Jump to content

Samsung Galaxy Note Edge

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

----------------------

Οντως εχει ωραια θεματα, νασαι καλα.Ναι κριμα πηγε σε αλλο τηλεφωνο κ αυτος.Δε φαινεται στον οριζοντα αλλος καλος dev.Παντως η ρομ ειναι αρκετα καλη και γρηγορη, και για το προβλημα με τον παροχο[εμφανιζει sprint πανω αριστερα] κατεβαζεις το ||:Phone INFO || και αλλαζεις τις ρυθμισεις για να εχεις και 2G και 3G ,4G στις ρυθμισεις.Το μονο που βρισκω ειναι οτι μετα απο ριμπουτ χανει την ωρα.

Ευτυχως που εχω και το oppo find 7 και φλασαρω [flashholic ειμαι]..:O

Εμένα πάνω αριστέρα εμφανίζει το δίκο μου πάροχο & μόνο σε lock screen.

Όταν το ξεκλειδώνω είναι όπως φαίνεται και στο screenshot.

Επίσης, ούτε αυτό το πρόβλημα με την ώρα έχω & έχω κάνει άπειρα reboot σήμερα.

Θέμα ασυμβατότητας έχω με την κάμερα, με τον screen off app που δεν γεμίζει την οθόνη & με τα custom θέματα, όπου όταν το γυρνάω σε landscape mode βγάζει μια ειδοποίηση & με γυρνάει στο αρχικό θέμα.

Για το τελευταίο η μόνη λύση που έχω βρει ως τώρα είναι να ορίζω όποιο θέμα θέλω & μετά να πηγαίνω και ''παγώνω'' την εφαρμογή ''θέματα'', μετά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Φυσικά μετά για να αλλάξω θέμα θέλει ''ξεπάγωμα''.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα πάνω αριστέρα εμφανίζει το δίκο μου πάροχο & μόνο σε lock screen.

Όταν το ξεκλειδώνω είναι όπως φαίνεται και στο screenshot.

Επίσης, ούτε αυτό το πρόβλημα με την ώρα έχω & έχω κάνει άπειρα reboot σήμερα.

Θέμα ασυμβατότητας έχω με την κάμερα, με τον screen off app που δεν γεμίζει την οθόνη & με τα custom θέματα, όπου όταν το γυρνάω σε landscape mode βγάζει μια ειδοποίηση & με γυρνάει στο αρχικό θέμα.

Για το τελευταίο η μόνη λύση που έχω βρει ως τώρα είναι να ορίζω όποιο θέμα θέλω & μετά να πηγαίνω και ''παγώνω'' την εφαρμογή ''θέματα'', μετά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Φυσικά μετά για να αλλάξω θέμα θέλει ''ξεπάγωμα''.

--------------------

Εχεις δικιο τωρα καταλαβα οτι εχω μπερδεψει τα ports ,με τη ρομ που ανεφερες δεν ειχα τετοια προβληματα,την εχω μπακ-απ.Θα την περασω..

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Καμία custom καινούργια έχουμε ρε παιδια; βγήκε νέα βάση και έχουμε πολύ ησυχία βλέπω

Καμία custom καινούργια έχουμε ρε παιδια; βγήκε νέα βάση και έχουμε πολύ ησυχία βλέπω

--------------------

Εξαιρετικο τηλεφωνο αλλα απο υποστηριξη στο γνωστο φορουμ ..Ελαχιστα πραγματα.. :(:mad:βαρεθηκα της samsung roms και εβαλα resurrection remix,καλη ειναι-με τις γνωστες παραμετροποιησεις κ με μπαταρια λιγο δυνατοτερη απο τις stock.

Δυστυχώς πολύ μικρή υποστήριξη!

Προσωπικά, θα θέλα μια μίξη της rom του 5 με τη δικιά μας stock.

Επίσης, ψάχνω να βρω τον τρόπο να ξεκλειδώσω όλες τις manual ρυθμίσεις της κάμερας...(Δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρει κάτι)

--------------------

Εξαιρετικο τηλεφωνο αλλα απο υποστηριξη στο γνωστο φορουμ ..Ελαχιστα πραγματα.. :(:mad:βαρεθηκα της samsung roms και εβαλα resurrection remix,καλη ειναι-με τις γνωστες παραμετροποιησεις κ με μπαταρια λιγο δυνατοτερη απο τις stock.

Για πες μας και άλλες εντυπώσεις;

Μπαταρία καλύτερη και φαντάζομαι το τηλέφωνο σούπερ σμουθ χωρίς την σαβούρα της samsung έτσι; η κυρτη οθόνη δεν σου λείπει καθόλου;

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχώς πολύ μικρή υποστήριξη!

Προσωπικά, θα θέλα μια μίξη της rom του 5 με τη δικιά μας stock.

Επίσης, ψάχνω να βρω τον τρόπο να ξεκλειδώσω όλες τις manual ρυθμίσεις της κάμερας...(Δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρει κάτι)

Έτσι ακριβώς.. Τρομερό τηλέφωνο αλλά υποστήριξη μηδέν δυστυχώς

Για πες μας και άλλες εντυπώσεις;

Μπαταρία καλύτερη και φαντάζομαι το τηλέφωνο σούπερ σμουθ χωρίς την σαβούρα της samsung έτσι; η κυρτη οθόνη δεν σου λείπει καθόλου;

-------------------------------------------------------

Η κυρτη οθονη ...ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εχει νοημα το τηλεφωνο αυτο χωρις την κυρτη οθονη δεξια του, ειναι τελειως διαφορετικο με αλλες ρομ που δεν την υποστηριζουν.Γι αυτο παω απο backup σε backup.Παντως η ress remix ειναι πιο ελαφρια σιγουρα,πιο γρηγορη ,με παραμετροποιηση πολυ και πιο καλη μπαταρια.

Αν υπηρχε καποιος custom kernel που να δουλευε σωστα για τις ρομς που βασιζονται στη στοκ ,τα πραγματα θα ηταν καλυτερα.

Αλλα ο μοναδικος που υπαρχει στην τελευταια του βερσιον δεν μπουταρει καν στη ρομ του Micky387 που υπαρχει διαθεσιμη στο γνωστο φορουμ.

Επισης οπως γραφει και ο bas13 θα ηταν τελεια μια rom μιξη του ΝΟΤΕ 5 με του edge.Αλλα ολοι οι καλοι "μαγειρες" την κανανε για s6 edge plus..

Edited by xenkato1

Η κυρτη οθόνη είναι ο μόνος λόγος που κρατιέμαι και δεν δοκιμάζω Cm... Αν και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά έστω και σαν εμπειρία. Συμφωνώ σε ολα τα άλλα που λες. Δυστυχώς το τηλέφωνο δεν έχει πλέον καθόλου υποστήριξη και είναι κρίμα.. Ας υπήρχε τουλάχιστον ένας κερνελ.. Ο Mickey γιατί επίσης δεν έκανε update την ρομ του πάνω στην νεα βάση δεν μπορώ να καταλάβω.. :(

Ακομα και αψογη να ειναι η cm και να τρεχει ομαλοτατα, τι νοημα θα εχει να "ακρωτηριασεις" την πλαϊνη οθονη?

Μια καλοπροαιρετη παρατηρηση παντως για οσους παραπονιουνται για ελλειψη υποστηριξης. Στο νημα του νοτε2 υπαρχει ενα παιδι που ειναι γυμναστης (οπως εχει πει ο ιδιος) και μαγειρευει μονος του υπαρχουσες ρομ με οδηγιες και εργαλεια απο το xda. Δεν ειναι τελειος αλλα προσπαθει. Οι devs δεν ειναι θεοι, παιδια σαν κι εμας ειναι, απλως με καλυτερη οργανωση του ελευθερου χρονου τους.

Ακομα και αψογη να ειναι η cm και να τρεχει ομαλοτατα, τι νοημα θα εχει να "ακρωτηριασεις" την πλαϊνη οθονη?

Μια καλοπροαιρετη παρατηρηση παντως για οσους παραπονιουνται για ελλειψη υποστηριξης. Στο νημα του νοτε2 υπαρχει ενα παιδι που ειναι γυμναστης (οπως εχει πει ο ιδιος) και μαγειρευει μονος του υπαρχουσες ρομ με οδηγιες και εργαλεια απο το xda. Δεν ειναι τελειος αλλα προσπαθει. Οι devs δεν ειναι θεοι, παιδια σαν κι εμας ειναι, απλως με καλυτερη οργανωση του ελευθερου χρονου τους.

----------------

Συμφωνω σε οσα λες ,και γω καποια στιγμη ειχα προσπαθησει να "μαγειρεψω με ενα S5 ,αλλα γρηγορα τα παρατησα λογω χρονου -υπαρχουν πολλα εργαλεια και οδηγιες οντως ,χρονος ελευθερος δεν υπαρχει.Ωστοσο ειναι ενα τηλεφωνο που λογικα θα επρεπε να ειχε περισσοτερη υποστηριξη.

Το δοκιμασα και το συστηνω ανεπιφυλακτα. [script]Touchwiz De-Bloating Script ~ 222 Apps, στο νημα του ΝΟΤΕ 4 [στο γνωστο φορουμ].Αψογο με τη ρομ του Mickey, θελει μονο ενα λεπτο δουλιτσα για να μπουταρει ο edge launcher.Post 32 του Battlehero, για να δουλεψει σωστα.Για οσους θελουν κατι πολυ light.

Το δοκιμασα και το συστηνω ανεπιφυλακτα. [script]Touchwiz De-Bloating Script ~ 222 Apps, στο νημα του ΝΟΤΕ 4 [στο γνωστο φορουμ].Αψογο με τη ρομ του Mickey, θελει μονο ενα λεπτο δουλιτσα για να μπουταρει ο edge launcher.Post 32 του Battlehero, για να δουλεψει σωστα.Για οσους θελουν κατι πολυ light.

Τι ακριβώς είναι αυτό; σου είναι εύκολο να δώσεις λινκ;

Τι ακριβώς είναι αυτό; σου είναι εύκολο να δώσεις λινκ;

-------------------------

http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/script-touchwiz-bloating-script-222-apps-t3258537

Αμεσως μετα το φλασαρισμα της ρομ ,φλασαρεις κ αυτο και γλιτωνεις απο ολες τις αχρηστες εφαρμογες.Επισης μπορεις ευκολα να επιλεξεις τι θα διαγραφει και τι θα μεινει στη ρομ.Το αποτελεσμα ειναι να ειναι η ρομ πολυ ελαφρια, γρηγορη κ με πολυ καλυτερη μπαταρια.Το μειον ειναι οτι ειναι πολυ light για καποιοιν που θελει ολες τις εφαρμογες της samsung.

Edited by xenkato1

OK thanks για την απάντηση..

Είμαι με στοκ ρομ ρουτ.. Κρατάω μπακ απ και δοκιμάζω το αποτέλεσμα..

Για όποιον ενδιαφέρεται για stock rom, βγήκε(2/12) νέα έκδοση(COK2), φυσικά 5.1.1.

Είναι λουξεμβούργου για τα FY, αλλά εννοείται κάνει και για τα F.

Για όποιον ενδιαφέρεται για stock rom, βγήκε(2/12) νέα έκδοση(COK2), φυσικά 5.1.1.

Είναι λουξεμβούργου για τα FY, αλλά εννοείται κάνει και για τα F.

εχουμε μηπως κανενα νεο για αλλαγες που φερνει ?

επισης ρουτ γινεται με τον γνωστο τροπο ?:)

αν προλαβω θα την δοκιμασω σημερα ...!

εχουμε μηπως κανενα νεο για αλλαγες που φερνει ?

επισης ρουτ γινεται με τον γνωστο τροπο ?:)

αν προλαβω θα την δοκιμασω σημερα ...!

Δεν ξέρω τι φέρνει, απλά είδα στο sammobile ότι βγήκε νεότερη έκδοηση.

Εγώ έχω αράξει στου mickey :p

Δεν ξέρω τι φέρνει, απλά είδα στο sammobile ότι βγήκε νεότερη έκδοηση.

Εγώ έχω αράξει στου mickey :p

μου φαινεται και εγω στο mickey θα γυρίσω στο τελος ..!:lol::lol::lol:

μπορει να ειναι 2 βασεις πισω αλλα τα εχει ολα και συμφέρει ..:)

Μου κάνει πάντως τρομερή εντύπωση ότι δεν βρίσκω καμία αναφορά στο θέμα του xda για το νέο update..

Εδώ ξενερώνω λίγο πραγματικά :(:eek:

Δυστυχώς το ''ανεπίσημο'' ενδιαφέρον για τη συσκευή είναι ελάχιστο-μηδαμινό. :mad:

Εκεί που θα ξενερώσω πάντως είναι αν η 6.0 δεν είναι έτσι όπως την θέλω.

Δυστυχώς το ''ανεπίσημο'' ενδιαφέρον για τη συσκευή είναι ελάχιστο-μηδαμινό. :mad:

Εκεί που θα ξενερώσω πάντως είναι αν η 6.0 δεν είναι έτσι όπως την θέλω.

Θύμισε μου λίγο φιλε μου του Mickey ήταν με δικό του κέρνελ;..

Με στοκ κέρνελ με μπουκωνει μερικές φορές το κινητό. Η μνήμη πέφτει κάτω από 300 mb και εκνευρίζομαι..

Δες στο screenshot:

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/03/db8886ad29fb92047f06a9570fa4369d.jpg

Υποψιν, έχω βάλει πολλές εφαρμογές που δεν με ενδιαφέρουν να τρέχουν στο παρασκήνιο σε greenify αλλά τις κλείνω χειροκίνητα γιατί κάποιες φορές τις θέλω.

Επίσης, έχω πειράξει αρκετά τα permissions.

Edited by bas13

Δες στο screenshot:

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/03/db8886ad29fb92047f06a9570fa4369d.jpg

Υποψιν, έχω βάλει πολλές εφαρμογές που δεν με ενδιαφέρουν να τρέχουν στο παρασκήνιο σε greenify αλλά τις κλείνω χειροκίνητα γιατί κάποιες φορές τις θέλω.

Επίσης, έχω πειράξει αρκετά τα permissions.

Οκκκκκκ... Βοηθα με λιγο όταν λες έχεις πειράξει permissions;

Με AppOpsXposed(θα το βρεις στα modules του xposed) έχω κλείσει αρκετά πράγματα.

Δεν ξέρω αν χρειάζεται και το απλό appops από playstore, εγώ το είχα ήδη εγκατεστημένο όταν έβαλα το appopsxposed.

Με σύνεση μόνο αυτά που θα κλείσεις & γενικά όποιος το δουλέψει με προσοχή τι κλείνετε, γιατί μπορεί να είναι και κάτι χρήσιμο.

Με AppOpsXposed(θα το βρεις στα modules του xposed) έχω κλείσει αρκετά πράγματα.

Δεν ξέρω αν χρειάζεται και το απλό appops από playstore, εγώ το είχα ήδη εγκατεστημένο όταν έβαλα το appopsxposed.

Με σύνεση μόνο αυτά που θα κλείσεις & γενικά όποιος το δουλέψει με προσοχή τι κλείνετε, γιατί μπορεί να είναι και κάτι χρήσιμο.

Βλέπω έχει πολύ πράμα για πείραγμα... Θα το μελετήσω και θα επανέλθω..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note Edge