fioravanti90 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Δοκιμασε και καποιο file explorer, τον s finder και τελευταια σου ελπιδα καποια εφαρμογη στυλ disk digger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Δοκιμασε και καποιο file explorer, τον s finder και τελευταια σου ελπιδα καποια εφαρμογη στυλ disk digger. τα δοκιμασα ολα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλησπερες παιδια στην Samsung note4 παρεα. Σκεφτομαι να το παρω απο ενα φιλο στα 390ευρω απο δευτερο χερι τι πρεπει να προσεξω στην συσκευη ; Φυσικα θα κανει backup ολα του τα πραγματα και θα κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα μ το δωσει. Θα δω τι εχει πανω αν θελω να βαλω την εκδοση 4.4.4 πως το πετυχενω αυτο ειναι το ιδιο με τον τροπο που γινεται στο S6 ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλησπερες παιδια στην Samsung note4 παρεα. Σκεφτομαι να το παρω απο ενα φιλο στα 390ευρω απο δευτερο χερι τι πρεπει να προσεξω στην συσκευη ; Φυσικα θα κανει backup ολα του τα πραγματα και θα κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα μ το δωσει. Θα δω τι εχει πανω αν θελω να βαλω την εκδοση 4.4.4 πως το πετυχενω αυτο ειναι το ιδιο με τον τροπο που γινεται στο S6 ; γιατι να το παρεις 390 μεταχειρισμενο και να μην το παρεις 407 καινουριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 γιατι να το παρεις 390 μεταχειρισμενο και να μην το παρεις 407 καινουριο Στην Κυπρο ειμαι φιλε Κωστα μην ξενιομαστε εδω καινουργιο θελουν 499ευρω. Ο τυπος το πειρε απο την συτα 579ευρω απο οσο μ ειπε και το πουλαει 390ευρω τελικη τιμη. Πρεπει να ξερω τι θα προσεξω μην μ βγει σκαρτο φτου μην το ματιασω και τρεχω μετα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Στην Κυπρο ειμαι φιλε Κωστα μην ξενιομαστε εδω καινουργιο θελουν 499ευρω. Ο τυπος το πειρε απο την συτα 579ευρω απο οσο μ ειπε και το πουλαει 390ευρω τελικη τιμη. Πρεπει να ξερω τι θα προσεξω μην μ βγει σκαρτο φτου μην το ματιασω και τρεχω μετα. Οοκ πάω πάσο δεν το ήξερα σρ! Πρώτα από όλα να μην είναι ρουταρισμενο και έχει γράψει ο Knox 0x1 γιατί έτσι αυτόματος ξεχνάς την εγγύηση, να είναι κομπλέ όλα ηχεία,κάμερα,πενάκι να μην είναι προβληματικά! Νομίζω αυτά είναι τα βασικότερα παίζει να ξεχνάω και κανένα δεν μου έρχεται τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Οοκ πάω πάσο δεν το ήξερα σρ! Πρώτα από όλα να μην είναι ρουταρισμενο και έχει γράψει ο Knox 0x1 γιατί έτσι αυτόματος ξεχνάς την εγγύηση, να είναι κομπλέ όλα ηχεία,κάμερα,πενάκι να μην είναι προβληματικά! Νομίζω αυτά είναι τα βασικότερα παίζει να ξεχνάω και κανένα δεν μου έρχεται τώρα! Πως τα ελεχο ολα ενα ενα υπαρχει προγραμμα τεστ ; δεν το ροουταρε μου ειπε οποτε δεν εγραψε ο knox λογικα. Δεν ξερω ποια εκδοση εχει πανω αν και εγω θα του περασω την 4.4.4 για να ναι σαν καινουργιο του κουτιου που λεμεν εκτος και αν τωρα στα καταστημα το δινουν με την εκδοση 5.1 'η 5.1.1 δεν ξερω κιολας εσεις να μου πειτε. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Πως τα ελεχο ολα ενα ενα υπαρχει προγραμμα τεστ ; δεν το ροουταρε μου ειπε οποτε δεν εγραψε ο knox λογικα. Δεν ξερω ποια εκδοση εχει πανω αν και εγω θα του περασω την 4.4.4 για να ναι σαν καινουργιο του κουτιου που λεμεν εκτος και αν τωρα στα καταστημα το δινουν με την εκδοση 5.1 'η 5.1.1 δεν ξερω κιολας εσεις να μου πειτε. Το knox το ελέγχεις μπαίνοντας σε download mode, κλείνεις τη συσκευή και μετά πατάς ταυτόχρονα το home button-volume down-power button. Λογικά η έκδοση που θα έχει πάνω θα είναι η 5.1.1, δεν βρίσκω το λόγο να πας σε παλιότερη αφού κατά γενικήν ομολογία είναι η πιο καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Το knox το ελέγχεις μπαίνοντας σε download mode, κλείνεις τη συσκευή και μετά πατάς ταυτόχρονα το home button-volume down-power button. Λογικά η έκδοση που θα έχει πάνω θα είναι η 5.1.1, δεν βρίσκω το λόγο να πας σε παλιότερη αφού κατά γενικήν ομολογία είναι η πιο καλή. Ναι ξερω πως μπαινεις στο download mode εχω ηδη το s6 μην ξεχναμε και το j5 για την μητερα μου παλιοτερα ειχα το s5 ομως το εδωσα και παλιοτερα που ειναι στο συρταρι τωρα το ace 3 αγαπαμε οικογενιακος την SAMSUNG. Πως τα ελεχω αν δουλευουν ολα ομαλα ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Πως τα ελεχω αν δουλευουν ολα ομαλα ; Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου. Αν εννοείς αν λειτουργεί καλά η κάμερα ή το ηχείο, απλά τα χρησιμοποιείς και βλέπεις. Τσέκαρε και για τυχόν εξωτερικά χτυπήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου. Αν εννοείς αν λειτουργεί καλά η κάμερα ή το ηχείο, απλά τα χρησιμοποιείς και βλέπεις. Τσέκαρε και για τυχόν εξωτερικά χτυπήματα. Και το πενακι πως το τσεκαρω ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Και το πενακι πως το τσεκαρω ; Τι ακριβώς θελεις να τσεκάρεις στο πενάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Και το πενακι πως το τσεκαρω ; Απλός να δουλεύει κανονικα στο κινητό και να μην είναι μουφα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Και το πενακι πως το τσεκαρω ; Απλά να δεις αν το αναγνωρίζει η συσκευή και αν πατιεται το κουμπακι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Ναι ξερω πως μπαινεις στο download mode εχω ηδη το s6 μην ξεχναμε και το j5 για την μητερα μου παλιοτερα ειχα το s5 ομως το εδωσα και παλιοτερα που ειναι στο συρταρι τωρα το ace 3 αγαπαμε οικογενιακος την SAMSUNG. Πως τα ελεχω αν δουλευουν ολα ομαλα ; Για να κάνεις έναν τυπικό έλεγχο της συσκευής από το Τηλέφωνο πας στο πληκτρολόγιο για της κλήσεις και από εκεί πληκτρολογείς: *#0*# Μετά σου ανοίγει ένα menu με διάφορες επιλογές για έλεγχο. Edited March 7, 2016 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas21 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα.εχω το note4 το F αγορασμενο απο skrutz και ετσι δεν γνωριζω απο ποια χωρα ειναι για να βρω την καταληλη στοκ rom να την εχω εφεδρικα σε περιπτωση που κατι γινει στο τηλ..Σκεφτομαι να κανω root αλλα στην εκδοση που ειμαι 5.1.1 απο οτι ειδα για να rootαρεις πρεπει να αλλαξεις και τον kernel.ξερετε αν γινει αυτο αν επηρεασει τπτ στο κινητο.δηλ μπαταρια σημα και τετοια??Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα.εχω το note4 το F αγορασμενο απο skrutz και ετσι δεν γνωριζω απο ποια χωρα ειναι για να βρω την καταληλη στοκ rom να την εχω εφεδρικα σε περιπτωση που κατι γινει στο τηλ..Σκεφτομαι να κανω root αλλα στην εκδοση που ειμαι 5.1.1 απο οτι ειδα για να rootαρεις πρεπει να αλλαξεις και τον kernel.ξερετε αν γινει αυτο αν επηρεασει τπτ στο κινητο.δηλ μπαταρια σημα και τετοια??Ευχαριστω!! Κατέβασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Πως τα ελεχο ολα ενα ενα υπαρχει προγραμμα τεστ ; δεν το ροουταρε μου ειπε οποτε δεν εγραψε ο knox λογικα. Δεν ξερω ποια εκδοση εχει πανω αν και εγω θα του περασω την 4.4.4 για να ναι σαν καινουργιο του κουτιου που λεμεν εκτος και αν τωρα στα καταστημα το δινουν με την εκδοση 5.1 'η 5.1.1 δεν ξερω κιολας εσεις να μου πειτε. Για να δεις για knox και άλλα info της συσκευής κατέβασε και εσύ την εφαρμογή που πόσταρε ο φίλος geotrvs. Κατέβασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα τελικα παιδια ισως ισως το αγορασω σε ασπρο πηγα σημερα στον Ηατζημιτση και το ειδα ηταν τελευταιο κομματι που ειχε εκει μεσα στο κουτι σε ασπρο χρωμα αν παρω τα απαραιτητα λεφτα που θελει απο 540 στα 520 τοτε θα το τσιμπισω αν οχι τοτε θα περιμενω. Εχω ηδη τα 390. Εννοειται πως θα πουλησω τα πραγματα μου για να το παρω και βεβαια δεν τα θελω γι αυτο τα πουλαω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Δεν ξέρω τις τιμές στην Κύπρο αλλά 520 είναι πάρα πολλά για το note 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Δεν ξέρω τις τιμές στην Κύπρο αλλά 520 είναι πάρα πολλά για το note 4. Ενω 499 που ζητανε οι αλλοι εδω στην Κυπρο ειναι καλα εε ; Το ειχε το Public 399 αν θυμαμαι καλα πριν 3 εβδομαδες αλλα δεν ειχα χρηματα για να το τσιμπισω τοτε και εγινε χαμος στο Mall της Παφου αλλα και στα αλλα Mall μας στην κυπρο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Και τα 500 εξίσου πολλά είναι. Ούτε τα 499, ούτε τα 520 τ'αξίζει η συσκευή. Από κει και πέρα, τα χρήματα είναι δικά σου και τα διαθέτεις σύμφωνα με τη θέληση σου. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εδώ έχει 405 ευρώ δλδ να το πω και εν μέρη αστεία ποιο φθηνά θα σε βγει να κλείσεις εισιτήριο με Ryanair να έρθεις να το πάρεις από εδώ πάρα από εκεί ! Δεν αξίζει τα λεφτά 500++ για σχεδόν 2 χρόνων κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Και τα 500 εξίσου πολλά είναι. Ούτε τα 499, ούτε τα 520 τ'αξίζει η συσκευή. Από κει και πέρα, τα χρήματα είναι δικά σου και τα διαθέτεις σύμφωνα με τη θέληση σου. :-) Παντοτε Βασιλη συμφωνα με την θεληση μου αλιμονο. Μ αρεσε παντοτε το NOTE 4 το εβλεπα σε συγκενεις που το κρατουσαν και θαυμαζα βεβαια μπορω να το παραγγιλω απο Ελλαδα θα κοστισει τοσα: http://s10.postimg.org/5cbx6q2mx/12783795_912054745582949_5454261299939037877_o.jpg Ομως ποιος μου εγγυατε οτι θα το εχω και οτι θα με παρουν τηλ για να παω εκει να το παραλαβω και να πληρωσω μονο 433ευρω ; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ έχει 405 ευρώ δλδ να το πω και εν μέρη αστεία ποιο φθηνά θα σε βγει να κλείσεις εισιτήριο με Ryanair να έρθεις να το πάρεις από εδώ πάρα από εκεί ! Δεν αξίζει τα λεφτά 500++ για σχεδόν 2 χρόνων κινητό! Μα αυτο ειναι που σκεφτομαι http://kaizerstore.gr/smartphones/android/android-samsung/samsung-galaxy-note-4-n910f-charcoal-black-mayro-eu αυτοι εδω το στελουν σε Κυπρο με αντικαταβολη πληρωνω στον κουριερ δεν ξερω ομως αν θα με παρουν τηλ να παω εκει να το παραλαβω και ποσες μερες θα κανει να ερθη. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Αυτό που εμφανίζεις στην εικόνα, μεταφράζεται ότι θα σου το στείλουν σπίτι και θα πληρώσεις με αντικαταβολή. Δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό. Υ.γ. Το bas είναι από το Παρασκευάς :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts