Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια οσοι εχετε την νεα ενημερωση λογισμικου την Marshmallow αν κανετε και τις νεες ενημερωσεις παθαινει τιποτα η μητρικη πλακετα καποιο προβλημα απο τι προερχεται το προβλημα της μητρικης πλακετας που εχετε ορισμενοι ες ;

Επισης μπορω να το παρω πισω στο Lollipop 5.1.1 ; Μετα απο την εγκατασταση των νεων ενημερωσεων (Ιανουαριου 2017 και μετα) ή οχι ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα εχω ενα προβλημα.το κινητο μου κληνει συνεχεια δεν ξερω τι φταιει αν και εχω παρει και καινουργεια μπαταρια,αλλα μου το κανει και με την παλια ,δεν ξερω τι φταιει.

Στην οθονη μου βγαζη το ρομποτακι και γραφει απο κατω Downloading...Do not turn off target

Μαλιστα πας για αλλη μητρικη πολυ απλα και επισης αν μπορεις περνα την ROM που ειχε πανω το κινητο σου μονος σου ισως σε βοηθησει θα το ξανα χτυσεις απο την αρχη με το odin το προγραμμα.

Παλη καλα που ειναι μεσα στην εγγυηση ,και αν μου πουνε μιτρηκη τι να τους πο για την rom

Εφοσον θα περασεις offical Rom απο εδω: https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/ δεν θα χεις θεμα.

Επελεξε την ROM συμφωνα με το κινητο σου.

Στην οθονη μου βγαζη το ρομποτακι και γραφει απο κατω Downloading...Do not turn off target

Τι γίνεται ρε παιδιά με τα κινητά μας; Πολύ mmc failed πέφτει τώρα τελευταία.

Έγινε τίποτα μετά το τελευταίο update; Εμένα είναι cosmote... μήπως έχει σχέση;

Σε εσας που συνέβη το ίδιο; Ποιας εταιρείας είναι;

Μπορεί και απλά να κολάνε τα κουμπιά του κινητού.

Σημασία όμως έχει ότι πρέπει να το πας και είσαι στην εγγύηση.

Μια απο τα ίδια κ το δικό μου. Mmc fail εδω κ κανα 2μηνο(μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις)... πιστεύω πως με καποια απο αυτές μας χάλασαν τις συσκευές. .. δεν είναι τυχαίο γεγονός.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια απο τα ίδια κ το δικό μου. Mmc fail εδω κ κανα 2μηνο(μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις)... πιστεύω πως με καποια απο αυτές μας χάλασαν τις συσκευές. .. δεν είναι τυχαίο γεγονός.

Αυτο πιστεύω και εγώ. Λίγο που το έψαξα στο internet έχει βγεί σε παρα πολύ κόσμο!!! Τις επομενες ημερες θα κοιταξω να δω μηπως μπορεσω να κανω κατι με odin και θα ενημερωσω... Αν και δεν πιστευω οτι θα γινει κατι:(:(

Εμενα ενταξει ειναι στην εγγυηση αν καποιος δεν εχει τι κανει πληρωνει λαθη αλλων ,ας κανουν ανακληση στο προβλημα η samsung να τα φτειαξει δωρεαν

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πηγα εχθες απο την smartec στο χαιδαρι και μου ειπανε να τους το παω και σε μια ωρα θα ειναι ενταξει,τι θα κανουνε restart σε 1 ωρα ,μου φενεται δεν ηξεραν τι εχει

Αυτο πιστεύω και εγώ. Λίγο που το έψαξα στο internet έχει βγεί σε παρα πολύ κόσμο!!! Τις επομενες ημερες θα κοιταξω να δω μηπως μπορεσω να κανω κατι με odin και θα ενημερωσω... Αν και δεν πιστευω οτι θα γινει κατι:(:(

Μακάρι να πετύχεις κάτι κ να μας δώσεις τα φώτα σου... το μονο που εχω να προσθέσω είναι: με bulk μπαταρία έκανε επανεκκίνηση κ κολλούσε πανω απο 10 φορές τη μέρα.

Με την αρχική περίπου 3-4 φορές τη μέρα . ..

Εμενα κολαει συνεχεια σβηνει συνεχεια μου εχει σπασει τα νευρα σημερα μου ηρθε να το σπασω ,μηλαγα και εκλεινε

Κι εμένα σβήνει στο 40% στο ξεκαρφωτο.Εχω 67% μπαταρία,παω να ανοίξω τους χάρτες και κάνει restart μόνο του!!! Τα χει παίξει το κινητό λέμε.

Κι εμένα σβήνει στο 40% στο ξεκαρφωτο.Εχω 67% μπαταρία,παω να ανοίξω τους χάρτες και κάνει restart μόνο του!!! Τα χει παίξει το κινητό λέμε.

90% θες άλλη μπαταρία.;)

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Δεν χάνετε τίποτα. Δοκιμάστε να τρέξετε clean master και SD Maid και μετά ξηλώστε τα. Ίσως και να δουλέψει

Το clean master το έχει το κινητό προεγκατεστημένο στήν έξυπνη διαχείριση. ;)
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

90% θες άλλη μπαταρία.;)

Μπαταρια αλλαγη θελει.Το ιδιο ειχα και εγω και αλλοι δυο συναδελφοι.Αλλαξαμε μπαταρια και ολα ΟΚ.

Θα παω να πάρω γνήσια απο τη samsung.Είναι λίγο ακριβή αλλά δεν την ξαναπατάω.

Εγώ θα έπαιρνα από SKROUTZ-BESTPRICE γνήσια μ 11 ευρώ, που έχω ήδη πάρει.;)

Εγώ θα έπαιρνα από SKROUTZ-BESTPRICE γνήσια μ 11 ευρώ, που έχω ήδη πάρει.;)

Ειναι οντως γνησια γιατι τα 11 ευρω μου φαινονται πολυ λιγα :)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Ειναι οντως γνησια γιατι τα 11 ευρω μου φαινονται πολυ λιγα :)

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά της γνήσιας, NCF έχει, την έχω επάνω καιρό τώρα και δουλεύει άψογα. Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα έπαιρνε Ελληνικό μαγαζί να πουλήσει μαϊμού για γνήσια. Μάλιστα δεν είναι ένα μαγαζί που πουλά σε αυτή την τιμή αλλά αρκετά.

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά της γνήσιας, NCF έχει, την έχω επάνω καιρό τώρα και δουλεύει άψογα. Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα έπαιρνε Ελληνικό μαγαζί να πουλήσει μαϊμού για γνήσια. Μάλιστα δεν είναι ένα μαγαζί που πουλά σε αυτή την τιμή αλλά αρκετά.

Καταλαβαινω.Ευχαριστω!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)