Jump to content

Samsung Galaxy Note Edge

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετα απο τα νεα για το 5αρι(specs,διαθεσιμοτητα,τιμη) και την στασιμοτητα που παρατηρω..βλεπω κοσμο να ερχεται στο edge.....

Απο φθινοπωρακι....βλεπω να ερχομαι!!!

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

@te_salat από που την κατέβασες γιατί σε sammobile βλέπω τελευταία την bof2-βουλγαρικη.

Δώσε λινκ βασικα

Αυτή είναι. Από λάθος έγραψα 3

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικα το τσακωσα το εργαλειο. Ευχαριστω το παληκαρι πιο πισω για τις χρησιμες πληροφοριες. Απο vodafone το κινητο και οντως unbranded. Λοιπον σε σχεση με το απλο note 4 στην πισω οψη φαινεται σαφως πιο φτωχο με το σασι γυρω γυρω να μοιαζει σαν πλαστικο χωρις το diamond cut. Μπροστα τα πραγματα αλλαζουν.. σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος εκτος απο ενα προβλημα που αντιμετωπιζω- υπαρχει εντονο ghosting στο σκρολαρισμα και θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι λογος αυτος να το επιστρεψω. Αναβαθμιση lollipop εγινε κατευθειαν μολις το ξεπακεταρισα.

Τελικά η BOF 2 δείχνει πολύ καλύτερη από την αγγλικη BOC3 που είχα πριν. Λογικό σου είναι 3 μήνες νεότερο built.

Βελτιώθηκε πολύ το recent apps και πλέον η προεσκοπιση στις φωτογραφίες γίνεται σε φυσιολογικους χρόνους από την στιγμή που επέλεξα να αποθηκευονται οι φώτο στην SD card. Κουφό αλλά αληθινό

Έκανα τεστ και χρειάζεται τον ίδιο χρόνο με το Μ8 για να ανοίξει η φωτο.

Αν διατηρηθούν αυτά τα δύο όπως έχουν, τότε είμαι καλυμμένος.

Θα ρουταρω μόνο όταν και αν βγουν απροβληματιστες custom με porting όσων φέρνει το N5.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ρε παίδες προσωπικά έχω κολλήσει άσχημα με το edge. Η πλαϊνη οθόνη είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη. Για συντομεύσεις, ειδοποιήσεις, πάντα με τη μαμά Flip case. Κρίμα που η σαμμυ δε θα παρουσιάσει διαδοχο του note edge. Βλεπω να μένω αρκετό καιρό ακόμα μαζί του, με δεδομένη και την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του note 5...

Το edge είναι το πληρέστερο και πιο εύχρηστο Note έως σήμερα.

Η πλαϊνή οθόνη είναι ο ορισμός της αμεσότητας.

Έχεις δει ότι το καπάκι της φλίπ αφαιρείται με μια κίνηση και μπαίνει το ίδιο γρήγορα όταν αλλάζεις μπαταρία?

Ειλικρινά δεν ζηλεύω τίποτα από το Ν5. Δεν θα ήθελα να χάσω την πλαϊνή οθόνη την εναλλακτική μπαταρία γι αυτό.

Βαλτα κάτω και θα δεις πόσα χάνεις σε πρακτικότητα.

Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν με κάποιο τρόπο port κάποια πράγματα από το N5 γιατί η Samsung αν τα δώσει που δεν το βλέπω, θα το κάνει το Πάσχα :)

ετσι οπως τα εκανε μανταρα η samsung με το νεο Note(τεραστια απογοητευση ) δεν με βλεπω να το κουναω απο εδω ουτε μια στο εκκ ...!

:)

δεν υπαρχει περιπτωση να ανεχτω συσκευη χωρις sd και χωρις δευτερη μπαταρια ..!

οποτε με το edge θα παίξουμε πολυ καιρο ..!

και με την custom που φοραω αυτες τις μερες εχουμε χτυπησει ταβάνι απο ταχύτητα οποτε ειμαστε κομπλέ ...!

η καλυτερη επιλογη για Note για μενα αυτη την στιγμη ...(και μαλλον θα ειναι για πολυ καιρο ..)

Γνωριζει καποιος καποια vodafone που μπορει να εχει διαθεσιμο το κινητο?

Γνωριζει καποιος καποια vodafone που μπορει να εχει διαθεσιμο το κινητο?

Φιλε μολις ρωτησα στο Περιστερι και μου ειπε οτι εχει και ασπρο και μαυρο σε αποθεμα...

Και μολις το πηρα και εγω απο vodafone:)

μου εχει πεσει η μασελα !!! κινηταρα!!!!

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Ευχαριστω φιλε μου ...το βρηκα και εγω και παραλαμβανω Δευτερα!!

Μετα απο συμβιωση 2 μηνων με το s6 και ταυτοχρονου αποχωρισμου του note 4...επιστροφη στην σειρα....

Καλο το s6 ...Αλλα...οχι note....

Θα μπει μπει αγγελια και θα παρει το δρομο του....

Αυτη την μεβρανη την εχει βαλει κανεις?

http://www.cellphones.gr/p/5750/

στο s6 που την ειχα βαλει ηταν καλη...στο edge??

με την flip θηκη κληςεις αναπαντητες κλπ φαινονται στην edge οθονη ?

Σωστα?

Υπαρχει flip θηκη με wireless charging?

ή να κοιταξω για reciever που ποσταρα παραπανω...

Edited by anergos13

καλοριζικα μαγκες.. καλο το κινητο αλλα εγω 2η μέρα τωρα αντιμετωπιζω θεματα με την εντονη θερμοκρασία που ανεβαζει οταν το δουλευεις για καμποση ωρα επισης η οθονη στο αγγιγμα δεν μου τα λεει καλα εκει που παω να αγγιξω για να σκρολαρω αυτο επιλεγει μπερδεύει το αγγιγμα με το πατημα επισης στο σκρολαρισμα στα γράμματα εχω σκιες( ghosting λεγεται αν θυμαμαι καλα) σαν να θολωνουν η να τρεμοπαιζουν. ελπιζω τα παιδια εδω μεσα να με κατευθυνουν για το πως να χειριστω την κατάσταση. εκανα 3 φορες επαναφορα και στησιμο αλλα μπαα... αντικατασταση να το κανω δεν εχει αλλα διαθεσιμα το καταστημα και θα χρειαστεί να περιμένω αρκετά ασε ππου ειναι και ρισκο μη πεσω σε κανα branded

Μετα απο συμβιωση 2 μηνων με το s6 και ταυτοχρονου αποχωρισμου του note 4...επιστροφη στην σειρα....

Σωστα?

Αν ήταν καλή στο S6 edge θα είναι κι εδώ. Εγώ πάντως το έχω μόνο με την original flip 4.5 μήνες και δεν έχει τίποτα.

καλοριζικα μαγκες.. καλο το κινητο αλλα εγω 2η μέρα τωρα αντιμετωπιζω θεματα με την εντονη θερμοκρασία που ανεβαζει οταν το δουλευεις για καμποση ωρα επισης η οθονη στο αγγιγμα δεν μου τα λεει καλα εκει που παω να αγγιξω για να σκρολαρω αυτο επιλεγει μπερδεύει το αγγιγμα με το πατημα επισης στο σκρολαρισμα στα γράμματα εχω σκιες( ghosting λεγεται αν θυμαμαι καλα) σαν να θολωνουν η να τρεμοπαιζουν. ελπιζω τα παιδια εδω μεσα να με κατευθυνουν για το πως να χειριστω την κατάσταση. εκανα 3 φορες επαναφορα και στησιμο αλλα μπαα... αντικατασταση να το κανω δεν εχει αλλα διαθεσιμα το καταστημα και θα χρειαστεί να περιμένω αρκετά ασε ππου ειναι και ρισκο μη πεσω σε κανα branded

Η συσκευή έχει πρόβλημα.

@@@@ Είμαι πολύ ευχαριστημενος με την BOF2. Μεγάλη βελτίωση.

Αν ήταν καλή στο S6 edge θα είναι κι εδώ.Εγώ πάντως το έχω μόνο με την original flip 4.5 μήνες και δεν έχει τίποτα.

Η συσκευή έχει πρόβλημα.

@@@@ Είμαι πολύ ευχαριστημενος με την BOF2. Μεγάλη βελτίωση.

στο s6 το απλο την ειχα...

εδω βρηκα ενα video...

Για τα υπολοιπα...καποια βοηθεια /γνωμη?

Σωστα?

την μεμβρανη την φοραω στο δικο μου τωρα, εδωσα κατι παραπανω και μου την τοποθετησαν στο καταστημα τους στην καλλιθεα.εχει τεριαξει απολυτα στην οθονη.

την μεμβρανη την φοραω στο δικο μου τωρα, εδωσα κατι παραπανω και μου την τοποθετησαν στο καταστημα τους στην καλλιθεα.εχει τεριαξει απολυτα στην οθονη.

Ευχαριστω φιλε μου...

bof2??ειναι η πιο τελευταία? λογικα θα μου ερθει?ισως τοτε να στρωσει.. το δικο μου γραφει "αριθμος κατασκευης LRX22C.N915FYXXU1BOC3" και "έκδοση βασικού φάσματος N915FYXXU1BOB5" .

τα υπόλοιπα παιδιά που το πήραν από vodafone ποια έκδοση έχετε?

Edited by hrcivic

Υπάρχει link για root & custom recovery?

http://forum.xda-developers.com/note-edge

εδω θα βρεις τα παντα ...

Για μένα έχεις θέμα, αφού έχεις doa χρησιμοποίησε το, αλλιώς service.

http://forum.xda-developers.com/note-edge

εδω θα βρεις τα παντα ...

Ευχαριστώ, τα βρήκα τελικά και ήδη το χω σκαλίσει. Τρέχω εδώ και κάποιες ώρες τη ρομ που έλεγες.

Ευχαριστώ, τα βρήκα τελικά και ήδη το χω σκαλίσει. Τρέχω εδώ και κάποιες ώρες τη ρομ που έλεγες.

Πως σου φαινεται ?:)

σφαιρατη δεν ειναι ?:)

Πως σου φαινεται ?:)

σφαιρατη δεν ειναι ?:)

Δεν έχω ακόμα πλήρη άποψη μιας και την έχω λίγες ώρες, σε ταχύτητα δείχνει ένα κλικ πάνω από τη stock (από την οποία βέβαια δεν είχα ιδιαίτερο παράπανω -πλην των σημείων που είχα αναφέρει)

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι ότι προσφέρει υπερβολικά πολλές επιλογές παραμετροποίησης, το μόνο που δεν κατάφερα να ενεργοποίησω είναι το xpοsed παρολό που φλάσαρα τα δύο αρχεία που έλεγε.

Ελπίζω να έχουμε εφάμιλλο επίπεδο υποστήριξης από τους dev & να το κατευχαριστηθώ όπως στο 2άρι.

Δεν έχω ακόμα πλήρη άποψη μιας και την έχω λίγες ώρες, σε ταχύτητα δείχνει ένα κλικ πάνω από τη stock (από την οποία βέβαια δεν είχα ιδιαίτερο παράπανω -πλην των σημείων που είχα αναφέρει)

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι ότι προσφέρει υπερβολικά πολλές επιλογές παραμετροποίησης, το μόνο που δεν κατάφερα να ενεργοποίησω είναι το xpοsed παρολό που φλάσαρα τα δύο αρχεία που έλεγε.

Ελπίζω να έχουμε εφάμιλλο επίπεδο υποστήριξης από τους dev & να το κατευχαριστηθώ όπως στο 2άρι.

xposed δεν εχω δοκιμασει ακομη γιατι η ρομ δινει απιστευτη παραμετροποίηση οπως λες ..οποτε για την ωρα δεν χρειάστηκε ...

αν θες ομως να περιμενεις κραταω Back up και δοκιμάζω ...:)

xposed δεν εχω δοκιμασει ακομη γιατι η ρομ δινει απιστευτη παραμετροποίηση οπως λες ..οποτε για την ωρα δεν χρειάστηκε ...

αν θες ομως να περιμενεις κραταω Back up και δοκιμάζω ...:)

Μέσα στη σελίδα της rom λέει και για xposed, αλλά εντάξει ρε συ δεν χρειάζεται να το κάνεις για μένα, ρώτησα μήπως ήξερες.

Επίσης, ξέρεις αν μπορούμε να πειράξουμε το grid στο μενού των εφαρμογών? Θέλω να το κάνω 4x5 ή 4x6.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note Edge