manan69t Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ρε παιδιά ας πει αν θέλει κάποιος αν βολεύει στο κράτημα η συσκευή ή έχει ιδιοτροπίες και Θέλει προσοχή λόγο κυρτης οθόνης. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Πιο εύκολο στο χέρι για μένα είναι το νοτελι. Το edge όμως είναι πιο Premium όχι σε υλικά αλλά σε design. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Το Edge είναι ενα ΝΟΤΕ 4 με την διάφορα της κυρτής οθόνης. Για μένα πλέον η δυνατότητα της έξτρα οθόνης επιβάλεται μιας και χειρίζεσαι το κινητό πολύ πιο εύκολα και γρήγορα. Είμαι σίγουρος οτι το S6 Edge θα ενσωματώσει ακόμα πιο πολλές δυνατότητες που ελπίζω να δώσει και στο NOTE Edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Χμ... είσαι άδικος για μια συσκευή που δεν έχεις δουλέψει. Οι ευκολίες που δίνει το Edge ειναι μοναδικές. Έδωσα το Note 4 και έχω Edge απο αρχές Δεκεμβρίου. Δεν το έχω μετανιώσει ούτε μια φορά. Δεν φλασάρω ΡΟΜ και δεν παίζω με τα VR της Samsung... Το Edge είναι μια καλύτερη έκδοση του ΝΟΤΕ 4. Πρώτον, δε θα εξέφραζα άποψη αν δε τα είχα και τα 2! Δεύτερον, είναι μόνο η προσωπική μου άποψη. Κράτησα το Edge για περίπου 2 εβδομάδες ως βασικό τηλέφωνο, αλλά δε με βόλεψε ούτε το πλάτος του, ούτε η flip θήκη που καμμία σχέση δεν έχει με τις S-View σε λειτουργικότητα, ούτε καν το γεγονός ότι δεν παίρνει tempered glass, αλλά ούτε και τα απλά screen protectors (έχουν βγει, αλλά ουσιαστικά δεν κάθονται καλά στην κυρτή οθόνη). Επίσης, η κυρτή οθόνη είναι φαντεζί στην αρχή, έχει μερικές συμπαθητικές εφαρμογές, αλλά μετά από κάποιο διάστημα, εγώ τουλάχιστον σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί της. Τώρα το Edge απλά μπήκε στη συλλογή μου (είναι μοναδικό κομμάτι για να πουληθεί). Θα ήθελα, πάντως, να μας πουν και άλλοι φίλοι τις εντυπώσεις τους, αλλά ως κάτοχοι και των 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Πρώτον, δε θα εξέφραζα άποψη αν δε τα είχα και τα 2! Δεύτερον, είναι μόνο η προσωπική μου άποψη. Κράτησα το Edge για περίπου 2 εβδομάδες ως βασικό τηλέφωνο, αλλά δε με βόλεψε ούτε το πλάτος του, ούτε η flip θήκη που καμμία σχέση δεν έχει με τις S-View σε λειτουργικότητα, ούτε καν το γεγονός ότι δεν παίρνει tempered glass, αλλά ούτε και τα απλά screen protectors (έχουν βγει, αλλά ουσιαστικά δεν κάθονται καλά στην κυρτή οθόνη). Επίσης, η κυρτή οθόνη είναι φαντεζί στην αρχή, έχει μερικές συμπαθητικές εφαρμογές, αλλά μετά από κάποιο διάστημα, εγώ τουλάχιστον σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί της. Τώρα το Edge απλά μπήκε στη συλλογή μου (είναι μοναδικό κομμάτι για να πουληθεί). Θα ήθελα, πάντως, να μας πουν και άλλοι φίλοι τις εντυπώσεις τους, αλλά ως κάτοχοι και των 2. Έγραψες ότι "δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω". Εδώ είσαι λάθος μιας και η κυρτή οθόνη κάνει όλη την διαφορά. Το ότι δεν έμεινες ευχαριστημένος με την S-View ή με κάποιο screen protector δεν βγαζει την συσκευή άκυρη. Δεν χρειάζεται να βάλεις ούτε S-View (μου ήρθε μαζί μιας και έχω πάρει την limited edition από Γερμανία αλλά και εγώ δεν την έβαλα) αλλά ούτε tempered glass. Εγώ το χρησιμοποιώ γυμνό και απλά προσέχω πολύ - όπως κάνω με όλες μου τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Note 4 vs. Note Edge: Titan Showdown Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Note 4 vs. Note Edge: Titan Showdown Πέρα από κάθε σύγκριση, υπάρχει για τον καθένα από εμάς το υποκειμενικό κριτήριο στο οποίο δεν μπορεί να απαντήσει κανένα τεστ και κανένας αριθμός. Το edge είναι μοναδικό, και σε κερδίζει με αυτό.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatitsis Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Απο που αγορασατε τις συσκευες σας; Βλεπω σε διαφορα μαγαζια για συσκευες EU και DE. Επισεις καποιες εχουν κωδικο f και αλλες FY. Ξερουμε διαφορες αυτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Η δική μου είναι Γερμανίας με κωδικό FY. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatitsis Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Υπαρχει καποια καλη προταση σε θηκη και προστασια οθονης για την συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Υπαρχει καποια καλη προταση σε θηκη και προστασια οθονης για την συσκευη; Αυτό μάλλον μπορούν να μας το απαντήσουν μόνο οι νυν κάτοχοι. Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρα την αγορά του Note Edge, ρώτησα στο παρόν τόπικ για την προστασια της edge οθόνης. Ο geovass είναι ατρόμητος :p. Για την προστασία της edge οθόνης εχω βρει αυτή τη θήκη με "βιτρινα" για το πλάγιο κομμάτι, αλλά δεν ξερω πόσο πρακτική είναι .... (αντίστοιχα και αυτή) Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπερα, εδώ και λίγη ώρα κάτοχος του edge, προερχόμενος από note 4. Lollipop για το edge παίζει? Έχω το N915FY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ναι έχει βγει μια beta stock rom από της 3 Φλεβάρη. Παίζει καλά σε γενικές γραμμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ναι έχει βγει μια beta stock rom από της 3 Φλεβάρη. Παίζει καλά σε γενικές γραμμές. Θα μπορούσες να μου στείλεις link? Τι θέματα έχει? Επίσης, με odin την περνάω? Να υποθέσω δεν γράφει ΚΝΟΧ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3019721 Περνάς με odin και δεν γράφει Knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3019721 Περνάς με odin και δεν γράφει Knox. Έγινε, θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatitsis Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Κατοχος Edge απο εχθες το απογευμα. Τι θηριο ειναι αυτο το μηχανακι! Δεν "μασει" πουθενα! Και το edge πολυ χρηστικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπερα. Ειμαι κατοχος note4 και σκεφτομαι για το edge. Κολλαω μονο στο οτι το edge δειχνει less premium απο το note 4.. Αυτο βλεπω κοιτάζοντας φωτο.. Ισως επειδη λείπει αυτη η νικελ γραμμη στο κατω πισω μερος γυρω γυρω? Μου αρεσει πολυ το 4αρι που εχω αλλα θελω και τις λειτουργίες-ευκολιες του edge. Αρα θελω να ρωτησω όσους κανανε την αλλαγη απο note4 σε edge απο θεμα ομορφιας πως τους εκατσε?με ενδιαφέρει πολυ το εμφανισιακο και ειναι το πρωτο που κοιταω σε μια συσκευη. Επειδη θα σκασω επιπλεων μετρητά μη ξενερωσω κιόλας.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Αισθητικά ειναι κατα την γνώμη μου πολύ πιο όμορφο απο το noteli. [ATTACH]57538[/ATTACH] Τώρα πρακτικά και με την θήκη αλλα και χωρις εμένα στο χέρι και στην λειτουργία με βολεύει καλύτερα το noteli. Edited March 1, 2015 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis68 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 ειμαι κατοχος note edge sm-n915s απο κορεα.. δεν λειτουργει δεδομενα.. πηγα στο καταστημα vodafone αλλα τιποτα.. τι να κανω ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειμαι κατοχος note edge sm-n915s απο κορεα.. δεν λειτουργει δεδομενα.. πηγα στο καταστημα vodafone αλλα τιποτα.. τι να κανω λειτουργει κληση και μηνυματα κανονικα, μονο δεν λειτουργει δεδομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 ειμαι κατοχος note edge sm-n915s απο κορεα.. δεν λειτουργει δεδομενα.. πηγα στο καταστημα vodafone αλλα τιποτα.. τι να κανω ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λειτουργει κληση και μηνυματα κανονικα, μονο δεν λειτουργει δεδομενα Από που το πήρες αυτό φίλε μου? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 ειμαι κατοχος note edge sm-n915s απο κορεα.. δεν λειτουργει δεδομενα.. πηγα στο καταστημα vodafone αλλα τιποτα.. τι να κανω ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λειτουργει κληση και μηνυματα κανονικα, μονο δεν λειτουργει δεδομενα To S παίζει 4g στα 800/850/900/1800/2100/2600 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis68 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 ο φιλος μου πηγε στη κορεα και αγορασε απο κει και μου εκανε δωρο.. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από που το πήρες αυτό φίλε μου? ο φιλος μου πηγε εκει στη κορεα και αγορασε.. μου εκανε δωρο ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To S παίζει 4g στα 800/850/900/1800/2100/2600 ξερεις ρυθμιση internet δεδομενα.. ειμαι vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 ο φιλος μου πηγε στη κορεα και αγορασε απο κει και μου εκανε δωρο.. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ο φιλος μου πηγε εκει στη κορεα και αγορασε.. μου εκανε δωρο ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξερεις ρυθμιση internet δεδομενα.. ειμαι vodafone Η Vodafone παίζει 900, 1800, 2600 MHz και η Cosmote 1800, 2600 MHz Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis68 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Η Vodafone παίζει 900, 1800, 2600 MHz και η Cosmote 1800, 2600 MHz γιατι δεν λειτουργει δεδομενα, πηγα στο καταστημα και μου λεει δεν ξερει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts