xiou Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εσβησε καποιος mod καποιο ποστ δικο μου?? Γιατι δεν το βλεπω...ρωτουσα για καποια εφαρμογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εσβησε καποιος mod καποιο ποστ δικο μου?? Γιατι δεν το βλεπω...ρωτουσα για καποια εφαρμογη... Ρωτούσες για εφαρμογή σε λάθος thread. To post σου σβήστηκε - Αιτιολογία: Δεν χρειάζεται να κάνεις διπλά posts. Θα σου απαντήσει κάποιος όταν ξέρει και μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το χρυσο ε? Ειμαι αναμεσα στο λευκο και το ροζ αλλα τωρα μου μπαινουν ιδεες... :) Αληθεια, ειναι χρυσο σαμπανιζε ή καφετιζει? Στις φωτο δειχνει πολυ σκουρο προς καφε για αυτο και δεν το ειχα καθολου σαν επιλογη. Μπεζίζει... Δεν είναι ούτε το χτυπητό χρυσό (μακριά!!!) ούτε το καφέ! Είναι κιμπάρικο πάντως... Το πήρα από Πλαίσιο. Όλα τα μεγάλα καταστήματα Public, Media Markt, Πλαίσιο, Κωτσόβολος το έχουν το χρυσό! Ρίξε το μια ματιά από κοντά και ίσως σου αρέσει. Θα το χρυσο-πληρώσεις, αλλά αξίζει κατ'έμέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoufis89 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπερα την οθονη με τι μπορουμε να την καθαριζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπερα την οθονη με τι μπορουμε να την καθαριζουμε? Με ότι καθαρίζουμε και τα γυαλιά. Ένα μαλακό πανάκι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ξεκινησε να βγαινει η NΚ6.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ξεκινησε να βγαινει η NΚ6.... Τι νεο φέρνει? ? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Τι νεο φέρνει? ? Την μείωση ή και εξαφάνιση του λαγκ στις αρχικές οθόνες, τη μείωση του stuttering και την μείωση του λαγκ στις πρόσφατες εφαρμογές. :lol: Πλάκα κάνω αλλά μακάρι να είναι αυτά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Την μείωση ή και εξαφάνιση του λαγκ στις αρχικές οθόνες, τη μείωση του stuttering και την μείωση του λαγκ στις πρόσφατες εφαρμογές. :lol: Πλάκα κάνω αλλά μακάρι να είναι αυτά. :p Βάλε και την μπαταρία μέσα και ζήτα τα από τον Αη Βασίλη.:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Με ότι καθαρίζουμε και τα γυαλιά. Ένα μαλακό πανάκι. Εγώ σε πιο παλιά μοντέλα (S3,S4) χρησιμοποιώ και μωρομάντηλο :lol:, δεν έχει χημικά και καθαρίζει μέχρι και βρωμιές που μπορεί να έχουν κολλήσει στην οθόνη ;). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 ξεκινησε να βγαινει η NΚ6.... Δεν νομιζω οτι ειναι αλλο update. Οι χωρες αλλαζουν! Τωρα περιμενουμε την L Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Δεν νομιζω οτι ειναι αλλο update. Οι χωρες αλλαζουν! Τωρα περιμενουμε την L Αντε να δουμε ποτε θα ερθει..αν και το note4 εχει πολλα απο lollipop. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Έχουμε ακόμα για Lollipop..relax :p Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά μια ερωτηση ενδεχομένως βλακωδης αλλά έχω κολλήσει... Τα πλήκτρα τις αυξομειωσης του ήχου είναι πιο "σκληρα" από το πλήκτρο ενεργοποίηση η έχουν την ίδια αίσθηση στην λειτουργία τους..? Στο δικό μου είναι πιο σκληρά τα πλήκτρα της αυξομειωσης.. έχω κανένα θέμα η δεν το είχα παρατηρήσει? Από την ώρα που έπεσε καφές πάνω έχω κάποιες φοβίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά μια ερωτηση ενδεχομένως βλακωδης αλλά έχω κολλήσει... Τα πλήκτρα τις αυξομειωσης του ήχου είναι πιο "σκληρα" από το πλήκτρο ενεργοποίηση η έχουν την ίδια αίσθηση στην λειτουργία τους..? Στο δικό μου είναι πιο σκληρά τα πλήκτρα της αυξομειωσης.. έχω κανένα θέμα η δεν το είχα παρατηρήσει? Από την ώρα που έπεσε καφές πάνω έχω κάποιες φοβίες Καλησπέρα φίλε μου Αν καταλαβα καλα έπεσε καφές πάνω στην συσκευη.. Αν όντως έπεσε μπορεί να επιρρεαζει την αίσθηση των κουμπιών.αν εχει εισχωρήσει έστω και ελάχιστη ποσότητα ανάμεσα απο τα κουμπιά .. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Γιαυτό ακριβώς ρωτάω... Αλλα μπορεί να είναι και η ιδέα μου.. Δεν το έχω αρκετό καιρό και δεν μπορω να θυμηθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Γιαυτό ακριβώς ρωτάω... Αλλα μπορεί να είναι και η ιδέα μου.. Δεν το έχω αρκετό καιρό και δεν μπορω να θυμηθω Ναι ειναι λίγο πιο σκληρά και κάνουν ένα κλικ. Μη φοβάστε. Αν είχε φτάσει εκεί ο καφές δεν θα δούλευε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Γιαυτό ακριβώς ρωτάω... Αλλα μπορεί να είναι και η ιδέα μου.. Δεν το έχω αρκετό καιρό και δεν μπορω να θυμηθω Είναι πιο σκληρά Ναι. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει περάσει καφές, ήδη το τηλέφωνο θα ήταν off... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της Samsung .Ενω ομως είδα σε βιντεακια οτι τα πλήκτρα των γραμμάτων έχουν διπλη λειτουργια (δηλαδή καποιο συμβολο) με παρατεταμένο πάτημα, στο δικο μου δεν υπάρχει αυτό. Ξέρει κάποιος αν αυτο γίνεται με κάποια ρύθμιση; ελπίζω να έγινα κατανοητός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της Samsung .Ενω ομως είδα σε βιντεακια οτι τα πλήκτρα των γραμμάτων έχουν διπλη λειτουργια (δηλαδή καποιο συμβολο) με παρατεταμένο πάτημα, στο δικο μου δεν υπάρχει αυτό. Ξέρει κάποιος αν αυτο γίνεται με κάποια ρύθμιση; ελπίζω να έγινα κατανοητός.. Τους τόνους έχει στα ελληνικά δεν εχω δει κατι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Οπως αναφερεται στο sammobile θα παμε κατευθειαν στην 5.0.1.. ισως υπαρξει μικρη καθυστερηση...αλλα νομιζω για καλο!:) Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Οπως αναφερεται στο sammobile θα παμε κατευθειαν στην 5.0.1.. ισως υπαρξει μικρη καθυστερηση...αλλα νομιζω για καλο!:) Θετικό και αναμενόμενο με την καθυστέρηση που έχουμε! Πάντως έχοντας αλλάξει 3 galaxy, είναι η πρώτη φορά που έχω τόσο καλή εμπειρία σε stock λειτουργικό χωρίς root και διάφορα kernel tweaks! Ας ελπίσουμε και το Lollipop να είναι τόσο σταθερό! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzogia Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλησπερα παιδια! Εχω εδω και μια εβδομαδα στην κατοχη μου το note 4 και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενη.Δεν λεω απολυτα επειδη μου εχει παρουσιασει κατι ψιλοπροβληματακια αν μπορω να τα πω ακριβως προβληματα. Την 2η και 3η μερα μου εκανε επανεκιννηση απο μονο του χωρις να το εχω καν στο χερια μου και πηρα την samsung και μου ειπε να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και να εγκαθιστω μια μια τις εφαρμογες για να δουμε αν ειναι απο τις εφαρμογες η απο την συσκευη ,εν τελει ηταν η εφαρμογη clean master που το εκανε αυτο. Μετα μου παρουσιαζει σφαλμα με την καμερα ακομα και σημερα, οσες φορες εχω παει να ανοιξω την καμερα που την ανοιγει αλλα με μαυρο φοντο και μετα απο λιγο μου βγαζει μηνυμα με σφαλμα καμερας και μονο αν κανω επανεκιννηση μου την ανοιγει παλι κανονικα. Σας εχει παρουσιαστει εσας κανενα απο τα παραπανω; Και με το θεμα της καμερας τι με συμβουλευετε να κανω; Και κατι αλλο υπαρχει καποιος τροπος για τα μνματα που ειναι μεγαλα και ξεπερνουν τα 160 γραμματα να μην γυρνανε σε mms;; Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλησπέρα, θα σε συμβούλευα να πας ρυθμίσεις->καρτέλα εφαρμογές->Διαχειριστής εφαρμογών-> βρές την κάμερα στην καρτέλα 'ΟΛΑ και πάτα εκκαθάριση δεδομένων. Δοκίμασε τώρα να ανοίξεις και πάλι την κάμερα! Διαφορετικά...το πας σε ένα samsung service να στο κοιτάξουν, λογικά δεν θα έχει 'κάτσει' καλά το λειτουργικό μετά την επαναφορά. Επίσης καλύτερα χρησιμοποιήσε το τόπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399743 ! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλησπερα κυριοι.Το ψαχνω εδω και καιρο αλλα ματαια μηπως υπαρχει τροπος να κανουμε φωνητικη κληση αποθηκευμενης επαφης που ειναι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ καταχωρημενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts