Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά υπάρχει για το Note 4 κάποια εφαρμογή που να ρυθμίζεις το κινητό να κλείνει και να ενεργοποιήτε μόνο του σε ώρες που ορίζεις εσύ όπως γίνεται στα Alcatel;

Εντυπωσεις απο το τελευταιο update coj3 εχουμε?

Εχει κατι διαφορετικο απο το coi3?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Καλημέρα, δεν ξερω αν ρωταω στο σωστό μέρος αλλά απο την αναβάθμιση σε 5.1.1 στη stock εφαρμογή του email δε δείχνει την αριθμηση για τα αδιάβαστα mail. Ξέρει κανείς αν μπορώ να το διορθώσω;

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω είμαι κάτοχος note 4 το 910f και το έχω τρεις μέρες και μόλις το άνοιξα έκανε update και ενώ πρώτα τα δύο φωτιζόμενα πλήκτρα κάτω χαμηλά φωτιζονταν τώρα μετά από την αναβάθμιση όταν το ανοίγω δεν ανάβουν λέτε με έκανα κάτι εγώ?

Ευχαριστώ πολύ περιμένω νέα σας

Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις να δεις μην τυχών εχει κολλήσει το μενού. Εγώ τα έχω πάντα ενεργά.

Κάνε μια επανεκκίνηση αν δεν έχεις κάνει.

Και τέλος μια επαναφορά του κινητού αν δε δουλέψει τίποτα από τα παραπάνω.

Κοιτα και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Guys, μου βγάζει στην κατανάλωση μπαταρίας ότι έχω 3% κατανάλωση από το WIFI χωρίς να το έχω ανοίξει καθόλου. Τι παίζει;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Guys, μου βγάζει στην κατανάλωση μπαταρίας ότι έχω 3% κατανάλωση από το WIFI χωρίς να το έχω ανοίξει καθόλου. Τι παίζει;

Κοίτα στις ρυθμίσεις του WiFi εάν είναι ενεργοποιημένο το "να επιτρέπεται πάντα η σάρωση". Αν είναι στο πάντα βάλτο στο off ή όπως το έχει τέλος πάντων.

Τσέκαρε στις ρυθμίσεις του WiFi-για προχωρημένους εάν είναι ενεργή η επιλογή "να επιτρέπεται πάντα η σάρωση". Εάν είναι, να την κλείσεις.
Μάκης

Κοίτα στις ρυθμίσεις του WiFi εάν είναι ενεργοποιημένο το "να επιτρέπεται πάντα η σάρωση". Αν είναι στο πάντα βάλτο στο off ή όπως το έχει τέλος πάντων.

Τσέκαρε στις ρυθμίσεις του WiFi-για προχωρημένους εάν είναι ενεργή η επιλογή "να επιτρέπεται πάντα η σάρωση". Εάν είναι, να την κλείσεις.

Ενεργοποιημένο! Τι φάση βρε παιδιά; Για ποιο λόγο να υπάρχει αυτη η επιλογή όταν έχω απανεργοποιημένο το wifi;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενεργοποιημένο! Τι φάση βρε παιδιά; Για ποιο λόγο να υπάρχει αυτη η επιλογή όταν έχω απανεργοποιημένο το wifi;

Έλα ρε είσαι και παλιός χρήστης! Για να έχει πρόσβαση σε location reporting η μαμά Google είναι για το Google now κλπ κλπ.

Έλα ρε είσαι και παλιός χρήστης! Για να έχει πρόσβαση σε location reporting η μαμά Google είναι για το Google now κλπ κλπ.

Ό,τι έχει να κάνει με Google ξηλώνεται day one! :rolleyes::O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι εφαρμογές διαγράφεις φίλε;

Ολες όσες λένε Google εκτός από Χάρτες που τους χρειάζομαι που και που και φυσικά το Store.

Κάτι music, movies, Now και ιστορίες διαγράφονται αμέσως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας. εγω ειμαι root και εχω αλλαγμενο kernel και δεν με αφηνει να κανω το update. λογικο ακουγεται αλλα εσεις τι λετε? πρεπει να κανω κατι για να παρω την αναβαθμηση? Ή δεν αξιζει να μπω σε τετοιο κοπο??
The quieter you become, the more you are able to hear...

Παίδες αγόρασα το μTorrent στην Pro έκδοση. . Με το που κάνω rotate την συσκευή δεξιά κρασάρει ή εφαρμογή! Την έχει κανείς και αντιμετοπίζει κάτι παρόμοιο με κατάρρευση της εφαρμογής;

Καλησπέρα σε όλους.

Προχθές είχα ένα πρόβλημα με τα δύο φωτιζόμενα κουμπιά αφής που έχει το note 4 δεν ανάβουν και ξαφνικά άναψαν μόνα τους εχθές και αυτή την στιγμή πάλι τώρα που γράφω είναι σβηστά ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό?

Είμαι νέος κάτοχος όπως έχω γράψει πριν μερικές μέρες,πήγα και στις ρυθμίσεις και δεν έχει κάπου που να μπορώ να ενεργοποιώ τον φωτισμό των κουμπιών touch τι να κάνω?λέτε να έχει θέμα καινούριο τηλέφωνο? Ευχαριστώ πολύ περιμένω την πολιτιμη βοήθεια σας.

Καλησπέρα σε όλους.

Προχθές είχα ένα πρόβλημα με τα δύο φωτιζόμενα κουμπιά αφής που έχει το note 4 δεν ανάβουν και ξαφνικά άναψαν μόνα τους εχθές και αυτή την στιγμή πάλι τώρα που γράφω είναι σβηστά ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό?

Είμαι νέος κάτοχος όπως έχω γράψει πριν μερικές μέρες,πήγα και στις ρυθμίσεις και δεν έχει κάπου που να μπορώ να ενεργοποιώ τον φωτισμό των κουμπιών touch τι να κάνω?λέτε να έχει θέμα καινούριο τηλέφωνο? Ευχαριστώ πολύ περιμένω την πολιτιμη βοήθεια σας.

Δε είναι συνέχεια αναμένα!ανάβουν είτε όταν τα πατας είτε όταν δε έχετε κάποιο μνμ/ειδοποίηση(και όχι σε όλες τις ειδοποιήσεις ) αν θυμάμαι έχει κάποιες επιλογές αλλά δεν θυμάμαι ποιες είναι τώρα

Το ξέρω ότι δεν ανάβουν μόνιμα αλλά δεν ανάβουν ούτε όταν τα πατάω αυτό με προβλημάτιζει

Mήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποιο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας??

Κανονικά όταν τα πατάς ανάβουν.

Έχω αυτό του κινητού που λέει εξοικονόμηση ενέργειας τίποτα αλλο

Αυτό φταίει.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ναι έχεις δίκιο μόλις το έβγαλα ανάβουν χάχα χάχα

Καινούριος στα Android μετά από ios και iPhone 5 που είχα τι να πω και πάλι ευχαριστω

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)