Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα στην παρέα. νίκος κατά τύχη έχει δει κανενας απο σας σε χρυσό χρώμα το κινητό; το έχω σε μαύρο και ήθελα να δω αν είναι ωραίο το χρυσό... εχω δει το S5 mini και δεν είναι τοσο ωραιο... Άραγε να είναι το ίδιο χρυσό καπάκι πισω...

Αν το αντεχεις οικονομικα.....εδω εισαι:D

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι από προεπιλογή on αλλά μέσα από τις ρυθμίσεις στην μπαταρία μπορείς να το ξετικαρεις. Προσωπικά το έχω στο off γιατί φορτίζω πάντα το βράδυ που ξαπλωνω οπότε ίσως δεν πρέπει να ζορίζεται τόσο η μπαταρία. Από την άλλη βέβαια σιγά κιόλας, παίρνεις μια καινούρια αν κάτι πάθει που σπάνια συμβαίνει

https://www.dropbox.com/s/2wrapgrw57l36nj/Screenshot_2014-10-31-13-32-04.png?dl=0

σε ευχαριστω Ευθυμη για την απαντηση!

και εγω ενδιαφερομαι αρκετα για το χρυσο σημερα θα παω και σε αλλα καταστηματα μηπως βρω κανενα αν και δεν νομιζω.....

σε ευχαριστω Ευθυμη για την απαντηση!

και εγω ενδιαφερομαι αρκετα για το χρυσο σημερα θα παω και σε αλλα καταστηματα μηπως βρω κανενα αν και δεν νομιζω.....

Τίποτα φίλε μου! Πάντως για το χρυσό αν πραγματικά το ήθελα τοοοσο πολύ, μάλλον θα του έβαζα μεταλλικό καπάκι πίσω ώστε να δείξει.. Πλαστικό και χρυσό δεν, γνώμη μου πάντα

Το πήρα και εγώ χτες σε άσπρο.. Ωραία οθονηηηηη τα σπάει...θέλει λιγη δουλιτσα ακομα το software γιατί δεν είναι και τόσο σφαίρα σαν το m8 που έχω και αυτό..αλλά κατα τα αλλά.σουπερ..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Τίποτα φίλε μου! Πάντως για το χρυσό αν πραγματικά το ήθελα τοοοσο πολύ, μάλλον θα του έβαζα μεταλλικό καπάκι πίσω ώστε να δείξει.. Πλαστικό και χρυσό δεν, γνώμη μου πάντα

απλος με τρωωει πολυ γτ ποτε δεν εχω παρει κατι διαφορετικο απο ασπρο και μαυρο! τωρα δεν το εχω δει απο κοντα και εχω "φαγωθει" :D δεν το βρισκω πουθενα και εχω παει σε αρκετα μαγαζια! τωρα αν δεν κατσει και δεν το δω θα προτιμω μαυρο γτ σε ασπρο ειχα τα τελευταια μ δυο κινητα και δεν θελω παλι ασπριλα αλλα μαυριλα :p

Δεν άντεξα κι εγώ και απο μαυρο που το είχα, το πήρα σε χρυσό... Ήμουν διστακτικός στην αρχή γιατί είχα δει το S5 mini σε χρυσο κσι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα..Όμως είναι πολύ όμορφο...

Ανεβάστε καμια φωτο του χρυσου ρε παληκαρια. :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδια καλημερα,

Ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης απο τους 2?

Μειονεκτηματα,πλεονεκτηματα των 2?

O exynos παιζει με ολους τους παροχους στην ελλαδα σωστα χωρις προβληματα?

Ευχαριστω

Μεγεια σε όλους ξανά! Σήμερα μου έσπασε τα νεύρα, έπεσε από 83 σε 80% μέσα σε μια ώρα στην αναμονή και έκανα restart αφού ήταν το κλασσικό πρόβλημα του Android System, μάλλον από G+.. Ένας καλός λόγος να κάνω root να το ξεφορτωθω Edited by efthimis31

Μεγεια σε όλους ξανά! Σήμερα μου έσπασε τα νεύρα, έπεσε από 83 σε 80% μέσα σε μια ώρα στην αναμονή και έκανα restart αφού ήταν το κλασσικό πρόβλημα του Android System, μάλλον από G+.. Ένας καλός λόγος να κάνω root να το ξεφορτωθω

Αν μιλάς για το Google+ το απεγκαθιστά και χωρίς root.

Αν μιλάς για το Google+ το απεγκαθιστά και χωρίς root.

Όχι δεν μου το κάνει απεγκατασταση, αν υπάρχει άλλος τρόπος ακούω

Όχι δεν μου το κάνει απεγκατασταση, αν υπάρχει άλλος τρόπος ακούω

Χμ, εγώ στο 3 το απεγκατέστησα χωρίς root. Ούτε επιβολή διακοπής ή ανενεργό στο κάνει?

Χμ, εγώ στο 3 το απεγκατέστησα χωρίς root. Ούτε επιβολή διακοπής ή ανενεργό στο κάνει?

Δεν το βγάζει δυστυχώς, διακοπή έκανα..

Δεν το βγάζει δυστυχώς, διακοπή έκανα..

Όσο πάει και αφαιρεί δυνατότητες, είμαι περίεργος να δω στο 5 τί έχουνε κάνει όσον αφορά την διαχείριση εφαρμογών...

Ανεβάστε καμια φωτο του χρυσου ρε παληκαρια. :)

Ορίστε και και κάποιες φωτογραφίες απο το Ελληνικό χρυσό

http://s13.postimg.org/nhtow3z03/20141101_125451.jpg' alt='20141101_125451.jpg'> http://s13.postimg.org/hlzr8pjoz/20141101_125508.jpg http://s13.postimg.org/s69orao6r/20141101_125513.jpg[/img]

Η φωτο του πισω μερους,δεν φαινεται,ειναι μικρη.Του εμπρος μερους,καλη ειναι.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

http://s13.postimg.org/nhtow3z03/20141101_125451.jpg' alt='20141101_125451.jpg'> http://s13.postimg.org/hlzr8pjoz/20141101_125508.jpg http://s13.postimg.org/s69orao6r/20141101_125513.jpg[/img]

Από μπροστά είναι πολύ όμορφο, από πίσω πρέπει να το δω από κοντά.

Αν και σαν κλασικούρας θα έπαιρνα το μαύρο.:D

Φιλικά Γιώργος

Χμμμ μοιαζει με το μπρονζε Tab S αν δεν απατωμαι. Ωραιο ειναι! Νομίζω οταν μπω στη διαδικασια θα το παρω ή χρυσο ή μαυρο τελικα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Χμμμ μοιαζει με το μπρονζε Tab S αν δεν απατωμαι. Ωραιο ειναι! Νομίζω οταν μπω στη διαδικασια θα το παρω ή χρυσο ή μαυρο τελικα.

και εγω μια απο τα ιδια ωραιο φαινεται και το χρυσο αλλα πιο απο τα δυο ιδου η απορια..... :wacko::wacko::wacko::wacko:

και εγω μια απο τα ιδια ωραιο φαινεται και το χρυσο αλλα πιο απο τα δυο ιδου η απορια..... :wacko::wacko::wacko::wacko:

Εσύ πολύ το σκέφτεσαι, συμβουλή μου είναι να πας να το δεις. Αν πραγματικά σου αρέσει περισσότερο από το μαύρο το παίρνεις επί τόπου. Αν όχι πας σε μαύρο. Όταν είδα σε χρυσό το Μ8 το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί ήταν τόσο ωραίο και classie που με τρέλανε.. Είναι ιδιαίτερο χρώμα το χρυσό (ή copper, ή σαμπανιζε κτλ) οπότε θέλει λιγάκι προσοχή πιστεύω ειδικά αν σκοπεύει κάποιος να κρατήσει αρκετό καιρό την συσκευή

Εσύ πολύ το σκέφτεσαι, συμβουλή μου είναι να πας να το δεις. Αν πραγματικά σου αρέσει περισσότερο από το μαύρο το παίρνεις επί τόπου. Αν όχι πας σε μαύρο. Όταν είδα σε χρυσό το Μ8 το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί ήταν τόσο ωραίο και classie που με τρέλανε.. Είναι ιδιαίτερο χρώμα το χρυσό (ή copper, ή σαμπανιζε κτλ) οπότε θέλει λιγάκι προσοχή πιστεύω ειδικά αν σκοπεύει κάποιος να κρατήσει αρκετό καιρό την συσκευή

axaxaxax οντως το σκεφτομαι παρα πολυ! απλος δεν εχω την πολυτελεια να το δω μιας και εδω ειμαι δεν παιζει να το φερνουν ποτε και θα πρεπει να μεταβω σε καποια μεγαλη πολη για να μπορεσω να το αντικρησω "face to face"! Θεσσαλονικη που πηγα το ειδα στα public σε μαυρο,εδω στα Γρεβενα ουτε public εχουμε ουτε πλαισιο τπτ απολυτος:p να το φερει κανενας παροχος δεν παιζει οποτε σκεφτομαι και βασανιζομαι...:lol::lol: Επισης πηγα χθες Κοζανη και δεν το ειχαν πουθενα ουτε καν σε μαυρο και τα πηρα ολα σβαρνα χθες :cry::cry::cry:! Περιμενω τωρα μηπως ανεβω Θεσσαλονικη παλι κατα τα μεσα Νεομβριου και το δω εκει σε χρυσο!

και επειδη τα λεφτα ειναι πολλα και σκοπευω να το κρατησω τουλαχιστον μια 2ετια το σκεφτομαι ακομα περισσοτερο...

Edited by kostashark

Με εχει ψησει και το χρυσο. Περιμενω να το πιασω στα χερια μου αλλιως λευκο.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

axaxaxax οντως το σκεφτομαι παρα πολυ! απλος δεν εχω την πολυτελεια να το δω μιας και εδω ειμαι δεν παιζει να το φερνουν ποτε και θα πρεπει να μεταβω σε καποια μεγαλη πολη για να μπορεσω να το αντικρησω "face to face"! Θεσσαλονικη που πηγα το ειδα στα public σε μαυρο,εδω στα Γρεβενα ουτε public εχουμε ουτε πλαισιο τπτ απολυτος:p να το φερει κανενας παροχος δεν παιζει οποτε σκεφτομαι και βασανιζομαι...:lol::lol: Επισης πηγα χθες Κοζανη και δεν το ειχαν πουθενα ουτε καν σε μαυρο και τα πηρα ολα σβαρνα χθες :cry::cry::cry:! Περιμενω τωρα μηπως ανεβω Θεσσαλονικη παλι κατα τα μεσα Νεομβριου και το δω εκει σε χρυσο!

και επειδη τα λεφτα ειναι πολλα και σκοπευω να το κρατησω τουλαχιστον μια 2ετια το σκεφτομαι ακομα περισσοτερο...

Παρε τηλ στα Public Καστοριας και ρωτα,επισης και στον Γερμανο.Αυτοι φερνουν Note day one απο την επισημη κυκλοφορια!

Παιδιά από όσους το πήραν μπορούμε να έχουμε μια επίσημη ενημέρωση (από τις οδηγίες) για το επίπεδο sar της συσκευής, καθώς για μένα αυτό ειναι από τους πρώτους παράγοντες για την επιλογή της συσκευής. Σας ευχαριστώ...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)