ggazas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 ουσιαστικα ρε παιδια, αυτο που προσπαθουν να κανουν οι ρημαδιασμενες οι εταιρειες και ειδικα η σαμυ που δεν εχει σοβαρα θεματα τουλαχιστον στις αρχικες παρτιδες (σβησιματα-ρευματα-επανεκινησεις-ξαφνικους θανατους) ειναι η διαχειριση πόρων συστηματος, τουτεστιν να μην τρεχει το bloat στο παρασκηνιο οσον ειναι δυνατον. Αυτο σημαινει καλυτερη μπαταρια, αλλα πιο πολυ για τα ματια του κοσμου γινεται. Αν ηθελαν βαραγαν απλο αντροιντ με το software μόνο της πενας και οτι θελαμε κατεβαζαμε απ το μαγαζι. Εκει να δεις την μπαταρια σου 1 βδομαδα ειδικα στο νοτελακι και να χαιρεσαι:lol: Μάλλον δεν αντιλήφθηκες τι έγινε φέτος με το g3 και πόσες αναβαθμίσεις δόθηκαν για να δουλέψει αξιοπρεπώς. Μια χαρά είναι το Note 4 out of the box.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Εχετε να προτείνετε εφαρμογές spen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Εχετε να προτείνετε εφαρμογές spen? Μια από τις καλύτερες είναι η SketchBook Express. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Για το Viber. Ειμαι με 55% μπαταρια https://www.dropbox.com/s/wfxi5ojkcw1rlgo/2014-12-13%2020.34.13.png?dl=0 Οποτε εχει φυγει το 45%. Απο το 45%, το 58% ειναι απο εφαρμογες. Απο το οποιο 58%, το 0.9% το εφαγε το Viber. https://www.dropbox.com/s/0z5qk2ijtop4imn/2014-12-13%2020.34.23.png?dl=0 Επισης, προβλημα με την καμερα, κανενα. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Για το Viber. Ειμαι με 55% μπαταρια https://www.dropbox.com/s/wfxi5ojkcw1rlgo/2014-12-13%2020.34.13.png?dl=0 Οποτε εχει φυγει το 45%. Απο το 45%, το 58% ειναι απο εφαρμογες. Απο το οποιο 58%, το 0.9% το εφαγε το Viber. https://www.dropbox.com/s/0z5qk2ijtop4imn/2014-12-13%2020.34.23.png?dl=0 Επισης, προβλημα με την καμερα, κανενα. Gsam battery δεν είναι καθόλου αξιόπιστο από όσο έχω δει και έχουν πει γενικά και άλλα παιδιά εδώ...θα το σβήσω αύριο και θα δω αν μου κάνει πρόβλημα.αν όχι τότε φταίει το viber σε μένα.αν δεν δουλεύει ούτε μετά η κάμερα τότε ίσως να έχω πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoufis89 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 οποιος εχει το κινητο ακουει κανεναν περιεργο ηχο οταν μιλαει στο τηλεφωνο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 οποιος εχει το κινητο ακουει κανεναν περιεργο ηχο οταν μιλαει στο τηλεφωνο??? Αν εννοεις κατι σαν στατικο ηλεκτρισμο που ιςως κατεβαζει στιγμαια την ενταςει και ακουγεται περιοδικα...ναι δεν εισαι ο μονος ... εγω και ακομα ενος φιλος επισης που εχει το C... Δεν ακουγεται παντα παντως.. Μαλλον θεμα που θα λυθει με επομενη αναβαθμιση... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Και σωστο να μην ειναι το Gsam, το Viber δεν φαινεται καν στην καταναλωση μπαταριας στις ρυθμισεις του κινητου. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Αν εννοεις κατι σαν στατικο ηλεκτρισμο που ιςως κατεβαζει στιγμαια την ενταςει και ακουγεται περιοδικα...ναι δεν εισαι ο μονος ... εγω και ακομα ενος φιλος επισης που εχει το C... Δεν ακουγεται παντα παντως.. Μαλλον θεμα που θα λυθει με επομενη αναβαθμιση... Επειδή ακόμα δεν έχω το τηλέφωνο δεν ξέρω να σου πώ πως αλλά εδώ στο θέμα κάποιος φίλος είχε πει ότι κάτι αλλάζεις στις ρυθμίσεις και σταματάει. Δεν είναι πρόβλημα. Ψάξτε το και αν κάποιος φίλος ξέρει ας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 οποιος εχει το κινητο ακουει κανεναν περιεργο ηχο οταν μιλαει στο τηλεφωνο??? Αν εννοεις κατι σαν στατικο ηλεκτρισμο που ιςως κατεβαζει στιγμαια την ενταςει και ακουγεται περιοδικα...ναι δεν εισαι ο μονος ... εγω και ακομα ενος φιλος επισης που εχει το C... Δεν ακουγεται παντα παντως.. Μαλλον θεμα που θα λυθει με επομενη αναβαθμιση... Θα πρέπει να γίνει unchecked η υπενθύμιση κλήσεων μέσα από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 αυτη εννοεις? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoufis89 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 αυτην την επιλογη πως την βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 τηλεφωνο>ρυθμισεις>κληση>ειδοποιηση κλησεων>ειδοποιηση στις κλησεις.. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoufis89 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 παλι τον κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Και σωστο να μην ειναι το Gsam, το Viber δεν φαινεται καν στην καταναλωση μπαταριας στις ρυθμισεις του κινητου. Και σε εμένα δεν φαίνεται καθόλου.κάποια παιδιά είχαν θέμα με κάμερα στο note 3 εξαιτίας του viber. Εμένα κόλλησε κ το κινητό όταν πήγα να ανοίξω μήνυμα στο viber. Το έσβησα σήμερα για να δω αν δουλεύει η κάμερα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 καλησπερα παιδια. θελω να παρω και εγω ενα τερατακι αλλα ειμαι μεταξυ του ascend mate7 και του νοτε4.ποιο προτινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 καλησπερα παιδια. θελω να παρω και εγω ενα τερατακι αλλα ειμαι μεταξυ του ascend mate7 και του νοτε4.ποιο προτινεται? Εδώ μόνο note θα σου απαντήσουμε. Mate ποιο.:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιδιά 2 ερωτησεις... Υπαρχει ρύθμιση ώστε να μένει η οθόνη ανοικτή όταν είναι στην τροφοδοσία? 2. Σήμερα έπεσε καφές στην οθόνη.. Σκουπστηκε κατευθείαν... Το ακουστικό έχει κάποια αδιάβροχοποίηση η να αρχίσω να ανησυχώ... Δεν έχω κανένα κακό σημάδι έως τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Παιδιά 2 ερωτησεις... Υπαρχει ρύθμιση ώστε να μένει η οθόνη ανοικτή όταν είναι στην τροφοδοσία? 2. Σήμερα έπεσε καφές στην οθόνη.. Σκουπστηκε κατευθείαν... Το ακουστικό έχει κάποια αδιάβροχοποίηση η να αρχίσω να ανησυχώ... Δεν έχω κανένα κακό σημάδι έως τώρα... Για την πρωτη ερωτηση, υπαρχει αυτη η δυνατοτητα μεσα απ' το μενου "Επιλογες προγραμματιστη"! Για το δευτερο, δεν το βαζεις προληπτικα σε ενα βαζο με ρυζι. Ισχυριζονται οτι "τραβει" την υγρασια....... μπορει να βοηθησει! Edited December 14, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 ....είδα ότι έγινε λόγος για το χρώμα, εγώ φέτος έσπασα παράδοση ετών σε κινητά και το πήρα στο χρυσό του! Δείχνει πολύ... Ένα μόνο σας λέω: ...δεν το έχω πλέον εγώ!!! Το έδωσα στη γυναίκα μου γιατί ξετρελάθηκε!!! Εγώ πούλησα το δικό της και περιμένω να το <<ξαναχτυπήσω>> στο χρυσό εννοείται, εκτός αν αποφασίσω να πλεύσω προς exynos μεριά (να δούμε τι θα γίνει με την lollipop και τα 64bit), που απ'ό,τι βλέπω δεν παίζει σε χρυσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Για την πρωτη ερωτηση, υπαρχει αυτη η δυνατοτητα μεσα απ' το μενου "Επιλογες προγραμματιστη"! Για το δευτερο, δεν το βαζεις προληπτικα σε ενα βαζο με ρυζι. Ισχυριζονται οτι "τραβει" την υγρασια....... μπορει να βοηθησει! Ευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ....είδα ότι έγινε λόγος για το χρώμα, εγώ φέτος έσπασα παράδοση ετών σε κινητά και το πήρα στο χρυσό του! Δείχνει πολύ... Ένα μόνο σας λέω: ...δεν το έχω πλέον εγώ!!! Το έδωσα στη γυναίκα μου γιατί ξετρελάθηκε!!! Εγώ πούλησα το δικό της και περιμένω να το <<ξαναχτυπήσω>> στο χρυσό εννοείται, εκτός αν αποφασίσω να πλεύσω προς exynos μεριά (να δούμε τι θα γίνει με την lollipop και τα 64bit), που απ'ό,τι βλέπω δεν παίζει σε χρυσό. Το χρυσο ε? Ειμαι αναμεσα στο λευκο και το ροζ αλλα τωρα μου μπαινουν ιδεες... :) Αληθεια, ειναι χρυσο σαμπανιζε ή καφετιζει? Στις φωτο δειχνει πολυ σκουρο προς καφε για αυτο και δεν το ειχα καθολου σαν επιλογη. Παιδια κατι αλλο, υπαρχει τροπος να αποθηκευονται τα αρχεια που ερχονται μεσω bluetooth κατευθειαν στην καρτα μνημης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 καλησπερα παιδια. θελω να παρω και εγω ενα τερατακι αλλα ειμαι μεταξυ του ascend mate7 και του νοτε4.ποιο προτινεται? Δοκίμασα και το Mate 7 παράλληλα με το note4 και με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι το M7 είναι μια εξαιρετικά τίμια πρόταση αλλά δεν φτάνει σε απόδοση το N4 (κάμερα, οθόνη). Στην δικιά μου περίπτωση η μπαταρία του Ν4 ήταν καλύτερη, σε άλλα παιδιά έχω δει πολύ καλές επιδόσεις και στο Μ7. Αν δεν θες να τινάξεις το budget στον αέρα πας εύκολα στο Μ7, επίσης είναι μεγαλύτερο και δυσκολεύει λιγάκι παραπάνω στην καθημερινότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ....είδα ότι έγινε λόγος για το χρώμα, εγώ φέτος έσπασα παράδοση ετών σε κινητά και το πήρα στο χρυσό του! Δείχνει πολύ... Το χρυσό από που το τσίμπησες; μόνο σε public το έχω βρει αλλά σε τιμή ταβάνι :rolleyes:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το χρυσό από που το τσίμπησες; μόνο σε public το έχω βρει αλλά σε τιμή ταβάνι :rolleyes:. το εχει και το birdphone στα 710 αν θυμαμαι καλα! αλλα μονο το τετραπυρινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts