Guest lagoudakis Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλησπερα παιδια , μια ερωτηση ... πιανεται 4g+ με vodafone ?ναι...στην αθηνα,ζωγραφου,αμπελοκηποι το εχω δει αρκετες φορες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Σήμερα μου το έκανε αυτό με τον χαμηλό ήχο κλήσης. Ελληνική rom με wipe πριν και μετα την εγκατάσταση της mm. Μιλούσα με μια φίλη κλείσαμε και με ξαναπήρε . Ο ήχος κλήσης ήταν πολύ πιο χαμηλός. Της είπα να κλείσει και να ξαναπάρει και πάλι τα ίδια. Bug μάλλον και αρκετά ενοχλητικό. Καλα νεα απο τι μία κακά απο την αλλη. Η θα αλλάξουμε ρομ η θα περιμένουμε να εξαντληθεί υπομονή μας και μετά την αλλάζουμε διοτι στο να το φτιάξουν.....οπως και να εχει βλέπουμε Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Υπάρχουν εφαρμογές που κλειδώνουν την ένταση. Θα δοκιμάσω αργότερα και βλέπουμε. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Έβαλα το Vollynx τελικά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.loadlynx_jp.vollynx.free . Κλείδωσα τον ήχο κλήσης και στις δοκιμές που έκανα δεν έπεσε η ένταση. Βγάζοντας και το notification από τα settings της εφαρμογής δεν φάνηκε να φεύγει από την μνήμη . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Επιβεβαιωνω και εγώ για το θέμα με τον ήχο κλήσης σε 6αρα και Αυστριακο τηλέφωνο Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Είναι μεμονωμένα περιστατικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Απλα να σας πω οτι με το θεμα του ηχου εντάσεις κλησεων ξαφνικα σταμάτησε χωρίς να κανω απολύτως τίποτα. Ουτε έβαλα ουτε έβγαλα καμιά εφαρμογή. Ανεξήγητο Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonniex Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160720/97e7bd538890b5f845037b975bb1c43f.jpg Έχεις κάνεις αυτό το θέμα?όταν πάω να δω τις εφαρμογές μου στο samsung store για να δω αν υπάρχουν update!!! SM-N910F Παράθεση MI4C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Εγω με c Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Εγω με c Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ και επίσης δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το Knox. Έκανα την διαδικασία, μου έστελνε τον κωδικό στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τον περνούσα, τον δεχόταν και μετά έβγαζε μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Τελικά σήμερα που το δοκίμασα πέτυχε! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 καλησπερα, υστερα απο 1,5 χρονο καλης λειτουργίας ξαφνικα αρχισε τα κολληματα..το περιεργο ειναι οτι οταν βγαζω μπαταρια και το ξαναλειτουργω, δουλευει σωστα για 10 λεπτα ..οταν αρχισω τα τηλεφωνα κολλαει χωρις δυνατοτητα επαναφορας.....βγαζω μπαταρια και απο την αρχη...προσπαθησα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα απλα σβγνει και δεν κανει τιποτα..προσπαθησα επαναφορα μεσω smartswitch ουτε εδω καταφερα κατι.....θελω να το παω στο σερβις αλλα δεν θελω να το αφησω με τοσα δεδομενα που εχω μεσα...πως αλλοιως να κανω hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Τελικά κατάφερα να κάνω επαναφορά και αφού έσκασα που παρόλο το backup δεν επανέφερε τα μυνηματα , παρέδωσε πνεύμα και δεν ξανάνοιξε ...μου θυμίζει την περίπτωση συμφουριτη που έπαθε ακριβώς το ίδιο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τελικά κατάφερα να κάνω επαναφορά και αφού έσκασα που παρόλο το backup δεν επανέφερε τα μυνηματα , παρέδωσε πνεύμα και δεν ξανάνοιξε ...μου θυμίζει την περίπτωση συμφουριτη που έπαθε ακριβώς το ίδιο ... Μάλλον τα έπαιξε η μπαταρία σου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τελικά κατάφερα να κάνω επαναφορά και αφού έσκασα που παρόλο το backup δεν επανέφερε τα μυνηματα , παρέδωσε πνεύμα και δεν ξανάνοιξε ...μου θυμίζει την περίπτωση συμφουριτη που έπαθε ακριβώς το ίδιο ... Σε συνάδελφο που έπαθε τα ίδια αρχικά άλλαξαν πλακέτα.. Το πήρε στο σπίτι και άνοιγε - έκλεινε πάλι μόνο του... Εξαρχής του είχα πει για μπαταρία. Άλλαξε και μια μπαταρία και το τηλέφωνο είναι πλέον κομπλέ. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topdim Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Εκτός από αυτό με την κλήση, πλέον τις τελευταίες μέρες, το κουμπί απενεργοποίησης των δεδομένων κινητής, που είναι στην μπάρα από πάνω, δεν πατιέται είτε για να σβήσει είτε για να ανάψει. Μένει σε μια ενδιάμεση φάση. Μάλλον μας προορίζουν για το Note 7 όλους:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Τελικά κατάφερα να κάνω επαναφορά και αφού έσκασα που παρόλο το backup δεν επανέφερε τα μυνηματα , παρέδωσε πνεύμα και δεν ξανάνοιξε ...μου θυμίζει την περίπτωση συμφουριτη που έπαθε ακριβώς το ίδιο ... Τελικά πήγα στο σέρβις και η διάγνωση είναι αλλαγή πλακετας... Μπαταρία έχω αλλάξει πριν 1 μήνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Έβαλα καινούριο update σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Έβαλα καινούριο update σημερα Ναι και εμενα ηρθε.Καλυτερη μπαταρια και καλυτερη διαχειρηση μνημης 340ΜΒ Εχω EUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλησπερα παιδια , μια ερωτηση ... πιανεται 4g+ με vodafone ? Εγώ Θεσσαλονίκη ανατολικά δεν εχω δει πουθενά 4g... Μόνο Η και Η+ Sent from my SM-N910F using Tapatalk Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Εγώ Θεσσαλονίκη ανατολικά δεν εχω δει πουθενά 4g... Μόνο Η και Η+ Sent from my SM-N910F using Tapatalk Αθήνα πάντως σε κάποια σημεία κεντρικά, πιάνω μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Σε πολλα σημεια, κι οχι μονο στο κεντρο, αλλα και σε νοτια/βορεια προαστια. Αν και η διαφορα σε ταχυτητα με το Η+ ειναι στην πραξη μη αντιληπτη, ενω αντιθετα η μπαταρια κατεβαινει με ρυθμους αντιστροφης μετρησης. Νεα εκδοση του S Note, και επιτελους ξαναεβαλαν την ταξινομηση και με ονομαστικη (κι οχι μονο χρονικη) σειρα. Ευγε Σαμσουνγκ. Edited July 29, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλησπέρα αυτό μου το βγάζει ολη μέρα και δε μπορώ να το αγνοησω με κανένα τροπο. Το πρόγραμμα που αναφέρει το γνωρίζω και το εγκατέστησα εν γνωσει μου. Πως το αγνοώ μόνιμα όμως να μην πεταγεται στην μπάρα επάνω ; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160801/fee1ad601f748f48d59cde7e3ab5ab4d.jpg Sent from my SM-N910F using Tapatalk Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλησπέρα αυτό μου το βγάζει ολη μέρα και δε μπορώ να το αγνοησω με κανένα τροπο. Το πρόγραμμα που αναφέρει το γνωρίζω και το εγκατέστησα εν γνωσει μου. Πως το αγνοώ μόνιμα όμως να μην πεταγεται στην μπάρα επάνω ; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160801/fee1ad601f748f48d59cde7e3ab5ab4d.jpg Sent from my SM-N910F using Tapatalk Αν πας Ρυθμίσεις>Διαχειριστής Εφαρμογών και επιλέξεις την εφαρμογή που εγκατέστησες κάπου ψηλά έχει την επιλογή "Εμφάνιση ειδοποιήσεων" και πρέπει να είναι τικαρισμένη από προεπιλογή… Αν το ξετικάρεις λογικά δεν θα ξανά εμφανιστεί το εικονίδιο στην μπάρα ειδοποιήσεων… Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Αν πας Ρυθμίσεις>Διαχειριστής Εφαρμογών και επιλέξεις την εφαρμογή που εγκατέστησες κάπου ψηλά έχει την επιλογή "Εμφάνιση ειδοποιήσεων" και πρέπει να είναι τικαρισμένη από προεπιλογή… Αν το ξετικάρεις λογικά δεν θα ξανά εμφανιστεί το εικονίδιο στην μπάρα ειδοποιήσεων… Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έκανα αλλά συνεχίζει να το βγάζει, οπότε δεν ήταν αυτό.. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλησπέρα αυτό μου το βγάζει ολη μέρα και δε μπορώ να το αγνοησω με κανένα τροπο. Το πρόγραμμα που αναφέρει το γνωρίζω και το εγκατέστησα εν γνωσει μου. Πως το αγνοώ μόνιμα όμως να μην πεταγεται στην μπάρα επάνω ; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160801/fee1ad601f748f48d59cde7e3ab5ab4d.jpg Sent from my SM-N910F using Tapatalk Και εγώ άλλο εχθές έχω το ίδιο θέμα αλλά με την εφαρμογή Cerberus και δεν μπορώ να βρω τρόπο να το σταματήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts