voithostyrempora Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Στα 699 ευρώ και από την αλυσίδα "Γερμανός" . Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά με τη δωροεπιταγή ? Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Στα 699 ευρώ και από την αλυσίδα "Γερμανός" . Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά με τη δωροεπιταγή ? Πάντως οι τιμές με συμβόλαιο είναι γελοίες στην Ελλάδα. Στην Αμερική το παίρνεις 200$ με δύο χρόνια συμβόλαιο που το κόστος ξεκινά από 70$ τον μήνα έως 100. Με τα 100 έχεις τα πάντα δωρεάν και unlimited. Δηλαδή δεν πληρώνεις τίποτα για κλήσεις σε κινητά, σταθερά, sms και data. H cosmote το δίνει με συμβόλαιο οσο το βρίσκεις στο σκρουτζ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Πάντως οι τιμές με συμβόλαιο είναι γελοίες στην Ελλάδα. Στην Αμερική το παίρνεις 200$ με δύο χρόνια συμβόλαιο που το κόστος ξεκινά από 70$ τον μήνα έως 100. Με τα 100 έχεις τα πάντα δωρεάν και unlimited. Δηλαδή δεν πληρώνεις τίποτα για κλήσεις σε κινητά, σταθερά, sms και data. H cosmote το δίνει με συμβόλαιο οσο το βρίσκεις στο σκρουτζ. Πέρασαν οι καλές εποχές Κωστή, που έπαιρνες μέχρι και την συσκευη δώρο με καλό συμβόλαιο. Εδώ ακόμα τα 3 giga θεωρούνται πολλά... Ας τα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Το βλέπω στα 652 ευρώ στο birdphone, αλλά μόνο σε λευκό και κατόπιν παραγγελίας. Στο site του καταστηματος λέει 760 ευρώ . Με το Γερμανό, το Public και το Multirama να το έχουν στα 699 ευρώ και τη Samsung Hellas να φαίνεται ότι το εισηγαγε επιτέλους επίσημα (είναι το πλέον πιθανό), νομιζω ότι μπορούμε να περιμένουμε αρκετά σημαντική πτώση τιμής, από τα ~675 ευρω που παίζει σημερα (με επιφυλαξη για το birdphone). Ελπίζω να προλαβω μέρος της πτώσης όταν το πάρω :lol: . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπερα παιδια και συγνωμη αν εχει απαντηθει....δεν λειτουργει στο EDGE η γρηγορη φορτιση??????Γιατι οταν συνδεω τον φοτριστη δεν μου βγαζει μηνυμα οτι συνδεθηκε γρηγορος φορτιστης...οπως εβγαζε το NOTE 4????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπερα παιδια και συγνωμη αν εχει απαντηθει....δεν λειτουργει στο EDGE η γρηγορη φορτιση??????Γιατι οταν συνδεω τον φοτριστη δεν μου βγαζει μηνυμα οτι συνδεθηκε γρηγορος φορτιστης...οπως εβγαζε το NOTE 4????? Φυσικά και λειτουργεί, τσέκαρε στις ρυθμίσεις, στην ενότητα εξοικονόμηση ενέργειας αν είναι ενεργοποπιημένη η επιλογή ''Γρήγορη φόρτιση'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Για θήκη LED flip cover , που ρωτησα κι εγώ πιο πριν, υπάρχει σχετικό topic και στο xda . Μια unofficial ψιλομούφα βλέπω μόνο. Τα Edge Panels μαζεμένα εδώ . Εχετε βρει κι άλλα ? Edited April 5, 2015 by voithostyrempora Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Έχει χρησιμοποιησει κανείς nano sim card με ανταπτερ? Φοβάμαι μην καταστρέψω το sim try. Δεν θέλω να πάρω mico sim γιατί χρησιμοποιώ και άλλες συσκευές που παίρνουν nano. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Σκέφτομαι να το πάρω αρκετό καιρό. Θα υπάρξει κάποιος τρόπος να κάνουμε root χωρίς να γράψει το Knox ή τσάμπα όνειρα. Έχω μείνει με το note 2. Λόγω της πένας δεν αλλάζω Κατηγορία αλλά το Knox έχει αρχίσει να μου την δίνει στα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Σκέφτομαι να το πάρω αρκετό καιρό. Θα υπάρξει κάποιος τρόπος να κάνουμε root χωρίς να γράψει το Knox ή τσάμπα όνειρα. Έχω μείνει με το note 2. Λόγω της πένας δεν αλλάζω Κατηγορία αλλά το Knox έχει αρχίσει να μου την δίνει στα νεύρα. Τσάμπα όνειρα(τουλάχιστον ως τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Σκέφτομαι να το πάρω αρκετό καιρό. Θα υπάρξει κάποιος τρόπος να κάνουμε root χωρίς να γράψει το Knox ή τσάμπα όνειρα. Έχω μείνει με το note 2. Λόγω της πένας δεν αλλάζω Κατηγορία αλλά το Knox έχει αρχίσει να μου την δίνει στα νεύρα. Σα να το'γραψα εγώ είναι αυτό το post. Κι εγώ έχω το Note II , σκέφτομαι εδώ και καιρό να παρω το Note Edge, λόγω της πενας δεν υπάρχει τίποτα άλλο για μένα στον κόσμο αυτό σε smartphone/tablet πλην της σειράς Note, είμαι ακόμα με το Note II και το knox με εκνευρίζει επίσης :p. Περίμενα να τελειώσει η εγγύηση του Note II (πριν κανα 4μηνο, το Δεκέμβριο) για να ρουτάρω. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Σα να το'γραψα εγώ είναι αυτό το post. Κι εγώ έχω το Note II , σκέφτομαι εδώ και καιρό να παρω το Note Edge, λόγω της πενας δεν υπάρχει τίποτα άλλο για μένα στον κόσμο αυτό σε smartphone/tablet πλην της σειράς Note, είμαι ακόμα με το Note II και το knox με εκνευρίζει επίσης :p. Περίμενα να τελειώσει η εγγύηση του Note II (πριν κανα 4μηνο, το Δεκέμβριο) για να ρουτάρω. Έκανα root απο την πρώτη μέρα όταν ακόμα δεν υπήρχε το ρημάδι. Μετά πήγαινα με custom rom ώσπου έφτασα ταβάνι με την 4.4.4 Εκεί σταμάτησα! Εσύ τι λες θα το τολμήσεις να το πάρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδιά στο edge οι custom είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Δεν αξίζει να χάσετε την εγγύηση μόνο για root. Ακόμα και να πετάξετε το bloat που δεν απενεργοποιείται, δεν θα δείτε σπουδαία βελτίωση. Αν είναι για πλήρες back up από την στιγμή που δεν υπάρχουν Rom για συχνά φλασαρισματα δεν χρειάζεται. Greenify δουλεύει κι έτσι απλά αν ανοίξεις κάποια από τις εφαρμογές που δεν θέλεις να ξυπνάνε, πρέπει να την ξαναβάλεις manual. Δεν είναι δύσκολο. Μια πλακέτα να σου κάψει τελείωσε αν δεν έχεις εγγύηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδιά στο edge οι custom είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Δεν αξίζει να χάσετε την εγγύηση μόνο για root. Ακόμα και να πετάξετε το bloat που δεν απενεργοποιείται, δεν θα δείτε σπουδαία βελτίωση. Αν είναι για πλήρες back up από την στιγμή που δεν υπάρχουν Rom για συχνά φλασαρισματα δεν χρειάζεται. Greenify δουλεύει κι έτσι απλά αν ανοίξεις κάποια από τις εφαρμογές που δεν θέλεις να ξυπνάνε, πρέπει να την ξαναβάλεις manual. Δεν είναι δύσκολο. Μια πλακέτα να σου κάψει τελείωσε αν δεν έχεις εγγύηση. Συμφωνώ σε όλα, πλην του τελευταίου. Αν κάψεις πλακέτα, δε μπορεί να δει η Samsung ότι ειχε γράψει ο knox. Για την ακρίβεια, αν εχεις κάποιο θέμα που σε καλύπτει η εγγυηση, αλλά έχει γράψει ο knox, ο καλύτερος τρόπος να περάσει σιγουρα το service είναι να κάψεις πρώτα την πλακέτα :p:lol::lol::lol: . Έκανα root απο την πρώτη μέρα όταν ακόμα δεν υπήρχε το ρημάδι. Μετά πήγαινα με custom rom ώσπου έφτασα ταβάνι με την 4.4.4 Εκεί σταμάτησα! Εσύ τι λες θα το τολμήσεις να το πάρεις? Πλην συγκλονιστικοτατου απροοπτου, ναι. Με βαση τη σημερινή τεχνολογία και κυρίως την αγορά, θεωρω την τιμή του Note Edge εντός των ορίων του αποδεκτού για εμένα. Είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό από τον ανταγωνισμό hardware-wise και όταν βλέπω άλλες συσκευές να κάνουν 700-800 ευρώ (δε λέμε ονόματα:p) , τα ~670 του Note Edge αντέχονται. Εσύ πώς το βλέπεις ? Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ναι έχεις δίκιο για την πλακέτα. Υπάρχουν βέβαια εξ ίσου ακριβές επισκευές που μπορεί να χρειαστούν στην πορεία αν και μεχρι τώρα καμια συσκευή samsung δεν μου παρουσίασε πρόβλημα. Εχω ενα Nexus s απο το 2010 και χρησιμοποιειται καθημερινά. Το S4 κοντεύει 2 χρόνια, το Note 8 ενάμιση. Μόνο οι μπαταρίες χρειάζονται αλλαγή κατι που πρέπει να προσέξει η Samsung τώρα που πάει σε κλειστές συσκευές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Παιδιά στο edge οι custom είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Δεν αξίζει να χάσετε την εγγύηση μόνο για root. Ακόμα και να πετάξετε το bloat που δεν απενεργοποιείται, δεν θα δείτε σπουδαία βελτίωση. Αν είναι για πλήρες back up από την στιγμή που δεν υπάρχουν Rom για συχνά φλασαρισματα δεν χρειάζεται. Greenify δουλεύει κι έτσι απλά αν ανοίξεις κάποια από τις εφαρμογές που δεν θέλεις να ξυπνάνε, πρέπει να την ξαναβάλεις manual. Δεν είναι δύσκολο. Μια πλακέτα να σου κάψει τελείωσε αν δεν έχεις εγγύηση. Εγώ πιο πολύ το root το θέλω για να μπορώ να πειράζω τον kernel (πιο πολύ για την ένταση του ήχου) καθώς και να βγάζω όλες τις διαφημίσεις απο τον Browser και το youtube. Edited April 7, 2015 by spyros96 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Έχει περάσει κάνας άλλος την Ρώσικη lollipop να μας πει εντυπώσεις? Μ ενδιαφέρει το πως πάει η αυτονομία γιατί στα Ν4 είναι αρκετοί που έχουν battery brain. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά καλησπέρα και καλή Ανάσταση σε όλους. Είμαι σε διλήμμα μεταξύ του s6 και του note 4 edge, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν 2 έκδοσης όπως και με το απλό note δλδ με snapdragon και με exynos και αν αυτό με το exynos εχει εγγύηση στην Ελλάδα. Επίσης με προβληματιζει το γεγονός οτι βλεπω λόγο της ιδιαιτεροτητα της συσκευής αργούν οι αναβαθμίσεις. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά καλησπέρα και καλή Ανάσταση σε όλους. Είμαι σε διλήμμα μεταξύ του s6 και του note 4 edge, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν 2 έκδοσης όπως και με το απλό note δλδ με snapdragon και με exynos και αν αυτό με το exynos εχει εγγύηση στην Ελλάδα. Επίσης με προβληματιζει το γεγονός οτι βλεπω λόγο της ιδιαιτεροτητα της συσκευής αργούν οι αναβαθμίσεις. .. Δεν κυκλοφορεί edge με exynos. Τώρα όσον αφορά το δίλημμα σου εξαρτάται από την χρήση που κάνεις. Αν δεν χρησιμοποιείς τις extra δυνατότητες του note (δεν μιλώ την γραφή με το πενακι αλλά όσα κάνει μόνο αυτό), πας στο S6 που έχει το πιο σύγχρονο hardware. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Δεν κυκλοφορεί edge με exynos. Τώρα όσον αφορά το δίλημμα σου εξαρτάται από την χρήση που κάνεις. Αν δεν χρησιμοποιείς τις extra δυνατότητες του note (δεν μιλώ την γραφή με το πενακι αλλά όσα κάνει μόνο αυτό), πας στο S6 που έχει το πιο σύγχρονο hardware. Το edge κυκλοφορεί με exynos σαν κωδικός είναι το C αλλά δεν παίζει εγγύηση γενικά στην Ευρώπη γιατί είναι μοντέλο αποκλειστικά για την αγορά της Ασίας. Παράλληλα εννοείται ότι θα έχεις καί πρόβλημα με τα δίκτυα. Σχετικά με την διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων θα σού έλεγα το εξής : Το ένα σου δίνει δυνατότητες με την πλαϊνή οθόνη αλλά μεγάλο μέγεθος Το άλλο σού δίνει εμφάνιση σε κανονικό μέγεθος. Προσωπικά πήρα το edge γιατί θεωρώ ότι σαν συσκευή είναι ιδιαίτερη (εννοώ το note) και πιστεύω ότι η δεύτερη οθόνη είναι και αυτή για λειτουργία και όχι τόσο για λεζάντα. Τώρα πού το μοντέλο έχει έρθει επίσημα Ελλάδα πού σημαίνει και ετοιμοπαραδωτα ανταλλακτικά (κυρίως οθόνη) αυτό θα επέλεγα. Το s6 edge άποψη μου too expensive for his job. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Το edge κυκλοφορεί με exynos σαν κωδικός είναι το C αλλά δεν παίζει εγγύηση γενικά στην Ευρώπη γιατί είναι μοντέλο αποκλειστικά για την αγορά της Ασίας. Παράλληλα εννοείται ότι θα έχεις καί πρόβλημα με τα δίκτυα. Σχετικά με την διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων θα σού έλεγα το εξής : Το ένα σου δίνει δυνατότητες με την πλαϊνή οθόνη αλλά μεγάλο μέγεθος Το άλλο σού δίνει εμφάνιση σε κανονικό μέγεθος. Προσωπικά πήρα το edge γιατί θεωρώ ότι σαν συσκευή είναι ιδιαίτερη (εννοώ το note) και πιστεύω ότι η δεύτερη οθόνη είναι και αυτή για λειτουργία και όχι τόσο για λεζάντα. Τώρα πού το μοντέλο έχει έρθει επίσημα Ελλάδα πού σημαίνει και ετοιμοπαραδωτα ανταλλακτικά (κυρίως οθόνη) αυτό θα επέλεγα. Το s6 edge άποψη μου too expensive for his job. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας, και εγώ να πώ την αλήθεια κλείνω πιο πολύ στο note 4 edge, απλώς με προβληματίζει το γεγονός ότι λόγω τις ιδιαιτερότητας τις συσκευής φοβάμαι την samsung στο θέμα των αναβαθμίσεων μην κάνει κανένα αστείο και μας αφήσει αμανάτι.... (ακόμα δεν έχει δώσει την 5 π.χ. ενώ στο απλό Note4 έχει ξεκινήσει, και σε άλλες συσκευές s4 s5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Να ρωτησω κατι, οι περισσοτεροι εχετε αγορασει το 915FY σωστα? Για αυτο εχει βγει lollipop ? και αν ναι ....εντυπωσεις? Επισης με nova να υποθεσω οτι δεν συνεργαζεται σωστα η δευτερη οθονη... αρα μονοδρομος o TW...? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Να ρωτησω κατι, οι περισσοτεροι εχετε αγορασει το 915FY σωστα? Για αυτο εχει βγει lollipop ? και αν ναι ....εντυπωσεις? Επισης με nova να υποθεσω οτι δεν συνεργαζεται σωστα η δευτερη οθονη... αρα μονοδρομος o TW...? Έχει βγει lollipop για το 915F, οι rom του οποίου παίζουν και στο FY, η lollipop είναι ρωσσική και την πέρασα με odin. O nova δεν συνεργάζεται σωστα με τη δέυτερη οθόνη, δυστυχώς, ο tw πάντως δεν έχει θέματα lag, έχω απενεργοποιήσει τα animations και πηγαίνει σφαίρα, απλά εγώ θέλω Nova λόγω των πολύ περισσότερων επιλογών παραμετροποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Να ρωτησω κατι, οι περισσοτεροι εχετε αγορασει το 915FY σωστα? Για αυτο εχει βγει lollipop ? και αν ναι ....εντυπωσεις? Επισης με nova να υποθεσω οτι δεν συνεργαζεται σωστα η δευτερη οθονη... αρα μονοδρομος o TW...? Ο nova δυστυχώς δεν παίζει με τίποτα σε edge αλλά ευτυχώς ο tw εδώ είναι απροβληματιστος. Τις παραμέτρους που έχει ο nova εδώ μπορείς να της τρέξεις από την πλαϊνή οθόνη εκτός εάν είναι κάτι συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Ο nova δυστυχώς δεν παίζει με τίποτα σε edge αλλά ευτυχώς ο tw εδώ είναι απροβληματιστος. Τις παραμέτρους που έχει ο nova εδώ μπορείς να της τρέξεις από την πλαϊνή οθόνη εκτός εάν είναι κάτι συγκεκριμένο. Χρόνια πολλά!!!Τι εννοεις o Nova δεν παιζει σε edge???? Ο Next launcher που εχω εγω παιζει(νομιζω) στο edge!!! Edited April 13, 2015 by harley5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts