tzelis1984 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Καλησπερα παιδια της γυναικας μου το a916 εχει το προβλημα στις επαφες και στα μηνυματα με το +30 και δεν εμφανιζει το ονομα.το κινητο εχει αγοραστει απο το minideal προ ενα μηνα και δεν ειναι ρουτ.προσπαθησα να το κανω οπως το a806 αλλα το μενου δεν ειναι ιδιο και δεν εχει την επιλογη.τα φωτα σας παρακαλω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Για τα μηνυματα εγω εβαλα την εφαρμογη chompSMS και δειχνει το ονομα του αποστολεα κανονικα,και εχει και 160 χαρακτηρες στα ελληνικα.Δεν εχω τωρα τη συσκευη για να το δω,αλλα και για τις επαφες υπαρχει καποια ρυθμιση που ειχα κανει και λυθηκε το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelis1984 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Αν μπορουσες να βρεις και την ρυθμιση για τις επαφες θα το εκτιμουσα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μήπως είναι σαν το Α806 στις ρυθμίσεις του dialer να βάλεις matching bits 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelis1984 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μήπως είναι σαν το Α806 στις ρυθμίσεις του dialer να βάλεις matching bits 7; οχι επειδη τα εχουμε και τα 2 κινητα δεν εχει καμμια σχεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kate75 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Kαλησπέρα σας, έλαβα κι εγώ δώρο απο το εξωτερικό το Α916, αλλά έχω το εξής προβλημα: όταν απενεργοποιείται η οθόνη αυτόματα χάνεται το σήμα cosmote, με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις που έρχονται σε μυνήματα. όση ώρα είναι ανοικτή η οθόνη δουλεύει κανονικά το σήμα. απο τοτε που το έλαβα δεν έχω αλλάξει κάτι μονο τη γλώσσα στα ελληνικά και το σήμα απο 3g se 2g. αν ξέρει κάποιος παρακαλώ δωστε μου τα φώτα σας. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Για αρχή Τσεκαρε αν έχει καμία περίεργη battery saver εφαρμογή που κλείνει λειτουργίες όταν κλείνει και η οθόνη μπας και. έχει μπερδέψει τα μπουτια της και κλείνει ότι να ναι. Δεύτερον Τράβας ένα hard reset οπότε σώσε πριν ότι χρειάζεται. Τρίτον αν ξέρεις flashαρεις ξανά τη ρομ. Τέταρτον το επιστραφεί εκεί από όπου αγοράστηκε για εγγύηση. Αυτά μόνο μπορώ να σκεφτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Kαλησπέρα σας, έλαβα κι εγώ δώρο απο το εξωτερικό το Α916, αλλά έχω το εξής προβλημα: όταν απενεργοποιείται η οθόνη αυτόματα χάνεται το σήμα cosmote, με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις που έρχονται σε μυνήματα. όση ώρα είναι ανοικτή η οθόνη δουλεύει κανονικά το σήμα. απο τοτε που το έλαβα δεν έχω αλλάξει κάτι μονο τη γλώσσα στα ελληνικά και το σήμα απο 3g se 2g. αν ξέρει κάποιος παρακαλώ δωστε μου τα φώτα σας. ευχαριστώ. _φλασαρε S206 rom, Από to needrom Αφού κανεις backup, wipe Αν επιμεινει το πρόβλημα πας για επισκευη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kate75 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 _φλασαρε S206 rom, Από to needrom Αφού κανεις backup, wipe Αν επιμεινει το πρόβλημα πας για επισκευη έκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, απενεργοποιήσα τους saver και εκει που έχανα 5 κλησεις χανω 1. παλι οταν απενεργοποιειται η οθονη κανει "searching for network". παιδιά είμαι και λίγο άσχετη : δεν ξέρω να φλασάρω s206rom. Επίσης αφου το πηρα δεν το έκανα κάτι, έχει μεσα τις δικες του εφαρμογες και καποιες μαλιστα στα κινεζικα. Πρέπει να περαστει αλλο λογισμικο; ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 έκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, απενεργοποιήσα τους saver και εκει που έχανα 5 κλησεις χανω 1. παλι οταν απενεργοποιειται η οθονη κανει "searching for network". παιδιά είμαι και λίγο άσχετη : δεν ξέρω να φλασάρω s206rom. Επίσης αφου το πηρα δεν το έκανα κάτι, έχει μεσα τις δικες του εφαρμογες και καποιες μαλιστα στα κινεζικα. Πρέπει να περαστει αλλο λογισμικο; ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση! Φλασαρω Ρομ σημαίνει παιρναω καινούριο λειτουργικό. Έχει εύκολες οδηγίες στο needrom Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kate75 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Φλασαρω Ρομ σημαίνει παιρναω καινούριο λειτουργικό. Έχει εύκολες οδηγίες στο needrom ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris1969the Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Έχω να ρωτήσω κάτι υπάρχει δυνατότητα ταξινόμησης επαφών ως προς το επίθετο και όχι ως προς όνομα στο κατάλογο επαφών του τηλεφώνου? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Σε παλιότερη έκδοση του contact manager ανοιγεις το tab των επαφών,πας στα settings (όχι στο contact settings) και εκεί έχει επιλογή για προβολή και ταξινόμηση.Λογικά και στη δικιά σας έκδοση το ίδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris1969the Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Σε παλιότερη έκδοση του contact manager ανοιγεις το tab των επαφών,πας στα settings (όχι στο contact settings) και εκεί έχει επιλογή για προβολή και ταξινόμηση.Λογικά και στη δικιά σας έκδοση το ίδιο είναι. Δυστυχώς δεν ισχύει κάτι ανάλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogia Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 ΥπΑρΧεΙ εΥκΟλΟς ΤρΟπΟς Να ΜηΝ κΟλΛαΕι Το ChRoMe ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) ΥπΑρΧεΙ εΥκΟλΟς ΤρΟπΟς Να ΜηΝ κΟλΛαΕι Το ChRoMe ? Εμένα δεν κολλαει καθόλου. Βάλε άλλη ΡΟΜ, πχ s206, rooted από needrom Edited July 11, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogia Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 π Ω ς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) π Ω ς ? Δες στο need rom Έχει αναλυτικά για τις rom NeedRom-->>lenovo-->><A series --->>>A916---s206 rom. Εκεί έχει αναλυτικοτατες οδηγιες. Είναι και rooted. Φλασαρεις τη ΡΟΜ και είσαι κομπλε http://www.needrom.com/download/lenovo-a916-multilang-root-gapps/ Edited July 11, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogia Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Δες στο need rom Έχει αναλυτικά για τις rom NeedRom-->>lenovo-->><A series --->>>A916---s206 rom. Εκεί έχει αναλυτικοτατες οδηγιες. Είναι και rooted. Φλασαρεις τη ΡΟΜ και είσαι κομπλε http://www.needrom.com/download/lenovo-a916-multilang-root-gapps/ ΕυΧαΡιΣτΩ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol2005gr Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Εχει κανεις προβλημα με το hotspot; Το ανοιγω,ο υπολογιστης η αλλη συσκευη συνδεονται κανονικα αλλα δεν μπαινουν στο internet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Εχει κανεις προβλημα με το hotspot; Το ανοιγω,ο υπολογιστης η αλλη συσκευη συνδεονται κανονικα αλλα δεν μπαινουν στο internet... Ποια ΡΟΜ έχεις; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol2005gr Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Την s206 εχω βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Την s206 εχω βαλει. Κανε hard reset Και κοιτα αν εχεις υπολοιπομενα ΜΒ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol2005gr Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το έκανα Hard reset. Ξαναπερασα και τη rom, ξαναεκανα και hard reset, πάλι τίποτα. Και mb έχω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) Το έκανα Hard reset. Ξαναπερασα και τη rom, ξαναεκανα και hard reset, πάλι τίποτα. Και mb έχω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Αν εισαι ρουτ, που εισαι λογικα, Ακολουθησε αυτη τη μεθοδο εδω. Με δικη σου ευθυνη προφανως... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5985861# https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/8558-wifi-spot-σε-Xiaomi-mi4/?pageNo=2 Δοκιμασε και πες μας Edited July 13, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts