Jump to content

BlackBerry PassPort

gatokefalo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ και 3 μήνες "ταλαιπωρειται" ο φίλος αλλά δε το αποχωριζεται, άγνωστο γιατί....

αμα δεν το θελει το παιδι του δινω το meizu mx4 pro μου,που για το facebook και τετοια ειναι οτι πρεπει...μην χαλιεται...

Γνωρίζω το Ζ30 και προγενέστερα γιατί τα δουλεύει χρόνια η γυναίκα μου. Συμφωνώ ότι είναι τρομερά αξιόπιστα. Κάτι ακόμα. Η εικασία ότι η blackberry εγκαταλείπει το λειτουργικό για το Android σας φοβίζει;

Δεν υπάρχει κάτι τελεσιδικο, ωστόσο όσο υπάρχει και το Google playstore και Amazon store δε βλέπω πρόβλημα στο άμεσο μέλλον, το λειτουργικό είναι σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωμένο και χωρίς σοβαρά bugs...βέβαια δεν ξέρουμε αν βγουν άλλες συσκευές με BB 10 και σίγουρα θα υπάρχουν ενημερώσεις ασφαλείας για τα επόμενα 3 χρόνια ;) ;) ;) Edited by kek

Απίστευτο βίντεο που δείχνει το PASSPORT να επιβιώνει κάτω από το νερό σε διαγωνισμό με το ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ Samsung Galaxy S7!!! ;)

Κτήνος λεμεεεεεεεε, τις προάλλες διάβαζα σε ξένο φόρουμ ότι πέρασε ένας από πάνω του (κατά λάθος) με ημιφορτηγο και το άτιμο δε χαμπάριάσε τίποτα!! Edited by kek

έχω passport εδω και 3 μηνες περίπου,ουτε fb μπορω να μιλησω,ουτε εφαρμογες μεσω google play να κατεβασω, όλα μια χαρά.

Φίλε amsterdoni, επειδή από την πρώτη στιγμή που το πήρες συνεχώς το κατακρίνεις, γιατί πολύ απλά δεν ξαναανεβάζεις την αγγελία που το είχες στο insomnia και να το δώσεις;

Γνωρίζω το Ζ30 και προγενέστερα γιατί τα δουλεύει χρόνια η γυναίκα μου. Συμφωνώ ότι είναι τρομερά αξιόπιστα. Κάτι ακόμα. Η εικασία ότι η blackberry εγκαταλείπει το λειτουργικό για το Android σας φοβίζει;

Βασικά υπάρχει η φημολογία ότι η εταιρεία παίζει να βγει εντελώς από την αγορά των συσκευών πανηγυρικά.

Μάλλον θα δώσει 10.3.3 γιατί είχε προχωρήσει ήδη αρκετά από άποψη ανάπτυξης, μπορεί και να κυκλοφορήσει και την πιο φθηνή Android συσκευή της (αν και δε ποντάρω ούτε 10 ευρώ σε αυτό) γιατί μάλλον και εκεί έπεσαν φράγκα οπότε δε παίζει να μη το βγάλει καν.

Υπομονή μέχρι την 1η Απριλίου και τα οικονομικά αποτελέσματα.

Βλέπω πολύ σκούρα τα πράγματα.

Η εφαρμογή του facebook ήδη ξέπεσε από first party με ενσωμάτωση στο hub να γίνεται ένα browser shortcut προφανώς γιατί το API που χρησιμοποιούσε η bb έγινε phase-out και δε ρίχνει λεφτά για να περάσει σε νεότερο.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Πράγματι το κατακρίνω το πασπορτ, χμ ίσως γιατι δεν γνωρίζω καλά αγγλικά και γιατι δεν έχω άπλετο χρόνο να ψάχνω.Μπαινω στο world που εχει εφαρμογες και στο γοογλε πλαυ ,αλλά τι να πω οκ.Εχω κατεβασει και το fb kai to Fb10 ,ισως τελικά περιμένω πολλά πράγματα έτοιμα.Μασημένη τροφή που λένε.

Το μοναδικό τηλέφωνο ever που έχει καταφέρει να συνδυάσει το business elegant με την ευκολία των markets - Amazon / bb world / Google play.

ΚΑΙ πάλι όμως είναι ένα τηλέφωνο για λίγους με την έλευση του silver edition έδειξε στο καταναλωτικό κοινό ότι τους ακούει διόρθωσε ατέλειες τόσο σε software & σε hardware άμεσα, κάτι που σε άλλες εταιρίες για να δεις κάτι αντίστοιχο περνάνε και 2+3 χρόνια και όχι πλήρεις αναβαθμίσεις.

Και πάλι όμως το τηλέφωνο / τέρας δεν είναι για όλους μοναδικό του μειονέκτημα τα social και μόνο αυτά.

Θα ήταν κρίμα αυτή η εταιρεία να βγει εκτός αγοράς αλλά ο ανταγωνισμός δυστυχώς είναι μεγάλος και έτσι όπως έχουμε γίνει τρέχει καλά μόνο σε αυτούς που τρέχουν τα social άψογα / για όσο καιρό όμως αυτή η εταιρεία θα υφίσταται εμείς οι non friendly users θα την προτιμάμε.

Εννοείται ότι το άνω κείμενο είναι προσωπική μου άποψη και πάντα φιλικά προς τους συμμετέχοντες εδώ.

Όποιος θέλει ισχυρό επαγγελματικό εργαλείο διαχείρισης πολλαπλών λογαριασμών Email, SMS και κλήσεων με τη συνδρομή του αξεπέραστου πληκτρολογίου αλλά και αυτονομία "βράχο" πάει σε CLASSIC η PASSPORT . -

Για Facebook χρήση υπάρχουν τηλέφωνα με το κιλό εκεί έξω και φθηνότερα...

Edited by kek

Παιδια επειδη καψουρευομι με το bb ολα καλα με την χρηση που θελω για επαγγελματικη....

Αλλα επειδη χρησιμοποιω και τις φωτο για την δουλεια μου....πως παει...?? Βγαζει σαν το S5....η με καποιο κινητο να το συγκρινω...???

android or ios or wm......who cares.....???

Αλλα επειδη χρησιμοποιω και τις φωτο για την δουλεια μου....πως παει...?? Βγαζει σαν το S5....η με καποιο κινητο να το συγκρινω...???

Εχω την εντυπωση οτι τo S5 ειναι καλυτερο σε αυτο το τομεα....δεν ειμαι και εμπειρος με τις φωτο παντως ας γραψει και αλλος.

Ριξε μια ματια και σε αυτο το topic: http://forums.crackberry.com/blackberry-passport-f434/pictures-taken-passport-camera-961595/

Edited by kek

Παιδια επειδη καψουρευομι με το bb ολα καλα με την χρηση που θελω για επαγγελματικη....

Πάρε silver Edition που η κάμερα του είναι πολύ ανώτερη από τα άλλα PassPort και περίπου στα επίπεδα του s5 που αναφέρεις.

Πάρε silver Edition που η κάμερα του είναι πολύ ανώτερη από τα άλλα PassPort και περίπου στα επίπεδα του s5 που αναφέρεις.

Διαφωτισε μας λιγο,απο που προκυπτει πως το Silver εχει καλυτερη καμερα ? Εξ'οσων εχω διαβασει το Silver με τα υπολοιπα Passport ειναι ομοια στο Hardware πλην του σχηματος που εχει μεγαλωσει στη κατω μερια αν δε σφαλω και στην ελαφρως καλυτερη (?) αισθηση του πληκτρολογιου οπως ανεφερουν καποιοι...

Δωσε μας λιγα στοιχεια παραπανω,καποιο link ισως ? Εχω ψαξει αρκετα και δε βρισκω κατι που να επαληθευει αυτο που γραφεις !

Επισης εγραψες παραπανω για τις Hardaware και Software ατελειες που διορθωσε με το Silver....ποια software ατελεια διορθωσε? Ολα τα Passport το ιδιο software δε τρεχουν ? Απο Hardware ? Για το πληκτρολογιο εχω διαβασει αναφορες αλλα περα απο αυτο τι αλλο?

Edited by kek

Εγώ είχα αρκετά μαύρα/άσπρα και 2 κόκκινα.

Δεν βρήκα καμία διαφορά με το silver, πουθενά, πέραν των γωνίων του που ήθελαν άλλη θήκη, συν ζελατίνα ν ακαλύψει και το πάνω μέρος της οθόνης που είναι μεταλλικό στο silver.

Aυτο λεω κι εγω και μου εντυπωση που ο φιλος αναφερει οτι η καμερα του Silver ειναι κατα πολυ (!) ανωτερη απο τα υπολοιπα Passport ! :confused:

Πάρε silver Edition που η κάμερα του είναι πολύ ανώτερη από τα άλλα PassPort

Η γραφει πιο πανω:

για PassPort μόνο το silver Edition γιατί είναι πολύ πιο πάνω σε βελτιωμένες λειτουργίες σε σχέση είτε με το μαύρο / κόκκινο & λευκό χρώμα.

Αν γινετε να μαθουμε κι εμεις ποιες ειναι οι κατα πολυ βελτιωμενες λειτουργιες ? Με δεδομενο οτι το Hardware ειναι το ιδιο σε ολα τα Passport κατι δε παει καλα με αυτο που γραφει ο φιλος....η ξερει κατι που εμεις αγνοουμε !

Edited by kek

Aυτο λεω κι εγω και μου εντυπωση που ο φιλος αναφερει οτι η καμερα του Silver ειναι κατα πολυ (!) ανωτερη απο τα υπολοιπα Passport ! :confused:

Η γραφει πιο πανω:

Αν γινετε να μαθουμε κι εμεις ποιες ειναι οι κατα πολυ βελτιωμενες λειτουργιες ? Με δεδομενο οτι το Hardware ειναι το ιδιο σε ολα τα Passport κατι δε παει καλα με αυτο που γραφει ο φιλος....η ξερει κατι που εμεις αγνοουμε !

Λοιπόν έχουμε και λέμε

Σχετικά με την κάμερα εάν έχουν περάσει από τα χέρια σας όλα τα χρώματα της σειράς θα έχετε δει ότι στην κάμερα έχουν βελτιώσει τόσο τον χρόνο εστίασης όσο και την σταθερότητα όταν τραβάς βίντεο. Για νυχτερινή λήψη πάλι η απόκλιση σε φωτεινότητα τους είναι η μέρα με την νύχτα.

Τέλος το silver έχει vs των παλαιότερων passport έχει όπως λέτε διαφορά ελαφρώς σε μέγεθος ( για κάποιον με μεγάλα χέρια αυτό είναι καλύτερο) / έχει καλύτερα ηχεία ( κυρίως στις υψηλές δίνουν ρέστα) και σχετικά με το σερφαρισμα δίπλα δίπλα που το συγκρίνω με το προηγούμενο που έχω ( μαύρο χρώμα) είναι ακόμα πιο γρήγορο.

Όσο αφορά τις θήκες / μεμβρανες δυστυχώς δεν κάνουν του απλού passport αλλά εάν κάποιος ψάχνει βρίσκει.

Μόνο τζάμι ακόμα δεν έχω δει κάτι σωστό.

Αυτά είναι που έχω δει εγώ σαν διάφορες μεταξύ των δύο μοντέλων ( μετά από 3 μαύρα 1 λευκό 1 κόκκινο και 2 silver).

Με εκτίμηση προς τα άτομα τις ομάδας.

Τελικα απαντηση δεν πηρα....:confused:

Εάν θέλεις απόλυτα νούμερα δες συγκριτικό στο gsmarena / απλά στα passport με την έλευση και του silver ( όπως εξηγώ και στα παιδιά παρακάτω) έχουν βελτιώσει την κάμερα.

Τσίμπησα διάφορες εφαρμογές όταν το είδα τυχαία ένα βράδυ. Ανάθεμα το πόσες θα χρησιμοποιήσω βέβαια... :p

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• The topic was unpinned