Jump to content

Samsung Galaxy Note Edge

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδω το βιντεο με την εφαρμογη που προτεινε ο manan69t πιο πανω ..

Te_salat για μενα το κινητο χωρις την εφαρμογη να γραφει ειναι ακομη πιο γρηγορο ..απλα δεν εχω τωρα αλλη καλη συσκευη διπλα μου ..

το κινητο ειναι απο restart . και παταω το recent tasks για πρωτη φορα αφου ανοιξω ενα κάρο εφαρμογες ..!

Καλό φαινεται αλλά θα ήθελα απο αλλη κάμερα γιατι η εφαρμογή δεν δειχνει την πραγματική ταχύτητα. Επισης θα ηθελα αν μπορεις να ανοιγεις νορμαλ εφαρμογές που τις έχουμε ολοι, δηλαδη FB, tapatalk, youtube, χαρτες κλπ.

Στην πρωτη φωτο που εβγαλες εδεθξε να λαγκαρει οταν πηγες να την ανοιξεις. δεν ξερω αν καταλαβα λαθος.

Στο άνοιγμα κάποιων εφαρμογών πχ Here YouTube η δική μου συσκευή τις άνοιξε πιό γρήγορα. Βέβαια εσύ έχεις 300 εφαρμογές εγκατεστημενες :) συν ίσως η καθυστέρηση από την εφαρμογή βιντεοσκοπισης.

Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλό φαινεται αλλά θα ήθελα απο αλλη κάμερα γιατι η εφαρμογή δεν δειχνει την πραγματική ταχύτητα. Επισης θα ηθελα αν μπορεις να ανοιγεις νορμαλ εφαρμογές που τις έχουμε ολοι, δηλαδη FB, tapatalk, youtube, χαρτες κλπ.

Στην πρωτη φωτο που εβγαλες εδεθξε να λαγκαρει οταν πηγες να την ανοιξεις. δεν ξερω αν καταλαβα λαθος.

Ευχαριστώ πολύ πάντως.

βασικα ανοιξα Here maps youtube κτλ .....ειδες καμια καθυστέρηση στα recent appl?

η καμερα νομιζω καθυστέρησε λιγο την πρωτη φορα επειδη εγραφε το βιντεο για την οθόνη ...

το Here και το youtube προφανως αργησε να τα ανοιξει γιατι τα ειχα κλειστα με το greenfy ...

θα σου ανεβασω και αλλο βιντεο soon! περιμενω να ερθει το αδερφακι μου που εχει το Note 3 οποτε θα επανελθω ...

Edited by freddaras

βασικα ανοιξα Here maps youtube κτλ .....ειδες καμια καθυστέρηση στα recent appl?

η καμερα νομιζω καθυστέρησε λιγο την πρωτη φορα επειδη εγραφε το βιντεο για την οθόνη ...

το Here και το youtube προφανως αργησε να τα ανοιξει γιατι τα ειχα κλειστα με το greenfy ...

θα σου ανεβασω και αλλο βιντεο soon! περιμενω να ερθει το αδερφακι μου που εχει το Note 3 οποτε θα επανελθω ...

Το recent apps ήταν κορυφαίο.

Περιμένω να δω την 5.1.1 και μετά βουρ αν συνεχίσουν τα lag.

Στο S6 edge λένε ότι με το δεύτερο update της 5.1.1 είδαν τρομερή βελτίωση σε όλα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το recent apps ήταν κορυφαίο.

Περιμένω να δω την 5.1.1 και μετά βουρ αν συνεχίσουν τα lag.

Στο S6 edge λένε ότι με το δεύτερο update της 5.1.1 είδαν τρομερή βελτίωση σε όλα.

φιλε και να μην δεις βελτιωση (που θα δεις σιγουρα) θα δεις 100% με τους devs...(καποια στιγμη θα ληξει η εγγύηση:lol: )

δεν ειναι κινητο για μενα που το αλλαζεις ευκολα ....! (εγω θα το κρατήσω καιρο παντως ...)...!

σοβαρα παντως ακομη και τωρα στοκ με custom εχει τεραστια διαφορα ..ειδικα στο θεμα κερνελ ...(ο emotion τα σπαει ...)

φιλε και να μην δεις βελτιωση (που θα δεις σιγουρα) θα δεις 100% με τους devs...(καποια στιγμη θα ληξει η εγγύηση:lol: )

δεν ειναι κινητο για μενα που το αλλαζεις ευκολα ....! (εγω θα το κρατήσω καιρο παντως ...)...!

σοβαρα παντως ακομη και τωρα στοκ με custom εχει τεραστια διαφορα ..ειδικα στο θεμα κερνελ ...(ο emotion τα σπαει ...)

Θα το κάνω αλλά όταν έλθει η ώρα του.

Περιμένω να δω τι παίζει με το Ν5 και αν είναι χάλια από μπαταρία όπως το φαντάζομαι πάω root κατευθείαν.

Περιμένω να δω τι παίζει με το Ν5 και αν είναι χάλια από μπαταρία όπως το φαντάζομαι πάω root κατευθείαν.

απορω ρε παιδια πως αντέχετε ?:lol::lol::lol::lol::lol:

πραγματικα θαυμαζω το κουραγιο σας ...:)

Αν ειναι 4100mAh...οπως ακουγεται ...μαλλον το αντιθετο....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Αν ειναι 4100mAh...οπως ακουγεται ...μαλλον το αντιθετο....

Μάλλον δεν θα είναι τόσο. Έβγαλαν κάποιες φήμες στην αρχή, αλλά μετά από ότι βλέπω λένε για κάτι 3.100.

Δύο μέρες έμειναν για να δούμε.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

απορω ρε παιδια πως αντέχετε ?:lol::lol::lol::lol::lol:

πραγματικα θαυμαζω το κουραγιο σας ...:)

Δεν είναι τραγικό, εξαρτάται την χρήση που κάνει καθένας μας.

Στο άνοιγμα εφαρμογών και browsing είναι ταχύτατο.

Αν δεν υπήρχαν τα 2 θεματακια που έχει θα ήταν μια χαρά.

Το recent apps το ξεπερνάω γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Εχω την πλαινή οθόνη γι αυτό.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι με την συλλογή όπου χρησιμοποιώ το QuickPic και με λίγη ταλαιπωρία λύνεται κι εκεί το πρόβλημα.

Μετά από πολύ πείραμα στ νοτε 4 στ ετζ κάθομαι στα αυγά μου. .... και δεν τ πειράζω με ενοχλούν ότι έχει εφαρμογές που δεν γουστάρω να υπάρχουν της απενεργοποιησα αλλά οκ λαγκ και τέτοια δεν συναντάω πολύ πολύ. ... όντως εκεί από τ κάμερα στη συλλογή έχετε δίκιο αλλά οκ για ένα προβληματάκι δεν θα χάσω την εγγύηση. ... γενικά η απόδοση είναι πολύ καλή μου αρέσει τ μόνο που σκέφτομαι είναι μ ροοτ θα κέρδιζα σε μπαταρία σίγουρα αυτό κ μόνο. Για άλλους λόγους δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον. .... κ σίγουρα με την στον τουλάχιστον ξέρεις ότι είναι απροβληματιστη

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!:

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09.

Edited by truckman

Δεν είναι τραγικό, εξαρτάται την χρήση που κάνει καθένας μας.

Στο άνοιγμα εφαρμογών και browsing είναι ταχύτατο.

Αν δεν υπήρχαν τα 2 θεματακια που έχει θα ήταν μια χαρά.

Το recent apps το ξεπερνάω γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Εχω την πλαινή οθόνη γι αυτό.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι με την συλλογή όπου χρησιμοποιώ το QuickPic και με λίγη ταλαιπωρία λύνεται κι εκεί το πρόβλημα.

εγω φιλε ολη αυτη την σαβουρα της samsung να τρεχει απο πισω δεν μπορω να την αντεξω ..

+οτι εχω μαθει με το android αλλιως ...(να εχω φουλ κοντρολ στην συσκευη μου ..)

greenfy πχ με xposed ειναι must για μενα ...και ποσα αλλα ακομη

τεσπα οπως το βλεπει ο καθενας ..

σημερα δοκιμαζω αυτη ...(την ειχα καιρο στο μυαλο μου ..)

http://forum.xda-developers.com/note-edge/development/bod7-n915f-tekxodus-ne-urv3-6r3-7-06-t3159666

για αλλη μια φορα η συσκευη εγινε αγνωριστη ..

ακομη πιο γρηγορο ακομη πιο smooth το κινητο κτλ κτλ κτλ ..

θα σας ανεβασω βιντεακι συντομα ...(απο αλλο κινητο ...)

Καλησπερα. Ημουν κατοχος του note 4 το οποιο πουλησα και τωρα ψαχνομαι για το note edge. Ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος απο την αλλαγη. Επειδή ψάχνομαι για καινουργιο θα ηθελα να σας ρωτησω αν αυτα τις vodafone ειναι branded η οχι. Το εχει σε προσφορα και το μονο που με σταματάει ειναι αυτο. Σε επικοινωνια που ειχα με vodafone και με καταστηματα τους οι πιο πολυ λενε ναι ειναι branded και οι υπόλοιποι δεν γνωριζουν καν.. Εγω ομως το ψαχνω ακομα διότι με κανα δυο παιδια που ηρθε σε επικοινωνία μου ειπαν οτι το τηλεφωνο ηταν εντελως καθαρο unbranded.. Μηπως ξερετε πως θα μαθω σιγουρα οι όσοι το πηρατε απo vodafone να μου πειτε?

Ευχαριστω

Καλησπερα. Ημουν κατοχος του note 4 το οποιο πουλησα και τωρα ψαχνομαι για το note edge. Ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος απο την αλλαγη. Επειδή ψάχνομαι για καινουργιο θα ηθελα να σας ρωτησω αν αυτα τις vodafone ειναι branded η οχι. Το εχει σε προσφορα και το μονο που με σταματάει ειναι αυτο. Σε επικοινωνια που ειχα με vodafone και με καταστηματα τους οι πιο πολυ λενε ναι ειναι branded και οι υπόλοιποι δεν γνωριζουν καν.. Εγω ομως το ψαχνω ακομα διότι με κανα δυο παιδια που ηρθε σε επικοινωνία μου ειπαν οτι το τηλεφωνο ηταν εντελως καθαρο unbranded.. Μηπως ξερετε πως θα μαθω σιγουρα οι όσοι το πηρατε απo vodafone να μου πειτε?

Ευχαριστω

εγω το αγορασα πριν 18 ημερες με την προσφορα της vodafone 599 ευρω και ειναι unbranded πεντακαθαρο χωρις εφαρμογες vodafone μεσα

εγω το αγορασα πριν 18 ημερες με την προσφορα της vodafone 599 ευρω και ειναι unbranded πεντακαθαρο χωρις εφαρμογες vodafone μεσα

Εισαι ο τριτος που μου το λεει.. Μαλλον θα το ρισκαρω. Μπορεις να μου πεις το καταστημα τουλαχιστο να αυξησω τις πιθανοτητες παιρνοντας το απο εκει? Ευχαριστω

Εισαι ο τριτος που μου το λεει.. Μαλλον θα το ρισκαρω. Μπορεις να μου πεις το καταστημα τουλαχιστο να αυξησω τις πιθανοτητες παιρνοντας το απο εκει? Ευχαριστω

Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α΄, 28 στο πασαλιμανι

Να σας δωσω την αψογη λειτουργια της συλλογης του S6 να μου δωσετε μερικα απο τα μαγικα του note edge /4 ..γιατι μου εχουν λειψει μετα απο 2 μηνες....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Να σας δωσω την αψογη λειτουργια της συλλογης του S6 να μου δωσετε μερικα απο τα μαγικα του note edge /4 ..γιατι μου εχουν λειψει μετα απο 2 μηνες....

Για αυτά τα μαγικά κόλπα ανεχόμαστε τις μικροαστοχίες της sammy, oύτε για την ταχύτητα του καθαρού andrοid δεν θα τα αντάλλαζα.

Παρόλ' αυτά είναι κρίμα η sammy να μην τα διορθώνει & δεν μπορώ να δεχθώ ότι είναι θέμα ανικανότητας.

Για αυτά τα μαγικά κόλπα ανεχόμαστε τις μικροαστοχίες της sammy, oύτε για την ταχύτητα του καθαρού andrοid δεν θα τα αντάλλαζα.

Παρόλ' αυτά είναι κρίμα η sammy να μην τα διορθώνει & δεν μπορώ να δεχθώ ότι είναι θέμα ανικανότητας.

Όταν με το καλό τελειώσει η εγγύηση θα τα διορθώσεις μόνος σου:p

Όταν με το καλό τελειώσει η εγγύηση θα τα διορθώσεις μόνος σου:p

Με τα τελευταία καμώματα της Sammy θα τη ληξω την εγγύηση πολύ νωρίτερα από τη σελίδα 2ετια

Δεν έχω θέμα να ζήσω χωρίς εγγύηση, κυρίως για λόγους μεταπώλησης το κρατάω stock, αλλά απ' ότι φαίνεται θα το κρατήσω καρό τελικά.

Μόλις βρω χρόνο θα αρχίσω το πείραγμα.

Μιας και το ψάχνεις αρκετά, τι προτείνεις?

Ψάχνω κάτι σταθερό, που να διορθώνει όλα τα bugs, να μην χάνουμε κάτι από τα ήδη υπάρχοντα features & αν φέρνει και τίποτα από s6 καλοδεχόμενο?

Με τα τελευταία καμώματα της Sammy θα τη ληξω την εγγύηση πολύ νωρίτερα από τη σελίδα 2ετια

Δεν έχω θέμα να ζήσω χωρίς εγγύηση, κυρίως για λόγους μεταπώλησης το κρατάω stock, αλλά απ' ότι φαίνεται θα το κρατήσω καρό τελικά.

Μόλις βρω χρόνο θα αρχίσω το πείραγμα.

Μιας και το ψάχνεις αρκετά, τι προτείνεις?

Ψάχνω κάτι σταθερό, που να διορθώνει όλα τα bugs, να μην χάνουμε κάτι από τα ήδη υπάρχοντα features & αν φέρνει και τίποτα από s6 καλοδεχόμενο?

Δες λίγο το λινκ που έδωσα πιο πάνω.. Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες εδώ και όλα δείχνουν ότι θα κάτσω καιρό... Πολύ δυνατή custom... Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει ελληνικά αλλά το διορθώνεις αυτό με εφαρμογή από το play store

Πέρασα σήμερα με Odin την τελευταία version που είναι τέλος Ιουλίου BOF3.

Μέχρι στιγμής βλέπω το recent apps ανοίγει αμέσως.

Πρέπει όμως να περιμένω μια δυο μέρες γιατί ίσως ξαναγίνει αργό όσο δουλεύεται η συσκευή.

Κώστα έχουν δώσει πλέον άλλον αέρα μετά και τα τελευταία update στα τηλέφωνα. Νομίζω πως θα συνεχίσεις να το βλέπεις πλέον.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Κώστα έχουν δώσει πλέον άλλον αέρα μετά και τα τελευταία update στα τηλέφωνα. Νομίζω πως θα συνεχίσεις να το βλέπεις πλέον.

Μακάρι Νικόλα. Πάντως το πρόβλημα της καθυστέρησης να μπει στην συλλογή όταν θες να δεις την φωτογραφία που μόλις τράβηξες συνεχίζεται.

Edit

Παραδόξως όταν επιλέξω να αποθηκευονται στην SD δεν καθυστερεί σχεδόν καθόλου. Άλλο και τούτο.

Edited by Te_salat

• The title was changed to Samsung Galaxy Note Edge