Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κ εγώ τα ίδια. Αυτό είναι κ το τελευταίο samsung που πήρα. Ο μόνος λόγος που το κρατάω είναι το s-pen. Όπως έχω γράψει μερικές σελίδες πριν θεωρώ οτι έγινε επίτηδες με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Περιμένω να δω τι καινούργιο θα βγει απο τους ανταγωνιστές για να το πάρω. Δυστυχώς σκέτη απογοήτευση η samsung.

Στάλθηκε από το Lenovo YB1-X90L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδω βγαζω δυο μερες στο νερο τουχαλιστον απο την Κυριακη που το φορτησα ως το πρωι σημερα πηγε 20% η μπαταρια και ξανα στο ρευμα θαυμασιο τι λετε ; Καλα εκανα και το εκανα επαναφορα στην Lollipop 5.1.1 https://www.sammobile.com/firmwares/download/59247/N910FXXU1COJ3_N910FEUR1COI1_EUR/

Model SM-N910F

Model name GALAXY Note4

Country Greece

Version Android 5.1.1

Changelist 5932638

Build date Wed, 14 Oct 2015 13:31:12 +0000

Security Patch Level N/A

Product code EUR

PDA N910FXXU1COJ3

CSC N910FEUR1COI1

Χωρις καποιο θεμα και νεα μπαταρια 35ευρω απο το Public.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Μήπως μπορείς να μου πεις πότε την αγόρασες και από ποιο public?

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

Και σε εμενα το ιδιο συνεβη πριν απο 3 εβδομαδες περιπου. Για μενα παντως δεν είναι τυχαιο και πιστευω οτι προκαλειται επιτηδες απο την samsung ...

Τι προελευσης ειναι το Note; Αρχιζω και σκεφτομαι για ελλατωματικη παρτιδα.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Τι προελευσης ειναι το Note; Αρχιζω και σκεφτομαι για ελλατωματικη παρτιδα.

Απο Γερμανο το πηρα το Νοεμβριο του 2014. Cosmote branded.

Και σε εμενα το ιδιο συνεβη πριν απο 3 εβδομαδες περιπου. Για μενα παντως δεν είναι τυχαιο και πιστευω οτι προκαλειται επιτηδες απο την samsung για να ανανεωνει ο κοσμος τις συσκευες του. Οπως τυχαιο δεν είναι και το γεγονος με την διαρκεια της μπαταριας. Οταν αγορασα το κινητο με android 4.4... πριν 2,5 χρόνια αν θυμαμαι καλα έβγαζε 2 μέρες τουλάχιστον και τον τελευταιο χρόνο μου έβγαζε 24 ώρες με το ζόρι και με καινουρια μπαταρία (και να μην μιλησω για lag). Πήρα ενα J7 για αντικαταστατη του note 4 και μου βγάζει με την ίδια χρήση τουλάχιστον 2 ημέρες...

Κ εγώ τα ίδια. Αυτό είναι κ το τελευταίο samsung που πήρα. Ο μόνος λόγος που το κρατάω είναι το s-pen. Όπως έχω γράψει μερικές σελίδες πριν θεωρώ οτι έγινε επίτηδες με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Περιμένω να δω τι καινούργιο θα βγει απο τους ανταγωνιστές για να το πάρω. Δυστυχώς σκέτη απογοήτευση η samsung.

Στάλθηκε από το Lenovo YB1-X90L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα αυτο το νημα στο xda

Note 4 freezes and restarts issue! Ultimate … | Samsung Galaxy Note 4

https://forum.xda-developers.com/note-4/help/note-4-sm-n910f-freeze-restart-issue-t3439111

που περιγραφει πολυ καλα την κατασταση.

Στους περισσοτερους το προβλημα εμφανιστηκε μετα την αναβαθμιση σε mm και προκληθηκε απο την θερμοτητα που παραγεται κατα την αναβαθμιση ειδικα οταν το τηλεφωνο ειναι συνδεδεμενο στον φορτιστη με το quick charge ενεργοποιημενο.Κατα πασα πιθανοτητα προκειται για ελατωμματικη παρτιδα nand chips με αστοχια στην κολληση στο pcb.Ας ελπισουμε οτι δεν εχουμε κομματι αυτης της παρτιδας.Καλυτερα να κανετε αναβαθμισεις με ota χωρις συνδεδεμενο φορτιστη και γενικα καλυτερα να αποφευγετε το quick charge.

Μήπως μπορείς να μου πεις πότε την αγόρασες και από ποιο public?

Καλημερα την αγορασα στις 18/1 νομιζω απο το Public της Παφου στο Mall.

Παιδια μια ερώτηση μπορουμε κάπως να αλλάξουμε το μέγεθος του πληκτρολόγιο samsung?
... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ...

Παιδια μια ερώτηση μπορουμε κάπως να αλλάξουμε το μέγεθος του πληκτρολόγιο samsung?

Του stock πληκτρολογίου, όχι.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170316/92bcacaeb35d2a6f90353cdaf1278eb3.jpg

Μονο να το μικρυνεις, να το μεγαλωσεις οχι.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας, να ρωτησω κατι αλλο, εχετε παρατηρησει να φριζαρει (κολαει) το κινητο οταν πατε να ανοιξετε καποια εφαρμογη η να μπειτε στις ρυθμισεις για κανα λεπτο να μαυριζει η οθονη δειχνοντας μονο τη στατους μπαρ και μετα να ξεκολαει επιτρεποντας σας να κανετε οτι θελετε.... ειμαι σε 6.0.1 ΜΜ στοκ ρομ χωρις ροοτ (δεν εχει ρουταριστει ποτε το κινητο) 910f, οταν το παρατηρησα εκανα φακτορυ ρεσετ και το εστησα απο την αρχη αλλα δυστυχως το ξανακανει αρκετα συχνα... μηπως χρειαζεται καποια αναβαθμιση λογισμικου...εχει πανω την N910FXXS1DQB4 / N910FEUR1DPI1 / N910FXXS1DQA1

Ένα λεπτό είναι πάρα πολύ. Δεν μου κάνει τέτοιο θέμα.

Αν κάνεις επαναφορά, κράτα το 2-3 μέρες χωρίς να περάσεις έξτρα εφαρμογές. Να ξέρεις αν φταίει άλλη εφαρμογή ή όχι.

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Ένα λεπτό είναι πάρα πολύ. Δεν μου κάνει τέτοιο θέμα.

Αν κάνεις επαναφορά, κράτα το 2-3 μέρες χωρίς να περάσεις έξτρα εφαρμογές. Να ξέρεις αν φταίει άλλη εφαρμογή ή όχι.

Tapatalked

διαβαζοντας ςδω προηγουμενα ποστ εκανα επαναφορα, το αφησα χωρις εφαρμογες αλλα το κανει ακομα και στις ρυθμισεις οταν πας να μπεις... και τρωει και ρεσταρτ ακυρα.... μαλλον παει σερβις

Παιδια διαβασ στο twitter οτι η σαμυ κανει δοκιμες για το αν το εργαλειο μας μπορει να σηκωσει την Νουγκατ 7 αν δεν κανω λαθος.Δεν ξερω αν ειναι απλα φημες αλλα μακαρι να ειναι αληθεια:-)

Παιδια διαβασ στο twitter οτι η σαμυ κανει δοκιμες για το αν το εργαλειο μας μπορει να σηκωσει την Νουγκατ 7 αν δεν κανω λαθος.Δεν ξερω αν ειναι απλα φημες αλλα μακαρι να ειναι αληθεια:-)

Δωσε Link.

Δυστυχώς είναι μόνο φήμες οι οποίες περιστασιακά επανεμφανίζονται όπως κάθε Hoax και ψευδή είδηση γενικότερα.

Αποσκοπούν στην επισκεψιμότητα κάποιων sites εκμεταλλευόμενοι τον διακαή πόθο κάθε χρήστη Note 4. Και ποιος δεν θα θελε να την τρέξει επίσημα η συσκευή του. Μην τσιμπάς.!!

Δυστυχώς είναι μόνο φήμες οι οποίες περιστασιακά επανεμφανίζονται όπως κάθε Hoax και ψευδή είδηση γενικότερα.

Αποσκοπούν στην επισκεψιμότητα κάποιων sites εκμεταλλευόμενοι τον διακαή πόθο κάθε χρήστη Note 4. Και ποιος δεν θα θελε να την τρέξει επίσημα η συσκευή του. Μην τσιμπάς.!!

Ναι φυσικα παιζει κ αυτο! Αλλα ως ελπιδα δεν θα ηταν ασχημα:p

Δεν υπάρχει περίπτωση, γίνεται κάθε χρόνο με κάθε συσκευή, σε κάθε ανανέωση λειτουργικού από μεριάς Google..

Το μάθαμε πλέον!

E: failed to mount /efs (invalid argument)

πως λυνεται αυτο ρε παιδια?

E: failed to mount /efs (invalid argument)

πως λυνεται αυτο ρε παιδια?

Είναι μαμά το τηλέφωνο;

τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα έντονο battery drain με αυξημένη κατανάλωση από google play services και cloud agent. ταυτοχρονα εχω πολλες επανεκκινησεις...το ειχε και αλλος αυτο ή να ψαξω για το αν φταει η μπαταρια και η πλακετα?

Να σημειώσω και κάμποσα boot loops και κόλλημα σε recoverymode. λυθηκε με wipe cashe partition

Edited by Dark_Lord

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα έντονο battery drain με αυξημένη κατανάλωση από google play services και cloud agent. ταυτοχρονα εχω πολλες επανεκκινησεις...το ειχε και αλλος αυτο ή να ψαξω για το αν φταει η μπαταρια και η πλακετα?

Να σημειώσω και κάμποσα boot loops και κόλλημα σε recoverymode. λυθηκε με wipe cashe partition

Για εφαρμογή μου κάνει, αν και δεν μπορείς να αποκλείσεις hardware πρόβλημα.

Το google play service δεν είναι κάτι απλά της google. Το επικαλούνται όλες οι εφαρμογές.

Για εφαρμογή μου κάνει, αν και δεν μπορείς να αποκλείσεις hardware πρόβλημα.

Το google play service δεν είναι κάτι απλά της google. Το επικαλούνται όλες οι εφαρμογές.

Δυστυχώς ακόμη και μετά από factory reset τα προβληματα συνεχιζονται..οποτε το παμε για σερβις και ο Θεος βοηθός...ελπίζω να μην ανέρχεται το κόστος σε εκατοντάδες ευρώ..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)