Jump to content

Τι Φυλλομετρητή (Browser) Χρησιμοποιείτε;

astrolabos
 Κοινοποίηση

Τι Φυλλομετρητή Ιστού Χρησιμοποιείτε;  

388 members have voted

1. 1. Τι Φυλλομετρητή Ιστού Χρησιμοποιείτε;

• Internet Explorer 6
      175
    • Internet Explorer 4, 5, 5.5
      15
    • Netscape
      19
    • Mozilla
      83
    • Opera
      70
    • Άλλο (παρακαλώ προσδιορίστε)
      26

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Ποιά είναι η διαφορά όταν το έχεις identify as Opera απο το identify as MSIE;

ουσιαστικά καμία διαφορά[αφού δεν έχεις τον IE! αλλά απλά identify ως IE]. απλά ο author της σελίδας, σου στέλνει άλλη για τον opera που sucks..

btw, είδα το screenshot του myIE.

tabbed browsing (ενσωματομένα παράθυρα..;)

περίεργο.. (έτσι που το είδα θες μεγάλη ανάλυχη 1024x768 +) :rolleyes:

• Απαντήσεις 694
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το θέμα είναι όμως ότι μερικοί βαριούνται να παραμετροποιούν και θέλουν κάτι έτοιμο να δουλέψει. (σε αυτούς ανήκω και εγώ :p )
I Am The One, Orgasmatron...

ΙΕ6 και XP. Όλες οι σελίδες προβάλλονται σωστά, δεν κολλάει, είναι αρκετά ελαφρύς και γρήγορος και το κυριότερο??? ΔΕΝ χρειάζεται εγκατάσταση, είναι έτοιμο να δουλέψει. Δεν σας ζηλεύω καθόλου, δεν μου λείπει τίποτα.

MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4

MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit

Αρχικό Μήνυμα από τον jkamb

ΙΕ6 και XP. Όλες οι σελίδες προβάλλονται σωστά, δεν κολλάει, είναι αρκετά ελαφρύς και γρήγορος και το κυριότερο??? ΔΕΝ χρειάζεται εγκατάσταση, είναι έτοιμο να δουλέψει. Δεν σας ζηλεύω καθόλου, δεν μου λείπει τίποτα.

Αυτά έλεγα και εγώ παλιά μέχρι που έζησα την πρώτη opera εμπειρία!!! ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον jkamb

Δεν κολλάει? είναι ελαφρύς? είναι έτοιμος να δουλέψει? μάλλον φίλε μου έχεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ υπολογιστή με windows XP, για δοκίμασε τον σε windows 98 με 192ΜΒ μνήμης και P500MHz και θα δεις πόσο βαρείς είναι και πόσα κολλήματα κάνει. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τον MyIE2 και παρόλο που χρησιμοποιεί τον IE δεν κολλάει γιατί δεν χρησιμοποιεί το πρόγραμμα εμφάνισης του ΙΕ(τον explorer δηλαδή-άλλο ΙΕ και άλλο explorer που είναι ο file browser).

Επίσης Opera που και που για αλλαγή και Mozilla μόνο όταν ψάχνω στα undergroynd sites και φοβάμαι μην κολλήσω κανέναν dialer η κανα ιό. Δεν αναφέρθηκε από κανέναν όμως είναι πολύ σημαντικό.

Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5

Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped

Και εγώ! απο τον καιρό που έβαλα το ΜyIE2 .. ξέχασα πως είναι τα κολλήματα, τα errors και οι μπλε οθόνες για το explorer! :p

Και εγώ...από τότε που έβαλα XP :p :p :cool:

Καλά ε, εβαλα τον Opera και είμαι καταενθουσιασμένος. Πιστεύω οτι αν συνηθίσω το interface του, θα κολλήσω... :)

Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped

Και εγώ! απο τον καιρό που έβαλα το ΜyIE2 .. ξέχασα πως είναι τα κολλήματα, τα errors και οι μπλε οθόνες για το explorer! :p

Σωστός ! -Συμπληρώνω ούτε και pop-up παράθυρα έχει πλέον (λόγω φίλτρου)

Αυτά έλεγα και εγώ παλιά μέχρι που έζησα την πρώτη opera εμπειρία!!! ;)

Όλα τα λεφτά ο Opera... :happy:

Αρχικό Μήνυμα από τον doomx

Όταν χρησιμοποιείτε Opera με ποιο πρόγραμμα βλέπετε/κατεβάζετε email; Τι προτιμάτε;

Hotmail και φορτώνει πολύ πιο γρήγορα απ'οτι με τον explorer!

Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin

Σωστός ! -Συμπληρώνω ούτε και pop-up παράθυρα έχει πλέον (λόγω φίλτρου)

Και ο Opera έχει φίλτρο για τα pop-up!

Μην ξεχνιόμαστε! ;)

Και ο Opera έχει φίλτρο για τα pop-up!

Μην ξεχνιόμαστε! ;)

Kαλύτερη διαχείριση πολλαπλών παραθύρων όμως έχει το ΜυΙΕ2....

και μπορείς να κάνεις και windows updates (επιδή στηρίζεται σε ΙΕ) και με πολλαπλά παράθυρα ,σερφάρωντας και αλλού....

Αγαπητοί,

έχω δοκιμάσει όλους τους γνωστούς browsers (Opera 5,6,7, Netscape 4.75, 6, Mozilla 1.1,1.2,1.4, Neoplanet, IE 5,5.5,6) και μπορώ να πω ότι ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Ο Opera έκανε σημαντικά βήματα βελτίωσης στην τελευταία του έκδοση, αλλά ΑΚΟΜΑ αν δεν βάλετε Identify as : IE και το αφήσετε στο 'Opera',έχει σημαντικά προβλήματα με πάρα πολλές σελίδες.

Ο Mozilla (τον Netscape τον παραβλέπω, μιας που από τον 6 και μετά είναι κι αυτός Mozilla) έχει κάνει κι αυτός πολύ καλή δουλειά, και τον υποστηρίζω έχοντάς τον στο σύστημα μονίμως για 2ο πρόγραμμα. Ειδικότερα, στο μέλλον με τα Firebird / Thunderbird πιστεύω ότι θα γίνει πολύ καλύτερος (αφού πλέον δεν είναι και υποχρεωμένος να βασίζεται στον Netscape κώδικα και την δική του αρχιτεκτονική, μπορεί να κάνει θαύματα!).

Ο Neoplanet...no comments.

Οι ΙΕ είναι πάντα το ίδιο. Συμβατοί με όλα, αλλά μη standards-compliant...Οκ..Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Στον IE με εκνεύριζε πάντα η έλλειψη λειτουργικότητας (κυρίως) και λιγότερο τα άλλα. Κάποτε είχα κάνει τον Mozilla default browser αλλά υπήρξαν τόσες σελίδες που -κακώς- δούλευαν μόνο σε ΙΕ που τελικά άλλαξα γνώμη.

Ο My IE2 όμως δίνει όλη την ευελιξία που χρειάζομαι στην μηχανή του ΙΕ. Skins, πληθώρα από options και add-ons, tabbed browsing, και ένα πολύ ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα τα λένε όλα. Αν έχετε μείνει στον ΙΕ, προχωρήστε στον My IE2..Είναι πραγματικά μια τεράστια εξέλιξη!

Συνιστώ τον My IE2 ακόμα και στους Opera/ Mozilla fanatics, γιατί κατα τη γνώμη μου είναι η χρυσή τομή...βέβαια αυτή είναι απλά η γνώμη μου!

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV

Μετά την ύποπτη συμφωνία AOL/M$ οι υποθέσεις επιβεβαιώθηκαν. Από εχθές απολύθηκαν ή μετακινήθηκαν όλοι οι επί πληρωμή υπεύθυνοι, μάνατζερς, προγραμματιστές που ήταν μέλη στην ομάδα του Netscape και του Mozilla.

While today brings much joy with Mozilla finally becoming a real, independent entity, it also brings much sadness. AOL has either laid off, or reassigned everyone who was working on the browser, or Gecko. While the release of Netscape 7.1 was the single best product release ever for Netscape, it wasn't enough to save any jobs. There are no longer any AOL employees paid to work on Mozilla at all. It was a great 9 year run, guys. So long, and thanks for all the fish.

Το mozilla.org άλλαξε εμφάνιση με την ταυτόχρονη ίδρυση του Mozilla Foundation (το ίδιο site ακριβώς), που από δω και στο εξής θα αυτοεξυπηρετεί τις ανάγκες ανάπτυξης του Mozilla αποκομμένο από την Netscape Corp. Αρκετά χρήματα και είδος υπό μορφή δωρεάς θα πάνε στο Foundation.

Ap' oso gnwrizw o o netscape htan autos pou danizotane (pragramatistika) apo ton mozila mias kai o mozila htan kati san "open source" me eidikh adeia kai h mexri twra istoria exei diksei oti to opensource paei mprosta epeidh kyrios ftiaxnetai me meraki!

Apo ekei kai pera an den kanw la8os o mozila dhmiourgi8hke apo thn dhmosieush tou kwdika tou Netscape kai thn tropopoihsh ths adias tou se "kati-san-open-source" me skopo na anakampsei o Navigator...

Αρχικό Μήνυμα από τον Sovjohn

Ο Opera έκανε σημαντικά βήματα βελτίωσης στην τελευταία του έκδοση, αλλά ΑΚΟΜΑ αν δεν βάλετε Identify as : IE και το αφήσετε στο 'Opera',έχει σημαντικά προβλήματα με πάρα πολλές σελίδες.

αγαπητέ! αυτό με το identify δεν είανι πρόβλημα του opera..

δηλαδή εσύ τι πιστεύεις ότι αλλάζοντας το identify τρέχει τον IE και μετά στα δείχνει στον opera??

δεν γίνονται αυτά. Απλά οι web-authors βρίσκονται κάποιοι στον κόσμο τους και νομίζουν πως βρίσκεται ο opera ακόμα στο version 3!

και του στέλνουν μια μπαζο-σελίδα.. :(

ή φτιάχνουν μια σελίδα και δεν την δοκιμάζουν καθόλου σε άλλο browser εκτός από τον msIE! [τι να πεις!] :blink:

Αρχικό Μήνυμα από τον valotas

Ap' oso gnwrizw o o netscape htan autos pou danizotane (pragramatistika) apo ton mozila mias kai o mozila htan kati san "open source" me eidikh adeia kai h mexri twra istoria exei diksei oti to opensource paei mprosta epeidh kyrios ftiaxnetai me meraki!

Apo ekei kai pera an den kanw la8os o mozila dhmiourgi8hke apo thn dhmosieush tou kwdika tou Netscape kai thn tropopoihsh ths adias tou se "kati-san-open-source" me skopo na anakampsei o Navigator...

ναι μόνο που πριν καμιά βδομάδα ανακοινώθηκε διαζύγιο.. και η netscape μάλλον θα τα κάνει πλακάκια με την MS.. (παρόλο που ο τελευταίος netscape είχε πάρει ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!) έτσι έκανε κάποια λεφτά δώρο στο mozilla project και την έκανε..

ο Mozilla τώρα θα πρέπει να βρει funding για να συνεχίσει [και μάλλον θα βρει νομίζω από S.u.S.e. και κάποια άλλες] και θα συνεχίσει

Αρχικό Μήνυμα από τον Sovjohn

Ο Neoplanet...no comments.

Γιατί no Comments? Τόσο χάλια είναι ή τόσο καλός; :blink:

Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos

Γιατί no Comments? Τόσο χάλια είναι ή τόσο καλός; :blink:

Κι αυτός είναι καλός και επιβαρύνει ελάχιστα το σύστημα, αφού στηρίζεται στο API του Internet Explorer. Τον είχα δοκιμάσει πριν 2 χρόνια από τότε δεν ξέρω αν έχει μείνει ίδιος ή αν έχει υποστεί βελτιώσεις.

this signature is under heavy construction

Χρησιμπποιώ Mozilla εδώ και 6-7 μήνες.... λόγω του tabbed browsing.....δηλαδή ανοίγω έναν mozilla και μέσα του πολλά λινκς χωρίς να γεμίζει απο κάτω η μπάρα......

Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk

http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον zeppelin

ναι μόνο που πριν καμιά βδομάδα ανακοινώθηκε διαζύγιο.. και η netscape μάλλον θα τα κάνει πλακάκια με την MS.. (παρόλο που ο τελευταίος netscape είχε πάρει ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!) έτσι έκανε κάποια λεφτά δώρο στο mozilla project και την έκανε..

ο Mozilla τώρα θα πρέπει να βρει funding για να συνεχίσει [και μάλλον θα βρει νομίζω από S.u.S.e. και κάποια άλλες] και θα συνεχίσει

Ti na pei kanenas...

Oloklhrh AOL poulh8hke! :blink: :blink:

Anyway den nomizw oti to Mozilla project exase kati shmadiko afou oi perisoteroi apo autous pou douleuoun s'auto to kanoun for free. Opote mozilla kai pali. H SuSE synexws anevainei teleutaia an dei kaneis poso exei kavalhsei kai authn to kalamh me tis times sto Linux Paketo tis...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...