azaaza Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Για 5.1 ξέρουμε τίποτα ; Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Η Sammy είναι θέα στις αναβαθμίσεις, όλα τα ελληνικά branded έχουν lollipop και εγω με unbranded στο περίμενε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Πάντα είχε ένα θέμα με τις αναβαθμίσεις η σαμυ:lol::rolleyes: Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Λιγο off topic...περασα lollipop 5.0.2 στο tab s 8.4 που αγορασα προχθες...τρεχει υποδειγματικα με TW...καμια αναγκη αλλαγης lancher...με αρκετες εφαρμογες μεσα...πολλα παιχνιδια λογω χρησης και απο τα παιδια....τα recents ανοιγουν (για να μην πω ακαριαια) τουλαχιστον στο μισο χρονο απο το note... Μπαταρια πολυ καλη 6 ωρες SoT με πρωτη φορτιση.... Ειναι σε αρκετα σημεια πολυ καλυτερη απο του note... Αυτα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Λιγο off topic...περασα lollipop 5.0.2 στο tab s 8.4 που αγορασα προχθες...τρεχει υποδειγματικα με TW...καμια αναγκη αλλαγης lancher...με αρκετες εφαρμογες μεσα...πολλα παιχνιδια λογω χρησης και απο τα παιδια....τα recents ανοιγουν (για να μην πω ακαριαια) τουλαχιστον στο μισο χρονο απο το note... Μπαταρια πολυ καλη 6 ωρες SoT με πρωτη φορτιση.... Ειναι σε αρκετα σημεια πολυ καλυτερη απο του note... Αυτα.... Το διάβασα το σχόλιό σου και περιμένω κι εγώ στο nοte 10.1 2014 να δω τι αναβάθμιση θα το δώσει, που το άφησε τελευταίο γιατί προηγούνται τα tab pro. Αυτά σε μερικούς που υποστηρίζουν ακόμα ότι η lollipop στο note 4 δεν έχει θεματάκια. Αυτή η εταιρία κατάντησε κουραστική με το να απαξιεί τις προηγούμενες ναυαρχίδες της τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα. Η πτώση από το s4 και μετά δεν τους διόρθωσε καθόλου. Σημασία δεν είχε να δώσει ένα καλό s6 αλλά να φτιάξει επιτέλους αυτό το λογισμικό της. Αν δεν μπορεί να μην το τροποποιεί έτσι. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία σε κινητό αξίας 850 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Αμα μας παρατησει σε αυτη τη σαπια lollipop εγω δε ξαναπερνω Samsung. Επι symbian εποχες θυμαμαι τα nokia με χειροτερα specs πηγαιναν καλυτερα. Εκανα το λαθος τελικα να επιστρεψω νομιζοντας οτι οκ, δε δινει updates αλλα πιστευοντας οτι τοσα χρονια μετα εχουν βελτιωθει σε θεμα software και θα εχω παλιο μεν λογισμικο χωρις bugs ομως. Ετσι ηταν παντα η sammy και φοβαμαι οτι θα μεινει κ για παντα! Μακαρι να με διαψευσει διορθωνοντας τα bugs. Με πια λογικη πηρε το Alpha 5.0.2 χωρις τα bugs του Note? Τοσα λεφτα παραπανω δωσαμε για χειροτερο update? (Δε με πειραζει το .1 .2. Αν δεν ειχε bugs ας μας αφηνε κ στην 5). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 (edited) Αμα μας παρατησει σε αυτη τη σαπια lollipop εγω δε ξαναπερνω Samsung. Επι symbian εποχες θυμαμαι τα nokia με χειροτερα specs πηγαιναν καλυτερα. Εκανα το λαθος τελικα να επιστρεψω νομιζοντας οτι οκ, δε δινει updates αλλα πιστευοντας οτι τοσα χρονια μετα εχουν βελτιωθει σε θεμα software και θα εχω παλιο μεν λογισμικο χωρις bugs ομως. Ετσι ηταν παντα η sammy και φοβαμαι οτι θα μεινει κ για παντα! Μακαρι να με διαψευσει διορθωνοντας τα bugs. Με πια λογικη πηρε το Alpha 5.0.2 χωρις τα bugs του Note? Τοσα λεφτα παραπανω δωσαμε για χειροτερο update? (Δε με πειραζει το .1 .2. Αν δεν ειχε bugs ας μας αφηνε κ στην 5). Ρε φίλε επειδή βλέπω συμφωνούμε. Συμφωνώ σε όλα όσα είπες εχθές. Πραγματικά όμως το λαγκ στις πρόσφατες εφαρμογές δεν αντέχεται. Σε πολλά σήμεία το λογισμικό έχει stuttering. Ο στοκ browser τρώει καποια σκαλώματα ώρες ώρες, απαράδεκτο για κινητό smartphone τέτοιας κατηγορίας, τα refresh πάν κι έρχονται στα tabs, εξίσου απαράδεκτο, αν μπεις στον browser και πληκτρολογήσεις μία διεύθυνση, αφού πρώτα φορτώσει η σελίδα το πρώτο scrolling τρώει σκάλωμα πάντα. Πατώντας την στοκ γκάλερι νομίζεις το κινητό θα κολλήσει. Οι εφαρμογές αντί να παγώνουν στη μνήμη ξαναφορτώνουν πολλές φορές, λέμε κιόλας ότι έχουμε και 3GB ram και η σάμσουνγκ αναγνώρισε το θέμα στο s6. Γιατί σε εμάς λειτουργεί καλύτερα; Θα μας τρελάνουν. Και δεν είναι θέμα lollipop είναι θέμα σαμσουνκ. Άλλος dialer στο s6 κι άλλος στο note 4/s5, να βράσω το material design, λειτουργεί άψογα το s6 κι εμάς έχει θέματα κι ακόμα κάνουν τις πάπιες οι Κορεάτες. Δεν μπορούσε να δώσει και στο note 4 την εφαρμογή της κάμερας του s6. Ας έδινε τουλάχιστον το εφέ. Βγάζεις φωτογραφία, πατάς το εικονίδιο να δεις τη φώτο κι όταν ξυπνήσει θα σου την εμφανίσει. Αν δεν είναι αυτα λαγκς τι είναι ; Κάποιος θα νομίζει ότι μισώ την σάμσουνγκ, αλλά δεν γίνεται πρέπει να βάλουν μυαλό. Δεν έχω βρει καλύτερο κινητό στο σύνολο αλλά τα αρνητικά τα βλέπω. Δεν λέω ότι τα άλλα κινητά τρέχουν καλύτερα, αλλά που είναι το multitasking που τόσο διαφημίζουν αν είναι να ζορίζεται η συσκευή !!! Edited May 4, 2015 by Theo_Pech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Εγώ πάντως το μετάνιωσα 100 φορές που πήγα από kitkat σε lollipop.. Το lag που έχω δε λέγεται και έκανα φουλ καθαρή εγκατάσταση.. Με kitkat ήταν όλα τέλεια.. Τι το θελα δεν ξέρω.. Αυστριακο έχω με Οτα αναβάθμιση.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Γνωρίζουμε κάποιο νέο για την αναβάθμιση των ελληνικών unbranded? Είμαι νέος σε Android- samsung και δεν μπορώ να καταλάβω τις καθυστερήσεις ανάμεσα σε αναβαθμίσεις ιδίων τηλεφώνων... Να έχει το Μαυροβούνιο και όχι η Ελλάδα? Τοπικά αναπτυσονται τα διάφορα updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) Γνωρίζουμε κάποιο νέο για την αναβάθμιση των ελληνικών unbranded? Είμαι νέος σε Android- samsung και δεν μπορώ να καταλάβω τις καθυστερήσεις ανάμεσα σε αναβαθμίσεις ιδίων τηλεφώνων... Να έχει το Μαυροβούνιο και όχι η Ελλάδα? Τοπικά αναπτυσονται τα διάφορα updates? Ακόμα δεν βλέπω φως και εγώ μια από τα ίδια είμαι. .. Από την άλλη βλέπω διάφορα ποστ που λένε ότι αν μπορούσαν να γυρίσουν σε κιτκατ θα το έκαναν μια που ήταν καλύτερα. ...και ετσι δεν βιάζομαι! Τουλαχιστον στο Ζ ultra που έχω μου έχει έρθει η λολιποπ οπότε μου έφυγε το ζορι για να δω πως είναι κτλ όπου νομίζω έγινε εκεί καλύτερο από πριν..τελος στο note 3 της γυναίκας μου επίσης unbranded έχει έρθει η λολιποπ εδώ και 2 εβδομάδες. .. την οποία δεν την βάλαμε ακόμα μια που και με κιτκατ πάει ρολόϊ ! ! Οπότε απλά κάνουμε υπομονή και έτσι μια χαρά πάει το νοτελι.. .. Edited May 5, 2015 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Απενεργοποιώντας την ανιχνευση φωνης (ΟΚ Google) που υπαρχει στο widget της Google, αμεσως γινεται πιο σβελτο το κινητο. BOC5 (BTU) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ακόμα δεν βλέπω φως και εγώ μια από τα ίδια είμαι. .. Από την άλλη βλέπω διάφορα ποστ που λένε ότι αν μπορούσαν να γυρίσουν σε κιτκατ θα το έκαναν μια που ήταν καλύτερα. ...και ετσι δεν βιάζομαι! Τουλαχιστον στο Ζ ultra που έχω μου έχει έρθει η λολιποπ οπότε μου έφυγε το ζορι για να δω πως είναι κτλ όπου νομίζω έγινε εκεί καλύτερο από πριν..τελος στο note 3 της γυναίκας μου επίσης unbranded έχει έρθει η λολιποπ εδώ και 2 εβδομάδες. .. την οποία δεν την βάλαμε ακόμα μια που και με κιτκατ πάει ρόλο! ! Οπότε απλά κάνουμε υπομονή και έτσι μια χαρά πάει το νοτελι.. .. Άσχετα με τα παράπονα που γράφω για το note 4 η lollipop είναι σε όλα καλύτερη από την kitkat. Απλά εγώ θεωρώ τον εαυτό μου απαιτητικό χρήστη και γενικά είμαι ψείρας, οπότε το παραμικρό που εγώ βλέπω σαν πρόβλημα το αναφέρω. Απλά πρέπει να γίνει επαναφορά. Επλισης δεν θα δεις διαφορά στα μενού διότι η kitkat στο note 4 έχει πολλά από lollipop και δεν έδωσαν το νέο tw αλλά μας άφησαν οι έξυπνοι με τον παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Άσχετα με τα παράπονα που γράφω για το note 4 η lollipop είναι σε όλα καλύτερη από την kitkat. Απλά εγώ θεωρώ τον εαυτό μου απαιτητικό χρήστη και γενικά είμαι ψείρας, οπότε το παραμικρό που εγώ βλέπω σαν πρόβλημα το αναφέρω. Απλά πρέπει να γίνει επαναφορά. Επλισης δεν θα δεις διαφορά στα μενού διότι η kitkat στο note 4 έχει πολλά από lollipop και δεν έδωσαν το νέο tw αλλά μας άφησαν οι έξυπνοι με τον παλιό. Δυστυχώς έτσι κάνουν , δεν δίνουν ουτε τις νέες λειτουργίες τουspen στο προηγούμενο Note. Γενικώς σε αυτά τα θέματα είναι απαράδεκτη η samsung . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Δυστυχώς έτσι κάνουν , δεν δίνουν ουτε τις νέες λειτουργίες τουspen στο προηγούμενο Note. Γενικώς σε αυτά τα θέματα είναι απαράδεκτη η samsung . Ρε φίλε δεν τους κόβει καθόλου; Αντί να μας δώσουν το νέο tw να πετάξει το κινητό και να μείνουνε ευχαριστημένοι επιλέγοντας ξανά σάμσουνγκ κινητο, μας άφησαν με τον παλιό. Μα τι σκέφτονται ήθελα να ξέρω. Κάθονται και παινεύουν το νεό tw αλλά να μας το δώσουν ούτε κατά διάνοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ρε φίλε δεν τους κόβει καθόλου; Αντί να μας δώσουν το νέο tw να πετάξει το κινητό και να μείνουνε ευχαριστημένοι επιλέγοντας ξανά σάμσουνγκ κινητο, μας άφησαν με τον παλιό. Μα τι σκέφτονται ήθελα να ξέρω. Κάθονται και παινεύουν το νεό tw αλλά να μας το δώσουν ούτε κατά διάνοια. Αυτές είναι γνωστές τακτικές της Samsung. Το θέμα είναι ότι θα σου πει κάποιος "και πώς θα πουλήσουν οι νέες συσκευές της;". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καθε φορά τα ίδια .... Εικόνα εγκαταληψης.... Αν δεν είχαμε το forum και την βοήθεια ανάμεσα μας πόλλοι θα ήμασταν στο μαύρο σκοτάδι !!! Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Αυτές είναι γνωστές τακτικές της Samsung. Το θέμα είναι ότι θα σου πει κάποιος "και πώς θα πουλήσουν οι νέες συσκευές της;". Κάθε χρόνο το ίδιο. Δεν με ενδιαφέρει αν πουλήσουν, με ενδιαφέρει εμένα σαν πελάτη τους να με σέβονται ώστε να τους επιλέξω ξανά. Μπορουν να το καταλάβουν ότι κυκλοφορεί 6 μήνες και μας έδωσαν μία lollipop διαφορετικη από του s6. Επιπλέον θέλω να δω έναν άλλον tw με άλλα εικονίδια και άλλο μενού. Και κάποια στιγμή να το δώσει και σε εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Κάθε χρόνο το ίδιο. Δεν με ενδιαφέρει αν πουλήσουν, με ενδιαφέρει εμένα σαν πελάτη τους να με σέβονται ώστε να τους επιλέξω ξανά. Μπορουν να το καταλάβουν ότι κυκλοφορεί 6 μήνες και μας έδωσαν μία lollipop διαφορετικη από του s6. Επιπλέον θέλω να δω έναν άλλον tw με άλλα εικονίδια και άλλο μενού. Και κάποια στιγμή να το δώσει και σε εμάς. Εσένα τουλάχιστον σου έδωσαν Lollipop. Εγώ ακόμα την περιμένω.:rolleyes: Όσο για τον ΤW, χρησιμοποιώ Nova οπότε μία σκοτούρα λιγότερη. :) Πάντως ελεύθερη αγορά έχουμε, μπορεί ο καθένας να "τιμωρήσει" οποιαδήποτε εταιρία. Στην περίπτωσή μας όμως, δεν υπάρχει άλλο Note από άλλο κατασκευαστή οπότε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Δε λυνοντε ολα με ενα launcher. Εχουμε σοβαρα προβληματα στο recents. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 παιδια μην τα κανετε τραγικα τα πραγματα ετσι! ναι εχει καποια Χ-Ψ καθυστερηση να ανοιξει τα Recent apps ΟΚ αλλα μεχρι εκει οχι οτι ειναι και προβλημα!προβλημα θα ηταν να μην ανοιγαν καθολου ή να μπακαραν να ανοιγαν και να εκλειναν κατευθειαν σαν force close! και οχι η μικρη καθυστερηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 παιδια μην τα κανετε τραγικα τα πραγματα ετσι! ναι εχει καποια Χ-Ψ καθυστερηση να ανοιξει τα Recent apps ΟΚ αλλα μεχρι εκει οχι οτι ειναι και προβλημα!προβλημα θα ηταν να μην ανοιγαν καθολου ή να μπακαραν να ανοιγαν και να εκλειναν κατευθειαν σαν force close! και οχι η μικρη καθυστερηση! Τα recents μου προκαλούν εμετό εμένα. Μιλάμε για κινητό τεράστιας αξίας και το αφήνουν έτσι λες και δουλεύει σωστά. Δεν με ενδιαφέρει αν θα λυθούν στην 5.1, εγώ βλέπω το τώρα. Μέχρι και το 4s πιο γρήγορα εμφανίζει τις εφαρμογές και μπαίνει σε αυτές. Απλά τραγικό φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) Μα δεν ειναι οτι απλα αργει να ανοιξει. Αυτο ειναι το λιγοτερο. Δοκιμασε με 10 ανοιχτα να μπεις απο launcher στα recent και σκρολαρε γρηγορα η κλεισε μια εφαρμογη. http://s21.postimg.org/sc5z1ston/Screenshot_2015_05_05_23_51_09.png http://s12.postimg.org/iuzo521a5/Screenshot_2015_05_05_23_52_15.png Edited May 5, 2015 by sxizwdogwlo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxaxaxaxaxa Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 γεια σε ολη την note παρεα. Πηρα το note το σαββατο και σαφωσ εχω μεινει εντυπωσιασμενος δεδομενου οτι ερχομουν απο ενα αρκετα καλο κινητο το s3 αλλα σιγουρα οχι στα κυβικα του καινουργιου. Τεσπα αλλο ειναι το προβλημα μου. κατεβασα τον Drastic(ds emulator) γιατι ειμαι λατρησ των pokemon και ενω μου ανοιγει κανονικα το προγραμμα δεν μου τρεχει κανενα παιχνιδι....εχω κατεβασει διαφορες εκδοσεις αλλα σε ολες το ιδιο....Μπορειτε να βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Αυτές είναι γνωστές τακτικές της Samsung. Το θέμα είναι ότι θα σου πει κάποιος "και πώς θα πουλήσουν οι νέες συσκευές της;". Μα ακριβώς για να πουλήσει τις νέες συσκευές θα πρέπει να έχει ευχαριστημένους τους πελάτες της με τις παλιές, μακροπρόθεσμα έτσι κερδίζεις, όχι με αρπαχτές. Στην περίπτωσή μας όμως, δεν υπάρχει άλλο Note από άλλο κατασκευαστή οπότε... Ακριβώς, προσωπικά αν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του note δεν μου ήταν τόσο χρήσιμα, μάλλον θα πήγαινα σε άλλη πρόταση. Μακάρι να βγει εφάμιλλη υλοποίηση του Note στο μέλλον από άλλη εταιρία, αν και τα βλέπω δύσκολο. παιδια μην τα κανετε τραγικα τα πραγματα ετσι! ναι εχει καποια Χ-Ψ καθυστερηση να ανοιξει τα Recent apps ΟΚ αλλα μεχρι εκει οχι οτι ειναι και προβλημα!προβλημα θα ηταν να μην ανοιγαν καθολου ή να μπακαραν να ανοιγαν και να εκλειναν κατευθειαν σαν force close! και οχι η μικρη καθυστερηση! Αυτό που συμβαίνει με τα recent apps είναι απλά τραγικό, η καθυστέρηση δεν είναι καθόλου μικρή, ουσιαστικά τα έχει αχρηστεύσει, μην δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) Εγώ με το C δεν το έχω αυτό αργεί το πολύ ένα μισή δεύτερο και δεν κολλάει ούτε λίγο και ουτε έχει αναφερθεί κάτι σε εμάς τόσο έντονο μόνο εδώ θα έλεγα! Τουλάχιστον στο δικό μου! Edited May 5, 2015 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts