Jump to content

BlackBerry PassPort

gatokefalo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στα 369 η τιμη του (Λευκο) η χαμηλοτερη που εχω δει εως τωρα.

https://www.skroutz.gr/s/5663559/Blackberry-Passport.html?from=recommendations

Παίδες πως γίνετε να βγάλουμε το ήχο όταν πληκτρολογουμε κάποιον αριθμό για κλήση? Ψάχνω και δε θα βλέπω κάπου...

Παίδες πως γίνετε να βγάλουμε το ήχο όταν πληκτρολογουμε κάποιον αριθμό για κλήση? Ψάχνω και δε θα βλέπω κάπου...

Δυστυχώς δεν γίνεται

Πριν καλεσεις τον αριθμο πατα το πληκτρο Q συνεχομενα μεχρι να μπει το κινητο σε σιωπηλη λειτουργια.

Προσπαθώ να κάνω αποθήκευση νέας επαφής αλλά δε μπορώ να γράψω τίποτα στα πεδία που έχει μέσα. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει?

Έστρωσε με μια επανεκκίνηση. Πάντως παιδιά τρώει πολλά κολλήματα το κινητό.

Edited by DjHoya

Προσπαθώ να κάνω αποθήκευση νέας επαφής αλλά δε μπορώ να γράψω τίποτα στα πεδία που έχει μέσα. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει?

Έστρωσε με μια επανεκκίνηση. Πάντως παιδιά τρώει πολλά κολλήματα το κινητό.

Το τελευταίο καινούριο update το σκότωσε.

Που να δεις σε classic τι γίνεται ειδικά στον browser..

Καλημέρα σας,

Ως μεγάλος fun της blackberry σκέπτομαι την αγορά του passport.

Πιστεύετε αξίζει αυτή η αναβάθμιση?

Παρακολουθώντας το φορουμ, έχω διαβάσει κάποια ποστ τώρα τελευταία που με έχουν βάλει σε σκέψΕΙς.

Όπως για παράδειγμα, ότι από το τέλος του έτους και μετά δε θα υπάρχει αναβάθμιση στο λογισμικό, ότι με την νέα αναβάθμιση ''τρώει'' κάποια κολλήματα κτλ...

Θα αγοράζατε αυτή τη στιγμή το passport δεδομένου ότι πλέον το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή σε μεταχειρισμένο...

Εάν κάποιους πουλάει, και δεν του κάνει κόπο, ας μου στείλει ένα πμ...

Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black

Καλημέρα σας,

Παρακολουθώντας το φορουμ, έχω διαβάσει κάποια ποστ τώρα τελευταία που με έχουν βάλει σε σκέψΕΙς.

Όπως για παράδειγμα, ότι από το τέλος του έτους και μετά δε θα υπάρχει αναβάθμιση στο λογισμικό, ότι με την νέα αναβάθμιση ''τρώει'' κάποια κολλήματα κτλ...

Θα αγοράζατε αυτή τη στιγμή το passport δεδομένου ότι πλέον το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή σε μεταχειρισμένο...

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά η δική μου άποψη είναι ότι δυστυχώς blackberry 10 = τέλος

Από το 2006 έως το 2015 χρησιμοποιούσα bb και μάλιστα το θεωρούσα από τα κορυφαία τηλέφωνα ever.

Όπως καταλαβαίνει και εσύ αρχίζουν και το τελειώνουν και πηγαίνουν σε android....

Δεν ξέρω τι δουλειές κάνεις στην καθημερινότητά σου με το κινητό - τα βασικά τα κάναμε με το bb - τώρα δείχνει ότι ούτε και τα βασικά δεν θα γίνονται....

Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα λεφτά για καμία συσκευή bb σήμερα παρόλο που τις θεωρώ από τις πιο όμορφες...και ποιότικες.....

Απόψεις είναι αυτές/////

Καλή συνέχεια

Καλημέρα σας,

Kαι εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζει να αγοράσεις το passport. Είναι μια τέλεια συσκευή, που τέλεια χαντακώνεται από τις εξελίξεις.

Η εταιρεία έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Μόνο για να το σκαλίσεις θα στο πρότεινα αλλά 250+ για να παίζεις με κινητά μου φαίνεται λάθος.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πατησα να κάνω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και έχει εδω και δυο ωρες κοντα που γινετε η διαδικασια και ακομα δεν έχει τελειωσει. Τοση ωρα κανει?

Πατησα να κάνω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και έχει εδω και δυο ωρες κοντα που γινετε η διαδικασια και ακομα δεν έχει τελειωσει. Τοση ωρα κανει?

Φαντάζομαι θες να το πουλήσεις σωστά;

Πάτα το κουμπί να κλείσει η συσκευή. Καντο αρκετες φορές μέχρι να σου βγάλει στην οθόνη ένα error code. Μην σε ανησυχήσει.

Μετά κάνε αυτό: https://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Passport/Error-Message-at-startup-bberror-com-bb10-0015/td-p/3051546

Είναι γνωστό bug αν η προστασία δεδομένων είναι ενεροποιημένη πρην την επαναφορά. Μπορεί να σου κανει και εβδομάδα να τελειώσει, μπορεί και ώρες, μπορεί και ποτέ (έχω πάθει όλες τις περιπτώσεις). :)

Ναι να το πουλήσω θέλω και ενώ είχα βρει άτομο να το πάρει το ακυρώσαμε λόγο αυτού του προβλήματος. Σ' ευχαριστώ για την λύση. Θα κοιτάξω να το κάνω και ελπίζω να φτιάξει...

Όλα πήγαν καλά και το κινητό επανήλθε... Ευχαριστώ!!

Edited by DjHoya

Το πήρα και εγώ και έχω πάθει πλακα...ότι λείπει από το BlackBerry world κατεβάσεις το apk και είσαι οκ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα Note 4, και σκέφτομαι να πάω σε passport-silver edition.

Τι λέτε, αξίζει η μετάβαση? Το πενάκι το χρησιμοποιώ, και εκτιμώ ότι θα μου λείψει, αλλά και το passport εκτιμώ ότι είναι καλό εργαλείο δουλειάς.

Από αξιοπιστία τι λέει? Διάρκεια μπαταρίας? Εμπειρία χρήσης? Είναι εύχρηστο?

Έχω δει αρκετά reviews και hands-on στο youtube, αλλά δεν μπορώ να βγάλω ξεκάθαρη άποψη.

Υπάρχουν κλασσικές εφαρμογές για google-maps, vlc, κλπ ?

Και κάτι τελευταίο: Από το clove.co.uk μπορεί κανείς να αγοράσει με ενδοκοινοτική συναλλαγή? Χωρίς δηλαδή να πληρώσει ΦΠΑ ?

Edited by fouskmech
Συμπλήρωση

Καλησπέρα, ακούει κανείς.... ???

Εχουν γραφει σχολια για -σχεδον- ολα αυτα που ρωτας στις πιο πισω σελιδες,ριξε μια καλη ματια...

Καλησπέρα, τελικά, έκατσα και διάβασα σχεδόν όλο το thread.....

Να σε ρωτήσω κάτι (με όλο το θάρος, φαίνεται ότι γνωρίζεις):

Σκέφτομαι να το αγοράσω από εδώ.... ίσως σωρίς ΦΠΑ λόγω ενδοκοινοτικής συναλλαγής:

https://www.clove.co.uk/blackberry-passport-silver-edition

Μήπως γνωρίζεις σε παρακαλώ αν θα λειτουργεί με το δίκτυο της Cosmote στην Ελλάδα ?

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Σα συσκευή, το silver edition είναι κόσμημα, πραγματικά δε χορταίνω να το κοιτάζω. Έχει βέβαια τα θεματάκια του.... Ας πούμε σε σχέση με την κάμερα του Note 4, πρέπει να είναι αρκετά πίσω.... αλλά θα δώσω το Note στη σύζυγο οπότε θα τραβάει αυτή φωτό και video, και εγώ θα κάνω τη δουλειά μου.

Καλησπέρα, τελικά, έκατσα και διάβασα σχεδόν όλο το thread.....

Να σε ρωτήσω κάτι (με όλο το θάρος, φαίνεται ότι γνωρίζεις):

Σκέφτομαι να το αγοράσω από εδώ.... ίσως σωρίς ΦΠΑ λόγω ενδοκοινοτικής συναλλαγής:

https://www.clove.co.uk/blackberry-passport-silver-edition

Μήπως γνωρίζεις σε παρακαλώ αν θα λειτουργεί με το δίκτυο της Cosmote στην Ελλάδα ?

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Σα συσκευή, το silver edition είναι κόσμημα, πραγματικά δε χορταίνω να το κοιτάζω. Έχει βέβαια τα θεματάκια του.... Ας πούμε σε σχέση με την κάμερα του Note 4, πρέπει να είναι αρκετά πίσω.... αλλά θα δώσω το Note στη σύζυγο οπότε θα τραβάει αυτή φωτό και video, και εγώ θα κάνω τη δουλειά μου.

Το clove δίνει ξεκλείδωτα δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα δίκτυο στην Ελάδα.

και μην είσαι σίγουρος ότι η κάμερα του note είναι και καλύτερη από του passport ;)

Μήπως γνωρίζετε αν το clove πουλάει χωρίς ΦΠΑ, δηλαδή ενδοκοινοτική συναλλαγή?

Όπως το e-mac.eu ας πούμε?

Ευχαριστώ !

Το έχει 320 λίρες Χ.ΦΠΑ, δηλαδή περίπου 410 ευρώ. Ενδιαφέρουσα τιμή πιστεύω. Για το silver edition πάντα.

τελικά, το clove πουλάει χωρίς ΦΠΑ. Δέχεται ενδοκοινοτικές συναλλαγές.

Το ερώτημα τώρα είναι..... να το πάρω ή να μην το πάρω?

Το γουστάρω τρελά... αλλά παντού διαβάζω ότι σταματάει η υποστήριξη και άλλα σχετικά....

τελικά, το clove πουλάει χωρίς ΦΠΑ. Δέχεται ενδοκοινοτικές συναλλαγές.

Το ερώτημα τώρα είναι..... να το πάρω ή να μην το πάρω?

Το γουστάρω τρελά... αλλά παντού διαβάζω ότι σταματάει η υποστήριξη και άλλα σχετικά....

Ειναι καθαρα δικο σου θεμα τι θα κανεις και τη αποφαση θα παρεις!

Το οτι σταματαει η υποστηριξη η τουλαχιστον ετσι ακουγεται, δε σημαινει πως δε θα μπορεις να το δουλευεις για αλλα 2 και ισως τρια χρονια.

Τα κινητα της BB ηταν ανεκαθεν συσκευες που επαιζαν σωστα και μετα απο χρονια και δεν ειναι λιγοι αυτοι που εχουν ακομα στα χερια τους συσκευες της εταιριας τεσσαρων και βαλε χρονων.

Εγω προσωπικα εχω ενα BB Z30 σχεδον 2 χρονια και ειναι ισως το μοναδικο κινητο που κρατησα τοσο πολυ χωρις να νοιωθω οτι εχασε σε αποδοση το λειτουργικο του. Τωρα περιμενουμε να παρουν ολα τα BBOS 10 ενα ακομα update (σε 10.3.3 μαλλον) και μετα θα μαθουμε λογικα την πορεια της εταιριας. Αλλα αν σε ενδιαφερει το θεμα υποστηριξης τοσο πολυ, καλυτερα να πας σε κατι αλλο.

Επισης στο θεμα των εφαρμογων δε θα βρεις και πολλα πραγματακια αλλα στα βασικα σιγουρα θα κανεις την δουλεια σου! Για οτι δεν βρεις εχεις την επιλογη του google play store και των android εφαρμογων, χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι θα δουλευουν ολες αψογα. Πολλες δε θα δουλευουν και καθολου!

Εαν η δουλεια σου εχει να κανει με επικοινωνια με mails και παει λεγοντας, νομιζω οτι το silver edition εκτος απο πανεμορφο θα ειναι και οτι πιο βολικο στο κομματι αυτο με το πληκτρολογιο του.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Βασικές εφαρμογές που χρειάζομαι:

Dropbox, Skype, κάτι σε maps, κομπιουτεράκι scientific, vlc (για mp3 player), έναν φακό (μη γελάτε... είναι χρήσιμος), κάτι σε office (word, excel, power point) (εντάξει... δεν περιμένω να τρέχει LaTeX), κάτι σε pdf viewer, λεξικό, viber, (facebook, instagram, tweeter ΔΕΝ έχω)

FM radio (με το ποδήλατο είναι σούπερ).

Τα παραπάνω τα βασικά τα υποστηρίζει?

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι να το πουλήσω θέλω και ενώ είχα βρει άτομο να το πάρει το ακυρώσαμε λόγο αυτού του προβλήματος. Σ' ευχαριστώ για την λύση. Θα κοιτάξω να το κάνω και ελπίζω να φτιάξει...

Όλα πήγαν καλά και το κινητό επανήλθε... Ευχαριστώ!!

μα καλά, μόλις στις 20/4/16 το πήρες... και το πουλάς κιόλας?

• The topic was unpinned