Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια οσοι εχετε προβληματα καντε ενα clean install απο εδω

http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/official-stock-firmware-5-0-2-lxb22-46-t3019612

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/official-stock-firmware-5-0-2-lxb22-46-t3019612

Πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι συγκριτικά με την ΟΤΑ αναβάθμιση; Ακριβώς το ίδιο θα είναι.

Το μόνο που έχει νόημα γιατί μπορεί να κάνει κάποια διαφορά είναι ένα factory reset στην περίπτωση που δεν έγινε μετά την αναβάθμιση.

Αυτή μπορούμε να την περάσουμε εμείς οι δεκατεσσεράκηδες (.14); :lol:

Βαρέθηκα να περιμένω.:ρ

Ι need a six month vacation, twice a year.

iLuv Bubble Gum Talk είπαμε είναι συμβατά έτσι;

Ναι.

Αυτή μπορούμε να την περάσουμε εμείς οι δεκατεσσεράκηδες (.14); :lol:

Βαρέθηκα να περιμένω.:ρ

Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Μπορείς να βάλεις το update που θα στο κάνει .23 και μετά αν όλα πάνε καλά θα βρει μόνο του το επόμενο update για το Lollipop.

http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/xt1068-how-to-update-21-11-14-to-t3021695

Στο δικό μου, επειδή κάτι με έτρωγε που δεν είχα κάνει όλη τη διαδικασία για Reset (δεν είχα κάνει wipe cache γιατί μου κόλλαγε), και μιας και δεν είχα περάσει πολλές εφαρμογές, είπα να μπω recovery και να το ξανακάνω μια φορά. Μετά από reset και wipe, το άφησα να μου εγκαθιστά εφαρμογές και ενημερώσεις, και ΔΕΝ παρατηρείται πλέον το κόλλημα που είχα την προηγούμενη φορά που δεν εμφάνιζε τίποτα. Επίσης στην αρχή κανένα lag στον dialer και στα μηνύματα. Ενά μικρό lag εμφανίστηκε στον dialer την ώρα που έκανε ενημερώσεις. Για να δούμε πως θα παέι τώρα...

Edited by Mark_K

Όποιος δεν θέλει να περάσει ακόμα το update και να μείνει με το 4.4.4 όπως και εγώ, και θέλει να ξεφορτωθεί το ενοχλητικό μήνυμα που πετάει συνέχει, απλά με ένα κλείσιμο του κινητού και μια επανεκκίνηση δεν θα του το ξαναεμφανίσει μέχρι να πάει μόνος του πάλι στο μενου και να κανει check for update χειροκίνητα.

Δεν το βάζω το γλειφιτζούρι πρώτον γιατί έκανα την μλκ και το έβαλα στο nexus 7 2012(5.0.0) και μαμήθηκε ο Δίας, ακόμα και με την 5.0.2 που βγήκε γρήγορα και αποκλειστικά δόθηκε κατα προτεραιότητα στο nexus 7 2012 για να λύσει τα λαγκαρίσματα και τις επανεκκινήσεις δεν με έχει πείσει ακόμα οτι είναι καλύτερο του Kitkat, πολύ lag και βλέπω να το γυρνάω σε 4.4.4 πάλι που φυσούσε. Η εγκατάσταση φυσικά ειχε γίνει σβήνοντας τα πάντα απο την αρχή για να προλάβω τους κακεντρεχείς.

Στο moto g2 φυσικά μετα απο αυτά που εχω διαβάσει και στο xda και εδω βλέπω οτι ειναι αρκετοί αυτοί που αναφέρουν προβλήματα.

Όταν με το καλό ωριμάσει και βγει η 5.1 ή κάποιο πιο major update το ξανασυζητάμε.

My 0.02$

Έχω 2 φίλους με Nexus 7 2012. Και οι 2 λέγανε τα χειρότερα μετά την αναβάθμιση. Ο ένας έκανε και reset και έστρωσε. Ο 2ος επιμένει πως δεν χρειάζεται. Τι να πω. Φαίνεται είναι πως θα κάτσει σε κάθε συσκευή...

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Λοιπόν.Το έβαλα δίπλα με φίλου που έχει ακόμη την 4.4.4.Και στα 2 κλειστά τα animations και φορώντας nova launcher.Ελάχιστα πιο αργό το δικό μου με 5.0.2.

Καμιά τρελή διαφορά ύστερα και από 2ο καθάρισμα της cache αλλά το γράφω για όσους λένε ότι είναι αισθητά πιο γρήγορο.

Λοιπόν.Το έβαλα δίπλα με φίλου που έχει ακόμη την 4.4.4.Και στα 2 κλειστά τα animations και φορώντας nova launcher.Ελάχιστα πιο αργό το δικό μου με 5.0.2.

Καμιά τρελή διαφορά ύστερα και από 2ο καθάρισμα της cache αλλά το γράφω για όσους λένε ότι είναι αισθητά πιο γρήγορο.

Τι να πω εγώ δεν είμαι δυσαρεστημένος και δεν θα γυρνούσα σε kit kat παρότι μπορω μιας και έχω ξεκλειδώσει τον bootloader!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Αισθητικά ειδικά η 5 είναι πολύ πιο όμορφη. Και τα εφέ και τα notifications είναι απλά πανέμορφα. Δεν θα γύρναγα kk με τίποτα.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Εννοειται και εγω δε θα γυρισω στην 4.4.4 αλλα οπως και να το κανουμε η 5.0.2 ειναι λιγο πιο αργη, ειδικα στη homescreen με nova prime και γι αυτο που λεω ειμαι 1000% βεβαιος.
http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

Για σας παιδιά.

Το βράδυ έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Έκανα την αναβάθμιση.

Κάνω ενημέρωση σε όλες τις εφαρμογές της Google, και αυτές που είχα παλιά και βαρέθηκα να περιμένω με τις αργές ταχύτητες ενημέρωσης και εγκατάστασης. Μιλάμε για ώρες.

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πάλη και ξανά εγκατάσταση εφαρμογών από την αρχή και πάλη τα ίδια. Έχετε και εσείς τέτοιο πρόβλημα????

Με το τηλέφωνο πολύ αργή απόκριση από το πάτημα του κουμπιού μέχρι να ανοίξει.

Πολλά προβλήματα και μεγάλη απογοήτευση παιδιά.

Ναι.

Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Μπορείς να βάλεις το update που θα στο κάνει .23 και μετά αν όλα πάνε καλά θα βρει μόνο του το επόμενο update για το Lollipop.

http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/xt1068-how-to-update-21-11-14-to-t3021695

Στο δικό μου, επειδή κάτι με έτρωγε που δεν είχα κάνει όλη τη διαδικασία για Reset (δεν είχα κάνει wipe cache γιατί μου κόλλαγε), και μιας και δεν είχα περάσει πολλές εφαρμογές, είπα να μπω recovery και να το ξανακάνω μια φορά. Μετά από reset και wipe, το άφησα να μου εγκαθιστά εφαρμογές και ενημερώσεις, και ΔΕΝ παρατηρείται πλέον το κόλλημα που είχα την προηγούμενη φορά που δεν εμφάνιζε τίποτα. Επίσης στην αρχή κανένα lag στον dialer και στα μηνύματα. Ενά μικρό lag εμφανίστηκε στον dialer την ώρα που έκανε ενημερώσεις. Για να δούμε πως θα παέι τώρα...

To έκανα:

Update .14 => .23: Η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενή πέθανε (... μετά την επανεκκίνηση αχρηστεύτηκε το κινητό) :cry:

Ανάσταση του .23: έγινε με το wipe user data/ cache :(

Update KitKat => Lollipop: όλα ΟΚ :D

Οπότε θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ και οπωσδήποτε backup για να μην χάσετε τα σημαντικά δεδομένα :!:

Edited by kiovlad

Παιδια πρωτα κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κ μετα αναβαθμιση σε lollipop ή πρωτα αναβαθμιση και αν εχω κολληματα κανω επαναφορα των ρυθμισεων?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα,ανοιξε το play store και κανε διακοπη των ενημερωσεων,μετα μπορεις να τις ενημερωσεις μια μια τις εφαρμογες....Για να μην εχεις καποιο θεμα με την μπαταρια οπως γραφουν καποιοι φιλοι εδω κανε ενα φορματ στην καρτα sd εφοσον εχεις σωσει στο pc οτι χρησιμο εχεις εκει...για τον φιλο teonikolakis

Δεν τα πάει άσχημα στο Antutu.

Επιπλέον βλέπω πως σε κάποιες εφαρμογές που έκανε κάτι βλακείες σταμάτησαν και όλα τρέχουν όπως πρέπει ( π.χ. εφαρμογή my Vodafone που αρκετά συχνά δεν μπορούσε να κάνει σύνδεση). Γενικά υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις λειτουργικά, άσχετα από την απόδοση που ίσως η τελευταία είναι καμιά φορά κάτι λίγο υποκειμενικό θέμα, ανάλογα με το τι έχει συνηθίσει κανείς κλπ.

Μιας και το είδα έκανα και γω τεστ με το antutu και έδειξε 18921.Όταν το είχα πρωτοπάρει χωρίς εφαρμογές έδειξε 18500 και με τις ίδιες εφαρμογές με τώρα μου είχε δείξει πριν 2 εβδομάδες 17800 άρα καλά είμαστε.

Ποιος είναι ο καλύτερος τροπος για φορμάτ, η επαν. έργο. ρυθμ. ή ο άλλος;

Αν δεν το έχεις κάνει root/δεν έχει παραβιαστεί ασφάλεια τότε είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή wipe user data/cache από το recovery

Αλλιώς η καλύτερη λύση για σιγουριά είναι να κατεβάσεις και να περάσεις το επίσημο firmware

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)