Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το έχεις βρει σε κάποιο λινκ του εξωτερικού? το έχει διαπιστώσει κάποιος?

Ναι το είχα διαβάσει όταν έψαχνα τι φταίει με το κινητό. Γίνεται corrupted ένα μέρος της mmc στην μητρική. Με 60 ευρώ περνεις καινούργια από aliexpress και το φτιάχνεις. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρά δουλεύει το δικό μου με όλα τα updates εδώ και 2.5 χρόνια (και ήταν και πολλά updates) κανονικά μέσω ΟΤΑ και όλα με το φορτιστή επάνω.

Κακώς βέβαια (μιας και έτσι ανεβάζει θερμοκρασία και είναι φυσιολογικό), αλλά το έκανα εις γνώσιν μου και με δικό μου ρίσκο για το όποιο τυχόν πρόβλημα υπάρξει.

Όλα ρολόι.

Μια χαρά δουλεύει το δικό μου με όλα τα updates εδώ και 2.5 χρόνια (και ήταν και πολλά updates) κανονικά μέσω ΟΤΑ και όλα με το φορτιστή επάνω.

Κακώς βέβαια (μιας και έτσι ανεβάζει θερμοκρασία και είναι φυσιολογικό), αλλά το έκανα εις γνώσιν μου και με δικό μου ρίσκο για το όποιο τυχόν πρόβλημα υπάρξει.

Όλα ρολόι.

Προφανώς και δεν δημιουργητε το πρόβλημα σε όλες τις μητρικές. Όπως και σε άλλα κινητά. Τώρα φταίνε οι συγκεκριμένες παρτίδες κινητών? Ίσως.

Προφανώς και δεν δημιουργητε το πρόβλημα σε όλες τις μητρικές. Όπως και σε άλλα κινητά. Τώρα φταίνε οι συγκεκριμένες παρτίδες κινητών? Ίσως.

Αν είναι γενικευμένο (εγώ δεν το έχω διαπιστώσει) ίσως να είναι ελαττωματική παρτίδα emmc που μπορεί μάλιστα να υπάρχει και σε άλλα μοντέλα.

Σε 2 3 μέρες θα σε κάνει format τη Rom και θα σε πάει στο Bootloader με mmc failed. Τα πέρασα πριν κάνα μήνα με ένα NOTE 4

Εκανα recover firmware μεσω smartswitch και εγκατεστησε μεχρι και την ενημερωση του μαρτιου(κρατησε πολλη ωρα).μεχρι στιγμης το ξεζουμιζω για να δω αν θα κανει restart η θα παει σε bootloop...ακομη τιποτα.επειδη ετσι κι αλλιως η συσκευη θα παει για πουλημα ομως, θα το τεσταρω εξονυχιστικα καμια βδομαδα γιατι θελω να μαι ενταξει απεναντι σεβαυτον που θα την παρει τυχον..θα ενημερωσω για νεοτερα..

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

Εκανα recover firmware μεσω smartswitch και εγκατεστησε μεχρι και την ενημερωση του μαρτιου(κρατησε πολλη ωρα).μεχρι στιγμης το ξεζουμιζω για να δω αν θα κανει restart η θα παει σε bootloop...ακομη τιποτα.επειδη ετσι κι αλλιως η συσκευη θα παει για πουλημα ομως, θα το τεσταρω εξονυχιστικα καμια βδομαδα γιατι θελω να μαι ενταξει απεναντι σεβαυτον που θα την παρει τυχον..θα ενημερωσω για νεοτερα..

Μακάρι να μην σου βγάλει πρόβλημα φίλε μου. Αν και εφόσον στο έχει βγάλει έστω και μια φορά δύσκολα να έστρωσε από μόνο του.

Καλημέρα σε όλους! Ειχα κ εγώ τα ίδια θέματα με mmc failed κλπ. Πριν δυο εβδομάδες εκανα root κ πέρασα lineage. Το πρόβλημα παρέμεινε. Ανέβαζε απίστευτη θερμοκρασία. Ώσπου πλεον κάτι κάηκε στην μητρική κ δεν ανοίγει καθόλου. Σκέτη απογοήτευση. Γύρισα στο παλιο note2 που ακόμη δουλεύει καλα. Το σίγουρο είναι πως δεν ξαναδινω τοσα χρήματα στη Samsung . ..

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους! Ειχα κ εγώ τα ίδια θέματα με mmc failed κλπ. Πριν δυο εβδομάδες εκανα root κ πέρασα lineage. Το πρόβλημα παρέμεινε. Ανέβαζε απίστευτη θερμοκρασία. Ώσπου πλεον κάτι κάηκε στην μητρική κ δεν ανοίγει καθόλου. Σκέτη απογοήτευση. Γύρισα στο παλιο note2 που ακόμη δουλεύει καλα. Το σίγουρο είναι πως δεν ξαναδινω τοσα χρήματα στη Samsung . ..

Έχω χάσει πάσα ιδέα με όλα αυτά τα περιστατικά που διαβάζω ....

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

Είναι που θα πέσεις φίλε μου. Αλλα κινητα βγάζουν πολλά προβλήματα άλλα καθόλου. Της LG βγάζουν τα περισσότερα για αυτό και πέφτουν οι τιμές πολύ γρήγορα. Η Samsung επίσης έχει μοντέλα που έχουν σοβαρά προβλήματα. Ένα είναι το NOTE 4 που δυστυχώς με το mmc failed φοβάσαι να το πάρεις. Παιδεύομαι με ένα lg g3 εδώ και 3 μέρες επίσης πολλα προβλήματα. Για αυτό δεν αλλάζω το NOTE 3 που έχω. Δύσκολα βρίσκεις κινητό που να σε πάει για χρόνια στις μέρες μας.

Είναι που θα πέσεις φίλε μου. Αλλα κινητα βγάζουν πολλά προβλήματα άλλα καθόλου. Της LG βγάζουν τα περισσότερα για αυτό και πέφτουν οι τιμές πολύ γρήγορα. Η Samsung επίσης έχει μοντέλα που έχουν σοβαρά προβλήματα. Ένα είναι το NOTE 4 που δυστυχώς με το mmc failed φοβάσαι να το πάρεις. Παιδεύομαι με ένα lg g3 εδώ και 3 μέρες επίσης πολλα προβλήματα. Για αυτό δεν αλλάζω το NOTE 3 που έχω. Δύσκολα βρίσκεις κινητό που να σε πάει για χρόνια στις μέρες μας.

ακριβώς έτσι....πάντως η samsung δεν ήταν έτσι παλιά...έχει παραγίνει το κακό νομίζω...ιδίως από τη στιγμή που τα φαινόμενα αυτά απαντούν και σε ναυαρχίδες...πάντως ένα iphone 4 και ενα iphone 5 που έχω ακόμη καβάτζα πάνε σφαίρα...ακόμη και ένα παλιό huawei....τι να πω...

ακριβώς έτσι....πάντως η samsung δεν ήταν έτσι παλιά...έχει παραγίνει το κακό νομίζω...ιδίως από τη στιγμή που τα φαινόμενα αυτά απαντούν και σε ναυαρχίδες...πάντως ένα iphone 4 και ενα iphone 5 που έχω ακόμη καβάτζα πάνε σφαίρα...ακόμη και ένα παλιό huawei....τι να πω...

Είναι που θα πέσεις. Απλά στα NOTE 4 είναι 20% το failure rate στα NOTE 3 είναι 5 στα g3 50 στα G4 70. Παλιότερα που δεν είχαν τόσα κυκλώματα δεν πάθαιναν και τίποτα. Όχι μόνο τα κινητά αλλά και τηλεοράσεις αμάξια και γενικά οτιδήποτε έχει τόσα κυκλώματα πάνω του. Δεν αντέχουν στον χρόνο.

Είναι που θα πέσεις. Απλά στα NOTE 4 είναι 20% το failure rate στα NOTE 3 είναι 5 στα g3 50 στα G4 70. Παλιότερα που δεν είχαν τόσα κυκλώματα δεν πάθαιναν και τίποτα. Όχι μόνο τα κινητά αλλά και τηλεοράσεις αμάξια και γενικά οτιδήποτε έχει τόσα κυκλώματα πάνω του. Δεν αντέχουν στον χρόνο.

true story....τα στατιστικά αυτά για failure rate τα βρίσκεις από κάποια πηγή?

true story....τα στατιστικά αυτά για failure rate τα βρίσκεις από κάποια πηγή?

Όχι τυχαία τα έγραψα απο ότι βλέπω τα τελευταία χρόνια με τα συγκεκριμένα κινητά. Αν γράψεις g3 boot loops γίνεται χαμός στο ίντερνετ τα περισσότερα βγάζουν κάποιο πρόβλημα. Τα NOTE 4 έχουν το κλασικό mmc failed επίσης έχει βουηξει το Internet. Στο G4 μέχρι και μήνυση έφαγε η LG από πελατες που είχαν boot loops και δικαιώθηκαν.

Σόρρυ κιόλας αλλά τα νούμερα σου είναι εντελώς αυθαίρετα.

Δε θα ασχοληθώ με το ν3 ή τα lg αφού εδώ μιλάμε για το 4.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες τα defect units είναι κάτω του 1%. Μια διαφορά του 0.0χ μπορεί να είναι μεγάλο νούμερο ανάλογα των πωλήσεων πάντα.

20% που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο δεν είχε ούτε το ν7 (ακόμα και το ν7 είχε κάτω από 0.01%).

Μιλάς για 7ψήφιο αριθμό ελαττωματικών note 4.....

Μόνο τον πρωτο μήνα κυκλοφορίας ξεπέρασε τα 4.5 εκατομμύρια κομμάτια. 20% μας κάνει 900,000 ελαττωματικά για τις πωλήσεις μόνο του πρώτου μηνα κυκλοφορίας!

Μόνο για την επισκευή των συσκευών του πρώτου μήνα, θα έπρεπε το σέρβις της Samsung να ασχολείται μόνο με το νοτε 4 για την επόμενη δεκαετία.

Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα πουθενά.

Σόρρυ κιόλας αλλά τα νούμερα σου είναι εντελώς αυθαίρετα.

Δε θα ασχοληθώ με το ν3 ή τα lg αφού εδώ μιλάμε για το 4.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες τα defect units είναι κάτω του 1%. Μια διαφορά του 0.0χ μπορεί να είναι μεγάλο νούμερο ανάλογα των πωλήσεων πάντα.

20% που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο δεν είχε ούτε το ν7 (ακόμα και το ν7 είχε κάτω από 0.01%).

Μιλάς για 7ψήφιο αριθμό ελαττωματικών note 4.....

Μόνο τον πρωτο μήνα κυκλοφορίας ξεπέρασε τα 4.5 εκατομμύρια κομμάτια. 20% μας κάνει 900,000 ελαττωματικά για τις πωλήσεις μόνο του πρώτου μηνα κυκλοφορίας!

Μόνο για την επισκευή των συσκευών του πρώτου μήνα, θα έπρεπε το σέρβις της Samsung να ασχολείται μόνο με το νοτε 4 για την επόμενη δεκαετία.

Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα πουθενά.

Προφανώς και είναι αυθαίρετα απλά ήθελα να δώσω κάποιες αναλογίες στο κάθε κινητό. Τα mmc failed πάντως είναι πάρα πολλά. Και σκέψου πόσοι έχουν θέμα και δεν γράφουν στα forums. Επισης το mmc failed σχεδόν όλα το παθαίνουν μετά τα 2 χρόνια εγγύησης. Γενικά η samsung δεν έχει χοντρά θέματα με τα κινητά της άλλα στο NOTE 4 και στο NOTE 7 έκανε λάθη.

Προφανώς και είναι αυθαίρετα απλά ήθελα να δώσω κάποιες αναλογίες στο κάθε κινητό. Τα mmc failed πάντως είναι πάρα πολλά. Και σκέψου πόσοι έχουν θέμα και δεν γράφουν στα forums. Επισης το mmc failed σχεδόν όλα το παθαίνουν μετά τα 2 χρόνια εγγύησης. Γενικά η samsung δεν έχει χοντρά θέματα με τα κινητά της άλλα στο NOTE 4 και στο NOTE 7 έκανε λάθη.

Τώρα υπερβάλλεις περισσότερο με το σχεδόν όλα.

Ναι δεν γράφουν όλοι στα φόρουμ, αλλά αυτοί που γράφουν συνήθως είναι αυτοί με τα προβλήματα.

Δε λέω ότι δεν έχω δει το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά τα περιστατικά είναι μερικές δεκάδες, που βέβαια δημιουργούν τις εντυπώσεις.

Σκέψου ότι στο 7 δεν ήταν ούτε 100 περιστατικά και νομίζαμε ότι κάηκε το σύμπαν.

Τώρα υπερβάλλεις περισσότερο με το σχεδόν όλα.

Ναι δεν γράφουν όλοι στα φόρουμ, αλλά αυτοί που γράφουν συνήθως είναι αυτοί με τα προβλήματα.

Δε λέω ότι δεν έχω δει το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά τα περιστατικά είναι μερικές δεκάδες, που βέβαια δημιουργούν τις εντυπώσεις.

Σκέψου ότι στο 7 δεν ήταν ούτε 100 περιστατικά και νομίζαμε ότι κάηκε το σύμπαν.

Όχι έγραψα σχεδόν όλα από αυτά που το παθαίνουν. Όχι από όλα γενικά.

Στο 7 ήταν νομίζω 70 περιστατικα στους 2 μήνες που είχαν πουληθεί 2.5 εκατομμύρια. Στο 4 μετά τα 2 χρόνια πιστεύω είναι πολύ περισσότερα. Γίνεται ένας χαμός στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο κινητό. Δεν σε πάω σε G3 G4 που εκεί μιλάμε για μηδενικό quality με άπειρα θέματα των προβλημάτων στο ίντερνετ.

Edited by king2009

Όχι έγραψα σχεδόν όλα από αυτά που το παθαίνουν. Όχι από όλα γενικά.

Στο 7 ήταν νομίζω 70 περιστατικα στους 2 μήνες που είχαν πουληθεί 2.5 εκατομμύρια. Στο 4 μετά τα 2 χρόνια πιστεύω είναι πολύ περισσότερα. Γίνεται ένας χαμός στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο κινητό. Δεν σε πάω σε G3 G4 που εκεί μιλάμε για μηδενικό quality με άπειρα θέματα των προβλημάτων στο ίντερνετ.

Άντε και τρόμαξα :p

Στο 7 ήταν τέτοιο το ελάττωμα που θα το έβγαζε αμέσως. Δεν άλλαζε με το χρόνο.

Απλά υπήρχε κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού και γι αυτό αποσύρθηκε κακήν κακώς.

Πάλι εκτός βγήκαμε :happy:

Άντε και τρόμαξα :p

Στο 7 ήταν τέτοιο το ελάττωμα που θα το έβγαζε αμέσως. Δεν άλλαζε με το χρόνο.

Απλά υπήρχε κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού και γι αυτό αποσύρθηκε κακήν κακώς.

Πάλι εκτός βγήκαμε :happy:

Σκέψου στα NOTE 7 το ποσοστό failure στους 2 μήνες ήταν 0.0000018. Αλλά πόσα από τα 70 περιστατικά κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ? 5 10? Στο note 4 G3 G4 που είναι κινητά που έχουν θέμα είναι 100αδες με ατελείωτα τα θέματα. Δεν είμαστε και τόσο off topic.

Το εχω γράψει κ παλαιότερα το αναφέρω κ τώρα. Στα note4 ως κάτοχος (πρώην) θεωρώ οτι η ίδια η Samsung φταίει γιατί όλα έβγαλαν σφάλμα mmc μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Γι αυτό το λόγο δύσκολα βλέπω να τους εμπιστεύομαι ξανά.

Στο νήμα του C πολύ ησυχία πάντως να μην το ματιάσω… :p 2,5 χρόνια τώρα με την συσκευή δεν είχα τέτοια θέματα… Μήπως τελικά οι συσκευές με exynos είναι ποιο "σκληροτράχηλες" από αυτές με snapdragon? Αλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω… Σαν συσκευές γενικά θεωρώ είναι αξιόπιστες και κρίμα που συμβαίνουν τέτοιες ατυχίες σε χρήστες με το F…

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Εμενα μια χαρα μου καηκε το C στον εναμιση χρονο οποτε ειναι κυριως θεμα τυχης. Το F που εχω τωρα μη το ματιασω μια χαρα παει, ειδωμεν.

Το εχω γράψει κ παλαιότερα το αναφέρω κ τώρα. Στα note4 ως κάτοχος (πρώην) θεωρώ οτι η ίδια η Samsung φταίει γιατί όλα έβγαλαν σφάλμα mmc μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Γι αυτό το λόγο δύσκολα βλέπω να τους εμπιστεύομαι ξανά.

Ρε παιδιά, αυτό το "όλα" από που προκύπτει τέλος πάντων; Έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτοί που γράφουν συνεχώς για προβλήματα στο ίντερνετ είναι αυτοί ακριβώς (οι λίγοι) που τα έχουν, ενώ αυτοί που δεν έχουν κανένα δεν ασχολούνται; Ίσως φταίει ότι η S έδωσε πολλές αναβαθμίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα και πολλά κινητά που συνήθιζαν να έχουν τον φορτιστή επάνω και σε ταχεία φόρτιση, ψήθηκαν.

Έχετε συνειδητοποιήσει πόσο έχει πουλήσει το NOTE 4; αρχικά συνήθως γράφουμε στο φόρουμ για να βρούμε λύση στα προβλήματα μας αλλά ακόμα και έτσι, αθροιστικά πόσοι είναι που είχαν πρόβλημα και στα δύο θέματα στο myphone; στατιστικά είναι τίποτα. Εγώ έχω το c το οποίο δουλεύει άψογα. Προφανώς και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι και το δικό μου δεν θα πάθει κάτι σήμερα - αύριο. Αλλά αυτά τα 2+ χρόνια είναι η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ σε smartphone και ενώ παλιότερα άλλαζα σε λιγότερο από χρόνο. Αν μου ζητούσαν να υπογράψω τώρα ότι το επόμενο κινητό μου θα το ευχαριστηθώ όσο αυτό θα το κανα από τώρα με κλειστά μάτια.

Τ Στα note4 ως κάτοχος (πρώην) θεωρώ οτι η ίδια η Samsung φταίει γιατί όλα έβγαλαν σφάλμα mmc μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις.

Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή;;; ΟΛΑ;;; Από που προκύπτει;;; Προσοχή τι γράφουμε παιδιά!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)