hic_et_nunc Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Όντως ότι έχω να ανακαλύψω πολλά ισχύει. ..αλλά 2-3 εφαρμογές (δεν λέω παραπάνω γιατί υπάρχουν πολλες) που τις είχα σε i Phone δεν τις έχω βρει εδώ αλλά ούτε κάτι αντίστοιχο. . Θα μου πεις για 2-3 κάνεις έτσι? ... ίσως αλλά τις θεωρώ πολύ σημαντικές. . Πχ κάποιες ιατρικές εφαρμογές που είχα σε i phone εδώ δεν υπάρχουν. .. επίσης δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο (να μπορώ να βάλω φωτογραφίες και να τα κάνω βίντεο ή να κολησω αποσπάσματα από βίντεο φωτογραφίες και να κάνω ένα βίντεο. .ΑΛΛΑ με δική μου μουσικη από τα τραγούδια που έχω στο κινητο) ..ακόμα ψάχνω εφαρμογή. . Ε κάπως έτσι με 2-3 εφαρμογές που δεν τις έχω θεωρώ ότι για τα δικά μου τα δεδομένα έχει ελλείψεις το play store Δεν εχω ιδέα απο εφαρμογές επεξεργασιας βίντεο αλλά σίγουρα υπάρχουν μπολικες στο play. Νομίζω εχει και η samsung μια δικη της μεσα στο κινητό που λέγεται studio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 οποια απορια για εφαρμογες καλυτερα εδω ειναι πιο αρμοδιο το θεμα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Δεν εχω ιδέα απο εφαρμογές επεξεργασιας βίντεο αλλά σίγουρα υπάρχουν μπολικες στο play. Νομίζω εχει και η samsung μια δικη της μεσα στο κινητό που λέγεται studio Δεν κάνει αυτή που έχει η samsung αυτό που θέλω. .(να βάζω δική μου μουσικη) έχει προεπιλεγμενα τραγούδια. .. οποια απορια για εφαρμογες καλυτερα εδω ειναι πιο αρμοδιο το θεμα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 Ευχαριστώ, εχω ρωτήσει και εδω πήρα μια απάντηση για μια εφαρμογή αλλά τελικά δεν κάνει αυτό που θέλω εγώ. . (Αναφέρω σε προηγούμενο ποστ τι ακριβως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Οτι καλύτερο έχω βρει για επεξεργασία βίντεο είναι το Vidtrim και το Androvid. Και πάλι δυστυχώς, δεν φτάνουν το iMovie του iOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Οτι καλύτερο έχω βρει για επεξεργασία βίντεο είναι το Vidtrim και το Androvid. Και πάλι δυστυχώς, δεν φτάνουν το iMovie του iOS. Ευχαριστώ θα τα δω και αυτά. .. το i movie είναι και απλό και κορυφαίο. . :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Όντως ότι έχω να ανακαλύψω πολλά ισχύει. ..αλλά 2-3 εφαρμογές (δεν λέω παραπάνω γιατί υπάρχουν πολλες) που τις είχα σε i Phone δεν τις έχω βρει εδώ αλλά ούτε κάτι αντίστοιχο. . Θα μου πεις για 2-3 κάνεις έτσι? ... ίσως αλλά τις θεωρώ πολύ σημαντικές. . Πχ κάποιες ιατρικές εφαρμογές που είχα σε i phone εδώ δεν υπάρχουν. .. επίσης δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο (να μπορώ να βάλω φωτογραφίες και να τα κάνω βίντεο ή να κολησω αποσπάσματα από βίντεο φωτογραφίες και να κάνω ένα βίντεο. .ΑΛΛΑ με δική μου μουσικη από τα τραγούδια που έχω στο κινητο) ..ακόμα ψάχνω εφαρμογή. . Ε κάπως έτσι με 2-3 εφαρμογές που δεν τις έχω θεωρώ ότι για τα δικά μου τα δεδομένα έχει ελλείψεις το play store Προφανώς αναφέρεσαι στο imedicines !!! Την ίδια απογοήτευση πείρα και εγώ !!! Δεν μπορούμε να τα έχουμε και ΌΛΑ δικά μας βλέπεις !!! Μακάρι να μην το βαρεθω πότε το Note4 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Προφανώς αναφέρεσαι στο imedicines !!! Την ίδια απογοήτευση πείρα και εγώ !!! Δεν μπορούμε να τα έχουμε και ΌΛΑ δικά μας βλέπεις !!! Μακάρι να μην το βαρεθω πότε το Note4 !!! Αυτη η εφαρμογη ειναι η κορυφαια απο ολες οσες αναφερομαι...εχει την εφαρμογη "Γαληνος" στο play store αλλα δεν μου αρεσε... Παντως ετσι οπως τα λες ειναι...δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Αυτη η εφαρμογη ειναι η κορυφαια απο ολες οσες αναφερομαι...εχει την εφαρμογη "Γαληνος" στο play store αλλα δεν μου αρεσε... Παντως ετσι οπως τα λες ειναι...δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...:(:( και εφψ γιατρος και νοτακιας και εγω,,,τελεια εφαρμοφη το imedicines και ειναι κριμα να μην υπαρχει στο play μιας και ειναι ελληνικη εφαρμοφη..κριμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Lollipop 5.0 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) και εφψ γιατρος και νοτακιας και εγω,,,τελεια εφαρμοφη το imedicines και ειναι κριμα να μην υπαρχει στο play μιας και ειναι ελληνικη εφαρμοφη..κριμα.. Πρέπει να στείλουμε κανένα mail στους developments να το προωθήσουν και στο play store... η εφαρμογή είναι πολυεργαλειο... Edit.. ....Άντε έρχεται και η L πριν το τελος του μηνα..που ανησυχούσατε ολοι:) Edited January 16, 2015 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Καλησπερα σας. Απο οταν αγορασα το κινητο παρατηρησα οτι το s health παραμενει ενεργοποιημενο..εχετε παρατηρησει ανοδο της αποδοσης της μπαταριας? Επισης οι 3 πρωτες μου φορτισεις ηταν με "γρηγορη φορτιση"..παιζει ρολο στο ποσο θα διαρκεσει μετα η μπαταρια?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Εγώ που έχω μόνιμα το s health δεν έχω δει μείωση στην μπαταρία, επισης φορτίζω μόνιμα με το Fast charge και δεν νομίζω να επιρεαζεται αλλιώς δεν θα το είχαν καθόλου. .. καλορίζικο και το τηλ . Είναι μια χαρά μην ανησυχείς. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ευχαριστω πολυ :-) αν και ειμαι στην Exynos πλευρα, στο thread εκεινο δεν βλεπω και πολυ ανταποκριση και για αυτο ειπα να γραψω εδω :-P καλως σας βρηκα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Αυτη η εφαρμογη ειναι η κορυφαια απο ολες οσες αναφερομαι...εχει την εφαρμογη "Γαληνος" στο play store αλλα δεν μου αρεσε... Παντως ετσι οπως τα λες ειναι...δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...:(:( Μετά την επικοινωνία που είχα με τον δημιουργώ της εφαρμογής imedicines, με ενημέρωσε πώς μέσα στον Φλεβάρη θα βγει και για Android !!! Αντε λοιπόν με το καλό !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μετά την επικοινωνία που είχα με τον δημιουργώ της εφαρμογής imedicines, με ενημέρωσε πώς μέσα στον Φλεβάρη θα βγει και για Android !!! Αντε λοιπόν με το καλό !!! Πολύ καλό νέο. . Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και μπράβο σου για την ενέργεια και την πρωτοβουλία που πήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μια ερώτηση ακόμα...Στο Note 3 είχαμε επιλογή για δημιουργία βιβλίου αποκομμάτων..στο Note 4 πως γίνεται να το κάνουμε αυτό? Γιατί από ότι είδα έχει εφαρμογή για βιβλίο αποκομμάτων, άρα με κάποιο τρόπο πρέπει να γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μια ερώτηση ακόμα...Στο Note 3 είχαμε επιλογή για δημιουργία βιβλίου αποκομμάτων..στο Note 4 πως γίνεται να το κάνουμε αυτό? Γιατί από ότι είδα έχει εφαρμογή για βιβλίο αποκομμάτων, άρα με κάποιο τρόπο πρέπει να γίνεται.. αν καταλαβα καλα με το πενακι μολις το βγαζεις σου βγαζει τις επιλογες(ή εσυ μπορει να εχεις να σου βγανει να γραψεις σημειωση) αμα διαλεξεις την επιλογη "εξυπνη επιλογη" και πατησεις αποθηκευση τις εικονες που εκανες στις βγαζει εκει! εκτος και αν εννοεις κατι αλλο δεν ειχα νοτε 3 και εγω ειμαι καινουριος στην σειρα νοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπερα σας. Απο οταν αγορασα το κινητο παρατηρησα οτι το s health παραμενει ενεργοποιημενο..εχετε παρατηρησει ανοδο της αποδοσης της μπαταριας? Επισης οι 3 πρωτες μου φορτισεις ηταν με "γρηγορη φορτιση"..παιζει ρολο στο ποσο θα διαρκεσει μετα η μπαταρια?? Ευχαριστω! Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Εγώ είχα για κάποιες μέρες σοβαρό battery drain όταν η συσκευή ήταν σε αναμονή. Έστρωνε με restart και κάποια στιγμή το ξανάπιανε. Απενεργοποίησα το SHealth μέσα σε όλα και έστρωσε αλλά δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι έφταιγε αυτό. Αν δεν έχεις παρατηρήσει περίεργη συμπεριφορά της μπαταρίας δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μια ερώτηση ακόμα...Στο Note 3 είχαμε επιλογή για δημιουργία βιβλίου αποκομμάτων..στο Note 4 πως γίνεται να το κάνουμε αυτό? Γιατί από ότι είδα έχει εφαρμογή για βιβλίο αποκομμάτων, άρα με κάποιο τρόπο πρέπει να γίνεται.. Αν εννοείς αυτό μια χαρά υπάρχει. .. ψάξε καλύτερα στις εφαρμογές. . Edit Μάλλον άλλο πράγμα εννοείς δεν κατάλαβα σορρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αν εννοείς αυτό μια χαρά υπάρχει. .. ψάξε καλύτερα στις εφαρμογές. . Edit Μάλλον άλλο πράγμα εννοείς δεν κατάλαβα σορρυ Ναι αυτό το βλεπω κι εγώ...αλλα στο s pen δεν υπαρχει τετοια επιλογη οπως το note 3..που ανοιγαμε μαμα browser το πατουσαμε, κυκλωναμε και γινοταν βιβλιο αποκομματων...στο 4αρι πως γινεται? αυτο ρωταω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ναι αυτό το βλεπω κι εγώ...αλλα στο s pen δεν υπαρχει τετοια επιλογη οπως το note 3..που ανοιγαμε μαμα browser το πατουσαμε, κυκλωναμε και γινοταν βιβλιο αποκομματων...στο 4αρι πως γινεται? αυτο ρωταω :P Νομίζω είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Νομίζω είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω θα το ψάξω...ευχαριστώ πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ναι αυτό το βλεπω κι εγώ...αλλα στο s pen δεν υπαρχει τετοια επιλογη οπως το note 3..που ανοιγαμε μαμα browser το πατουσαμε, κυκλωναμε και γινοταν βιβλιο αποκομματων...στο 4αρι πως γινεται? αυτο ρωταω :P Πατας το spen πανω απ την οθόνη και πατας την 2η επιλογή. Μετα τραβας (δεν κυκλωνεις) το σημειο που σε ενδιαφέρει και το αποθηκευεις πανω δεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Νομίζω είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω Αυτό είναι που λες αλλά εκτός από την έξυπνη επιλογή σου βγάζει για αποθήκευση στο βιβλίο αποκομμάτων και στο κλιπ εικόνας. .οποτε υπάρχει κανονικά με το s pen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Παιδιά το πενάκι εχει 4 επιλογές. Στην έξυπνη επιλογή και κλιπ εικόνας, όταν επιλέξεις το κομμάτι που θέλεις , εμφανίζεται στην πάνω μπάρα εικονίδιο που λέει αποθήκευση στο βιβλίο αποκομμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts