Jim96 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλησπέρα μια βοήθεια έχω ένα πρόβλημα με το κινητό είμαι stock με 5.0.1 και δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσο wiki αλλά ούτε Kies είναι Ελληνικό αγορασμένο από τον Γερμανό δεν εχει βγει η ελληνική 5.1.1 unbranded ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 δεν εχει βγει η ελληνική 5.1.1 unbranded ακομα ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησπέρα παιδιά μόλις διαπίστωσα οτι το χρώμα ξεφλουδισε πανω δεξιά παρόλο που το προσέχω σαν κόρη οφθαλμού. :eek: Με το βάλε βγάλε από την τσάντα μου δηλαδή έγινε; Υπόψιν δεν εχω τίποτα αιχμηρο για να ξυστει. Κανείς άλλος το έχει πάθει; Κοντεύω να σκάσω. Σορρυ για την ποιότητα της φωτο. Ελπίζω να φαίνεται [ATTACH]64268[/ATTACH] Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησπέρα παιδιά μόλις διαπίστωσα οτι το χρώμα ξεφλουδισε πανω δεξιά παρόλο που το προσέχω σαν κόρη οφθαλμού. :eek: Με το βάλε βγάλε από την τσάντα μου δηλαδή έγινε; Υπόψιν δεν εχω τίποτα αιχμηρο για να ξυστει. Κανείς άλλος το έχει πάθει; Κοντεύω να σκάσω. Σορρυ για την ποιότητα της φωτο. Ελπίζω να φαίνεται [ATTACH]64268[/ATTACH] μηπως γδαρθηκε καπου ?εγω το εχω χωρις θηκη χωρις τιποτα εχει φαει και μια τουμπα με την προσοψη αλλα δεν μου εχει κανει ουτε ιχνος γρατζουνιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 μηπως γδαρθηκε καπου ?εγω το εχω χωρις θηκη χωρις τιποτα εχει φαει και μια τουμπα με την προσοψη αλλα δεν μου εχει κανει ουτε ιχνος γρατζουνιας τίποτα ρε συ, από τη θήκη στην τσάντα και τούμπαλιν. απλά μια μέρα το είδα στη γωνία φευγάτο το χρώμα και έμεινα.. :blink: Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Βάλε του μία θήκη μόνιμα ή ένα bumper να μην το βλέπεις γιατί είναι και σε σημείο που πέφτει το μάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 τίποτα ρε συ, από τη θήκη στην τσάντα και τούμπαλιν. απλά μια μέρα το είδα στη γωνία φευγάτο το χρώμα και έμεινα.. :blink: πιθανον να ετυχε απο αστοχια υλικου ?μακαρι και να ηξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Βάλε του μία θήκη μόνιμα ή ένα bumper να μην το βλέπεις γιατί είναι και σε σημείο που πέφτει το μάτι. Συμφωνώ βάζεις μια θήκη όπως η γνήσια protective cover και είσαι καλυμμένος Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλημέρα παιδιά ξέρει κάνει πόσο πάει η αντικατάσταση οθόνης στη smartec? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Παιδιά εχω μια απορία.Οταν πατάς δυο φορές το κεντρικο κουμπί εμφανίζεται ο φωνητικός βοηθός που δεν υποστηρίζει Ελληνικά.Επίσης στις σημειώσεις του snote,έχει και φωνητική σημείωση που επίσης δεν υποστηρίζει Ελληνικά.Στο μενού ρυθμίσεις-γλώσσα και εισαγωγή-επιλ.κειμένου σε ομιλία-προτιμώμενη μηχανή tts-μηχανισμός μετατροπής κειμένου,λέει η γλώσσα Ελληνικά υποστηρίζεται πλήρως.Αυτό τι ακριβώς ρύθμιση είναι;Τι κάνει αυτό το μενού παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Παιδιά εχω μια απορία.Οταν πατάς δυο φορές το κεντρικο κουμπί εμφανίζεται ο φωνητικός βοηθός που δεν υποστηρίζει Ελληνικά.Επίσης στις σημειώσεις του snote,έχει και φωνητική σημείωση που επίσης δεν υποστηρίζει Ελληνικά.Στο μενού ρυθμίσεις-γλώσσα και εισαγωγή-επιλ.κειμένου σε ομιλία-προτιμώμενη μηχανή tts-μηχανισμός μετατροπής κειμένου,λέει η γλώσσα Ελληνικά υποστηρίζεται πλήρως.Αυτό τι ακριβώς ρύθμιση είναι;Τι κάνει αυτό το μενού παιδιά; Είναι 2 επιλογές ακριβώς αντίθετες. Στην πρώτη περίπτωση πρέπει το κινητό να μετατρέψει αυτό που του λες σε κείμενο. Δηλαδή speech to text. Είναι δύσκολο να γίνει καθώς η γλώσσα μας είναι πολύπλοκη. Η δεύτερη επιλογή μετατρέπει το κείμενο σε ομιλία. Είναι πολύ πιο εύκολο καθώς ακολουθεί τους στάνταρ κανόνες της Ελληνικής γλώσσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Είναι 2 επιλογές ακριβώς αντίθετες. Στην πρώτη περίπτωση πρέπει το κινητό να μετατρέψει αυτό που του λες σε κείμενο. Δηλαδή speech to text. Είναι δύσκολο να γίνει καθώς η γλώσσα μας είναι πολύπλοκη. Η δεύτερη επιλογή μετατρέπει το κείμενο σε ομιλία. Είναι πολύ πιο εύκολο καθώς ακολουθεί τους στάνταρ κανόνες της Ελληνικής γλώσσας. Ευχαριστώ πολύ.Αλλά δεν βλέπω εικικρινά τη χρησιμότητα του να μετατρέπεις κείμενο σε ομιλία.Το αντίθετο είναι χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ευχαριστώ πολύ.Αλλά δεν βλέπω εικικρινά τη χρησιμότητα του να μετατρέπεις κείμενο σε ομιλία.Το αντίθετο είναι χρήσιμο. Ορίστε; Η πλοήγηση στο Google maps πως νομίζεις πως δουλεύει; Η εκφώνηση του καλουντος; Οι τυφλοί πως θα δουλεύουν; είναι και πολύ χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ορίστε; Η πλοήγηση στο Google maps πως νομίζεις πως δουλεύει; Η εκφώνηση του καλουντος; Οι τυφλοί πως θα δουλεύουν; είναι και πολύ χρήσιμο. Συμφωνώ σε όλα αυτά που λες,αλλά εμείς είμαστε χρήστες που χρησιμοποιούμε το google maps ή την εκφώνηση,δεν είμαστε προγραμματιστές.Μπράβο στην google και σε όλα τα συστήματα πλοήγησης,αλλά εγω είμαι απλα ο τελικός χρήστης.Εσύ τι ακριβώς κάνεις με αυτή τη δυνατότητα μετατροπής κειμένου σε ομιλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Συμφωνώ σε όλα αυτά που λες,αλλά εμείς είμαστε χρήστες που χρησιμοποιούμε το google maps ή την εκφώνηση,δεν είμαστε προγραμματιστές.Μπράβο στην google και σε όλα τα συστήματα πλοήγησης,αλλά εγω είμαι απλα ο τελικός χρήστης.Εσύ τι ακριβώς κάνεις με αυτή τη δυνατότητα μετατροπής κειμένου σε ομιλία; Δε σου φτάνει η πλοήγηση και η εκφώνηση καλουντος; Γιατί να πληρώσεις GPS όταν το δωρεάν Google maps κάνει την ίδια δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Κανένας που να ξέρει κόστος αλλαγής οθόνης? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Κανένας που να ξέρει κόστος αλλαγής οθόνης? Κάνε ένα τηλέφωνο στη smartec και θα σου πουν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Επειδή τις τελευταίες μέρες έχω σοβαρή κατανάλωση των data αλλά δεν μπορώ να βρω το μενού data usage σε 5.1.1 μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει που μπορώ να βρω αυτό το μενού για να δω ποια εφαρμογή μου τρώει τα data. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Επειδή τις τελευταίες μέρες έχω σοβαρή κατανάλωση των data αλλά δεν μπορώ να βρω το μενού data usage σε 5.1.1 μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει που μπορώ να βρω αυτό το μενού για να δω ποια εφαρμογή μου τρώει τα data. Ευχαριστώ Ρυθμίσεις>Συνδέσεις>Χρήση δεδομένων. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Ρυθμίσεις>Συνδέσεις>Χρήση δεδομένων. Δεν υπάρχει αυτό στη 5.1.1 γι αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κανείς Edit: το βρήκα είχε φάει σκαλωμα και δεν μου το εμφανιζε και μετά από restart όλα οκ Edited October 12, 2015 by perdikos2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 :!: Ενημέρωση :!: Μεταφέρθηκαν μυνήματα στο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note 4 (SM-N910) Προσπαθήστε να γράφετε στο σωστό νήμα για ευκολία όλων μας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλησπέρα, είχα παλιότερα το κινητό σε μαύρο αλλά και σε χρυσό αργότερα. Βλέπω ότι σε άσπρο είναι πιο φτηνό. Για ποιο λόγο; Επίσης κάτι άλλο, σε μαύρο που το είχα είχε σαν σχέδιο αυτές τις ρίγες στο μαύρο χρώμα που κάπως έκοβαν λίγο από την ένταση στο ledaki ειδοποίησης. Στο χρυσό δεν το είχε, σε άσπρο υπάρχουν αυτες οι ρίγες αντίστοιχα πάνω από το ledaki; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλησπέρα, είχα παλιότερα το κινητό σε μαύρο αλλά και σε χρυσό αργότερα. Βλέπω ότι σε άσπρο είναι πιο φτηνό. Για ποιο λόγο; Επίσης κάτι άλλο, σε μαύρο που το είχα είχε σαν σχέδιο αυτές τις ρίγες στο μαύρο χρώμα που κάπως έκοβαν λίγο από την ένταση στο ledaki ειδοποίησης. Στο χρυσό δεν το είχε, σε άσπρο υπάρχουν αυτες οι ρίγες αντίστοιχα πάνω από το ledaki; :) Οσο για την χαμηλότερη τιμή του άσπρου πιθανόν να είναι λόγω μειωμένης ζήτησης. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Καλησπέρα, είχα παλιότερα το κινητό σε μαύρο αλλά και σε χρυσό αργότερα. Βλέπω ότι σε άσπρο είναι πιο φτηνό. Για ποιο λόγο; Επίσης κάτι άλλο, σε μαύρο που το είχα είχε σαν σχέδιο αυτές τις ρίγες στο μαύρο χρώμα που κάπως έκοβαν λίγο από την ένταση στο ledaki ειδοποίησης. Στο χρυσό δεν το είχε, σε άσπρο υπάρχουν αυτες οι ρίγες αντίστοιχα πάνω από το ledaki; :) ολα τα μοντελα εχουν τις γραμμες ειναι το σχεδιο ετσι! μπορει λογου χρωματισμου σε αλλα να δειχνει περισσοτερο και σε αλλα οχι! μαλλον θα ειναι δυσκολοτερη η εισαγωγη τον υπολοιπων χρωματων(το λευκο ειναι το πιο απλο που ερχεται παντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Επειδή η ελληνική unbranded θα έρθει κατευθείαν με την M. Αν βάλω την btu αγγλική θα είναι καθαρή η θα έχει τίποτα βλακείες μέσα όπως η γερμανική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts