουν κάτω απο μέτριο turbo x και δυο samsung δεν δοκίμασα εχω ακούσει καλα λάγια για το συγκεκριμένο turbo χ (δεν ξέρω δεν δοκίμασα και δεν θα το πιστέψω μεχρι να δοκιμάσω) εγω εχω το καλύτερο κινητό πάντως για αυτή την δουλειά (σαν δεύτερη συσκευή) :D:D:D:D:D http://s30.postimg.org/iiril89zl/01e7c54981f9a349cacc41ff0b30ca539a6f2a84d34fa80b.jpg Αθάνατο κινητό!. Τό είχα και εγώ κάποτε. Τι εικονομηνύματα είχα στείλει, που ήταν της μόδας τότε! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Αθάνατο κινητό!. Τό είχα και εγώ κάποτε. Τι εικονομηνύματα είχα στείλει, που ήταν της μόδας τότε! :p εγώ εδώ και ένα χρόνο είχα για δεύτερη συσκευή iPhone 4s αλλά όταν σινιδοποιησα ότι το μόνο που κάνω με δεύτερη συσκευή είναι τηλέφωνα, μηνύματα και... ξυπνητήρι αντε καμία φορά αριθμό μηχανή το έκανα fresh restore και το χάρισε σε εναν συγγενή και με 17 ευρώ πήρα 3310 ανακατασκευασμενο και δεν έχω μετανιώσει μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) χρησιμοποιησα αρκετα ως δικαρτο το e1182. το ειχα παρει απο κωτσοβολο κατω απο €20. ακομα το εχω. το προτεινω ανεπιφυλακτα. εφαγε και αρκετα πεσιματα, αλλα βραχος. http://i62.tinypic.com/bge0l1.jpg Edited September 22, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merfis106 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 το turbo x g1 το εχει παρει μια φιλη μου.δεν κραταει 1 μερα η μπαταρια με ελαχιστη χρηση.επικοινωνησα με το καταστημα που το πηρε και μου ειπαν να το στειλω με courier με εξοδα αποστολης δικα μου.17 ευρω κανει το κινητο.οποτε δεν συμφερει να το στειλω.καλυτερα να το πεταξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 το turbo x g1 το εχει παρει μια φιλη μου.δεν κραταει 1 μερα η μπαταρια με ελαχιστη χρηση.επικοινωνησα με το καταστημα που το πηρε και μου ειπαν να το στειλω με courier με εξοδα αποστολης δικα μου.17 ευρω κανει το κινητο.οποτε δεν συμφερει να το στειλω.καλυτερα να το πεταξω. Εγώ πάλι το' χω σχεδόν 2 εβδομάδες και το φόρτισα μόνο 1 φορά. Χτυπάει δυνατά, ακούς και σε ακούνε μια χαρά, μόνη μου ένσταση ότι δεν έχει καλή ηχομόνωση και ακούνε τον συνομιλητή σου αυτοί που είναι τριγύρω σου. Α, και, 14.90 κάνει, όχι 17. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts