konstantinoslp Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Κάνε ένα restart στο router για αρχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Κάνε ένα restart στο router για αρχή. Αυτο ειναι το πρωτο που εκανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αυτο ειναι το πρωτο που εκανα! Το δεύτερο μήπως ήταν να δοκιμάσεις να διαγράψεις και να συνδέσεις εκ νέου το κινητό στο δίκτυο WiFi; Επίσης αυτό συμβαίνει μόνο στο δίκτυο του σπιτιού σου; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Το κινητό έκανα τη δεύτερη φόρτιση είναι φυσιολογικό να έτσι στο 96% σε 45 λεπτά χωρίς χρήση σχεδόν η θέλει ακόμα στρωσιμο; Επίσης λέει υπόλοιπο 8 ώρες και 17 λεπτά πολύ λίγο δεν είναι ακόμα και στην εξοικονόμηση ενέργειας λέει 20 ώρες .Την πάτησα ?επρεπε να πάρω το τζι 4 τελικά. Edited December 15, 2015 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Παιδιά να ρωτήσω ενα δυο πράγματα που μπορουν να απαντηθούν μονο από άτομα που έχουν κάμποσο καιρό το κινητό και οχι διαβάζοντας το νήμα (που ουτως ή αλλως το εχω κανει). Διαβάζω, ακούω, βλέπω για το s pen και όλες τις σουπερ ντουπερ καταπληκτικες λειτουργίες του που αδιαμφισβητητα εχει. Θελω ομως να ρωτησω το εξης: Στην καθημερινη χρήση που εισαι εξω και θελεις να κανεις γρηγορα κατι πχ να σημειωσεις κατι ή να πλοηγηθεις στο Internet για να βρεις κάτι, είναι το πενάκι εύχρηστο και αν ναι τι δηλαδη προσφέρει παραπάνω σε τετοια χρήση; Δηλαδή εχοντας τωρα το S5 μου για να σημειώσω κατι γρηγορα θα ανοιξω το google keep και τσακ μπαμ θα γραψω αυτο που θελω και αυτο ήταν τέλος, ή αν θέλω internet θα μπω στον chrome και σε δευτερολεπτα θα εχω πληκτρολογήσει αυτο που θελω στο google. Που θα κέρδιζα αν ειχα ας πουμε το Note 4 για αυτες τις δουλειές; Επίσης καποιες λειτουργίες όπως το Snap Note (που φωτογραφίζει κάτι και μπορεις μετα να το κανεις edit) που εννοειται οτι ειναι φοβερές, ειναι όμως χρήσιμες; Το snap note για παραδειγμα που αναφερω το χρησιμοποιεί κανενας ρε παιδιά; Έχει φανεί καπου χρήσιμο; Ρωτάω ο,τι ρωτάω γιατί ειμαι κοντά στην απόκτηση του κινητού αλλά με προβληματίζει το κατά πόσο πιο ανωτερο ελεω s pen ειναι το Note απο το ηδη κατ εμε καταπληκτικο S5 μου που δε με κρεμασε ποτέ, μου εδωσε αδιαβροχοποιηση και μια ωραιοτατη μπαταρία. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) 1. Με κλειδωμενο το κινητο βγαζεις το πενακι απο τη θηκη και ανοιγει αυτοματα μονο του το action memo ωστε να σημειωσεις οτι θες. Μετα με ενα κλικ επιλεγεις τι θες να κανεις τη σημειωση (κληση, επαφη, gps, αναζητηση στο δικτυο ή απλη αποθηκευση της σημειωσης. Δες βιντεο στο youtube για να δεις με τα ματια σου. 2. Παιρνεις screenshot με ενα κλικ και επιλεγεις ποιο μερος της οθονης θες να αποθηκευσεις. 3. Οπουδηποτε χρειαζεται να κλικαρεις, ειναι απειρως ακριβεστερο να το κανεις με τη λεπτη μυτη του s pen παρα με τα χοντροδακτυλα μας. Το πενακι ειναι ο βασικος λογος που πουλησα το tab S 8.4 lte και πηρα το νοτε4. Συνηθισμενος απο το νοτε2, η καθυστερηση σε αυτα τα μικρα καθημερινα αλλα συνεχομενα πραγματα, αθροιζομενη προκυπτει σημαντικη καθυστερηση αλλα και σημαντικος εκνευρισμος. Ακομα και στην 8.4 οθονη η ακριβεια στα κλικαρισματα δεν εχει σχεση με το πενακι και την 5.7 οθονη. Αν ομως εχεις το s5 και δεν σε ενοχλει ο τροπος που γινονται τα πραγματα ισως σημαινει οτι δεν τα χρειαζεσαι ολα αυτα τα εξτρα. Δες το απο κοντα, δες και βιντεο στο δικτυο και κατοπιν αποφασισε μονος σου. Οι πιο πολλοι εδω ειμαστε καταβολεμενοι με το πενακι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το χρειαζονται πραγματικα ολοι. Edited December 15, 2015 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shoco Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Once with spen, always with spen. Θα προσθεσω και εγω οτι δεν υπαρχει γυρισμος απο το πενακι. Ειναι πολυ πιο γρηγορη η χρηση και σαφως με περισσοτερες επιλογες. Παράθεση The knowledge is power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αν βολευεσαι με το S5 και σε εξυπηρετει το μεγεθος οθονης μεινε με αυτο. Το πενακι ναι σε βοηθαει αρκετα οσον αφορα την ακριβεια ( για μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο ατου του spen και οι gadgeties ερχονται σε δευτερη μοιρα ) αλλα προσωπικα πηγα απο το S4i9506 στο N4910C κυριως λογω μεγεθους οθονης. Και τη καλυτερη ποιοτητα κατασκευης βεβαια. Επειδη δεν πολυχρησιμοποιω πλεον το laptop, εχω δωσει και τα tablet και με 5" στραβωνεσαι. Ενω με ενα phablet οπως το Ν4 κανεις τη δουλεια σου μια χαρα δεν χρειαζεσαι tablet πλεον. Αν θες λοιπον μεγαλυτερη οθονη αλλα και για να κανεις και μια αλλαγη προχωρα. Το πενακι σιγουρα βοηθαει αλλα δεν μπορεις να το χρησιμοποιεις συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Παιδιά η μεγαλυτερη οθόνη ασφαλώς και παίζει μεγαλο ρόλο θα συμφωνήσω. Τωρα για ποιοτητα κατασκευής οκ, ισως ειναι καλύτερο το Note αλλα μην ξεχνάμε και το αδιαβροχο του S5. Παντως με βλεπω να κανω τη μετάβαση και πιστεύω θα μεινω ευχαριστημενος. Και στην καμερα λογω ois ειναι ενα κλικ καλυτερο απο το S5 το Note σε καποιες περιπτωσεις τουλαχιστον. Πενακι εχω δουλεψει παντως στο Note 8 tablet που εχω αλλα ξερω οτι εχει πολυ μα πολυ λιγοτερες ικανοτητες απο αυτο του Note 4. Απλα ελπιζω να μπορεσω να το αξιοποιήσω οσο πρεπει στην καθημερινοτητα το πενάκι γιατι χωρις αυτό δεν θα υπηρχε λογος να αλλαξω απο το S5. Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Από, τι κατάλαβα ουσιαστικά θες να "πείσεις" τον εαυτό σου ότι το πενάκι αξίζει για να κάνεις τη μετάβαση. Προσωπικά έχει τύχει να μην χρησιμοποιήσω το πενάκι για μέρες. Ενώ έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω αρκετά ανά περιόδους. Αυτό που έχω συμπεράνει είναι ότι αναλόγως τη δουλειά και τα χόμπυ του άλλου η πένα είναι βασική ή βοηθητική. Στη δουλειά που κάνω εγώ δεν χρειάζομαι πενάκι αλλά όταν έχω χρειαστεί με έχει βοηθήσει πολύ. Αλλά αν με ρωτάς, δύσκολα μπορώ να το βγάλω από την καθημερινότητα μου ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιώ όπως άλλοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Βρε παλικάρια τόσο χάλια σε επιδώσεις είναι το κινητό μας? Κατέβασα το προγραμματάκι AnTuTu και το έτρεξα Έχω το SM-910F Android 5.1.1 Για κάποιο λογο δεν μπόρεσα να ανεβάσω την δευτερη εικόνα που δείχνει το κινητό μου στην τελευταια 15η θεση με σκορ 38403 Edited December 15, 2015 by Iannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Βρε παλικάρια τόσο χάλια σε επιδώσεις είναι το κινητό μας? Κατέβασα το προγραμματάκι AnTuTu και το έτρεξα Έχω το SM-910F Android 5.1.1 Για κάποιο λογο δεν μπόρεσα να ανεβάσω την δευτερη εικόνα που δείχνει το κινητό μου στην τελευταια 15η θεση με σκορ 38403 Αν βγαλεις και την εξοικονόμηση ενέργειας θα πάει καλύτερα :p Λογικά πρεπει να εχει παρεμφερές σκορ με το Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Κατι εχει παει στραβα, ξανατεσταρε. Καπου εδω πρεπει να εισαι https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/15/f89cfe38f71be64a9efda76b5286f693.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Για εγγραφη τηλεφωνηματων υπαρχει κατι που χρησιμοποιειτε στο note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/15/c307de471c49599c3a703caedc3af342.jpg Το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το δεύτερο μήπως ήταν να δοκιμάσεις να διαγράψεις και να συνδέσεις εκ νέου το κινητό στο δίκτυο WiFi; Επίσης αυτό συμβαίνει μόνο στο δίκτυο του σπιτιού σου; Το εχω κανει κι αυτο. Μερικες φορες ενω δν δουλευει ο browser και το viber( φαινονται σαν αποσυνδεδεμενα και τα 2).....το facebook δουλευει κανονικα. Τι μπορει να φταει?Εκανα επαναφορα εργοστασιακων και παλι τιποτα!! Σε αλλες συσκευες που ειναι συνδεδεμενες στο ιδιο ρουτερακι δεν συμβαινει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Βρε παλικάρια τόσο χάλια σε επιδώσεις είναι το κινητό μας? Κατέβασα το προγραμματάκι AnTuTu και το έτρεξα Έχω το SM-910F Android 5.1.1 Για κάποιο λογο δεν μπόρεσα να ανεβάσω την δευτερη εικόνα που δείχνει το κινητό μου στην τελευταια 15η θεση με σκορ 38403 Απο περιεργεια εκανα το τεστ βλεπωντας το μηνυμα σου και μου βγαζει σκορ 71185 . Το ιδιο μοντελο εχωμε εσενα το F. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Απο περιεργεια εκανα το τεστ βλεπωντας το μηνυμα σου και μου βγαζει σκορ 71185 . Το ιδιο μοντελο εχωμε εσενα το F. :dash::dash::dash: Το έτρεξα πάλι και πήγε 9η θέση με 73212 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το κινητό έκανα τη δεύτερη φόρτιση είναι φυσιολογικό να έτσι στο 96% σε 45 λεπτά χωρίς χρήση σχεδόν η θέλει ακόμα στρωσιμο; Επίσης λέει υπόλοιπο 8 ώρες και 17 λεπτά πολύ λίγο δεν είναι ακόμα και στην εξοικονόμηση ενέργειας λέει 20 ώρες .Την πάτησα ?επρεπε να πάρω το τζι 4 τελικά. Αδερφέ δεν γίνονται αυτά τα πράγματα σε ένα νορμάλ N910F. Ή έχει κάποιο πρόβλημα, ή έχεις φορτώσει κάποια κουλή εφαρμογή ή η μπαταρία σου είναι σκάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Παιδιά πώς μπορώ να βρω πια είναι ή σωστή έκδοση kitkat για το κινητό μου; Θέλω να κάνω downgrade αλλά δεν ξέρω ποια να κατεβάσω. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 σκάλωμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) κατεβενει σε cos update μετα και το πριν κανα 2 εβδομαδες τα 80 mb. μολις μαθω τι ειναι ειδοποιω ξανα.Μέγεθος: 78,31 MB Έκδοση: N910FXXS1COK4/N910FCOS1COI1/N910FXXS1COK1 Βελτιστοποίηση χρήσης μπαταρίας ·Βελτιωμένες επιδόσεις με αποτελεσματική διαχείριση της μνήμης ·Βελτιώσεις ασφαλείας ·Η σταθερότητα των παρακάτω στοιχείων βελτιώθηκε Edited December 15, 2015 by johnmakro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αδερφέ δεν γίνονται αυτά τα πράγματα σε ένα νορμάλ N910F. Ή έχει κάποιο πρόβλημα, ή έχεις φορτώσει κάποια κουλή εφαρμογή ή η μπαταρία σου είναι σκάρτη. Δεν είναι και τόσο αδύνατο...ίσως 4% όχι τόσο εύκολα αλλά γενικά το google play services τη γονατίζει τη μπαταρία..σε σύγκριση με iphone 6 plus του κουμπάρου μου καμία σχέση...νομίζεις ότι κολλάει στο 100% για ώρες...βέβαια εκεί υπάρχουν άλλα θέματα... Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Στο δικό μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Η κατανάλωση που αναφέρει ο komias2 είναι υπερβολική. Ασχετως το κάνει ή τι δεν κάνει το Iphone 6s, στο Note 4 αναφέρομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Στο δικό μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Η κατανάλωση που αναφέρει ο komias2 είναι υπερβολική. Ασχετως το κάνει ή τι δεν κάνει το Iphone 6s, στο Note 4 αναφέρομαι. Εμένα με την 5.0.1. το έκανε για πλάκα....τώρα με την 5.1.1. χάνει γύρω στο 2%....απλά έκανα μια σύγκριση για να δείξω ότι είναι και θέμα λειτουργικού δε φταίει το note....η apple οταν φορεσε μια μπαταρια της προκοπης στο 6Plus, εφτιαξε πρωτη φορα κινητο με αξιλογη αναμονη....παντως υπαρχουν απειρα forum με battery leak λογω google play services....δεν ειναι πρωτοφανες.. Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts