Cloudbusted Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν λέει εκεί. Θα πας ρυθμίσεις, αποθηκευτικός χώρος, εκκαθάριση απο το μενού με το γράφημα. Παράθεση There's a city trapped in net. Fisherman net. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Έχω κάρτα της Q που αναγκαστικά δουλεύει roaming, όταν δουλεύει το 3g δεν έχω πληροφόρηση για την ταχύτητα του δικτύου. Έχει κάποια ρύθμιση που έχω χαλάσει εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red7genius Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Έχει βάλει κανείς κάποιο πρόγραμμα cleaner? αν ναι, κανει την διαφορά? εχω ακουσει για boost apps αλλα δεν τις πολυεμπιστευομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Έχει βάλει κανείς κάποιο πρόγραμμα cleaner? αν ναι, κανει την διαφορά? εχω ακουσει για boost apps αλλα δεν τις πολυεμπιστευομαι. Δεν χρειάζεται και μήν βάλεις τίποτα από αυτά. Το έχουμε ξαναπεί, μόνο το greenify κάνει δουλειά, αλλά κι αυτό για να κάνει καλή δουλειά θέλεις root και το exposed framework Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisnapoli Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Βλεπω τελικα οτι πολυς κοσμος γκρινιαζει για τ λολλιποπ. Ειναι αληθεια οτι μ σε μενα δουλευε ρολοι περα απο ντιαλερ που σ ολους τραβαει κολληματα,πλεον ομως κ μενα μου κανει καποια νερα που κ που. Υπομονη να παρουμε την αναβαθμιση κ πιστευω σε λιγο καιρο θα φτιαξει τ ολο συστημα. Αξιζει την αναμονη παντως γιατι αισθητικα ειναι πανεμορφο, συν οτι σε 2 βασικα στοιχεια(εξοικονομηση μπαταριας κ ραμ).,εχει σοβαρη βελτιωση. Ελπιζω μονο μη μας φαει η αναμονη κ περιμένουμε κ αλλη αναβάθμιση μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Εγώ είμαι της άποψης πως αν κάτσεις να σκεφτείς πόσο κοστίζει το τηλέφωνο, και αποδεχτείς ότι δεν είναι ναυαρχίδα και ποτέ δεν θα τρέχει σαν τέτοια, θα κάνεις τη δουλειά σου και συνηθίζοντάς το δε θα σου φαίνεται άσχημο. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ, και συμβιώνουμε αρμονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Louis9 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Κάποια εφαρμογή που να σετάρω ξεχωριστό ήχο κλήσης ανάλογα με το ποια κάρτα λαμβάνει την κλήση έχετε βρει? Δοκίμασα τις 2 πρώτες που βγάζει το Play αλλά δεν δουλεύουν σωστά. Έχετε κάποια που να σας εξυπηρετεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 επειδή είδα ότι πολλοί ζητάμε θήκες. Είμαι σίγουρος οτι ως τώρα θα έχετε βρει πάνω κάτω τι θέλετε, αλλά ορίστε και ένα βολικό λίνκ για ωραίες και σχετικά φθηνές θηκούλες http://www.1mtb.com/top-motorola-moto-g-2nd-gen-2014-cases-covers-best-moto-g-case-cover/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Κάποια εφαρμογή που να σετάρω ξεχωριστό ήχο κλήσης ανάλογα με το ποια κάρτα λαμβάνει την κλήση έχετε βρει? Δοκίμασα τις 2 πρώτες που βγάζει το Play αλλά δεν δουλεύουν σωστά. Έχετε κάποια που να σας εξυπηρετεί? Δεν βρήκαμε. Στο κιτκατ τουλάχιστον έβγαζε άλλο χρώμα...Θα το φτιάξουν σε επόμενη έκδοση, ως τότε υπομονή, ήχοι κλήσεις ξεχωριστοί μόνο ανα επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπερα!! Υπαρχουν στο ραδιοφωνο οι εξης ρυθμισεις: 1)να κλεινει μετα απο καποια ωρα 2)να βαζεις τη συχνοτητα εσυ που θελεις και οχι απλα απο αυτα που εχει σαρωσει? Αν οχι τι γινεται?Υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπερα!! Υπαρχουν στο ραδιοφωνο οι εξης ρυθμισεις: 1)να κλεινει μετα απο καποια ωρα 2)να βαζεις τη συχνοτητα εσυ που θελεις και οχι απλα απο αυτα που εχει σαρωσει? Αν οχι τι γινεται?Υπαρχει καποια λυση? 1) όχι 2) λεει μεσα : TIP :You can drag the tuner bar with your finger to find a specific frequency Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Έχω κάρτα της Q που αναγκαστικά δουλεύει roaming, όταν δουλεύει το 3g δεν έχω πληροφόρηση για την ταχύτητα του δικτύου. Έχει κάποια ρύθμιση που έχω χαλάσει εγώ; Οχι απλα οταν εισαι σε roaming δεν σου δειχνει τον τυπο συνδεσης του δικτυου. Ελπιζω να το φτιαξουν στο επομενο update. Προσωρινα βολευτηκα με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=net.outlyer.nettype&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδες, εμενα σήμερα μου έβγαλε το πρώτο σοβαρο πρόβλημα. Εκει που ειχα 2,2 gb ελεύθερο χώρο ξαφνικα μ αφησε 750. Κοιταξα τις εφαρμογές και εκει βρίσκεται το πρόβλημα αλλά δεν καταλαβαίνω που ακριβώς. Ολες μου οι εφαρμογες είναι περασμενες στην καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Το ότι περνάς μια εφαρμογή στην κάρτα δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχει μεταφερθεί ολόκληρη εκεί. Κι εγώ είχα ένα παιχνίδι που είχε κατεβάσει 1.8GB δεδομένων και γέμισε τη μνήμη. Δοκίμασα να το μεταφέρω και μετέφερε μόνο ορισμένα αρχεία και γλύτωσα περίπου 50-60 MB τίποτα δηλαδή. Πήγαινε ρυθμίσεις => αποθηκευτικός χώρος και δες κάτω από την Εσωτερική αποθ/ση τι γράφει για τις εφαρμογές(και οτιδήποτε άλλο) γεμίζει την μνήμη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 nice... thanks. αυτό ήταν, πέρασα μια μεγάλη εφαρμογή στη μνήμη και μάλλον δεν περάστηκε ολόκληρη. Μόλις τη διέγραψα όλα όπως πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Καλημέρα παιδιά κατοχος εδώ και λιγες ώρες του συγκεκριμενου κινητού αλλά εχω ενα πρόβλημα το οποίο δε ξέρω αν είναι κουσουρι ολων των moto g η του δικού μου συγκεκριμένα. Το πρόβλημα είναι στο ακουστικό κλήσης οπου αρχικα ακούγετε συνεχομενα οταν κανω κληση(σε ήσυχο περιβάλλον) ενα συνεχομενο τρρρρρρ η γρηγορο τακ τακ(δε ξέρω πως αλλιως να το εξηγήσω) και κατα δεύτερον η ποιότητα του που ακουγετε παραμορφωμενα οπως οταν βαζεις κατι στο τερμα και ας εχω την ενταση κατω απο το μισο! Να το πάω για αλλαγή η είναι κάτι που συμβαίνει στα δικά σας; Edited April 10, 2015 by dertelous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Να το πας για αλλαγή, όπως έκανα εγώ, σε δύο μέρες το είχα πίσω, άψογο service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καινουργιο κινητο θα το πανε για service; Eιναι απο μεγαλη αλυσιδα δε δικαιουμε μεσω DOA αλλαγη με αλλο του κουτιου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Καινουργιο κινητο θα το πανε για service; Eιναι απο μεγαλη αλυσιδα δε δικαιουμε μεσω DOA αλλαγη με αλλο του κουτιου; εξαρτάται πόσες μέρες από την αγορά του έχουν περάσει? καθώς σύμφωνα με την νομοθεσία (συνήγορο του καταναλωτή) μέχρι 14 ημέρες ημερολογιακές αν μια συσκευή δεν δουλεύει υπάγεται στην κατηγορία DOA γίνεται άμεσα αντικατάσταση αν είσαι σε αυτό το όριο αλλά η εταιρεία λέει άλλα συμβουλή μου μίλησε με συνήγορο του καταναλωτή να ενημερωθείς. από λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο βρήκα αυτό Αστικός Κώδικας (Ενοχικό Δίκαιο) http://www.hadjimichalis.gr/nomothesia_ellinik_astikos.asp Νόμος 2251/1994 “ Προστασία των καταναλωτών” http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N_2251_1994_final_3587_2007.pdf Ακομα, αν ολα τα παραπανω δεν ειναι αρκετα για να βρειτε το δικιο σας, ενημερωστε για το προβλημα σας το Ινστιτουτο Καταναλωτη (ΙΝ.ΚΑ) (http://www.inka.gr). μπορείς να κοιτάξεις και εδώ το ανάλογο θέμα στο www.insomnia.gr Edited April 10, 2015 by Zer0c00L Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παιδια εχετε βρει καμια λυση για τα sound notifications των εφαρμογων οπως πχ facebook messenger που δεν ακουγονται καθολου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Τελικά μετα απο μερικές κλήσεις που εκανα το ηχείο φενετε εντάξει σε θέμα ποιότητας και δε φενετε να παραμορφώνει το μονο που παρατηρώ ακόμα είναι ενας ελαχιστος ήχος (ενα γκρρρρ) συνεχόμενο το οποίο δεν είναι ενοχλητικό αλλα υπάρχει καθολη τη διαρκεια της συνομιλιας.... Ειναι κάτι το οποίο το έχετε και εσεις; Οποιος δε βαριετέ ας κανει μία κλήση σε ήσυχο περιβαλον και ας μας πει να ξερω αν είναι θέμα της δικιάς μου συσκευής να πεταχτω αύριο να το αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Αν στην κάρτα SIM την οποία χρησιμοποιείς έχεις ορίσει να πιάνει δίκτυο 3G, δοκίμασε να το γυρίσεις σε 2G να δεις μπας και φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Το όλο θέμα το κανει με κλειστά δεδομενα αλλά τώρα δοκιμασα και με 2G για να μου φύγει η περιέργεια και παλι τα ίδια σαν παρεμβολές όταν κάνουμε μία κλήση αλλά με συνεχόμενο πολύ ψηλό θόρυβο...Αν δε μου το επιβεβαιώσει κάποιος οτι το κάνει και σε αυτον θα πεταχτω αύριο και θα ζητησω να ανοιξουμε και να κάνω κλήση απο μια καινούργια συσκευή και αν το κανει και στην αλλη όλα καλώς δε θα σκασω γιατί κατα τα αλλά το κινητακι είναι πολύ καλό αν παλι όχι θα ζητησω επι τόπου αλλαγή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και τα ηχητικά εφέ στις ρυθμίσεις ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Το δοκιμασα αλλά παλι τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts