Jump to content

BlackBerry PassPort

gatokefalo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Passport? σε beside mode 1% δεν είναι και πολύ να χάνει αλλά εάν έχεις κλειστά τα run when minimised και run in background στης ρυθμίσεις των διαφόρων applications κερδίζεις πολύ σε διάρκεια μπαταρίας!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Passport? σε beside mode 1% δεν είναι και πολύ να χάνει αλλά εάν έχεις κλειστά τα run when minimised και run in background στης ρυθμίσεις των διαφόρων applications κερδίζεις πολύ σε διάρκεια μπαταρίας!

Το run minimised και run in background που μπαινω να τα ελεγξω; δωσε αναλυτικα γιατι τωρα το πηρα κ πελαγωσα. Α κ χανει 1 % ανα ωρα...οχι συνολικα το βραδυ

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κ βλεπω κ στη διαχειρηση εφαρμογων να τρεχει το bluetooth,και το gps ενω τα εχω κλειστα...μικρα ποσοστα βεβαια 0,02% αλλα τρεχουν..πβς γινεται;

Settings - security a privacy - permissions εκει ψηλά από το μενού επέλεξε αυτά και απενεργοπιοισε της επιλογές από της εφαρμογές που της χρησιμοποιούν!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως εάν η μπαταρία με κανονική χρήση σου κρατάει μια μίση μέρα είσαι μια χαρά. Όσο για το βράδυ εάν τα μεσάνυχτα είναι στο 100% και στης 8 το πρωί στο 90% φυσιολογικά μου φαίνεται.

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως εάν η μπαταρία με κανονική χρήση σου κρατάει μια μίση μέρα είσαι μια χαρά. Όσο για το βράδυ εάν τα μεσάνυχτα είναι στο 100% και στης 8 το πρωί στο 90% φυσιολογικά μου φαίνεται.

Settings - security a privacy - permissions εκει ψηλά από το μενού επέλεξε αυτά και απενεργοπιοισε της επιλογές από της εφαρμογές που της χρησιμοποιούν!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δν ξερω...το bluetooth γιατι τρεχει;;απο το AMAZON STORE;; κ δν απενεργοποιειται κιολας...παντως σε σχεση με android απογοητευτηκα λιγο με το stamina της μπαταριας..εκτος σν το δικο μου που το πηρα μεταχειρισμενο 1,5 χρονου εχει χασει η μπαταρια

Γιατί δεν απενεργοπιοιται το bluetooth? Έχεις κατεβαση από πανω τ γρήγορο μενού έχεις σβηση την επιλογή bluetooth κα κα συνεχίζει να είναι αναμμένο; πολύ περίεργο.

Γιατί δεν απενεργοπιοιται το bluetooth? Έχεις κατεβαση από πανω τ γρήγορο μενού έχεις σβηση την επιλογή bluetooth κα κα συνεχίζει να είναι αναμμένο; πολύ περίεργο.

Μπαινω στη διαχειρηση εφαρμογων,στην επιλογη cpu και μνημη εμφανιζει bluetooth σρ ποσοστο 0,02% καθ συνολικα σε μια φορτιση 4,5 mb και φαινεται στο διαγραμμα οτι λειτουργει...οπως και το gps επισης...η μονη εφαρμογη που τα τρεχει αυτα ειναι το amazon app στην οποια στις ρυθμισεις δν μου δινει δυνατοτητα να τα κλεισω

Μπες στο δικο σου κ ελεγξε αυτο που λεω...ρυθμισεθς,διαχειρηση εφαρμογων,παρακολουθηση συσκευης,cpu

Τρεχουν συστημα,αρχικη οθονη,προγραμμα αndoind,υπηρεσιες θεσεις,bluetooth

Edited by vasilispas

Ε αυτό είναι το κακό με τής android εφαρμογές πού να δεις τι κατανάλωση έχουν τα android τηλέφωνα με αυτές της ********! Εσένα τώρα γιτατι σε απασχολεί αυτό; μην ασχολησε και κοίτα να χαρείς τη συσκευή!

Ε αυτό είναι το κακό με τής android εφαρμογές πού να δεις τι κατανάλωση έχουν τα android τηλέφωνα με αυτές της ********! Εσένα τώρα γιτατι σε απασχολεί αυτό; μην ασχολησε και κοίτα να χαρείς τη συσκευή!

Αυτο ειναι το γ...ο, εφυγα απο samsung για να γλιτωσω απο αυτα...ελεγξε σε παρακαλω το δικο σου αν ισχυει αυτο που λεω..απλα με ανησυχει επειδη το πηρα μεταχειρισμενο 1,5 ετους μην χρειαζεται αλλη μπαταρια

Έχω αγανακτήσει λίγο από το Android, iPhone δε θέλω και ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει να το αγοράσω. Το βρίσκω καινούργιο γύρω στις 250 λίρες. Βέβαια αυτά με το viber με ανησυχούν καθώς το χρησιμοποιώ πολύ (όπως και το whatsapp κτλ). Έχει το passport κάποια πλατφόρμα μηνυμάτων που να υποστηρίζει; (whatsapp, allo, nimbuzz, messenger, hangouts etc?)

Ναι ισχύει τρώνε λίγο μπαταρία παραπάνω οι android εφαρμογές εάν η μπαταρία σου κρατάει πάνω από μια μέρα με κανονική χρήση είσαι οκ! Όσο για το Viber έως την έκδοση 5.65 δουλεύει μια χαρά οι νεότερες έχουν πρόβλημα. Πλατφόρμα μηνυμάτων το ΒΒΜ είναι κορυφή αλλά επειδή εδώ στην Ελλάδα πολλοί λίγοι το χρησιμοποιούν μπορείς να έχεις τα υπόλοιπα που αναφέρεις

Μπαινω στη διαχειρηση εφαρμογων,στην επιλογη cpu και μνημη εμφανιζει bluetooth σρ ποσοστο 0,02% καθ συνολικα σε μια φορτιση 4,5 mb και φαινεται στο διαγραμμα οτι λειτουργει...οπως και το gps επισης...η μονη εφαρμογη που τα τρεχει αυτα ειναι το amazon app στην οποια στις ρυθμισεις δν μου δινει δυνατοτητα να τα κλεισω

Μπες στο δικο σου κ ελεγξε αυτο που λεω...ρυθμισεθς,διαχειρηση εφαρμογων,παρακολουθηση συσκευης,cpu

Τρεχουν συστημα,αρχικη οθονη,προγραμμα αndoind,υπηρεσιες θεσεις,bluetooth

Καλημέρα φίλε, φυσιολογικό είναι μην ανυσηχείς όπως επίσης και οι συνδέσεις συσκευής, υπηρεσίες θέσης, bbm κτλ. ακόμα και απενεργοποιημένα να τα έχεις θα τρέχουν γιατί είναι λειτουργίες του συστήματος.

:tease:

Ναι ισχύει τρώνε λίγο μπαταρία παραπάνω οι android εφαρμογές εάν η μπαταρία σου κρατάει πάνω από μια μέρα με κανονική χρήση είσαι οκ! Όσο για το Viber έως την έκδοση 5.65 δουλεύει μια χαρά οι νεότερες έχουν πρόβλημα. Πλατφόρμα μηνυμάτων το ΒΒΜ είναι κορυφή αλλά επειδή εδώ στην Ελλάδα πολλοί λίγοι το χρησιμοποιούν μπορείς να έχεις τα υπόλοιπα που αναφέρεις

Ξερεις πως μπορω να βγαλω το amazon store;

Έχει νόημα η αγορά του πιστεύεις ή καλύτερα να πάω κάπου αλλού; Σε συνάρτηση με την τιμή το αναφέρω...

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Έχει νόημα η αγορά του πιστεύεις ή καλύτερα να πάω κάπου αλλού; Σε συνάρτηση με την τιμή το αναφέρω...

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Εξαρταται τι θελεις...το bb πλεον ειναι σαν τη vespa...

Amazon store τι σε πειράζει και να καταφέρεις να το βγάλεις υπάρχει android Runtime στη συσκευή που δεν μπορείς να αφαιρέσεις. Μην προβληματιζεσαι και κιτα να χαρείς την υπέροχη συσκευή που έχεις.

Πλέον αυτό που θέλω είναι ένα αξιόπιστο κινητό με σχετικά καλή μπαταρία και με καλές διαδικτυακές δυνατότητες. Ο μόνος μου ενδοιασμος είναι το viber και το whatsapp τα οποία τα χρησιμοποιώ και στη δουλειά όχι μόνο στον ελεύθερο μου χρόνο. ..

Amazon store τι σε πειράζει και να καταφέρεις να το βγάλεις υπάρχει android Runtime στη συσκευή που δεν μπορείς να αφαιρέσεις. Μην προβληματιζεσαι και κιτα να χαρείς την υπέροχη συσκευή που έχεις.

Πλέον αυτό που θέλω είναι ένα αξιόπιστο κινητό με σχετικά καλή μπαταρία και με καλές διαδικτυακές δυνατότητες. Ο μόνος μου ενδοιασμος είναι το viber και το whatsapp τα οποία τα χρησιμοποιώ και στη δουλειά όχι μόνο στον ελεύθερο μου χρόνο. ..

Για τις εφαρμογες που θελεις κ εγω θα ειχα ενδοιασμους...σαν συσκευη ομως ειναι απαιχτη...

Στο site Blackberry όλα τα Διαβατήρια εξαντλήθηκαν

Στάλθηκε από το Lenovo TAB S8-50F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

smartphone madness:)

Στο site Blackberry όλα τα Διαβατήρια εξαντλήθηκαν

Στάλθηκε από το Lenovo TAB S8-50F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πιο καινοτόμο κινητό...κρατήστε τα όσο μπορείτε

Υπάρχει ακόμα στο amazon καθώς και σε άλλα αγγλικά καταστήματα. Στην Αγγλία καινούργιο ξεκινάει από τις 300 λίρες περίπου. Από κάποια καταστήματα που κάνουν παραεισαγωγές ξεκινάει από τις 220-240 λίρες.... Επίσης σε μία εβδομάδα είναι η black Friday οπότε μπορεί να μειωθεί και άλλο η τιμή για να ξεστοκάρουν... θα δούμε...

Είναι εκπληκτική συσκευή, εγώ έχω μια μαύρη και πρόσφατα πήρα και το Silver Edition που είναι σαν κόσμημα απλά υπέροχο! Και το λειτουργικό σύστημα πολύ καλό εύκολο εύχρηστο δεν κολλάει οι εφαρμογές δουλεύουν ρολόι και μπορείς να τρέχεις 3-4 μαζί χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πληκτρολόγιο τέλειο ο ήχος πλούσιος και δυνατός οι φωτογραφίες πάρα πολύ καλές. Δεν υπάρχει καλύτερη συσκευή! Τώρα οι εφαρμογές facebook και What's Up από το Web λειτουργούν τέλεια το Viber εαν εγκαταστήσεις την έκδοση 5.65 λειτουργεί μια χαρά. Είναι ίσως η τελευταία ποιοτική συσκευή μιας και όλες τώρα ποια κατασκευάζονται στη Κίνα... Η τιμή τώρα είναι πάρα πολύ καλή και αξίζει το κάθε του ευρώ! Buy it!

Πάντως και εγώ που έχω το silver edition, πραγματικά είναι κόσμημα... δεν υπάρχει. Προχθές όμως έπιασα στα χέρια μου το κανονικό το μαύρο, που το είχε ένας αμερικανός τουρίστας και έπαθα εγκεφαλικό.

Τλμώ να πω ότι μου έρεσε περισσότερο από το SE και μέχρι που σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή....

Βρε παιδες το βραδυ,π.χ απο 12 εως 7 ,ποσο μπαταρια σας τρωει; Εννοειται με wifi κτλ κλειστα

Οταν μιλαω στο τηλ και μετα το βγαζω απο το αυτι η οθονη παραμενει κλειστη. Πως γινεται να αναβει η οθονη ωστε να τερματιζω τη κληση;

Edited by thief

• The topic was unpinned