Jump to content

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ IOS VIDEO: Ο Πέτρος δίνει συμβουλές


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=49997&stc=1&d=1411125897

 

Πώς περιμένετε να αξιοποιήσετε το iOS και τα ισχυρά νέα χαρακτηριστικά του, όταν δεν γνωρίζετε γι’αυτά; Τι γίνεται με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που δεν αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple; Υπάρχουν τουλάχιστον 100 νέα χαρακτηριστικά στο iOS κι η Apple κάνει αναφορά μόνο για 10. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν ακόμη 90 σημαντικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από το iPhone ή το iPad, που πιθανόν να μην τα γνωρίσετε ποτέ κι αυτά μόνο για το iOS 7.

 

Επιτρέψτε μας να ρωτήσουμε

 

Γιατί να δαπανήσετε εκατοντάδες ευρώ για μία συσκευή, την οποία δεν γνωρίζετε πως να την αξιοποιήσετε πλήρως; Αυτό ακούγεται τουλάχιστον αστείο, έτσι δεν είναι; Το λυπηρό είναι πως αφορά πολλούς χρήστες που αγοράζουν μία Apple iOS συσκευή. Νομίζουμε πως το οφείλετε στον εαυτό σας να μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά μια iOS συσκευή και να την εκμεταλλεύεστε στο έπακρο κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε τα Video που θα παρουσιάζει ο Πέτρος μέσα από το καναλι μας. Μια πλατφόρμα εκμάθησης με εκπαιδευτικά video τα οποία θα σας διδάξουν πως να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό, όλες τις δυνατότητες του iPhone και iPad που έχουν να σας προσφέρουν!

 

Μη συμβιβάζεστε με τα βασικά

 

Είναι κουραστικό να βλέπουμε χρήστες να ξοδεύουν χρήματα για τα προϊόντα της Apple και να γνωρίζουν μόνο τις βασικές λειτουργίες, όπως τη σύνθεση ενός μηνύματος κειμένου, το άνοιγμα του multitasking ή την πραγματοποίηση μιας τηλεφωνικής κλήσης.

 

Το λειτουργικό σύστημα iOS 7 - iOS 8, προσφέρει πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να σας δείξει ακόμη κι ένας υπάλληλος των Apple Stores. Στη πραγματικότητα με τη γνώση που θα αποκτήσετε από το κάνάλι μας στο YouTube, στοιχηματίζουμε πως εσείς θα γνωρίζετε περισσότερα από τον υπάλληλο στα καταστήματα Mobile συσκευών. Στόχος του Πέτρου δεν είναι να σας μετατρέψει σε υπάλληλο ενός Apple Store, είναι όμως σε θέση να βοηθήσει καθημερινούς χρήστες (όπως είστε κι εσείς), οι οποίοι επενδύσατε κάποια χρήματα σε μία συσκευή Apple, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευή σας.

 

Τα video ετοιμάζονται και σύντομα θα αναρτώνται στα κανάλι μας στο YouTube. Ο Πέτρος με την εξαιρετική και ιδιόρυθμη φωνή του σας περιμένει να σας διδάξει. Κάνετε Subscribe σήμερα για να μην χάσετε κάνεναν οδηγό του.

 

Σας περιμένουμε!

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jnunbp_j-co]Intro Peter's tutorial Video - YouTube[/ame]

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FAW7h1QD-AU]Ο Πέτρος Συμβουλεύει |Kατεβάστε δωρεάν το άλμπουμ των U2 - YouTube[/ame]
Link to comment
Share on other sites

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ESrItCz8yTs]O Πέτρος Συμβουλεύει |Χρησιμοποιήστε το flash της cameras ως LED ειδοποίησης - YouTube[/ame]
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...